Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Με σειρά προτίμησηςτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 7:10 pmΟ Τόλης Κότζιας μίλησε στην εκπομπή "Fast Break" του Foxbet.gr και αναφέρθηκε σε πόιντ γκαρντ από το NBA, που δυνητικά θα μπορούσαν να βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά και να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό.
Στο πλαίσιο της αναζήτησης του «Τριφυλλιού» για βασικό πόιντ γκαρντ, στο "Fast Break" αναφέρθηκαν τα ονόματα των Κέι Τζέι Σίμπσον, Άαρον Χολιντέι, Κόουλ Άντονι, Νταλάνο Μπάντον, Γκέιμπ Βίνσεντ, Κίτον Γουάλας, Τζέιλεν Πίκετ, Τζαμάλ Σιντ, Κίλιαν Χέιζ, Τζαμίρ Γιανγκ, Μπράντον Γουίλιαμς, Μακ ΜακΚλάνγκ.
Από τα ονόματα που ακούστηκαν στην εκπομπή, οι Τόλης Κοτζιάς και Πάνος Γαλάνης, στάθηκαν κυρίως στην περίπτωση του Γκέιμπ Βίνσεντ, Άαρον Χολιντέι και Μπράντον Γουίλιαμς, χωρίς να αναφέρουν πως υπάρχει - απαραίτητα - κάτι με το «Τριφύλλι» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Απλώς, παρουσίασαν κάποιες περιπτώσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαν να... αρέσουν στον «Επτάστερο».
Αναλυτικά τα ονόματα:
Κέι Τζέι Σίμπσον (Two-Way συμβόλαιο με Νάγκετς)
Άαρον Χολιντέι (Ελεύθερος)
Κόουλ Άντονι (Ελεύθερος)
Νταλάνο Μπάντον (Ελεύθερος)
Γκέιμπ Βίνσεντ (Ελεύθερος)
Κίτον Γουάλας (Ελεύθερος)
Τζέιλεν Πίκετ (Ελεύθερος)
Τζαμάλ Σιντ (Συμβόλαιο με Ράπτορς)
Κίλιαν Χέιζ (Ελεύθερος)
Τζαμίρ Γιανγκ (Ελεύθερος)
Μπράντον Γουίλιαμς (Ελεύθερος)
Μακ ΜακΚλάνγκ (Ελεύθερος)
1. Cole Anthony
2. Gabe Vincent και ελάτε να σκοράρετε
3. Killian Hayes
και 4....
Jalen Pickett που ταιριάζει στο ευρωπαϊκό στυλ.
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Cole Anthony δεν θα έπαιρνα. Μόνο σκόρερ και μέτρια προς κακή άμυνα.thanvot έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 1:47 am
Με σειρά προτίμησηςτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 7:10 pmΟ Τόλης Κότζιας μίλησε στην εκπομπή "Fast Break" του Foxbet.gr και αναφέρθηκε σε πόιντ γκαρντ από το NBA, που δυνητικά θα μπορούσαν να βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά και να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό.
Στο πλαίσιο της αναζήτησης του «Τριφυλλιού» για βασικό πόιντ γκαρντ, στο "Fast Break" αναφέρθηκαν τα ονόματα των Κέι Τζέι Σίμπσον, Άαρον Χολιντέι, Κόουλ Άντονι, Νταλάνο Μπάντον, Γκέιμπ Βίνσεντ, Κίτον Γουάλας, Τζέιλεν Πίκετ, Τζαμάλ Σιντ, Κίλιαν Χέιζ, Τζαμίρ Γιανγκ, Μπράντον Γουίλιαμς, Μακ ΜακΚλάνγκ.
Από τα ονόματα που ακούστηκαν στην εκπομπή, οι Τόλης Κοτζιάς και Πάνος Γαλάνης, στάθηκαν κυρίως στην περίπτωση του Γκέιμπ Βίνσεντ, Άαρον Χολιντέι και Μπράντον Γουίλιαμς, χωρίς να αναφέρουν πως υπάρχει - απαραίτητα - κάτι με το «Τριφύλλι» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Απλώς, παρουσίασαν κάποιες περιπτώσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαν να... αρέσουν στον «Επτάστερο».
Αναλυτικά τα ονόματα:
Κέι Τζέι Σίμπσον (Two-Way συμβόλαιο με Νάγκετς)
Άαρον Χολιντέι (Ελεύθερος)
Κόουλ Άντονι (Ελεύθερος)
Νταλάνο Μπάντον (Ελεύθερος)
Γκέιμπ Βίνσεντ (Ελεύθερος)
Κίτον Γουάλας (Ελεύθερος)
Τζέιλεν Πίκετ (Ελεύθερος)
Τζαμάλ Σιντ (Συμβόλαιο με Ράπτορς)
Κίλιαν Χέιζ (Ελεύθερος)
Τζαμίρ Γιανγκ (Ελεύθερος)
Μπράντον Γουίλιαμς (Ελεύθερος)
Μακ ΜακΚλάνγκ (Ελεύθερος)
1. Cole Anthony
2. Gabe Vincent και ελάτε να σκοράρετε
3. Killian Hayes
και 4....
Jalen Pickett που ταιριάζει στο ευρωπαϊκό στυλ.
Vincent είναι περισσότερο 3&D πλάγιος παρά pure pg. Θα ήταν καλός αντί του Badio π.χ.
Killian Hayes είχε από τα χειρότερα σουτ και δεν ξέρω κάτα πόσο το έχει βελτιώσει.
Εγώ θα έπαιρνα keaton Wallace και Aaron Holiday. Τον Pickett δεν τον ξέρω
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Cole είναι ένας παρά πολύ καλός αμυντικός για το ύψος του και τον τροπο που παίζει. Από τους καλύτερους μπλοκερ στη θέση του, στο λεω γιατί είναι η καψούρα μου και τον παρακολουθώ χρόνια. Μακράν η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε. Για Vincent δε διαφωνώ, αν και στο LA χρησιμοποιούνταν στον άσο (είτε χωρίς είτε με τον Doncic).manos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 1:59 amCole Anthony δεν θα έπαιρνα. Μόνο σκόρερ και μέτρια προς κακή άμυνα.
Vincent είναι περισσότερο 3&D πλάγιος παρά pure pg. Θα ήταν καλός αντί του Badio π.χ.
Killian Hayes είχε από τα χειρότερα σουτ και δεν ξέρω κάτα πόσο το έχει βελτιώσει.
Εγώ θα έπαιρνα keaton Wallace και Aaron Holiday. Τον Pickett δεν τον ξέρω
Τον Pickett δε τον έχω παρακολουθήσει πολύ, παρά μόνο σε κάποια παιχνίδια του Denver, οπότε δεν έχω άποψη.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
As we reported today in the LIVE stream on our YouTube channel, Panathinaikos wanted to attempt the signing of Théo Maledon this summer and was offering him more money than the Frenchman earns at Real Madrid.
Beyond the fact that they would have had to negotiate with Real Madrid, the Greeks encountered the player's refusal, as he is determined to succeed in white.
Beyond the fact that they would have had to negotiate with Real Madrid, the Greeks encountered the player's refusal, as he is determined to succeed in white.

- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φέλιζ εμεινε τώρα να κάνουν πρόταση.berry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:09 amAs we reported today in the LIVE stream on our YouTube channel, Panathinaikos wanted to attempt the signing of Théo Maledon this summer and was offering him more money than the Frenchman earns at Real Madrid.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μας κάνει, αν είναι να πάμε σε τέτοιου (οικονομικού) επιπέδου καλυτερα να παρουμε τον ουόκαπDjole77 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 11:10 amΟ Φέλιζ εμεινε τώρα να κάνουν πρόταση.berry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:09 amAs we reported today in the LIVE stream on our YouTube channel, Panathinaikos wanted to attempt the signing of Théo Maledon this summer and was offering him more money than the Frenchman earns at Real Madrid.
![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα ποια είναι αλήθεια και ποια ψέματα κάνεις δεν ξέρει. Αλλά σίγουρα θα χτυπάει πόρτες ο παο για να πάρει κάποιο γκαρντ πληρώνοντας γιατί η αγορά των ελεύθερων δεν έχει απολύτως τίποτα .berry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 1:59 pmτωρα τι ισχυει απο ολα αυτα ...
EXCLUSIVE | Panathinaikos reached out to Wade Baldwin's manager to gather information on the player's demands and buy-out fee.
Having received a negative response from Wade Baldwin, the Greek team turned its course in another direction.
Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του μήπως καταφέρει και πάρει κάποιο γκαρντ παιγμένο στην Ευρωλίγκα και αν δεν κάτσει θα στραφεί αναγκαστικά σε στοίχημα από Αμερική χωρίς Ευρωπαϊκή εμπειρία
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ολες αυτες οι προτασεις γινονται απλα για να γινουν,ακομα και οι παιχτες να συμφωνουσαν δεν θα τους εδιναν οι ομαδες τους
το κανουν για να φανει οτι προσπαθουνε να βγαλουν καποιον απο συμβολαιο να φτασουμε σεπτεμβριο να πουνε το γνωστο η αγορα ειναι στεγνη προσπαθησαμε να βγαλουμε παιχτη απο συμβολαιο και δεν οποτε θα παρουμε κανα αγνωστιδη απο κομμενους αμερικης
θα το στολισουν και με το γνωστο δεν ξερει ο ζελικο και ξερετε εσεις κτλ κτλ
το κανουν για να φανει οτι προσπαθουνε να βγαλουν καποιον απο συμβολαιο να φτασουμε σεπτεμβριο να πουνε το γνωστο η αγορα ειναι στεγνη προσπαθησαμε να βγαλουμε παιχτη απο συμβολαιο και δεν οποτε θα παρουμε κανα αγνωστιδη απο κομμενους αμερικης
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια παίρνει ότι πιο ακριβό υπάρχει. Γιατί να ρισκάρει να μην πάρει ότι καλύτερο μπορεί;τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 3:51 pmολες αυτες οι προτασεις γινονται απλα για να γινουν,ακομα και οι παιχτες να συμφωνουσαν δεν θα τους εδιναν οι ομαδες τους
Από αυτούς που γράφτηκαν παραπάνω υπάρχουν καλές περιπτώσεις αλλά αίσθησή μου είναι ότι θα πάρουμε Φραντσίσκο. Θα περιμένουμε να δούμε την κατάσταση με την Βιλερμπάν, και αν δεν βρει την χρηματοδότηση που θέλει ο Πάρκερ τότε νομίζω θα πουλήσει τον Φραντσίσκο. Το παράδειγμα της Μονακό είναι αρκετά πρόσφατο οπότε δεν νομίζω να ρισκάρει να την πάθει. Θα πάρει και κάποιο buyout θα εξοικονομήσει και τα 4 του Φραντσίσκο οπότε θα είναι safe.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο