Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που δε ξέρω είναι τι γίνεται αν πάρει υπηκοότητα αφού ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Θυμάμαι για τον Γουόκαπ να λένε όταν πήρε διαβατήριο ότι μπορούσε να παίξει χωρίς να πιάνει θέση ξένου από τη νέα χρονιά γιατί αρχικά είχε δηλωθεί ως ξένος.
Άραγε αυτό ξεπερνιέται με το να μη δηλωθεί καθόλου στη λίστα μέχρι να πάρει διαβατήριο ή έχει να κάνει με κάτι άλλο;
Θυμάμαι για τον Γουόκαπ να λένε όταν πήρε διαβατήριο ότι μπορούσε να παίξει χωρίς να πιάνει θέση ξένου από τη νέα χρονιά γιατί αρχικά είχε δηλωθεί ως ξένος.
Άραγε αυτό ξεπερνιέται με το να μη δηλωθεί καθόλου στη λίστα μέχρι να πάρει διαβατήριο ή έχει να κάνει με κάτι άλλο;
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από το «λάδωμα» υπάρχουν και αλλά πράγματα που μπορούν να επισπεύσουν την διαδικασία. Αν κάποιος είναι διάσημος αθλητής, κάνει πιο εύκολη την διαδικασία γιατί μιλάμε για ένα δημόσιο πρόσωπο. Πχ στην διαδικασία μπορεί να είναι και θέματα εθνικής ασφάλειας ή έρευνα για ποινικά αδικήματα ή αλλά που είναι πιο χρονοβόρα για έναν άσημο πολίτη μιας τριτοκοσμικής χώρας που δεν υπάρχουν πχ αντίστοιχες υπηρεσίες κλπ κλπ. Εικάζω δηλαδή.
Όπως και να χει το ελληνικό διαβατήριο δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα το χρειαστεί ο Παναθηναϊκός πριν τους τελικούς, άρε τσάμπα το συζητάμε.
Όπως και να χει το ελληνικό διαβατήριο δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα το χρειαστεί ο Παναθηναϊκός πριν τους τελικούς, άρε τσάμπα το συζητάμε.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Σύμφωνα με τον περσινό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ (που δεν αναμένεται να αλλάξει φέτος) επιτρέπεται να δηλωθεί ως Έλληνας κατά τη διάρκεια της σεζόν και ενώ αρχικά είχε δηλωθεί ως ξένος:pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 6:19 pmΑυτό που δε ξέρω είναι τι γίνεται αν πάρει υπηκοότητα αφού ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
https://www.esake.gr/img/GBL_COMPETITIO ... 5-2026.pdfΑλλοδαπός αθλητής, που θα αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα, σύμφωνα με την κειμένη νομοθεσία, μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αποκτά το δικαίωμα εξομοίωσής του με Έλληνα αθλητή από την προσκόμιση στον ΕΣΑΚΕ των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων (ελληνική ταυτότητα) και της τροποποίησης της σύμβασης παροχής αθλητικών υπηρεσιών με την αναφορά των νέων στοιχείων του. Η αντικατάσταση του ανωτέρω αθλητή από την ΚΑΕ, με την οποία συνδεόταν, με αλλοδαπό αθλητή ή η συμπλήρωση από την ΚΑΕ του ανώτατου αριθμού αλλοδαπών αθλητών με πρόσληψη αλλοδαπού αθλητή επιτρέπεται υπό τις προϋποθέσεις των ανωτέρω εδαφίων των παραγράφων 6 έως 9 του παρόντος. (άρθρο 9, παράγραφος Η', σελίδα 60)
Τολαρας αποκλαυψε οτι το μεγαλο ψαρι που ειπε προχθες ηταν ο Καμπατσο, αλλα μαλλον ηταν, εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα. Επομενως μαλλον παμε για αλλα.
Ο Παναθηναικος προσπαθει λοιπον να παρει σταρ παικτη ασσο με συμβολαιο. Προκυπτουν τα ονοματα των Καμπατσο, Μαλεντον και Γκος απο το ρεπορταζ, ενω εχω ακουσει και για Ελαιζα Μπραιαντ και ισως να μας ενδιεφερε μακινλει Ραιτ ή Μισιτς. Δεν μπορω να σκεφτω αλλον ασσο αυτη τη στιγμη, υπαρχουν μετα περιπτωσεις των πιο κομπο παικτων οπως Μπολντογουιν και Γκουντουριτς, αλλα δεν παραχωρουνται οπως ειπε ο Τολαρας. Οι ομαδες οπως ηταν αναμενομενο δεν ειναι διατεθειμενες να δωσουν παικτη τους σε αντιπαλο ανταγωνιστη. Μονο ο Παναθηναικος το εκανε με τον Οσμαν, αλλα απο οτι λενε δε θεωρουμε για φετος τον Παοκ ανταγωνιστη και ο παικτης ηθελε να αποχωρησει. Το ιδιο γινεται και με Τολιο σε πολυ μικροτερη κλιμακα. Οποτε βρισκω πολυ δυσκολο να ευδοκιμησει καποια τετοια υποθεση γιατι ουτε εγω θα το εκανα στη θεση τους. Πως θα βρεις αντικαταστατη σε μια τοσο στενη αγορα. Αν ειχε ερθει νωριτερα ο Ζελικοή τον ειχαμε απο περυσι πχ, τοτε ισως ειχαμε χτυπησει Φρανσισκο, Μοντερο ή Φοστερ που βγηκαν στην αγορα.
Το λαθος εγινε περυσι που δεν πηραμε Ελαιζα Μπραιαντ αντι για Σορτς!
Γιαμπου μεγαλη τυπαρα!
Ο Παναθηναικος προσπαθει λοιπον να παρει σταρ παικτη ασσο με συμβολαιο. Προκυπτουν τα ονοματα των Καμπατσο, Μαλεντον και Γκος απο το ρεπορταζ, ενω εχω ακουσει και για Ελαιζα Μπραιαντ και ισως να μας ενδιεφερε μακινλει Ραιτ ή Μισιτς. Δεν μπορω να σκεφτω αλλον ασσο αυτη τη στιγμη, υπαρχουν μετα περιπτωσεις των πιο κομπο παικτων οπως Μπολντογουιν και Γκουντουριτς, αλλα δεν παραχωρουνται οπως ειπε ο Τολαρας. Οι ομαδες οπως ηταν αναμενομενο δεν ειναι διατεθειμενες να δωσουν παικτη τους σε αντιπαλο ανταγωνιστη. Μονο ο Παναθηναικος το εκανε με τον Οσμαν, αλλα απο οτι λενε δε θεωρουμε για φετος τον Παοκ ανταγωνιστη και ο παικτης ηθελε να αποχωρησει. Το ιδιο γινεται και με Τολιο σε πολυ μικροτερη κλιμακα. Οποτε βρισκω πολυ δυσκολο να ευδοκιμησει καποια τετοια υποθεση γιατι ουτε εγω θα το εκανα στη θεση τους. Πως θα βρεις αντικαταστατη σε μια τοσο στενη αγορα. Αν ειχε ερθει νωριτερα ο Ζελικοή τον ειχαμε απο περυσι πχ, τοτε ισως ειχαμε χτυπησει Φρανσισκο, Μοντερο ή Φοστερ που βγηκαν στην αγορα.
Γιαμπου μεγαλη τυπαρα!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν δεν δινει η ρεαλ τον καμπατσο σιγα μην δωσει τον μαλεντονt0ny3 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 7:30 pmΤολαρας αποκλαυψε οτι το μεγαλο ψαρι που ειπε προχθες ηταν ο Καμπατσο, αλλα μαλλον ηταν, εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα. Επομενως μαλλον παμε για αλλα.
Γιαμπου μεγαλη τυπαρα!
και η ζαγκιρις δεν δινει τον γκος
οι αλλοι εχουν υπογραψει συμβολαια προσφατα,μονο ο μισιτς αν θελουν να τον ξεφορτωθουν

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο