Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

GP77

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 27, 2026 9:00 am

Το θέμα με τον Γουόκαπ είναι ο τρόπος που ζήτησε την αύξηση όχι ότι ζήτησε αύξηση. Αφού πολλοί κάνετε παραλληλισμούς με μια εταιρεία (εργοδότης-υπάλληλος), σκεφτείτε πως είστε το αφεντικό και ένας ικανός υπάλληλος που έχει προσφέρει στην εταιρεία σας θέλει αύξηση. Εσείς γνωρίζετε ότι την αξίζει και προτίθεστε να του την δώσετε, απλά αυτός αντί να έρθει να το συζητήσετε πιάνει τον έναν και τον άλλον μέσα στην εταιρεία και τους μιλάει για έλλειψη σεβασμού και διάφορα τέτοια. Πώς θα αντιδρούσατε σε αυτό; Επίσης, αν πχ έπαιρνε μισθό 1000 ευρώ πιο λογική θα ήταν μια αύξηση που θα του έδινε 1700-1800 ή μια που θα του έδινε 3000; Ειδικά εφόσον ξέρατε ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικός.
Ο Πετρούσεφ σε όλες τις ομάδες του τα ίδια κάνει. Στην Εφές του έφταιγε ο Αταμάν, σε εμάς ότι δεν έπαιζε στη θέση του, στον Ερυθρό μόλις απέκτησαν Μονέκε-Οτζελέγιε την έκανε γρήγορα γρήγορα για να μην χάσει τα λεπτά του, φέτος που έχει γεμίσει φόργουορντ η Ντουμπάι ψάχνει πάλι να φύγει απλά επειδή δεν μπορεί να κατηγορήσει την ομάδα του μάνατζερ του κατηγορεί τις προηγούμενες ομάδες του ότι βάζουν λόγια. Με αυτή την λογική παιδιά τύπου Μπέικον-Τζέιμς κτλ που τόσα χρόνια δεν ακούγονται τα καλύτερα για τους χαρακτήρες τους δεν θα έπρεπε να βρίσκουν συμβόλαια ούτε στα τοπικά. Το παιδί αυτό έχει πολλά προσόντα αλλά με το mindset του δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι σπουδαίο ποτέ.
Το τρίτο όνομα που διάβασα στις τελευταίες σελίδες είναι του Άντερσον. Προσωπικά τον είχα αναφέρει πριν κάνα μήνα σαν μια τίμια επιλογή. 33 στα 34 είναι, 1,98 ύψος με 39% τρίποντο στις τρεις χρονιές του στην Ευρωλίγκα. Σκληρός παίχτης που θα παλέψει στην άμυνα, θα βάλει τα ξεμαρκάριστα σουτ και δεν θα έχει απαίτηση να παίρνει 10-12 προσπάθειες. Από τον Ντεκ πχ προτιμώ τον συγκεκριμένο.
Αν και επιμένω πως προτεραιότητα πρέπει να είναι η θέση 4. Δεν γίνεται να πάμε εκεί με μόνο τον Σάσα. Στο 3 έστω για 1-2 μήνες στην αρχή έχουμε Γουόρντ-Παπ και ίσως λίγο από Φουρνιέ.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιούλ 27, 2026 10:19 am

Η ομαδα θα παρει 2 φοργουορντς και 1-2 διβατηρια. Θα μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω.
Ο Τζαστιν Αντερσον δεν θα ηταν κακη λυση αν επαιρνες εναν ακομη στο 4 που να κπορει να κατεβει και 3. Το 3 εχασε πολυ δυναμικη. Εγυγε ο Σακ, ο Παπ ενα χρονο μεγαλυτερος, ο Πιτερς που επαιζε καποιες φορες εφυγε επισης. Ο Φουρνιε φανηκε οτι χανει το πλεονεκτημα του μεγεθους του οταν ανεβαινει στο 3 ενω το προβλημα απο περσι δεν τονεκυσε ολοκληρωτικα ουτε καν η ελευση του Γουορντ. Ο Αντερσον ειναι μια οκ εξτρα λυση μεχρι εκει. Αποτον Ντεκ προφανως τον προτιμω. Για τον ρομπινσον εγω ειχα διαβασει καπου οτι θα του ανανεωσουν το συμβολαιο αρα δεν ξερω γιατι συζητιεται. Παντως αν ηταν να παρουμε εναν παικτη συμπληρωματικο υπηρχαν τοσοι παικτες απο ευρωλιγκα. Καποιον τετοιον θα τον περναμε
Υ.Γ. Ειμαι στο εξοχικο στην Χαλκιδικη. Το σημα ειναι χαλια και τα δεδομενα μου δεν πολύ δουλευουν. Ξερει κανενας αν υπαρχει κατι να δουλευει ωστε να αγορασω ιντερνετ για 20 ημερες να υπαρχει στο σπιτι; Παλια επαιρνα ενα στικακι για τον υπολογιστη αλλα και αυτο ηταν περιορισμενων δυνατοτητων δεν κερω αν εχουν βγαλει κατι καλυτερο. Αν εχει καποιος καμια ιδεα ή αν εχει προσωπικη εμπειρια ας μου στειλει προσωπικο
Μυνημα.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 27, 2026 10:20 am

https://www.sdna.gr/mpasket/1452292_pet ... -36-hronon

Εδώ λέει ότι ο Πετρουσεφ έχει διαλυμένο χονδρο στο γόνατο.Κατι το οποίο σημαίνει πως - άσχετα με τα του χαρακτήρα του - υπάρχει σοβαρό θέμα πλεον υγείας, ο παίχτης απλά δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, εκτός αν έχει εξελιχθεί η ιατρική στο συγκεκριμενο θέμα, κάτι που δε γνωρίζω αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 27, 2026 11:23 am

Christofis έγραψε:
Υ.Γ. Ειμαι στο εξοχικο στην Χαλκιδικη. Το σημα ειναι χαλια και τα δεδομενα μου δεν πολύ δουλευουν. Ξερει κανενας αν υπαρχει κατι να δουλευει ωστε να αγορασω ιντερνετ για 20 ημερες να υπαρχει στο σπιτι; Παλια επαιρνα ενα στικακι για τον υπολογιστη αλλα και αυτο ηταν περιορισμενων δυνατοτητων δεν κερω αν εχουν βγαλει κατι καλυτερο. Αν εχει καποιος καμια ιδεα ή αν εχει προσωπικη εμπειρια ας μου στειλει προσωπικο
Μυνημα.
Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο πάροχο. Αν όλες οι εταιρείες έχουν χάλια σήμα τότε δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Υπάρχει η λύση του Σταρλινκ αλλά είναι αρκετά λεφτά για 20 μέρες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 27, 2026 11:38 am

Christofis έγραψε:
Μυνημα.
Εγώ έχω πάρει αυτό: https://www.skroutz.gr/s/66085410/tp-li ... hyres.html
Παλιά είχα δοκιμάσει και ασύρματες συσκευές αλλά συνέχεια τελείωνε η μπαταρία και αυτό πιάνει και καλύτερα. Εδώ που μένω το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι είναι no service και έξω στο μπαλκόνι πιάνει να πάρεις τηλέφωνο αν πας στην άκρη. Με αυτήν την συσκευή πιάνω 1-2 mbps (μιλάμε για μεγάλες ταχύτητες :roofl: ) αλλά εκεί που δεν είχα καθόλου σήμα τουλάχιστον τώρα πιάνει κάτι. Την επόμενη βδομάδα θα ξέρω και πόσο θα πιάνει το starlink (μάλλον με την κεραία στο μπαλκόνι).

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιούλ 27, 2026 11:58 am

Christofis έγραψε:

Μυνημα.
Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιούλ 27, 2026 12:01 pm

GP77 έγραψε:
Το θέμα με τον Γουόκαπ είναι ο τρόπος που ζήτησε την αύξηση όχι ότι ζήτησε αύξηση..
με τον αλλο τροπο εφαγε ακυρο οποτε δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιούλ 27, 2026 1:08 pm

1)Η κάθε συμφωνία έχει τα συν και τα πλην...Ο Γουοκαπ πριν μερικά χρόνια εξασφάλισε 4ετες αν δεν κάνω λάθος με στάνταρ αποδοχές και μάλιστα καλές για την εποχή...Αυτές οι αποδοχές ήταν δεδομένες είτε τραυματιζόταν είτε έπεφταν τα συμβόλαια είτε ανέβαιναν...(Πχ τη χρονιά που έχασε ένα σωρό ματς λόγω της μέσης δε τροποιηθηκε το συμβόλαιο του προφανώς ολοσωστα)Εξασφάλισε μια σιγουριά....That's life...

2)Όσον αφορά το σήμερα...Αρχικά δε θέλω να σχολιάσω πως χειρίστηκε τη συνέντευξη γιατί ήταν απαράδεκτο...
Αν λοιπόν ισχύουν τα νούμερα που διαβάζουμε και του δίνουν τρία μυρια το χρόνο για τρία χρόνια αυτό σημαίνει ότι θα καθαρίσει σύνολο 9...απ τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ζητάει 1,5 τι πρόβλημα έχει να δώσει ο ίδιος τα 500 αφού από ότι φαίνεται η Ντουμπαι δεν...Αντί για 9 θα καθαρίσει 8,5...Τον συμφέρει απίστευτα...
Επειδή δε τον βλέπω ζωηρό πιθανολογώ ότι τα νούμερα που διαβάζουμε δεν έχουν βάση ή απλά η Ντουμπαι έμμεσα ή άμεσα κάνει άλλο παιχνίδι ...

glenrice90

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 27, 2026 1:26 pm

τουλουμπα έγραψε:
GP77 έγραψε:
Το θέμα με τον Γουόκαπ είναι ο τρόπος που ζήτησε την αύξηση όχι ότι ζήτησε αύξηση..
Ε ναι. Zήτησα απ' την εργοδότη αύξηση και δε την έδωσε (το οποίο δε το ξέρουμε κιόλας). Τι θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη; Να βγω δημόσια και να γκρινιαξω..negotiation masterclass. Πώς και δε το σκέφτηκαν όλοι οι άλλοι αθλητές που θέλουν περισσότερα χρήματα από τις ομάδες τους, are they stupid?

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν τον Γουοκαπ στα ίδια λεφτά στις συζητήσεις ανανέωσης, αν υπήρχε ένα νορμάλ κλιμα. Είναι κλασσικη περίπτωση κακης προσεγγισης του ατζέντη , και 100% λάθος του παίχτη. Επίσης πολλοι κολλάτε στο ότι ο οργανισμός τον τιμωρεί για τις δηλώσεις, ενώ προφανώς και τις επόμενες μέρες το ρεπορτάζ έλεγες ότι η μεριά του παίκτη κάνει double down. Δε είναι ότι μπήκε ο Θωμάς στα γραφεία να πει μάγκες μαλάκια μου, πάμε να το δούμε απ την αρχή

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιούλ 27, 2026 2:16 pm

glenrice90 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ε ναι. Zήτησα απ' την εργοδότη αύξηση και δε την έδωσε (το οποίο δε το ξέρουμε κιόλας). Τι θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη; Να βγω δημόσια και να γκρινιαξω..negotiation masterclass. Πώς και δε το σκέφτηκαν όλοι οι άλλοι αθλητές που θέλουν περισσότερα χρήματα από τις ομάδες τους, are they stupid?

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν τον Γουοκαπ στα ίδια λεφτά στις συζητήσεις ανανέωσης, αν υπήρχε ένα νορμάλ κλιμα. Είναι κλασσικη περίπτωση κακης προσεγγισης του ατζέντη , και 100% λάθος του παίχτη. Επίσης πολλοι κολλάτε στο ότι ο οργανισμός τον τιμωρεί για τις δηλώσεις, ενώ προφανώς και τις επόμενες μέρες το ρεπορτάζ έλεγες ότι η μεριά του παίκτη κάνει double down. Δε είναι ότι μπήκε ο Θωμάς στα γραφεία να πει μάγκες μαλάκια μου, πάμε να το δούμε απ την αρχή
ο παιχτης απτην αρχη ζητουσε πανω απο 2 εκατ,οι αφοι οταν το ακουσαν γελασαν του ειπαν τα λεμε του χρονου το καλοκαιρι ας προσεχε τι υπεγραφες και ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα

ο παιχτης βγηκε και ειπε αυτα που ειπε και για τα ματια του κοσμου του εκαναν μια προταση που παιζει να ειναι χειροτερη απτο να μην του εκαναν καθολου

για μενα ο θωμας εκανε πολυ ασχημα που εκατσε να ασχοληθει με ολα αυτα,επρεπε μετα το πρωτο ακυρο να μην πει τιποτα να κανει αγροτουρισμο και ξεκουραση και τον ιανουαριο να υπογραψει στον παο που του εχει ετοιμη προταση
απλα η επιθυμια του να παει τωρα στο ντουμπαι ηταν τοσο μεγαλη που κανει τα παντα για να φυγει
δεν πειραζει ας βολευτει και στο μαρουσι μια χαρα ειναι

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 27, 2026 3:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
glenrice90 έγραψε:

ο παιχτης απτην αρχη ζητουσε πανω απο 2 εκατ,οι αφοι οταν το ακουσαν γελασαν του ειπαν τα λεμε του χρονου το καλοκαιρι ας προσεχε τι υπεγραφες και ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα

ο παιχτης βγηκε και ειπε αυτα που ειπε και για τα ματια του κοσμου του εκαναν μια προταση που παιζει να ειναι χειροτερη απτο να μην του εκαναν καθολου

για μενα ο θωμας εκανε πολυ ασχημα που εκατσε να ασχοληθει με ολα αυτα,επρεπε μετα το πρωτο ακυρο να μην πει τιποτα να κανει αγροτουρισμο και ξεκουραση και τον ιανουαριο να υπογραψει στον παο που του εχει ετοιμη προταση
απλα η επιθυμια του να παει τωρα στο ντουμπαι ηταν τοσο μεγαλη που κανει τα παντα για να φυγει
Απο που επιβεβαιωνεται οτι ο παικτης ζητησε 2 μυρια και οι αφοι του ειπαν τα λεμε του χρονου? Μπορεις να παραθεσεις την πηγη?

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Ιούλ 27, 2026 3:12 pm

E κι εσύ τώρα πηγή.Καπου μεταξύ καφενείου σε χωριό της ορεινής Κορινθίας (μαζί με ένα "εγώ θα στα πω") και ταρίφα στον Κηφισό ("εχω ένα πελάτη που έχει ένα φίλο που ειναι ξάδερφος του μπατζανακη του καφετζη του μάνατζερ και τα ξέρω από μεσα) :lol:

Τουλουμπιες ειναι αυτά ,είναι η μασκότ μας τι να τον κάνουμε

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Ιούλ 27, 2026 3:27 pm

Σημερα βλεπω κυκλοφορει αρκετα αυτο που εβγαλε χθες το gazetta, πως δεν τιθεται θεμα αναπροσαρμογης στον Ντορσει. Εκτος αν ολοι απλα αναμεταδιδουν την ειδηση του gazetta! :Amen:

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιούλ 27, 2026 4:00 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιούλ 27, 2026 3:06 pm
τουλουμπα έγραψε:

Απο που επιβεβαιωνεται οτι ο παικτης ζητησε 2 μυρια και οι αφοι του ειπαν τα λεμε του χρονου? Μπορεις να παραθεσεις την πηγη?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιούλ 27, 2026 4:32 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 27, 2026 8:32 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 27, 2026 1:35 am
ο ραζνατοβιτς γιατι να παρει προμηθεια για τον γουοκαπ?
Αυτός δεν είναι ο ατζέντης του ή κάνω λάθος;
Εμ, οχι. Ο Γουοκαπ εκπροσωπείται απο την Όκταγκον και τον Πάνου. Δικές του μαϊμούδες είναι ολα αυτα τα ωραία, δικό του και το Eurohoops που αυθόρμητα βγήκε η συνέντευξη

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”