Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 21, 2026 9:03 am

Δεν είναι δουλειά του μάνατζερ μόνο, αυτά γίνονται σε συννενόηση με τον παίκτη. Αυτό που λέτε για τη γυναίκα του τι φάση; Ένιωσα για λίγο ότι είμαι με τις θείες στο χωριό και συζητάμε για την καινούρια νύφη στο σόι. Που την ξέρετε τη γυναίκα και έχετε τέτοιες inside πληροφορίες;

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έγινε ξεκάθαρο ότι ο Οσφπ έκλεισε Μακινταιρ και το συμβόλαιο του. Ο Τομας ένιωσε και ριγμένος αλλά και αγχωμένος για το μέλλον του στην ομάδα και είναι και λογικό.

Η κατάσταση για μένα έχει ως εξής: η Ντουμπαι δίνει στον Τομας ας πούμε 9 εκ. Αφαιρούμε το buy out που θα το πληρώσει μόνος του, ας πούμε 2εκ φτάνουμε στα 7 εκ. Αν εμείς του δίνουμε 2 και κάτι είναι σχεδόν στα ίδια. Εκεί παίζεται το παιχνίδι θεωρώ και προσπαθεί να πάρει ότι περισσότερο μπορεί. Ίσως για τα ίδια να μη θέλει καν να αφήσει την Αθήνα και να πάει στην άμμο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 9:09 am

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 9:03 am
Δεν είναι δουλειά του μάνατζερ μόνο, αυτά γίνονται σε συννενόηση με τον παίκτη. Αυτό που λέτε για τη γυναίκα του τι φάση; Ένιωσα για λίγο ότι είμαι με τις θείες στο χωριό και συζητάμε για την καινούρια νύφη στο σόι. Που την ξέρετε τη γυναίκα και έχετε τέτοιες inside πληροφορίες;
χίλια λάικ

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 21, 2026 9:50 am

Rivers15 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 3:28 am
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:54 am

φυσικα και δεν θα με ρωτησει...απλα επειδη υποστηριζω μια ομαδα και θελω να διεπεται απο σοβαρους ανθρωπους,δεν θελω στον παγκο αυτης να καθεται καποιος περιγελος
και οταν αντικαθιστας τον βεζενκοφ με τον σικμα σε μια σεζον και στο τελος αυτης ο απολογισμος ειναι οτι εφταιγαν τα αστρα που σε ευρωλιγκα και πρωταθλημα απετυχες[2024] τοτε γινεσαι περιγελος :welcome:
Μπιλλαρα σε νοιωθω θα ηταν δυσκολο να πρεπει να πανηγυρισεις ευρωλιγκα με εναν "περιγελο" στον παγκο κ εναν "μπετατζη" στο παρκε κ πρεπει καπως να ξεσπασεις, αλλα εχουν περασει σχεδον δυο μηνες κ δεν βλεπω να το ξεπερνας...
ευτυχως ηταν στο παρκε ο φουρνιε και εφερε την ευρωλιγκα παρεα με τον πιτερς,τον βεζενκοφ,τον ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ
με αυτους τους παικτες νομιζω πως μπορω να το ξεπερασω οπως λες βλεποντας την ομαδα να αποτελειται απο κανονικους παικτες πλεον.υπηρχε μια παραφωνια με τον γουοκαπ αλλα κι αυτο φετος φαινεται να διορθωνεται :D
νομιζω το εντυπωσιακο ειναι πως το πηραμε χωρις τον φαλ.αυτο νομιζω ειναι σχετικα δυσκολο για σενα που τον ειχες σε ιδιαιτερη εκτιμηση και ηθελες να παραμεινει ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ τον μιλουτινοφ.
Coach Periklis
περιγελο τον χαρακτηρισα οταν ειχε πει πως απετυχε επειδη φταινε τα αστρα.
προσωπικα το θεωρω αστειοτητα να εκφραζονται τετοιες αποψεις απο προπονητη του ολυμπιακου.σε τετοιες περιπτωσεις βγαινεις μπροστα και παιρνεις τις ευθυνες που σου αναλογουν.γι αυτο ο χαρακτηρισμος

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 21, 2026 9:55 am

Οσο και να προσπαθεις να μειωσεις τον Μπαρτζωκα η καθολικη αποδοχη απο τους συναδελφους του και απο παικτες που μιλανε για αυτον θα ειναι η ρεαλιστικη πραγματικοτητα, οχι η πλασματικη που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου.

Το ξερω οτι σε πειραξε η φετινη ευρωλιγκα και μετα την κατακτηση δεν ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ για τον Μπαρτζωκα. Καποιος θα ελεγε οτι θα σε ενοιαζε περισσοτερο το οτι ηρθε το τροπαιο περα απο το να την πεις στον προπονητη της ομαδας αλλα εσυ εμμενεις στο τελευταιο. περαστικα.....

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:16 am

Jeight έγραψε:
Οσο και να προσπαθεις να μειωσεις τον Μπαρτζωκα η καθολικη αποδοχη απο τους συναδελφους του και απο παικτες που μιλανε για αυτον θα ειναι η ρεαλιστικη πραγματικοτητα, οχι η πλασματικη που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου.

Το ξερω οτι σε πειραξε η φετινη ευρωλιγκα και μετα την κατακτηση δεν ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ για τον Μπαρτζωκα. Καποιος θα ελεγε οτι θα σε ενοιαζε περισσοτερο το οτι ηρθε το τροπαιο περα απο το να την πεις στον προπονητη της ομαδας αλλα εσυ εμμενεις στο τελευταιο. περαστικα.....
επειδη εδω ειναι ενα φορουμ οπου ο καθενας λεει την αποψη του θα ηθελα να σου πω το εξης
μπορεις να αποδεχεσαι οσο θελεις τον μπαρτζωκα και τον καθε μπαρτζωκα.επειδη εδω ειναι ενα φορουμ οπου ο καθενας γραφει την αποψη του χωρις να προσβαλλει τον συνομιλητη του θα ηθελα να σταματησεις τις προσωπικες επιθεσεις...δεν συμφωνεις μαζι μου?προχωρα παρακατω και μην ασχολεισαι αλλά αν θελεις να απαντησεις να εισαι ευγενης.θα εχω οποιαδηποτε αποψη θελω για τον μπαρτζωκα,για τον φουρνιε,για τον θωμα αλλά εσυ δεν εχεις δικαιωμα να μου επιτιθεσαι με εκφρασεις τυπου ''περαστικα''
θα μπορουσα κι εγω να σου πω ''περαστικα'' για πολλα ωραια μαργαριταρια που εχεις πει στο παρελθον και αποδειχτηκαν το λιγοτερο αβασιμα.επιλεγω να μην το κανω.οποτε σε παρακαλω αν θελεις διαλογο δεν εχω προβλημα να απαντησω αλλά αν θελεις να επιβαλλεις την αποψη σου σε μενα με προσωπικους χαρακτηρισμους αυτο δεν προκειται να γινει.οποτε πηγαινε παρακατω

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:21 am

basilis_.kts έγραψε:
Jeight έγραψε:

επειδη εδω ειναι ενα φορουμ οπου ο καθενας λεει την αποψη του θα ηθελα να σου πω το εξης
μπορεις να αποδεχεσαι οσο θελεις τον μπαρτζωκα και τον καθε μπαρτζωκα.επειδη εδω ειναι ενα φορουμ οπου ο καθενας γραφει την αποψη του χωρις να προσβαλλει τον συνομιλητη του θα ηθελα να σταματησεις τις προσωπικες επιθεσεις...δεν συμφωνεις μαζι μου?προχωρα παρακατω και μην ασχολεισαι αλλά αν θελεις να απαντησεις να εισαι ευγενης.θα εχω οποιαδηποτε αποψη θελω για τον μπαρτζωκα,για τον φουρνιε,για τον θωμα αλλά εσυ δεν εχεις δικαιωμα να μου επιτιθεσαι με εκφρασεις τυπου ''περαστικα''
θα μπορουσα κι εγω να σου πω ''περαστικα'' για πολλα ωραια μαργαριταρια που εχεις πει στο παρελθον και αποδειχτηκαν το λιγοτερο αβασιμα.επιλεγω να μην το κανω.οποτε σε παρακαλω αν θελεις διαλογο δεν εχω προβλημα να απαντησω αλλά αν θελεις να επιβαλλεις την αποψη σου σε μενα με προσωπικους χαρακτηρισμους αυτο δεν προκειται να γινει.οποτε πηγαινε παρακατω
Πες μου οσα περαστικα θες. Και παρεθεσε μου ολα τα μαργαριταρια να τα δω. Για παμε....

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:26 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:10 am
εντωμεταξυ απαγορευεται το ντουμπαι να μιλησει με τον γουοκαπ...ας ξεκινησει απο εκει η ελπα..πως εχει ο γουοκαπ 3εκ προταση χωρις την αδεια του ολυμπιακου? :roll:

απορω πως αφηνουν οι ιδιοκτητες των ομαδων να τους γλεντανε τα μανατζαρακια..οταν δεν παιζουν καλα η τραυματιζονται πρεπει να πληρωνονται κανονικα..οταν παιζουν καλα πρεπει η να τους διπλασιαζεις το συμβολαιο η θα κοροιδευουν η θα απαιτουν μεταγραφη με οσα θελουν αυτοι..

πρεπει να συνενοηθουν οι μετοχοι να τους ριξουν λιγο νερο να ξυπνησουν.
Είναι players market, που να δεις στο nba πως τους γλεντάνε οι παίκτες και οι μάνατζερ.

Στο μεταξύ αυτό με το απαγορέυεται να μιλήσει το περνάνε με τη γνωστή τρύπα.

Δε πάει ο πρόεδρος της Ντουμπάι να μιλήσει απευθείας με τον Γουόκαπ.
Δεν του απαγορεύει κάποιος να μιλήσει με το μάνατζερ του, που έχει και βάση να μιλήσει για οποιονδήποτε ελεύθερο παίκτη του μάνατζερ ή για παίκτη του μάνατζερ που είναι ηδη στην ομάδα.
Ε με αφορμή αυτό μπορεί η κάθε ομάδα να μιλήσει με όποιον μάνατζερ θέλει και να πει δίνω Χ λεφτά στον τάδε πελάτη σου αν μπορέσει να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος/δίνω και μέχρι τόσα για buy out.
Και μετά πιάνει δουλειά ο μάνατζερ.

Ο μόνος τρόπος να βγει αυτό είναι να δημοσιεύσει συνομιλίες ο ίδιος ο παίκτης, ο μάνατζερ ή η ομάδα αλλά δε γίνεται ποτέ γιατί όποιος και να το δημοσιεύσει καίγεται και αυτός.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:35 am

και που λέτε μπήκα τουίτερ μετά από καιρό και έχω μεταγραφικά νέα :

πριν λίγες μέρες κλείσαμε Kevin Porter Jr. και χθες κλείσαμε Χεζόνια, ο οποίος θα πάει στη Νέα Υόρκη του χορηγού Τσάκου και από εκεί σε εμάς.

προσωπικά θα ήθελα και ένα αθλητικό 4-5άρι αλλά να μην είναι ρολίστας, κάποιο όνομα.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:42 am

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 10:21 am
basilis_.kts έγραψε:

Πες μου οσα περαστικα θες. Και παρεθεσε μου ολα τα μαργαριταρια να τα δω. Για παμε....
επειδη αν πω αυτα που θελω,θα παρω 5ο φαουλ οτι σου επιτιθεμαι προσωπικα θα σου πω 2 ονοματα και πολλα θα καταβαλλεις-εβανς,φαλ
ανετρεξε στις αναρτησεις και στις διαμαχες μας το περσινο καλοκαιρι τετοια εποχη και μπορεις να δεις τι εγραφες,ποια ηταν η αποψη σου για την καθε περιπτωση και τι εν τελει εγινε

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:43 am

yawn.brigade έγραψε:

πριν λίγες μέρες κλείσαμε Kevin Porter Jr. και χθες κλείσαμε Χεζόνια, ο οποίος θα πάει στη Νέα Υόρκη του χορηγού Τσάκου και από εκεί σε εμάς.

προσωπικά θα ήθελα και ένα αθλητικό 4-5άρι αλλά να μην είναι ρολίστας, κάποιο όνομα.
Ο Λεμπρόν έχει κλείσει ή ενδιαφερόμαστε; :hoho:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:44 am

FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 10:43 am
yawn.brigade έγραψε:

Ο Λεμπρόν έχει κλείσει ή ενδιαφερόμαστε; :hoho:
όσο δε κλείνει κάπου υπάρχουν ελπίδες...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 21, 2026 10:52 am

basilis_.kts έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Μπιλλαρα σε νοιωθω θα ηταν δυσκολο να πρεπει να πανηγυρισεις ευρωλιγκα με εναν "περιγελο" στον παγκο κ εναν "μπετατζη" στο παρκε κ πρεπει καπως να ξεσπασεις, αλλα εχουν περασει σχεδον δυο μηνες κ δεν βλεπω να το ξεπερνας...
ευτυχως ηταν στο παρκε ο φουρνιε και εφερε την ευρωλιγκα παρεα με τον πιτερς,τον βεζενκοφ,τον ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ
με αυτους τους παικτες νομιζω πως μπορω να το ξεπερασω οπως λες βλεποντας την ομαδα να αποτελειται απο κανονικους παικτες πλεον.υπηρχε μια παραφωνια με τον γουοκαπ αλλα κι αυτο φετος φαινεται να διορθωνεται :D
νομιζω το εντυπωσιακο ειναι πως το πηραμε χωρις τον φαλ.αυτο νομιζω ειναι σχετικα δυσκολο για σενα που τον ειχες σε ιδιαιτερη εκτιμηση και ηθελες να παραμεινει ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ τον μιλουτινοφ.
Coach Periklis
προσωπικα το θεωρω αστειοτητα να εκφραζονται τετοιες αποψεις απο προπονητη του ολυμπιακου.σε τετοιες περιπτωσεις βγαινεις μπροστα και παιρνεις τις ευθυνες που σου αναλογουν.γι αυτο ο χαρακτηρισμος
Μπιλαρα αλλο αγωνα εβλεπες στον τελικο. Αμα γραφεις και με κεφαλαια γραμματα πως το τροπαιο ηρθε απο το Νικολα που τον ειχε κανει γιογιο ο Λαιλς - ακομα κ στο συστημα αξιολογησης να δεις ο (εξαιρετικος κατα τα λοιπα) Νικολας ηταν δευτερος χειροτερος για τη συνολικη λειτουργια της ομαδας πισω απ τον Ντορσει. Με τον Ντορσει στο παρκε η ομαδα ηταν - 15 στο επιμερους κ με τον Νικολα στο - 11. Αν δεν εμπαινε ο Ταιρικ στο τεταρτο δεκαλεπτο, τωρα μαλλον δεν θα ησουν τοσο στενοχωρημενος που σηκωσε ευρωλιγκα ενας περιγελος με εναν μπετατζη.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:01 am

basilis_.kts έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Coach Periklis
Ή δεν είδες τον τελικό ή πραγματικά δεν έχεις ιδέα από μπάσκετ. Καθόλου όμως, σε φάση να μην έχεις ακουμπήσει καν μπάλα στη ζωή σου.

Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι προκατειλήμένος αλλά δεν μπορείς να γράφεις μπούρδες που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και να μένουν αναπάντητες.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:02 am

yawn.brigade έγραψε:

Καλα για τον Χεζονια μην το γελας. Ετσι θα γινει. Θα παει να παρει ενα 10ημερο και μετα οπου γουσταρει. Τωρα ειναι σε μας(απιθανο) ειναι στην Χαποελ, στην Ντουμπαι ο χρονος θα δειξει. Αλλα σιγα μηννπαει ο Χεζονια για minimum συμβολαιο στο ΝΒΑ

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:07 am

Για τον Γουοκαπ κρατηστε μικρο καλαθι για το τι ακουγεται. Τα μισα και βαλε ειναι παπατζες. Ο ηουοκαπ ειτε θα ανανεωσει ειτε θα φυγει του χρονου και ας πει στην ευχη της παναγιας. Και ας ειναι ο Παο. Προαωπικα δεν θα κλαψω. Αν δεννπερασουν φετος οι περισσοτεροι ξενοιβθα περασουν σιγουρα του χρονου. Γιατι ολο και περισσοτερες ομαδες θα το ζητανε. Ο Παοκ και ο Αρης ανεβαζουν μπατζετ σιγα μην δεχθουν τα επομενα χρονια ειδικα αν καποιος μπει ευρωλιγκα να διεκδικει μονο 3η θεση. Και με ποιο δυνατους ξενους θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες. Κατι τετοιο εγινε και την 10ετια του 90. Απλα τοτε αντι να αυξησουμε το οριο των ξενων τους καναμε ολους ελληνες

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”