Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
t0ny3

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 29, 2026 12:22 am

Πανω κατω ολοι τα ιδια λενε πλεον, αλλα δεν ξερω αν μπορω να πιστεψω κανεναν. Ο Βετακης γενικα οσο κραξιμο κι αν εχει φαει ειναια πο τους πιο αξιοπιστους.

Η διαφορα στα χρηματα ειναι μεγαλη, βεβαια απο την αλλη ισως κινδυνευει ο Φρανσισκο να μην παρει καν τα λεφτα απο την Βιλερμπαν.

Για να δουμε αν θα μεγαλωσει η παροικια των Γαλλων. Ελπιζω να εχουν επιστρατευσει τους Γαλλους μας να τον πεισουν.

Περιμενω μεχρι αυριο στορι Προεδρου να εκμυστηρευεται στον Φρι τα νεα.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Ιούλ 29, 2026 12:41 am

Αν όντως πάρουμε τον Φραντσίσκο έχουμε πέσει από την Ακρόπολη και έχουμε βρει όχι πορτοφόλι, θησαυροφυλάκιο.
Το πιο χοτ όνομα του καλοκαιριού μαζί με τον Μοντέρο. Τρελή χρονιά πέρυσι, πολύ καλή ηλικία, πλεημέηκερ που σκοράρει και δημιουργεί, με καλό τρίποντο.
Αν όντως τον δώσει η Βιλερμπάν θεωρώ πως και εξαιτίας της Γαλλικής παροικίας που έχουμε φτιάξει θα έχουμε τον πρώτο λόγο.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 29, 2026 1:21 am

Φτανσισκο; καλός αλλα στην άμυνα υπάρχει θέμα. Βάλε και Ναν και Σλουκα, από που προκύπτει να φύγει ο Γκραντ δε ξέρω. Πάντως Ναν μαζί με Φρανσίσκο η Σλουκα έχει θέμα αμυντικό. Θα μου πεις οι οι άλλοι παίζουν άμυνα αφού έφυγε κι ο Οσμαν...

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 29, 2026 1:30 am

Απο τη στιγμη που εφυγε ο οσμαν πρεπει να φερει εναν ασσο να τη βαζει τη μπαλα στο καλαθι οποτε θα πας για φρανσισκο κ διπλα θα εχω γκραντ μπαντιο μπονγκα χειζ γιαμπου εχω παιχτες για αμυνα οποτε τωρα μπορεις να φερεις εναν ασσο με οχι κ τοσο καλη αμυνα!θα δουμε πως θα παει!

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Ιούλ 29, 2026 2:01 am

qspock έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 1:21 am
Φτανσισκο; καλός αλλα στην άμυνα υπάρχει θέμα. Βάλε και Ναν και Σλουκα, από που προκύπτει να φύγει ο Γκραντ δε ξέρω. Πάντως Ναν μαζί με Φρανσίσκο η Σλουκα έχει θέμα αμυντικό. Θα μου πεις οι οι άλλοι παίζουν άμυνα αφού έφυγε κι ο Οσμαν...
Δεν θα υπάρχει θέμα.
Πλέον τον οποιονδήποτε στην περιφέρεια μπορείς να τον κουμπώσεις με έναν καλό αμυντικό δίπλα του ενώ και στις θέσεις 3-5 έχουμε 3-4 κορυφαίους αμυντικούς.
Κάνοντας ένα zoom out δεν μπορώ να βρω ομάδα που έχει περισσότερους και καλύτερους αμυντικούς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”