Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αμφιβάλλω ότι πληρεί τα κριτήρια, έμεινε 7 χρόνια συνεχόμενα στην Ελλάδα; Γοα την Εθνική εχει παίξει σε 2 διοργανώσεις με τις μικρές εθνικές της Σερβίας, δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαγορευτικό.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει συμπληρώσει 5 συνεχόμενα χρόνια διαμονής στην Ελλάδα με
φοίτηση σε ελληνικό σχολείο και επιπλέον θεωρείται και πλήρη κοινωνική και αθλητική ένταξη του αθλητή.Επιπλεον μιλάει άπταιστα ελληνικά.Επειδη έχει παίξει σε μικρές ηλικίες όπως ανέφερες στην εθνική ομάδα της Σερβίας η απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου θα γίνει για εργασιακούς λόγους χωρίς να αλλάξει η μπασκετική του εθνικότητα σε επίπεδο FIBA.
Επειδή ξεκάθαρα συμφέρει τους μεγάλους της GBL η οποίοι λόγω οικονόμος δύναμης μπορούν να αποκτούν όποιον Έλληνα παίκτη θέλουν με υπεραξία δεν ξέρω κατά πόσο τους συμφέρει να αλλάξει το καθεστώς και να επιτρέπονται πλέον 7 ξένοι γιατί θα δυναμώσουν αρκετά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες!Kwstantino έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 7:31 amTραγικο αυτο που γινεται με τα διαβατηρια και τις υπεραξιες των αταλαντων Ελληνων απ ολες τις μεριες.Αφηστε ελευθερους τους περιορισμους στους ξενους να τελειωνει η υποθεση.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και που προβλέπονται οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις που λες;MOZZARTDR έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 7:53 amΈχει συμπληρώσει 5 συνεχόμενα χρόνια διαμονής στην Ελλάδα με
φοίτηση σε ελληνικό σχολείο και επιπλέον θεωρείται και πλήρη κοινωνική και αθλητική ένταξη του αθλητή.Επιπλεον μιλάει άπταιστα ελληνικά.Επειδη έχει παίξει σε μικρές ηλικίες όπως ανέφερες στην εθνική ομάδα της Σερβίας η απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου θα γίνει για εργασιακούς λόγους χωρίς να αλλάξει η μπασκετική του εθνικότητα σε επίπεδο FIBA.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει διαδικασία για ολοκλήρωση 6-ετούς β'βάθμιας εκπαίδευσης σε ελληνικά σχολεία, αλλά δεν ξέρω αν έμεινε αρκετά ώστε να τελειώσει Γυμνάσιο-Λύκειο ενώ νομίζω ότι η αίτηση θα πρέπει να έχει γίνει ως τα 23 (αρθ. 1β παρ. 5α του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας)
@MOZZARTDR τώρα είδα ότι αναφέρεις και εσύ το συγκεκριμένο άρθρο. Αν και όπως γράφω αν δεν έχει κάνει ήδη αίτηση νομίζω δεν μπορεί πλέον στα 24...
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και δεν μπορεί πλέον αν έχει όντως φοιτήσει και ολοκληρώσει Γυμνάσιο-Λύκειο στην ομάδα και να μπορούσε θα χρειαζόταν να διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα πριν να είνσι σε θέση να κάνει την αίτηση.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 8:09 amΥπάρχει διαδικασία για ολοκλήρωση 6-ετούς β'βάθμιας εκπαίδευσης σε ελληνικά σχολεία, αλλά δεν ξέρω αν έμεινε αρκετά ώστε να τελειώσει Γυμνάσιο-Λύκειο ενώ νομίζω ότι η αίτηση θα πρέπει να έχει γίνει ως τα 23 (αρθ. 1β παρ. 5α του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας)
@MOZZARTDR τώρα είδα ότι αναφέρεις και εσύ το συγκεκριμένο άρθρο. Αν και όπως γράφω αν δεν έχει κάνει ήδη αίτηση νομίζω δεν μπορεί πλέον στα 24...
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπαρχει πλεον Ελληνας παικτης που θα κανει την διαφορα και θα μπουν σε πληστηριασμο δινοντας υπεραξια.Χαμενοι ειναι αν το σκεφτουνMOZZARTDR έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 7:57 amΕπειδή ξεκάθαρα συμφέρει τους μεγάλους της GBL η οποίοι λόγω οικονόμος δύναμης μπορούν να αποκτούν όποιον Έλληνα παίκτη θέλουν με υπεραξία δεν ξέρω κατά πόσο τους συμφέρει να αλλάξει το καθεστώς και να επιτρέπονται πλέον 7 ξένοι γιατί θα δυναμώσουν αρκετά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες!Kwstantino έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 7:31 amTραγικο αυτο που γινεται με τα διαβατηρια και τις υπεραξιες των αταλαντων Ελληνων απ ολες τις μεριες.Αφηστε ελευθερους τους περιορισμους στους ξενους να τελειωνει η υποθεση.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι πας και γράφεις στα σχόλια του παιδιού ρε τουλου ...τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 3:54 amkein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 11:02 pmΗ Βιλερμπάν ρίχνει το μπατζετ από τα 59 που έλεγαν στα 24 τελικά ! Μήπως είναι ευκαιρία να κάνουμε καμία κρούση …;
https://www.sdna.gr/mpasket/1449379_apo ... -bilermpan
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα ρε να δεις κάτι πράγματα εκεί όταν πας να βάλεις λεφτά σε ομάδα σε ρωτάνε που τα βρήκες και ζητάνε αποδείξεις, πάει χάλασε ο κόσμος.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 11:02 pmΗ Βιλερμπάν ρίχνει το μπατζετ από τα 59 που έλεγαν στα 24 τελικά ! Μήπως είναι ευκαιρία να κάνουμε καμία κρούση …;
Πέρα από τη πλάκα θεωρώ θα βρουν τρόπο και ίσως με μικρότερο μπάτζετ από το αρχικό αλλά θα κρατήσουν αυτούς που έκλεισαν απλά οχι άλλες ακριβές κινήσεις για φέτος.
Αν τυχόν δεν όμως, Φρανσίσκο με τα 4εκ που είναι να πάρει εκεί και δε χρειάζεται να βγούμε στην αγορά για βασικό για χρόνια.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να είναι και αυτή η περίπτωση που λένε ότι παμε να σπασουμε ένα δύσκολο συμβόλαιο. Μακάρι, ταιριάζει πολύ στο ρόστερ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 9:37 amΚοίτα ρε να δεις κάτι πράγματα εκεί όταν πας να βάλεις λεφτά σε ομάδα σε ρωτάνε που τα βρήκες και ζητάνε αποδείξεις, πάει χάλασε ο κόσμος.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 11:02 pmΗ Βιλερμπάν ρίχνει το μπατζετ από τα 59 που έλεγαν στα 24 τελικά ! Μήπως είναι ευκαιρία να κάνουμε καμία κρούση …;
Πέρα από τη πλάκα θεωρώ θα βρουν τρόπο και ίσως με μικρότερο μπάτζετ από το αρχικό αλλά θα κρατήσουν αυτούς που έκλεισαν απλά οχι άλλες ακριβές κινήσεις για φέτος.
Αν τυχόν δεν όμως, Φρανσίσκο με τα 4εκ που είναι να πάρει εκεί και δε χρειάζεται να βγούμε στην αγορά για βασικό για χρόνια.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... o-kampatso
Αυτο το ο Καμπατσο πληρΟΙ ολες τις προδιαγραφες μου εχει βγαλει το ματι.
Εγω το λεω μια ηπια μορφή δυσλεξιας αδιαγνωστη την εχω και ειδικα οταν γραφω απο το κινητο κανω πολλα σαρδαμ οταν γραφω. Αλλα ο αλλος υποτιθεται οτι αρθρογραφει και βαζει σε τιτλο κεντρικης ειδησης τετοιο ορθρογραφικο-γραμματικο λαθος. Πραγματικα την σημερον ημεραν ο καθενας μπορει να το παιξει δημοσιογραφος και αρθρογραφος.
Εγω το λεω μια ηπια μορφή δυσλεξιας αδιαγνωστη την εχω και ειδικα οταν γραφω απο το κινητο κανω πολλα σαρδαμ οταν γραφω. Αλλα ο αλλος υποτιθεται οτι αρθρογραφει και βαζει σε τιτλο κεντρικης ειδησης τετοιο ορθρογραφικο-γραμματικο λαθος. Πραγματικα την σημερον ημεραν ο καθενας μπορει να το παιξει δημοσιογραφος και αρθρογραφος.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχα, κι όμως! Το ρήμα ετούτο διατηρεί την αρχαία κλίση του, οπότε είναι σωστό το πληροί. Είναι δάνειο από την Αρχαία, πρόκειται για συνηρημένο σε -όω.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 10:00 amhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... o-kampatso
Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να γράφεται έτσι στη Νέα Ελληνική, αλλά οκ, είναι απλά η άποψή μου. Η μίξη Καθαρεύουσας και Δημοτικής εμπλούτισε σε κάποια σημεία τη γλώσσα μας, σε κάποια άλλα την έκανε άκαμπτη.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Γι'αυτό που αναφέρεις θα πω κάτι που γνωρίζω εκ των έσω παραπάνω δε μπορώ να πω ότι παλαιότερα το budget της ΤΣΣΚΑ στηριζόταν σε χορηγίες εικονικές και με αυτό τον τρόπο αύξανε όσο ήθελε το budget της και έτσι δεν είχε ανταγωνισμό και αγόραζε ότι ήθελε.Προφανως γι'αυτό μετά μπήκε ο περιορισμός του budget έσοδα-εξοδα κλπ.Γι'αυτο προφανώς μετά μπήκαν οι έννοιες Financial Stability & Fair Play Regulations (FSFPR),Competitive Balance Standards (CBS) κλπ κλπ.Για την ΤΣΣΚΑ πάντως ήταν σίγουρο το επαναλαμβάνω μια που το έφερε η συζήτηση.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2026 9:37 amΚοίτα ρε να δεις κάτι πράγματα εκεί όταν πας να βάλεις λεφτά σε ομάδα σε ρωτάνε που τα βρήκες και ζητάνε αποδείξεις, πάει χάλασε ο κόσμος.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 11:02 pmΗ Βιλερμπάν ρίχνει το μπατζετ από τα 59 που έλεγαν στα 24 τελικά ! Μήπως είναι ευκαιρία να κάνουμε καμία κρούση …;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο