Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παιζει ρολο και τι παιχνιδια χανει και οτι σε ποσα παιχνιδια παιζει ενω ερχεται απο τραυματισμο..εγω θυμαμαι στο κυπελο να ειναι τραυματιας,στο φ4 ερχοταν απο τραυματισμο και να μην μπορει και στους τελικους εκτος.σε 2 χρονια επαιξε μονο μια σειρα τελικους α1 σε ματς που κρινανε τιτλο.
αμα παθαινει 1-2 φορες τον μηνα θλασεις η σφηξιματα ναι μεν δεν φαινεται οτι χανει πολλα ματς αλλα στην ουσια τον εχεις εκτος τα μισα και βαλε παιχνιδια..και τωρα οσο μεγαλωνει δεν βλεπω να βελτιωνεται η φαση
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ κάθετα για Γκος ότι θα ήταν τέλειο φιτ, ακόμα και τραυματισμούς να μην είχε, πόσω μάλλον τώρα.
Το καλό με τον Γκος είναι ότι είναι average προς καλός σε όλα, αλλά σε τίποτα κορυφαίος. Καλή άμυνα, καλό play making, καλό τρίποντο.
Τα αρνητικά του είναι οι τραυματισμοί, που είναι τεράστιο αρνητικό καθώς ναι μεν μπορεί να μην χάσει πολλά παιχνίδια, αλλά μπορεί να σου χάσει το final-4 ή τα play off από το πουθενά.
Και το άλλο είναι πως προφανώς δεν είναι clutch παίκτης
Από το να πάρουμε Γκος, που δεν σου δίνει καμία προοπτική και για το μέλλον, θα προτιμούσα να περιμένουμε μέχρι Οκτώβρη τα κοψίματα στο ΝΒΑ.
Αίσθησή μου όμως είναι ότι θα πάρουμε παίκτη από Ρεάλ. Είτε Μαλεντόν είτε Καμπάτσο. Νομίζω ότι με την απόκτηση του Hifi, όταν και αν αυτή ολοκληρωθεί ο Μαρτίνεθ θα θελήσει ξεφορτωθεί κάποιον από τους περιφερειακούς που δεν ταιριάζει στο playstyle του.
Το καλό με τον Γκος είναι ότι είναι average προς καλός σε όλα, αλλά σε τίποτα κορυφαίος. Καλή άμυνα, καλό play making, καλό τρίποντο.
Τα αρνητικά του είναι οι τραυματισμοί, που είναι τεράστιο αρνητικό καθώς ναι μεν μπορεί να μην χάσει πολλά παιχνίδια, αλλά μπορεί να σου χάσει το final-4 ή τα play off από το πουθενά.
Και το άλλο είναι πως προφανώς δεν είναι clutch παίκτης
Από το να πάρουμε Γκος, που δεν σου δίνει καμία προοπτική και για το μέλλον, θα προτιμούσα να περιμένουμε μέχρι Οκτώβρη τα κοψίματα στο ΝΒΑ.
Αίσθησή μου όμως είναι ότι θα πάρουμε παίκτη από Ρεάλ. Είτε Μαλεντόν είτε Καμπάτσο. Νομίζω ότι με την απόκτηση του Hifi, όταν και αν αυτή ολοκληρωθεί ο Μαρτίνεθ θα θελήσει ξεφορτωθεί κάποιον από τους περιφερειακούς που δεν ταιριάζει στο playstyle του.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δε καταφέρουμε καμιά έκπληξη με κάποιον από τους γνωστούς αναγκαστικά θα ρισκάρουμε.
Είτε θα είναι ρίσκο ότι ο Γκος θα είναι υγιής είτε ότι κάποιος που δεν έχει ξαναπαίξει Ευρώπη θα έρθει θα έχει κίνητρο θα παίζει για την ομάδα οχι για τα νούμερα του και θα προσαρμοστεί γρήγορα.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο