Mundial 2026 USA-Canada-Mexico
Συντονιστής: Captains
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα μου θύμισε Μπάγεβιτς το 2004 με την Λίβερπουλkojito έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:20 amΕγκληματίας ο Τούχελ απόψε, είχε στριμώξει την Αργεντινή στα σχοινιά, είχε όλα τα φόντα να περάσει τελικό και μετά το 60-65' ανεξήγητα έκλεισε την ομάδα πίσω. Αν έπαιζε λίγο έξυπνα θα μπορούσε να έβαζε και ένα δεύτερο γκολ πριν το 75-80' και να τελείωνε το ματς ουσιαστικά. Ακόμα και οι αλλαγές του ανεξήγητες όλες, έβγαζε χαφ και φορ και γέμιζε την ομάδα αμυντικούς.
Αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα τον τιμωρούσε η μπάλα, πόσο μάλλον όταν στην απέναντι πλευρά υπάρχει ο Μέσι, που κάνει το καλύτερο Μουντιάλ από παίκτη που έχω δει από το 2002 και μετά που θυμάμαι. Ακόμα κι αν δεν το πάρει η Αργεντινή στον τελικό, το δίκαιο θα ήταν να αναδειχθεί αυτός MVP του τουρνουά.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο Εδιμβούργο που είναι και πιο καλά lads!!!! Σίγουρα στα μπάρμπεκιου που θα στήσουν το προσεχές ΣΚ θα έχει πολύ σουσου!!!
Απλά έπαθε εγκεφαλοκλάνι!!!Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:56 amΑυτό που έκανε ο Τούχελ εξηγείται μόνο αν είχε στοιχηματίσει σε ανατροπή Αργεντινής ή επειδή θυμήθηκε ότι είναι Γερμανός που προπονεί Άγγλους![]()
Η Αργεντινή παίζει την Κυριακή το πρώτο της σοβαρό παιχνίδι που προφανώς θα είναι και το τελευταίο της.
Βλέπεις Ισπανία στο άνετο δηλαδη;
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε τελικός είναιΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:56 amΗ Αργεντινή παίζει την Κυριακή το πρώτο της σοβαρό παιχνίδι που προφανώς θα είναι και το τελευταίο της.

- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μη λυπασαι:Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:59 amδεν τους φταίει κανείς που είναι λουζερ και χέστηδες και γύρισαν όλοι πίσω, αλλά ρε γαμώτο όσα χρόνια βλέπω μπάλα έχω καταλήξει κάθε φορά να τους λυπάμαι μέχρι ενός σημείου
δλδ δεν γίνεται κάθε φορά αυτό το πράγμα
γελάω μεν, αλλά επειδή δεν είμαι και hater κάπου στεναχωριέμαι κιόλας
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα έπαθε κι από αυτό. Αναρωτιέμαι πως προφέρεται με σκωτσέζικη προφορά.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:04 amΑπλά έπαθε εγκεφαλοκλάνι!!!Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:56 amΑυτό που έκανε ο Τούχελ εξηγείται μόνο αν είχε στοιχηματίσει σε ανατροπή Αργεντινής ή επειδή θυμήθηκε ότι είναι Γερμανός που προπονεί Άγγλους![]()
Η Αργεντινή παίζει την Κυριακή το πρώτο της σοβαρό παιχνίδι που προφανώς θα είναι και το τελευταίο της.![]()
![]()
Βλέπεις Ισπανία στο άνετο δηλαδη;![]()
Σε ό,τι αφορά την ερώτηση σου, σίγουρα δε βλέπω την Αργεντινή να βάζει 2 ή 3 γκολ στα τελευταία λεπτα του αγώνα όπως με Ελβετία, Αίγυπτο, Αγγλία κτλ. Οπότε θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι.
Η Ισπανία φαίνεται πιο συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο (δυο φορές την είδα με τους Βέλγους και λίγο με τους Γάλλους). Το 2ο γκολ αν ξεκίνησε όντως έτσι και δεν είναι Τ.Ν., είναι ποίημα.
https://www.instagram.com/reel/Daz3d-Atd1w/?l=1
Η Αργεντινή είναι και αυτή καλή προφανώς, δεν την υποτιμώ (μάλιστα θέλω να το σηκώσει). Υποτιμώ όμως το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον θελεις να πεις ότι αξιολογείς ως χαμηλό το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα η Αργεντινή. Γιατί το "υποτιμώ" σημαίνει ότι θεωρείς τους αντιπάλους της χειρότερες ομάδες από ό,τι είναι.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:00 amΘα έπαθε κι από αυτό. Αναρωτιέμαι πως προφέρεται με σκωτσέζικη προφορά.![]()
Σε ό,τι αφορά την ερώτηση σου, σίγουρα δε βλέπω την Αργεντινή να βάζει 2 ή 3 γκολ στα τελευταία λεπτα του αγώνα όπως με Ελβετία, Αίγυπτο, Αγγλία κτλ. Οπότε θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι.
Η Ισπανία φαίνεται πιο συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο (δυο φορές την είδα με τους Βέλγους και λίγο με τους Γάλλους). Το 2ο γκολ αν ξεκίνησε όντως έτσι και δεν είναι Τ.Ν., είναι ποίημα.
https://www.instagram.com/reel/Daz3d-Atd1w/?l=1
Η Αργεντινή είναι και αυτή καλή προφανώς, δεν την υποτιμώ (μάλιστα θέλω να το σηκώσει). Υποτιμώ όμως το επίπεδο των αντιπάλων που είχε μέχρι τώρα.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε οχι και να τους λυπάμαι... Τι "its coming home" λες και καθε φορά κάποιος τους χρωστάει. Εκεί, χαστούκι στο χαστούκι μέχρι σεμνά και ταπεινά καταλάβουν οτι καμία ιστορική επιταγή δεν εχουν να εξαργυρώσουν και πάνε με το μαχαίρι στα δόντια.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:59 amδεν τους φταίει κανείς που είναι λουζερ και χέστηδες και γύρισαν όλοι πίσω, αλλά ρε γαμώτο όσα χρόνια βλέπω μπάλα έχω καταλήξει κάθε φορά να τους λυπάμαι μέχρι ενός σημείου
Είδαμε 65 λεπτά κοτόσουπα με ευθύνη και των δυο και ενα μισάωρο που τους πάτησε η Αργεντινή στο λαιμό...
Την Κυριακή για ευνόητους μπασκετικους λόγους δεν νομίζω άνθρωπος εδω μέσα να υποστηρίξει Ισπανούς; Αυτοί πρεπει να θέλουμε να χάνουν ακόμα και στην πρέφα.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μαπα το παιχνιδι για 60 λεπτα, μετα το γκολ ανεβηκε η Αργεντινη αναγκαστικα και αρχισαμε να βλεπουμε λιγο ποδοσφαιρο,και μετα το cooling break τους πηρε παραμαζωμα. Τραγικη Αγγλια,βρηκε το 1-0 απο το πουθενα,και ο Τουχελ τους γυρισε πισω και εκανε αλλαγες αμυντικους, αντι δωσει φρεσκαδα στην ομαδα του στο κεντρο. Τραγικη διαχειριση μετα το 1-0.
Η Αργεντινή στο τελος ηταν καταιγιστικη.
Προσωπικα,παροτι οι 2 ομαδες ειναι οι αγαπημενες μου εθνικές ομαδες, ηθελα να νικησει η Αγγλια, γιατι ειμαι απο τους ανωμαλους που την υποστηριζουν διαχρονικα, λογω και της αγαπης μου για το αγγλικο ποδοσφαιρο και ειδικα την premier league(και ακομα πιο ειδικα την μεγαλη United!), αλλα δεν αξιζαν σε καμια περιπτωση την νικη χθες.
Δεν τιθεται θεμα πλεον για το ερωτημα Μessi η CR7,πριν λιγα χρονια εγερνα περισσοτερο προς τον Πορτογαλο , αλλα αυτα που εχει κανει ο κοντος τα τελευταια χρονια με την εθνικη του,εχουν σβησει καθε αμφισβητηση του ποιος ειναι ανωτερος.
Ισως ο κοντος να ειναι και ο GOAT στην ιστορια του ποδοσφαιρου, ασχετα αν εγω δεν μπορω να το πω αυτο,γιατι δεν εχουμε ζησει τους παλιους μεγαλους,και γιατι προσωπικα πανω απο τον Ροναλντο,δεν βαζω κανεναν(ενας ειναι ο Ροναλντο, ο αυθεντικος,οχι ο ιμιτασιον)
Η Αργεντινή στο τελος ηταν καταιγιστικη.
Προσωπικα,παροτι οι 2 ομαδες ειναι οι αγαπημενες μου εθνικές ομαδες, ηθελα να νικησει η Αγγλια, γιατι ειμαι απο τους ανωμαλους που την υποστηριζουν διαχρονικα, λογω και της αγαπης μου για το αγγλικο ποδοσφαιρο και ειδικα την premier league(και ακομα πιο ειδικα την μεγαλη United!), αλλα δεν αξιζαν σε καμια περιπτωση την νικη χθες.
Δεν τιθεται θεμα πλεον για το ερωτημα Μessi η CR7,πριν λιγα χρονια εγερνα περισσοτερο προς τον Πορτογαλο , αλλα αυτα που εχει κανει ο κοντος τα τελευταια χρονια με την εθνικη του,εχουν σβησει καθε αμφισβητηση του ποιος ειναι ανωτερος.
Ισως ο κοντος να ειναι και ο GOAT στην ιστορια του ποδοσφαιρου, ασχετα αν εγω δεν μπορω να το πω αυτο,γιατι δεν εχουμε ζησει τους παλιους μεγαλους,και γιατι προσωπικα πανω απο τον Ροναλντο,δεν βαζω κανεναν(ενας ειναι ο Ροναλντο, ο αυθεντικος,οχι ο ιμιτασιον)
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μωρέ, όσο τους θυμάμαι έτσι αφελείς και γραφικοί ήτανReaper έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:40 amΓια να μη λυπασαι:Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:59 amδεν τους φταίει κανείς που είναι λουζερ και χέστηδες και γύρισαν όλοι πίσω, αλλά ρε γαμώτο όσα χρόνια βλέπω μπάλα έχω καταλήξει κάθε φορά να τους λυπάμαι μέχρι ενός σημείου
Κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά στον υπόλοιπο πλανήτη
Εσύ μην τους λυπάσαι βρεSbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 8:04 amΕ οχι και να τους λυπάμαι... Τι "its coming home" λες και καθε φορά κάποιος τους χρωστάει. Εκεί, χαστούκι στο χαστούκι μέχρι σεμνά και ταπεινά καταλάβουν οτι καμία ιστορική επιταγή δεν εχουν να εξαργυρώσουν και πάνε με το μαχαίρι στα δόντια.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:59 amδεν τους φταίει κανείς που είναι λουζερ και χέστηδες και γύρισαν όλοι πίσω, αλλά ρε γαμώτο όσα χρόνια βλέπω μπάλα έχω καταλήξει κάθε φορά να τους λυπάμαι μέχρι ενός σημείου
Είδαμε 65 λεπτά κοτόσουπα με ευθύνη και των δυο και ενα μισάωρο που τους πάτησε η Αργεντινή στο λαιμό...
Την Κυριακή για ευνόητους μπασκετικους λόγους δεν νομίζω άνθρωπος εδω μέσα να υποστηρίξει Ισπανούς; Αυτοί πρεπει να θέλουμε να χάνουν ακόμα και στην πρέφα.
Τώρα για τους μπασκετικους λόγους κλπ . Οκ, ναι απεχθάνομαι τη μεγάλη των Ισπανών σχολή
ΑΛΛΑ
Παταξον μεν, άκουσον δε ... Η συγκεκριμένη φουρνιά δεν μου έχει βγάλει μέχρι στιγμής κάποια "σιχαμαρα" , ίσα ίσα κάτι Ροντρι και άλλα τυπακια ( Ντάνι Όλμο με φιλανθρωπίες) δείχνουν μια χαρά παιδιά και αντί σελεμπριτις
Αργεντινή παλιά συμπαθούσα πολύ μέχρι που άρχισα να καταλαβαίνω τι άνθρωποι είναι οι Αργεντινοί και πόσο ρατσιστές και δεν μπορώ να στηρίξω . Με εξαίρεση προφανώς τον απόλυτο GOAT Μαραντόνα, αυτός είναι πάνω και από το ίδιο το ποδόσφαιρο
Προσωπικές απόψεις προφανώς , ε;
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις: