Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:37 am

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:00 am
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 11:57 pm

Μπίλυ και χαρταετέ έχετε κι οι δυο δίκιο !
Εγώ φταίω που πρώτος εγώ από πρόπερσυ σας άνοιξα τα μάτια και σας είπα να διώξετε τον Αχταρμάν. Με Ζοτς τωρα με έχουν ζώσει τα φίδια...
Γι αυτό σε αγαπάμε :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
thanvot

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:45 am

coach blue έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 10:34 pm
big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 10:18 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/1453088_mpa ... -fransisko

10,5 για 3 έτη κ 1εκ (που ειναι χουρμάδες στραγάλια κλπ για αλλους) στη Βιλερμπάν

:wave:
Ποιο φθηνα σας ηρθε απο το να τον παιρνατε απ την ζαλγκιρις .
Στη Ζαλγκίρις είχε 400χιλ. buy out, μη λέτέ ό,τι θέλετε...

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:46 am

t0ny3 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:10 am
Τωρα λενε οτι ο Φρανσισκο ηταν ο πρωτος στοχος του Παναθηναικου για Γκαρντ απο την Ανοιξη και ο πρωτος παικτης που ζητησε ο Ζοτς. Κατι το οποιο το γνωριζαμε ηδη απο φημες.

Επισης ο Σορτς ειχε υπογραψει αποδεσμευση απο την πμαδα πριν ληξει η Ευρωλιγκα.
Πρέπει να πούμε 1000 μπράβο στον Σόρτς που μετά από όλα αυτά τα έδινε όλα ακόμα και στο τέλος που ήξερε ότι δεν θα συνεχίσει. Αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα στο ΟΑΚΑ και ας μην πήρε τίτλους

thanvot

senior
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:49 am

TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 10:39 pm
Ένας που δικαιώθηκε ήταν ο Σολούκος που είπε ότι σήμερα θα υπάρχουν εξελίξεις πριν γίνει το space στο twitter. :roofl:
Ο Σολούκος είχε την "αίσθηση" στην εκπομπή ότι με κάποιο τρόπο η Βιλερμπάν θα βρει λεφτά😂😂😂
Και βρήκε! Ένα εκατομμύριο ευρώπουλα...

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:58 am

thanvot έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:49 am
TonyTonyChopper έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 10:39 pm
Ένας που δικαιώθηκε ήταν ο Σολούκος που είπε ότι σήμερα θα υπάρχουν εξελίξεις πριν γίνει το space στο twitter. :roofl:
Ο Σολούκος είχε την "αίσθηση" στην εκπομπή ότι με κάποιο τρόπο η Βιλερμπάν θα βρει λεφτά😂😂😂
Και βρήκε! Ένα εκατομμύριο ευρώπουλα...
Α οκ εγώ είχα δει μόνο το απόσπασμα για το twitter. :roofl: πάντως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Άλλο ο σχολιαστής, άλλο ο αναλυτής, άλλο ο ρεπόρτερ. Αν μπορείς να τα κάνεις όλα οκ αλλά δεν φαίνεται να είναι το σύνηθες.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
thanvot

senior
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:03 am

Αγαπάμε Γκραντ και δεν πρέπει να φύγει με την καμία φέτος...
Ο μόνος που θα τον άλλαζα ήταν ο Ντεβον Χολ, αλλά αυτός χάθηκε νωρίς.
Του χρόνου αν βγει στην αγορά ο Φελίζ το συζητάμε...

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:29 am

t0ny3 έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 10:33 pm
Υπαρχει ενα μικρο ερωτηματικο με τη θεση 5 θα πω και πως θα δουλεψει το τρικ με τον Γιαμπουσελε στο 5.
Συμφωνώ. Ωστόσο πιστεύω πως ο Φαλ θα έχει αρκετό χρόνο, ίσως και δεύτερο σέντερ και ο Γιαμπουσελε θα παίζει στο 4. Σε κοντά σχήματα θα προτιμάται ο Γιαμπουσελε στο 5. Όλα θα εξαρτώνται κι από τον αντίπαλο

t0ny3 έγραψε:
Στο 3 επισης εχω λιγες επιφυλαξεις γιατι και ο Ρογκα ηταν πολυ γυαλινος περυσι.
Συμφωνώ απόλυτα, ο Ρογκαβοπουλος μου κάνει περισσότερο για τρίτο τριάρι. Ωστόσο μη ξεχνάμε τον Καλαϊτζάκη που θα έχει σαφώς περισσότερη εμπιστοσύνη από ότι με Αταμάν, ενώ στο τρία παίζει επίσης ο Χέιζ Ντέιβις και ο Γκραντ σε ψηλά κ κοντά σχήματα αντίστοιχα.
t0ny3 έγραψε:
Θα ηθελα κατι καλυτερο στον ασσο απο τον Μωραιτη σαν τελευταια επιλογη στα γκαρντ αλλα ας μην ειμαστε απληστοι.
Συμφωνώ επίσης αλλά άμα το καλοσκεφτείς, ο Μωραιτης θα είναι κυρίως για τις προπονήσεις. Στο 1 μπορούν να παίξουν: Φρανσίσκο, Σλούκας, Γκραντ, Μπάντιο υπό συνθήκες. Παλιά κ ο Καλαϊτζάκης έπαιζε κ εκεί λιγουλακι. Με Ζέλικο ολα γίνονται.
t0ny3 έγραψε:
Δεν νομιζω να κανουμε αλλη κινηση, εκτος αν παρουμε καποιον πιο ρολιστα που να παταει στο 2-3. Μηπως θελουν ανταλλαγη Μπαμπ με Γκραντ; :hoho:
Όχι ο Γκραντ είναι βασικός παίχτης για Ζέλικο, ερίξε άκυρο στον κουμπάρο του για αυτόν. Και πολύ καλά έκανε.

Η χημεία είναι το παν για τον Ζοτς, παντού υπάρχει ένας καλός επιθετικός κ ένας καλός αμυντικός σε όλες τις θέσεις.

Η διαφορά ποιότητας προπονητή σε σχέση με Αταμάν είναι εμφανής.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:58 am

qspock έγραψε:
t0ny3 έγραψε:
Υπαρχει ενα μικρο ερωτηματικο με τη θεση 5 θα πω και πως θα δουλεψει το τρικ με τον Γιαμπουσελε στο 5.
Συμφωνώ. Ωστόσο πιστεύω πως ο Φαλ θα έχει αρκετό χρόνο, ίσως και δεύτερο σέντερ και ο Γιαμπουσελε θα παίζει στο 4. Σε κοντά σχήματα θα προτιμάται ο Γιαμπουσελε στο 5. Όλα θα εξαρτώνται κι από τον αντίπαλο

t0ny3 έγραψε:
Στο 3 επισης εχω λιγες επιφυλαξεις γιατι και ο Ρογκα ηταν πολυ γυαλινος περυσι.
Συμφωνώ απόλυτα, ο Ρογκαβοπουλος μου κάνει περισσότερο για τρίτο τριάρι. Ωστόσο μη ξεχνάμε τον Καλαϊτζάκη που θα έχει σαφώς περισσότερη εμπιστοσύνη από ότι με Αταμάν, ενώ στο τρία παίζει επίσης ο Χέιζ Ντέιβις και ο Γκραντ σε ψηλά κ κοντά σχήματα αντίστοιχα.
t0ny3 έγραψε:
Θα ηθελα κατι καλυτερο στον ασσο απο τον Μωραιτη σαν τελευταια επιλογη στα γκαρντ αλλα ας μην ειμαστε απληστοι.
Συμφωνώ επίσης αλλά άμα το καλοσκεφτείς, ο Μωραιτης θα είναι κυρίως για τις προπονήσεις. Στο 1 μπορούν να παίξουν: Φρανσίσκο, Σλούκας, Γκραντ, Μπάντιο υπό συνθήκες. Παλιά κ ο Καλαϊτζάκης έπαιζε κ εκεί λιγουλακι. Με Ζέλικο ολα γίνονται.
t0ny3 έγραψε:
Δεν νομιζω να κανουμε αλλη κινηση, εκτος αν παρουμε καποιον πιο ρολιστα που να παταει στο 2-3. Μηπως θελουν ανταλλαγη Μπαμπ με Γκραντ; :hoho:
Όχι ο Γκραντ είναι βασικός παίχτης για Ζέλικο, ερίξε άκυρο στον κουμπάρο του για αυτόν. Και πολύ καλά έκανε.

Η χημεία είναι το παν για τον Ζοτς, παντού υπάρχει ένας καλός επιθετικός κ ένας καλός αμυντικός σε όλες τις θέσεις.

Θα συμφωνήσω σε όλα, εκτός από τον καλαιτζάκη στον άσο. Ο Γιώργος ο αδερφός του είναι αυτός που θυμάσαι με τα πράσινα στην θέση ! :mrgreen:

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:01 am

Επίσημη γλώσσα της ομάδας σε προπονήσεις και αποδυτήρια τα γαλλικά πλέον. Θα υπάρχει έλληνας μεταφραστής για την πλειονότητα των παικτών :wink:

Κινησαρα ο Francisco, ο,τι καλύτερο μπορούσαμε να βρούμε τώρα. Δοκιμασμένος, σε καλή ηλικία για το βήμα προς το peak, και αυτός μπορει να μετατραπεί σε υπερόπλο στα χέρια του Ζελικο. Φοβερό ρόστερ στα χαρτιά, υπερπλήρες παντού και με resilience.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:05 am

Fitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:01 am
Επίσημη γλώσσα της ομάδας σε προπονήσεις και αποδυτήρια τα γαλλικά πλέον. Θα υπάρχει έλληνας μεταφραστής για την πλειονότητα των παικτών :wink:

Κινησαρα ο Francisco, ο,τι καλύτερο μπορούσαμε να βρούμε τώρα. Δοκιμασμένος, σε καλή ηλικία για το βήμα προς το peak, και αυτός μπορει να μετατραπεί σε υπερόπλο στα χέρια του Ζελικο. Φοβερό ρόστερ στα χαρτιά, υπερπλήρες παντού και με resilience.
Συμφωνώ σε όλα και επαυξάνω ... με τον ζέλικο αρχικαπετάνιο

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:38 am

Εγω αν ημουν Γιανακοπουλος θα επαιρνα πακετακι οχι τον Μπαμπ αλλα τον Ταις και θα κατεβαζα Γιαμπουσελε στο 4, Χειζ Ντειβις στο 3.

Γιατι ο Φαλ δεν ξέρουμε ποσο καλα θα γυρισει, δεν ξερουμε αν ο Λεσορ θα επανελθει στα στανταρ του και ο Γιαμπουσελε δεν εχει παιξει στην ευρωλιγκα ποτε ως πενταρι. Θα εδινε ο Ταις μια εξτρα ασφαλεια.

Επισης ο Ταις εχει και το σουτ απο μακρια που θεκει ο Ζοτς στο 5

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:44 am

kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:58 am
qspock έγραψε:

Θα συμφωνήσω σε όλα, εκτός από τον καλαιτζάκη στον άσο. Ο Γιώργος ο αδερφός του είναι αυτός που θυμάσαι με τα πράσινα στην θέση ! :mrgreen:
Εγω θυμάμαι ότι ο Γιώργος είναι αυτός που ΔΕΝ παίζει στο 1 καθόλου... Είναι κ λίγο ψηλότερος 2-3 πόντους... :mrgreen:

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:49 am

Christofis έγραψε:
Εγω αν ημουν Γιανακοπουλος θα επαιρνα πακετακι οχι τον Μπαμπ αλλα τον Ταις και θα κατεβαζα Γιαμπουσελε στο 4, Χειζ Ντειβις στο 3.

Γιατι ο Φαλ δεν ξέρουμε ποσο καλα θα γυρισει, δεν ξερουμε αν ο Λεσορ θα επανελθει στα στανταρ του και ο Γιαμπουσελε δεν εχει παιξει στην ευρωλιγκα ποτε ως πενταρι. Θα εδινε ο Ταις μια εξτρα ασφαλεια.

Τα σημαντικά στο ποστ σου είναι η αρχή και το τέλος του. Δηλαδή πάλι καλά που είναι ο Ζοτς και διαλέγει αυτός τι θέλει και όχι τι προτιμάει να κάνει ο Γιαννακοπουλος μόνος του.

Για μένα είναι άψογο το ρόστερ, δε θα ήθελα καμία αλλαγή για την ώρα και ενώ όλοι μείνουν υγιείς.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:57 am

Christofis έγραψε:

Ο Τάις δε κολλάει θεωρώ γιατί αν ο Λεσόρ δεν ανταποκριθεί, ο Τάις δε σου δίνει αυτά που δίνει ο Λεσόρ.

Και αν ο Φαλ δε μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του τρίτου ψηλού ο Τάις δε κάνει γιατί δε θα ερχόταν για τρίτος.

Ενώ από την άλλη αν και ο Φαλ και ο Λεσόρ είναι όπως θέλουμε να είναι, δημιουργείται μεγάλη πολυκοσμία και γκρίνια.

Στο 5 νομίζω το έχουν υπόψιν για κίνηση το χειμώνα μόνο όμως αν δουν οτι κάποιος από τους υπάρχοντες δεν ανταποκρίνεται, οχι προκαταβολικά.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:16 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:57 am
Christofis έγραψε:

Ο Τάις δε κολλάει θεωρώ γιατί αν ο Λεσόρ δεν ανταποκριθεί, ο Τάις δε σου δίνει αυτά που δίνει ο Λεσόρ.

Και αν ο Φαλ δε μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του τρίτου ψηλού ο Τάις δε κάνει γιατί δε θα ερχόταν για τρίτος.

Ενώ από την άλλη αν και ο Φαλ και ο Λεσόρ είναι όπως θέλουμε να είναι, δημιουργείται μεγάλη πολυκοσμία και γκρίνια.

Στο 5 νομίζω το έχουν υπόψιν για κίνηση το χειμώνα μόνο όμως αν δουν οτι κάποιος από τους υπάρχοντες δεν ανταποκρίνεται, οχι προκαταβολικά.
Καλα να βρεις καποιον να σου δωσει αυτα που μπορει ο Φαλ δεν υπαρχει καθως οι δεινοσαυροι με τα χαρακτηριστικα του ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Αυτα που μπορι να σου δωσει ο Λεσορ μονονο Οτουρου και ο Ραιτ μπορουν να σου τα δωσουβ απο την Ευρωλιγκα και οι δυο για διαφορετικους λογους δεν θα ειναι διαθεσιμοι.

Αν εχει μεινει μια θεση με ερωτηματικα αυτη ειναι η θεση 5 και οχι γιατι οι παικτες δεν ειναι καλοι αλλα για τους λογους που ανελυσα. Οποτε αν ηταν να παρω παικτη απο την Βιλερπαν αυτος θα ηταν ο Ταις και οχι ο Μπαμπ.

Τωρα με την ιδια λογικη και αν ο Γκραντ επειδη δεν χρειαστει νανπαιζει για 3 και ενω φετος θα ξεκουραστει σε συγκριση
Με περυσι καινο Σλουκας ειναι ο σλουκας των 15 ποιοτικων λεπτων παλι θα υπαρχει πολυκοσμια.

Γενικα θεωρω οτι το ροστερ σας εχει κλεισει απλα λεω αν ηταν να παρω καποιον απο την βιλερπαν θα επαιρνα τον Ταις

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”