Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:23 am

manos_89 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 1:48 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:40 am

ο ολυμπιακος εχει κανει προταση ανανεωσης του γουοκαπ με 1.6 3 ετη..του λεει σε θελω να μεινει σε υπολογιζω.Αν ο θωμας θελει 25εκ ειναι δικαιωμα του,δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να του τα δωσει.

απο εκει και περα ξεκιναει την πωληση του στα 3εκ δολαρια αποτι λενε..αρα 2.5εκ ευρω περιπου..η ντουμπαι ξεκινησε με 600χιλ σε δοσεις..ποιος ειναι αυτος που δεν θελει συζητηση αραγε?με 600χιλ εμεις σκουπιζομαστε..με τοσα αντε να παρουν τον τσουκαλα απο μας.

δεν υπαρχει κανενας εκβιασμος.
Κοίτα, βγάζεις νούμερα από το μυαλό σου. Γιατί ο Walkup να είναι ευχαριστημένος με το 1.6, όταν βλέπει ότι υπάρχει ομάδα που του δίνει 3 και οι άλλοι 2 καινούριοι PG θα συνεχίσουν να παίρνουν αρκετά παραπάνω.
Θέλει νομίζω ισότιμο συμβόλαιο με τους άλλους γιατί:
1) Δεν θέλει να είναι ριγμένος στην ιεραρχεία
2) Τόσα χρόνια έπαιρνε ψίχουλα σε σχέση με άλλους
3) Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και με αυτόν βασικό η ομάδα πέτυχε
4) Έχει αρκετά καλύτερο βιογραφικό από τον CMM και τον Montero (οκ, ο Μοντέρο έχει την προοπτική)
5) Έχει ένα διαβατήριο που ξέρει πόσο πολύτιμο είναι

Προφανές είναι να σκέφτεται «Εγώ στο πηγάδι κατούρησα;» όταν βλέπει να δίνονται εκατομμύρια.

Επίσης το να τον δώσετε για λιγότερα λεφτά από ότι τον Οσμάν π.χ. είναι κι αυτό λογικό. Αν δεν του τα δώσετε η επιλογή σας είναι να τον έχετε πληρωμένο για έναν χρόνο, με το ρίσκο να μην προσφέρει αγωνιστικά ή ακόμα χειρότερο να δημιουργεί αρνητικότητα στα αποδυτήρια.
εγω παρεθεσα τα νουμερα που λενε οι ρεπορτερς..εσυ απο την αλλη εβγαλες απο τον μυαλο σου οτι εκβιαζουμε τον γουοκαπ..

ο γουοκαπ μπορει να νιωθει ριγμενος για χψ λογους δεν του λεει κανενας να μην νιωθει..ζηταει ενα ποσο που μονο η ντουμπαι του το δινει..και κανενας λογικος ανθρωπος δεν θεωρει οτι ο γουοκαπ αξιζει 2,5-3 εκ..αλλα εμεις για καποιο λογο πρεπει να του δωσουμε για να ειναι ευχαριστημενος?αλλιως τον εκβιαζουμε?αν καποιος εκβιαζει στην περιπτωση αυτη ειναι ο γουοκαπ..

Δεν τον κραταει κανενας φυλακισμενο...θελει να ανανεωσει με τα λεφτα που του δινει η ομαδα?καλως..δεν θελει?πρεπει να πληρωσει οποιος τον θελει..δεν ειμαστε καφενειο.Η αγορα δειχνει οτι παικτες σαν τον τολιο παιρνουν 1.2εκ..λιγα ειναι τα 3 για τον γουοκαπ.

εμεις θελουμε να τον εχουμε να παιζει α1 δεν μας ειναι κανενα βαρος..πιο πολυ σκατε εσεις μην τον πληρωνουμε τσαμπα παρα εμεις :roofl:

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:08 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 1:21 am
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:57 am

ούτε αυτό ισχύει. πάλι ο κ. Λάλαξ είπε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε 3 ή 4 προτάσεις μέχρι να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός.
Δηλαδή αν ο παίκτης είχε πρόταση 9.000.000 για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ έδινε 1.000.000 αντί για 2.000.000, νομίζεις ότι στο τέλος δε θα τον αφήναμε; Εγώ πιστεύω πως ακόμα και αν δεν ανέβαινε ο ΠΑΟΚ στο ποσό που προσέφερε, πάλι στο τέλος θα σεβόμασταν την επιθυμία του παίκτη και θα τον αποδεσμεύαμε.
Αυτό που λες είναι αντικειμενικά λάθος. Το deal έκλεισε στα 2εκ το οποίο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ σημαίνει ότι ο ΠΑΟ δεν πουλούσε στα 1.9 και ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε στα 2.1. Αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα και δεν επιδέχεται εναλλακτική ερμηνεία.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:22 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:59 am
BillyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:55 am

Για να απαντήσω στο ερώτημα σου, νομίζω ότι 1.000.000 –ή 850.000 που λες εσύ– αντί για 2.000.000 buy out για τον Οσμάν δε θα έκαναν τη διαφορά για να αποφασίσουμε να τον κρατήσουμε αντί να τον αποδεσμεύσουμε. Αλλά από τη στιγμή που ο Μυστακίδης ήθελε και μπορούσε να δώσει αυτά τα χρήματα, καλά κάναμε που τον δώσαμε με τόσα.
δηλαδη ο μυστακιδης μπορουσε να τον παρει με 1εκ και ειπε..μα οχι σας παρακαλω,σας κλεβω..παρτε 2εκ και δεν ακουω κουβεντα!βασικα ηθελε να δωσει 3 και τον πιεσαν να πεσει στα 2.
παντως τον σορτς τον δωσαμε τζαμπα :welcome:

ο παο δεν στεκετε εμποδιο στις επιθυμιες των παιχτων ειναι παντα με τον εργαζομενο
αν μπορει να βγαλει και το κατι της του καλως αλλιως θα τους αφηνε να φυγουν και τζαμπα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:27 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:40 am

ο ολυμπιακος εχει κανει προταση ανανεωσης του γουοκαπ με 1.6 3 ετη..του λεει σε θελω να μεινει σε υπολογιζω.Αν ο θωμας θελει 25εκ ειναι δικαιωμα του,δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να του τα δωσει.

απο εκει και περα ξεκιναει την πωληση του στα 3εκ δολαρια αποτι λενε..αρα 2.5εκ ευρω περιπου..η ντουμπαι ξεκινησε με 600χιλ σε δοσεις..ποιος ειναι αυτος που δεν θελει συζητηση αραγε?με 600χιλ εμεις σκουπιζομαστε..με τοσα αντε να παρουν τον τσουκαλα απο μας.

δεν υπαρχει κανενας εκβιασμος.
1.6 εγραψε το σπορτ24 και το γαυρος.γρ οποτε σιγουρα θα ειναι κανα 300κ μικροτερη :mrgreen:
και σιγουρα θα ειναι κλιμακωτο με +1 τον τριτο χρονο,κλασσικη απατη για να τον πιασετε κοροιδο δηλαδη

αλλα αντε να πουμε οτι ειναι 1.6 κλειστο καθε χρονια να προσεξουν οι αφοι μην χρεωκοπησουν με τοσο μεγαλη αυξηση που θα του δωσουν

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:32 am

manos_89 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:34 am

Ακριβώς αυτό. Αν ο Ολυμπιακός έμπαινε σε διαπραγματεύσεις τότε θα μπορούσε να αποσπάσει το 1-1 και κάτι εκατομμύρια από τη Ντουμπάι. Όταν λες ότι θες 3 εκατομμύρια ακατέβατα (αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται), ε τότε τους το ξεκόβεις.
Ο τρόπος που το χειρίζεται ο Ολυμπιακός είναι κακός κατά τη γνώμη μου. Αν κρίνεις ότι δεν έχεις ανάγκη τον παίκτη τότε προσπάθησε να τον πουλήσεις και να πάρεις το μεγαλύτερο ρεαλιστικά ποσό που μπορείς. Αν κρίνεις ότι τον θέλεις τότε προσπάθησε με κάποιο τρόπο να έχεις ευχαριστημένο τον παίκτη (νέο καλό συμβόλαιο;).
Το να εκβιάζεις τον παίκτη να μείνει στο συμβόλαιό του κυρίως τον Ολυμπιακό θα βλάψει.
ρε η προταση της ντουμπαι ειναι τρολαριστικη σου λεει ζητας εσυ 3 εκατ ε εμεις δινουμε το αναποδο 600κ
και πετανε το μπαλακι στον θωμα να βγαλει ακρη αν μπορεσει σιγα μην κατσουν να ασχολουνται με καποιον που τους λεει με συμβολαιο παιχτη 1 εκατ δωστε 3 να τον παρετε

αν τους ελεγε ο οσφπ απτην αρχη με καλη θεληση 1/1.5 το συζηταμε θα ειχε τελειωσει η ιστορια,τωρα τους τρολλαρουν

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Ιούλ 22, 2026 6:19 am

shaq7 έγραψε:
manos_89 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 1:48 am

Κοίτα, βγάζεις νούμερα από το μυαλό σου. Γιατί ο Walkup να είναι ευχαριστημένος με το 1.6, όταν βλέπει ότι υπάρχει ομάδα που του δίνει 3 και οι άλλοι 2 καινούριοι PG θα συνεχίσουν να παίρνουν αρκετά παραπάνω.
Θέλει νομίζω ισότιμο συμβόλαιο με τους άλλους γιατί:
1) Δεν θέλει να είναι ριγμένος στην ιεραρχεία
2) Τόσα χρόνια έπαιρνε ψίχουλα σε σχέση με άλλους
3) Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και με αυτόν βασικό η ομάδα πέτυχε
4) Έχει αρκετά καλύτερο βιογραφικό από τον CMM και τον Montero (οκ, ο Μοντέρο έχει την προοπτική)
5) Έχει ένα διαβατήριο που ξέρει πόσο πολύτιμο είναι

Προφανές είναι να σκέφτεται «Εγώ στο πηγάδι κατούρησα;» όταν βλέπει να δίνονται εκατομμύρια.

Επίσης το να τον δώσετε για λιγότερα λεφτά από ότι τον Οσμάν π.χ. είναι κι αυτό λογικό. Αν δεν του τα δώσετε η επιλογή σας είναι να τον έχετε πληρωμένο για έναν χρόνο, με το ρίσκο να μην προσφέρει αγωνιστικά ή ακόμα χειρότερο να δημιουργεί αρνητικότητα στα αποδυτήρια.
εγω παρεθεσα τα νουμερα που λενε οι ρεπορτερς..εσυ απο την αλλη εβγαλες απο τον μυαλο σου οτι εκβιαζουμε τον γουοκαπ..

ο γουοκαπ μπορει να νιωθει ριγμενος για χψ λογους δεν του λεει κανενας να μην νιωθει..ζηταει ενα ποσο που μονο η ντουμπαι του το δινει..και κανενας λογικος ανθρωπος δεν θεωρει οτι ο γουοκαπ αξιζει 2,5-3 εκ..αλλα εμεις για καποιο λογο πρεπει να του δωσουμε για να ειναι ευχαριστημενος?αλλιως τον εκβιαζουμε?αν καποιος εκβιαζει στην περιπτωση αυτη ειναι ο γουοκαπ..

Δεν τον κραταει κανενας φυλακισμενο...θελει να ανανεωσει με τα λεφτα που του δινει η ομαδα?καλως..δεν θελει?πρεπει να πληρωσει οποιος τον θελει..δεν ειμαστε καφενειο.Η αγορα δειχνει οτι παικτες σαν τον τολιο παιρνουν 1.2εκ..λιγα ειναι τα 3 για τον γουοκαπ.

εμεις θελουμε να τον εχουμε να παιζει α1 δεν μας ειναι κανενα βαρος..πιο πολυ σκατε εσεις μην τον πληρωνουμε τσαμπα παρα εμεις :roofl:
Ο φανατισμός δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα λογικά.
Του δίνει 1.6, του λέει σε θέλω, αλλά θα είσαι 3ος στην ιεραρχία (βάση χρημάτων). Ελπίζω να είναι αρκετά σαφές αυτό.
Ο Walkup λέει κοίτα, οι άλλοι μου δίνουν 3 εκατομμύρια, με εμένα βασικό πήρες Ευρωλίγκα, πήγες σε 4 final-4, έπαιξα Ελλάδα και χρησιμοποίησες το διαβατήριό μου. Τα 1.6 δεν είναι αρκετά όταν δίνεις σε άλλους 2.2.
Ο Ολυμπιακός για να μην βγει χαμένος πρέπει είτε να ικανοποιήσει τον παίκτη δίνοντάς του ένα συμβόλαιο πιθανότατα λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια, είτε να τον δώσει με το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να πάρει. Στην περίπτωση που τον κρατήσει με το ζόρι θα βγει χαμένος. Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός. Ο Walkup θέλει να φύγει. Δεν είπε «αν με κρατήσετε με το ζόρι θα βάζω αυτοκαλάθια».

Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε στην πραγματικότητα, απλά βλέπω ότι πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και κυνηγάτε φαντάσματα κατηγορώντας τον παίκτη, ο οποίος δεν έκανε κάτι παράλογο ούτε κάτι πρωτάκουστο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 6:43 am

manos_89 έγραψε:

Του δίνει 1.6, του λέει σε θέλω, αλλά θα είσαι 3ος στην ιεραρχία (βάση χρημάτων). Ελπίζω να είναι αρκετά σαφές αυτό.
Ο Walkup λέει κοίτα, οι άλλοι μου δίνουν 3 εκατομμύρια, με εμένα βασικό πήρες Ευρωλίγκα, πήγες σε 4 final-4, έπαιξα Ελλάδα και χρησιμοποίησες το διαβατήριό μου. Τα 1.6 δεν είναι αρκετά όταν δίνεις σε άλλους 2.2.
Ο Ολυμπιακός για να μην βγει χαμένος πρέπει είτε να ικανοποιήσει τον παίκτη δίνοντάς του ένα συμβόλαιο πιθανότατα λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια, είτε να τον δώσει με το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να πάρει. Στην περίπτωση που τον κρατήσει με το ζόρι θα βγει χαμένος. Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός. Ο Walkup θέλει να φύγει. Δεν είπε «αν με κρατήσετε με το ζόρι θα βάζω αυτοκαλάθια».

Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε στην πραγματικότητα, απλά βλέπω ότι πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και κυνηγάτε φαντάσματα κατηγορώντας τον παίκτη, ο οποίος δεν έκανε κάτι παράλογο ούτε κάτι πρωτάκουστο.
σιγα μην δωσει ομαδα 3 εκατ για παιχτη που μπορει να τον υπογραψει τον ιανουαριο
βασικα αν καταφερουν και παρουν 1/1.5 χαρτι να κανουν και τον σταυρο τους

ο οσφπ θελει να κανει το εξης,να τον κρατησει διχως ανανενωση,να τον υποβαθμισει αγωνιστικα οποτε το επομενο καλοκαιρι δεν θα εχει προτασεις τοσο μεγαλες και να τον <<αναγκασει>> ουσιαστικα να δεχτει την δικια τους οποια και να ειναι,θα του βαλουν και το γνωστο +1με κλιμακωτο ετσι ωστε να τον σουταρουν τον τελευταιο χρονο

βεβαια υπολογιζουν διχως τον δγ που του εχει ετοιμη την προταση με 2χαρτια τουλαχιστον και εκτος αποστολης να τον εχουν για ενα χρονο

ο θωμας ειναι χρονια στην ομαδα ξερει τις <<εξυπναδες>> που κανουν δεν ειναι χτεσινος να τον πιασουν στον υπνο
ελπιζω μονο να μην κωλωσει να ερθει και να μην φοβηθει τις αντιδρασεις να πεισμωσει πιο πολυ μεσα στην χρονια ,να ξεκουραστει και να μας ερθει ετοιμος το καλοκαιρι

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Τετ Ιούλ 22, 2026 7:45 am

Ρε μανία. Ο Τζόσεφ που είναι ο τρίτος μας playmaker είναι μακράν καλύτερος από τον Τεξανο.

Και τα 1.2εκ ευρώ που παίρνει είναι πάρα πολλά για να χάνει λέι απ, για να τον περνά σαν σταματημένο ο Χόρτον Τάκερ

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 7:50 am

manos_89 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Όχι ότι πιστεύω πως είναι αυτό το σκεπτικό του Θωμά , όμως στο παρελθόν αν και έπαιρνε λιγότερα από τον Σλούκα δεν φάνηκε να είναι πίσω στην ιεραρχία.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 22, 2026 7:56 am

τουλουμπα έγραψε:
manos_89 έγραψε:

σιγα μην δωσει ομαδα 3 εκατ για παιχτη που μπορει να τον υπογραψει τον ιανουαριο

ο οσφπ θελει να κανει το εξης,να τον κρατησει διχως ανανενωση,να τον υποβαθμισει αγωνιστικα οποτε το επομενο καλοκαιρι δεν θα εχει προτασεις τοσο μεγαλες και να τον <<αναγκασει>> ουσιαστικα να δεχτει την δικια τους οποια και να ειναι,θα του βαλουν και το γνωστο +1με κλιμακωτο ετσι ωστε να τον σουταρουν τον τελευταιο χρονο

βεβαια υπολογιζουν διχως τον δγ που του εχει ετοιμη την προταση με 2χαρτια τουλαχιστον και εκτος αποστολης να τον εχουν για ενα χρονο

ο θωμας ειναι χρονια στην ομαδα ξερει τις <<εξυπναδες>> που κανουν δεν ειναι χτεσινος να τον πιασουν στον υπνο
ελπιζω μονο να μην κωλωσει να ερθει και να μην φοβηθει τις αντιδρασεις να πεισμωσει πιο πολυ μεσα στην χρονια ,να ξεκουραστει και να μας ερθει ετοιμος το καλοκαιρι
Αυτο με το +1 το έγραψες 2 φορές. Γιατί το γράφεις τόσο ειρωνικα; Είναι χαζουλικα οι παίκτες και τους ξεγελουν; μανατζερ δεν εχουν; κομμάτι της διαπραγμάτευσης ειναι.

Δηλαδή το +1 Ντορσει και Γουοκαπ ηταν ψεύτικο; μα αφου τα ανανέωσε ο Ολυμπιακός. Το ίδιο και το +1 του Τζοζεφ. Το ίδιο πέρυσι και το +1 του Εβανς. Γιατι, Επειδή δεν κράτησε τον Φαλ στα 34 με δυο σοβαρους τραυματισμους που τον άφησαν 2 χρονια εξω με 1.8εκ;

Το team option σημαίνει αυτο. Η ομάδα θελει να διατηρεί το πλεονέκτημα σε ενα μακροχρονο συμβόλαιο να μπορεί να βγει απο μια δέσμευση εαν δεν τη βολεύει. Και οι παικτες που το υπογραφουν δεν ξεγελιουνται σαν να είναι 3χρονα

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Ιούλ 22, 2026 8:15 am

τουλουμπα έγραψε:
manos_89 έγραψε:

Τουλου θέλει ο ΠΑΟ τον Γουοκαπ; Ή ο παίκτης να έρθει στον ΠΑΟ; Τι έμαθες; :)

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”