μιλαμε για παικτη απο τους πιο αγαπημενους του μπαρτζω και των αφων..αν το ειχε παει εξυπνα το πιθανοτερο ειναι οτι θα του διναν 2+ εκ να μεινει η στην χειροτερη θα τον διναν με ενα συμβολικο ποσο αν δεν μπορουσαν να πλησιασουν την προταση της ντουμπαι.Τωρα με τις δηλωσεις του και τις κινησεις του μανατζερ εκαναν τους αφους να θυμωσουν μαζι του.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν και δεν ξερουμε τι εχει γινει και λογικα ουτε θα τα μαθουμε ολα...εχει ριξει τρελο λουσιμο η πλευρα γουοκαπ..
μιλαμε για παικτη απο τους πιο αγαπημενους του μπαρτζω και των αφων..αν το ειχε παει εξυπνα το πιθανοτερο ειναι οτι θα του διναν 2+ εκ να μεινει η στην χειροτερη θα τον διναν με ενα συμβολικο ποσο αν δεν μπορουσαν να πλησιασουν την προταση της ντουμπαι.Τωρα με τις δηλωσεις του και τις κινησεις του μανατζερ εκαναν τους αφους να θυμωσουν μαζι του.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα:
1. Για Χεζονια ειπα οτι δεν θα παιξει ΝΒΑ αλλα ευρωλιγκα σε οποια ομαδα γουσταρει εκτος Ρεαλ. Για μας το θεωρω δυσκολο εως απιθανο. Εγω προσωπικα θα τον ηθελα. Δεν ειπα οτι θα ερθει σε εμας που μακαρι ομως αφου οπως λεει και ο φικος μου ο @kein ειναι ο παικτης που μας λειπει
2. Για τον Πετρουσεφ δεν ειπα οτι θα ερθει αλλα οτι υπαρχει υπαρκτο θεμα και δεν το βγαλαν καποιοι απο το μυαλο τους. Απλα το θεμα ειναι περισσοτερο ως μεσο επαναπροσεγγισης του Μισκο προς εμας και οχι κατι πραγματικα χειροπιαστο την δεδομενη στιγμη. Αλλα δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Ειναι υπαρκτο αλλα οχι ως κατι προχωρημενο.
3. Ο Γουοκαπ αν δεν πληρωθει σοβαρο buyout και τουλαχιστον τριπλασιο και βαλε απο την αστεια προταση που ηρθε απο Ντουμπαι δεν φευγει. Εγω παντως επιμενω οτι περισσοτερο ειναι να μεινει παρα να φυγει η κατασταση
1. Για Χεζονια ειπα οτι δεν θα παιξει ΝΒΑ αλλα ευρωλιγκα σε οποια ομαδα γουσταρει εκτος Ρεαλ. Για μας το θεωρω δυσκολο εως απιθανο. Εγω προσωπικα θα τον ηθελα. Δεν ειπα οτι θα ερθει σε εμας που μακαρι ομως αφου οπως λεει και ο φικος μου ο @kein ειναι ο παικτης που μας λειπει
2. Για τον Πετρουσεφ δεν ειπα οτι θα ερθει αλλα οτι υπαρχει υπαρκτο θεμα και δεν το βγαλαν καποιοι απο το μυαλο τους. Απλα το θεμα ειναι περισσοτερο ως μεσο επαναπροσεγγισης του Μισκο προς εμας και οχι κατι πραγματικα χειροπιαστο την δεδομενη στιγμη. Αλλα δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Ειναι υπαρκτο αλλα οχι ως κατι προχωρημενο.
3. Ο Γουοκαπ αν δεν πληρωθει σοβαρο buyout και τουλαχιστον τριπλασιο και βαλε απο την αστεια προταση που ηρθε απο Ντουμπαι δεν φευγει. Εγω παντως επιμενω οτι περισσοτερο ειναι να μεινει παρα να φυγει η κατασταση
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μα δεν θα ειχε φτασει εδω η φαση..θα λεγαν οτι αφου δεν φτανουμε την προταση της ντουμπαι τον τιμαμε αφηνοντας τον να παει εκει για το καλο της καριερας του..
τωρα πηγε ο μανατζερ και τον προτεινε απο δω και απο κει για να παρει την μιζα του,πηγε στην ελπα κτλ..αμφιβαλλω αν οι αφοι κανουν πισω στα λεφτα..ηδη ειπε ο στεφανου να τα δωσει ο μανατζερ απο την μιζα του..
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο νομίζω. Αν δεν είχε βγει ο Walkup να δηλώσει όλα αυτά δημόσια ή δεν ξεκίναγε διαπραγματεύσεις με την Ντουμπάι ώστε να το χρησιμοποιήσει σαν μέσο πίεσης προς τον Ολυμπιακό, και πήγαινε να ζητήσει μια ιδιωτική συνάντηση με τους Αφούς ή/και τον Μπαρτζώκα όπου θα τους έλεγε ότι θέλει να μείνει αλλά θέλει μια αύξηση αποδοχών γιατί θεωρεί ότι δεν έχει πληρωθεί καλά με βάση την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω θα του έδιναν στο τέλος κοντά στα 2 εκατομμύρια οι Αφοί και θα τα έβρισκαν, πολύ πιθανόν και χωρίς να χρειάζονταν πολλές συναντήσεις. Ή ακόμα κι αν δεν τα έβρισκαν, πιθανόν να μην αξίωνε 3 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός σαν buy-out αλλά κάτι πιο κοντά σε 1.5 που θα τα έδινε εύκολα η Ντουμπάι.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 4:33 pmαν και δεν ξερουμε τι εχει γινει και λογικα ουτε θα τα μαθουμε ολα...εχει ριξει τρελο λουσιμο η πλευρα γουοκαπ..
Πλέον έτσι όπως το έχει χειριστεί η πλευρά του παίκτη αποκλείεται να πάρει 3 εκατομμύρια τον χρόνο από τον Ολυμπιακό, η Ντουμπάι επίσης δεν φαίνεται ότι θα πληρώσει τα 3 εκατομμύρια, οπότε από τις 3 πλευρές (Ολυμπιακός, Ντουμπάι, Walkup), αυτή που φαίνεται να είναι σε πιο μειονεκτική θέση είναι αυτή του Walkup. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 3 παίκτες στην θέση του οπότε και να αφήσει τον Walkup στην κερκίδα για έναν χρόνο δεν θα χάσει πάρα πολλά, η Ντουμπάι αν δεν βρει άκρη στις επόμενες 1-2 εβδομάδες μάλλον θα κινηθεί για άλλο παίκτη, ο Walkup όμως ή θα πρέπει να βάλει λεφτά από την τσέπη του για να πάει στην Ντουμπάι (αν τον θέλει ακόμα βέβαια) είτε να μείνει στην ομάδα έχοντας πάντως ήδη δημιουργήσει αρνητικό κλίμα εναντίον του.
Για μένα καλά κάνουν κιόλας οι Αφοί και ζητάνε αρκετά λεφτά, ακόμα κι αν δεν τα πάρουν όλα στο τέλος. Μπάτζετ έχουμε μεγάλο, αλλά δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε ακαδημία ανάπτυξης αθλητών για να αφήνουμε όποιον αθλητή μας θέλει να φύγει έτσι απλά.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα είναι ενας πιο μπαλλατος Χολ. Σκέψου οτι ηταν 5ος στην ΕΛ σε τάπες πολυ πανω απο Χολ, και τα νούμερα του σε ριμπάουντ συγκρίσιμα με Χολ και Τζόουνς.Sokin100 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 1:19 pmO ντιακιτε σαν 4ρι μονο δουλεύει να ερθει; διαβασα στο nba ηταν κυριως 4ρι. Δεν τον εχω δει πολυ αλλα απο τα λιγα που εψαξα φαινεται πολυ ωραιος παικτης. Για ψηλο αθλητικο 4ρι θα τον γούσταρα γιατι την 3αδα των σεντερ δν την αγγίζειςSbioTech έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 12:21 pm
Πρέπει να είσαι ο μόνος βλέπει ως πιθανή την επιστροφή Πετρούσεφ...
Την πιθανότητα να πάρουμε 4-5αρι και να φύγει ο Χολ τη βλέπω και εγω. Και για να μην μου την ξαναπεσετε. Δεν εννοώ οτι θα το έκανα εγω αλλα οτι βλέπω να γίνεται.
Αλλα απο Ντουμπάι αυτο το 4-5αρι λέγεται Ντιακιτε που δίνει τρομερό rim protection και πανω απο τη στεφανη παιχνίδι, και ακουμπάει και στο 4 (στρικι σουτερ).
Δλδ ξαναλεω:
1. Αποχώρηση Θωμα με χρήματα και Ντιακιτέ
2. Αποχώρηση Χολ με χρήματα και Παπατζον
3. Προσθήκη 3-4αριου 3&D
4. Ανταλλαγή Λαρρυ με Ελ. Μητρου Λονγκ
5. Χρήση buyout σσε ανανέωση Ντορσει
Ειμαστε υπερπλήρεις, καλύτεροι απο περυσι σε ολες τις θεσεις (ναι ακομα και στο 5) και οκ απο διαβατηρια για μια 3ετία
Ευρωλιγκα:
1. CMM Joseph
1-2. Montero
2. Dorsey Fournier
3. Ward
3-4. Μεταγραφή, Παπ
4. Σασα
4-5. Diakite
5. Milo Jones Papajohn
Ελλαδα:
1. CMM, Mitrou
1-2. Μοντερο
2. Dorsey, Fournier
2-3. Netzipoglou
3. Ward, Μεταγραφη
3-4. Pap
4. Sasha
4-5.Diakite
5. Μιλου, ή Τζοουνς, Παπατζον
Με δυο εκ των ξενων εκτός αλλα με ολόκληρη 5αδα με Ελληνες
Το σουτ του δεν είναι καλο/σταθερό, αλλα δοκιμάζει 2 σουτ ανα αγώνα (λχ ο Πετρουσεφ δοκιμάζει 1 σουτ ανα δυο αγώνες - για μένα δεν υπάρχει παικτης Πετρουσεφ στο 4).
Δεν τον λες εξελίξιμος, εχει πιάσει πιάσει τη μπασκετική ωριμότητα, απλώς αν τον πάρεις σαν 4αρι στην ΕΛ θα παίζει ελάχιστα και δεν νομίζω οτι βοηθιεται η κατάσταση χωρίς λχ ενα στρετς 5αρι.
Δεν θα τον έπαιρνα αν κρατούσα την 3αδα... θα έψαχνα αλλα χαρακτηριστικά στο 4αρι μου.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Sorry για το reaction 3d μου. Με τα "πουλάκια" γέλασα.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 4:36 pmΡε γκαις δεν γίνεται όταν η Μπασκόνια η άλλες ομάδες ζητάνε τον ουρανό με τ αστρα για να αφήσουν παίκτη να φύγει να είναι μαγκες και εμείς μια ζωή φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αν δεν ικανοποιηθεί η ομάδα δεν θα πάει πουθενά ο Θωμάκος τέλος.
Έχουν αρχίσει και σφυρίζουν τα πουλάκια στο Χ για χεζονια
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει λούσει καθόλου η πλευρά Ουόκαπ. Ο παίκτης θέλει να πάει στο Ντουμπάι για δύο λόγους: πρώτον για τα λεφτά (3 μυρια όσο και να τον αγαπάνε Αφοί και Μπι δεν θα δίνανε) και δεύτερον για την ζωή στο Ντουμπάι. Θα πάει σε μια χώρα που ταιριάζει στην γυναίκα του, στο στυλ της ζωής που κάνει και θα παίζει σε μια ομάδα που έχει potential για φ4, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει την πίεση του πρωταθλητισμού που έχει ο Ολυμπιακός. Σαν μπόνους ότι εκεί θα είναι το δεύτερο pg και όχι το 3ο-4ο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 4:33 pmαν και δεν ξερουμε τι εχει γινει και λογικα ουτε θα τα μαθουμε ολα...εχει ριξει τρελο λουσιμο η πλευρα γουοκαπ..
Απλά θέλει να φύγει ο άνθρωπος. Πέτυχε ότι ήταν να πετύχει εδώ, του προσφέρθηκε μια ευκαιρία και θέλει να την πιάσει από τα μαλλιά.
Αναφορικά με το αν θα είναι δυσαρεστημένος αν τον κρατήσουν με το ζόρι..δεν χρειάζεται να κάνει πουτάνα τα αποδυτήρια. Ούτε ο Πετρούσεφ τα έκανε. Απλά θα μπαίνει μέσα, θα είναι ξενερωμένος και θα το δείχνει..όπως το έκανε και ο Πίτερς για 2-3 μήνες πέρυσι. Δεν θα έχει λόγο να βάλει το χέρι του στην φωτιά. Όσο επαγγελματίας και να είναι, αν δεν τον αφήσουν να πάει εκεί θα σβήσει..εκεί νομίζω αναφέρεται και στο σεβασμό. Αν τον σέβονται για ότι έχει προσφέρει στην ομάδα ας τον αφήσουν να πάει στην ευχή του θεού.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θεωρώ απίθανο να μείνει πάντως. Να ανανεώσει δεν πρόκειται, να μείνει με τα ίδια λεφτά και να είναι στην κερκίδα δεν συμφέρει κανέναν, είναι loose-loose, απλά θα τραβήξει μακριά η βαλίτσα και ίσως τον δούμε και στην προετοιμασία μέχρις ωτου τα βρουν στο buy out. Πάντως για να δίνει 600κ η Ντουμπάι επίσημα 20 Ιουλίου, μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει η σεζόν σίγουρα θα τα έχουν βρει στο buy out.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το άλλο (και πιθανότερο) ενδεχόμενο βέβαια είναι να μην περιμένουν άλλους 2 μήνες τον Θωμά. Αν δεν βρεθεί άκρη σύντομα, να κοιτάξουν αλλού. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο μοναδικό το πακέτο που προσφέρει πλέον. Ειδικά σε ένα πλαίσιο διαφορετικό από αυτό του Β.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 5:15 pmΤο θεωρώ απίθανο να μείνει πάντως. Να ανανεώσει δεν πρόκειται, να μείνει με τα ίδια λεφτά και να είναι στην κερκίδα δεν συμφέρει κανέναν, είναι loose-loose, απλά θα τραβήξει μακριά η βαλίτσα και ίσως τον δούμε και στην προετοιμασία μέχρις ωτου τα βρουν στο buy out. Πάντως για να δίνει 600κ η Ντουμπάι επίσημα 20 Ιουλίου, μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει η σεζόν σίγουρα θα τα έχουν βρει στο buy out.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από την άλλη ήταν η πρώτη της χρονιά στην Ευρωλίγκα, με καινούριο ρόστερ και το αστέρι της τον Μούσα να είναι εκτός για 20 αγώνες.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 5:24 pmποτενσιαλ φαιναλ φορ η ντουμπαι?...που εμεινε εκτος 10αδας και πηρε τον οκομπο και τον μπλοσομγκειμ.μαλιστα![]()
ααα πηρε κι εναν ποιντ γκαρντ απο την βουρτσμπουργκ ειδα προσφατα
Φέτος θα έχει σταθερό κορμό, κράτησε όλους τον περυσινό βασικό της κορμό πλην τους ρολίστες Avramovic και Abass (αν φύγει όπως ακούγεται) και έχει ήδη αναβαθμιστεί με τον Okobo στην θέση του Avramovic, τον Blosomgame και τον Diakite. Δεν χρειαζόταν άλλο σταρ, δεν ξέρω φυσικά αν πετύχει αλλά η λογική λένε ότι αν δεν μπουν play off θα είναι αποτυχία γι' αυτούς.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή τη στιγμή αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο άγχος του Γουόκαπ. Γι αυτό πιστεύω βιάζεται και τρέχει απο δω κ από κει.Sokos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 5:28 pmΤο άλλο (και πιθανότερο) ενδεχόμενο βέβαια είναι να μην περιμένουν άλλους 2 μήνες τον Θωμά. Αν δεν βρεθεί άκρη σύντομα, να κοιτάξουν αλλού. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο μοναδικό το πακέτο που προσφέρει πλέον. Ειδικά σε ένα πλαίσιο διαφορετικό από αυτό του Β.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 5:15 pmΤο θεωρώ απίθανο να μείνει πάντως. Να ανανεώσει δεν πρόκειται, να μείνει με τα ίδια λεφτά και να είναι στην κερκίδα δεν συμφέρει κανέναν, είναι loose-loose, απλά θα τραβήξει μακριά η βαλίτσα και ίσως τον δούμε και στην προετοιμασία μέχρις ωτου τα βρουν στο buy out. Πάντως για να δίνει 600κ η Ντουμπάι επίσημα 20 Ιουλίου, μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει η σεζόν σίγουρα θα τα έχουν βρει στο buy out.
Συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι η πλευρά του Οσφπ είναι σε φάση "να κ αν μείνεις, να κ αν φύγεις". Δεν φαίνεται να τους απασχολεί πραγματικά καθόλου. Έχουν ήδη ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση και τους παίρνει να πουλήσουν λίγο μούρη στους μανατζαραίους για να σφίξουν τα κωλιά την επόμενη φορά. Πιστεύω ότι προτιμάνε να φύγει κιόλας.
Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν ο Γουόκαπ πήγε πρώτα στους Αφούς και τους ζήτησε περισσότερα λεφτά και αφού του αρνήθηκα βγήκε σαν κλαμμένο μ... να πει ότι έχει συμβόλαιο με team option ή αν πήγε κατευθείαν στο eurohoops. Στην πρώτη περίπτωση του δίνω δίκιο και είμαι 100% μαζί του. Δεν γίνεται να παίρνει 2 εκ ο Μακιντάιρ και 1.2 ο Τόμας μη τρελαθούμε. Στη δεύτερη του δίνω άδικο, έκανε μαλακία και ας τα λουστεί τώρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο