Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Sokin100

Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:55 am

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:48 am
Sokin100 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:34 am
Ας δώσουμε γουοκαπ και τζοζεφ αμα λάχει να φερουμε nick weiler babb.
φαντάζομαι ότι και η Ντουμπάι, που παλεύει να πάρει τον Γουόκαπ 2 μήνες και δε μπορεί, θα σκεφτεί να πάει να πάρει τον Μπαμπ.
Εκει θεωρω θα καταλήξει. Μακαρι να γίνει κάποιο θαυμα να ασχοληθούμε

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:57 am

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:55 am
εγω δεν τρομαζω με το ροστερ του παναθηναικου. και ας εχει πολυ καλες μοναδες. τι και αν ηρθε ο Ομπραντοβιτς εγω βλεπω κυριως μεταγραφες τυπου να παρουμε τους καλυτερους σε τρελα λεφτα αν χρειαστει.αυτο που εκανε ο παναθηναικος και επι αταμαν.
κατι σαν all-star μαζεμα. μονο ο μπονγκα μου κανει καθαρη επιλογη Ομπραντοβιτς.
Ναι ξερω ο ομπραντοβιτς ειναι ομπραντοβιτς αλλα εγω θα κρατησω λιγο μικροτερο καλαθι απο ολους σας.
ούτε εγώ τρομάζω αλλά διαφωνώ στα υπόλοιπα, είναι εμφανέστατη η διαφορά στην επιλογή παικτών σε σχέση με τον Αταμάν.

ο Παναθηναϊκός του Αταμάν ήταν μια κακή αμυντικά ομάδα με έλλειψη αθλητικότητας και ο Ομπράντοβιτς πρόσθεσε ακριβώς αυτά.

Φαλ, Μπάντιο και Μπόνγκα δε θα περνούσαν ούτε απέξω από τον Παναθηναϊκό αν είχε παραμείνει ο Τούρκος. ειδικά το να πάρει το Μπόνγκα και να διώξει τον Όσμαν ούτε ως ανέκδοτο.

για το "Γιαμπουσέλε ως 5άρι" επίσης έχω τις αμφιβολίες μου.

μόνο το Φρανσίσκο πιστεύω ότι θα ήθελε οπωσδήποτε.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:25 am

Ρε Τουλούμπα πετάτε εκατομμύρια για κάτι Φραγκίσκους και σιες αφού είστε άπλες δεν δίνετε από τώρα κανα δυό εκατομμύρια να τον πάρετε από τώρα τον Γουοκαπ που τον έχεις και καημό να βάλουμε και εμείς καμια δεκάρα στην άκρη;
Οχι τίποτα άλλο μην τον πιάνει η μέση εκει στο πέταλο που θα καθεται.

GP77

sophomore
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:27 am

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:57 am
Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:55 am
εγω δεν τρομαζω με το ροστερ του παναθηναικου. και ας εχει πολυ καλες μοναδες. τι και αν ηρθε ο Ομπραντοβιτς εγω βλεπω κυριως μεταγραφες τυπου να παρουμε τους καλυτερους σε τρελα λεφτα αν χρειαστει.αυτο που εκανε ο παναθηναικος και επι αταμαν.
κατι σαν all-star μαζεμα. μονο ο μπονγκα μου κανει καθαρη επιλογη Ομπραντοβιτς.
Ναι ξερω ο ομπραντοβιτς ειναι ομπραντοβιτς αλλα εγω θα κρατησω λιγο μικροτερο καλαθι απο ολους σας.
ούτε εγώ τρομάζω αλλά διαφωνώ στα υπόλοιπα, είναι εμφανέστατη η διαφορά στην επιλογή παικτών σε σχέση με τον Αταμάν.

ο Παναθηναϊκός του Αταμάν ήταν μια κακή αμυντικά ομάδα με έλλειψη αθλητικότητας και ο Ομπράντοβιτς πρόσθεσε ακριβώς αυτά.

Φαλ, Μπάντιο και Μπόνγκα δε θα περνούσαν ούτε απέξω από τον Παναθηναϊκό αν είχε παραμείνει ο Τούρκος. ειδικά το να πάρει το Μπόνγκα και να διώξει τον Όσμαν ούτε ως ανέκδοτο.

για το "Γιαμπουσέλε ως 5άρι" επίσης έχω τις αμφιβολίες μου.

μόνο το Φρανσίσκο πιστεύω ότι θα ήθελε οπωσδήποτε.
Στο ίδιο μήκος κύματος είμαι και εγώ. Δεν λέω ότι δεν είναι καλοί παίχτες αυτοί που πήραν αλλά θεωρώ ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως υπερβάλλουμε λίγο. Ομπράντοβιτς-Αταμάν έχουν δύο τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες οπότε είναι φυσιολογικό να παίρνουν διαφορετικούς παίχτες. Η απόκτηση του Φαλ ήταν στην ουσία μονόδρομος αφού δεν υπάρχουν πλέον καλοί 7-footer με τέτοια εμπειρία. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Ο Γιαμπουσέλε είναι πραγματικά καλός παίχτης και θα δώσει σουτ από το 5 που θέλει ο Ομπράντοβιτς. Τον παίχτη από τότε που έφυγε από την Ρεάλ δεν τον έχω δει για να είμαι ειλικρινής. Αν προορίζεται μόνο για το 5 θα δούμε πώς θα λειτουργήσει αυτό. Μπόνγκα καλός role player θα δώσει σίγουρα καλύτερη άμυνα από Οσμάν αλλά θα υστερεί στο μπροστά μέρος του παρκέ. Μπαντιό αποκτήθηκε ως η διάδοχη κατάσταση του Γκραντ αφού μπορεί να δώσει τα ίδια πράγματα. Και αυτός για συγκεκριμένο σκοπό και ρόλο. Ο Φρανσίσκο έρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας, αλλά υποτίθεται ότι εκεί ήθελαν παίχτη με μέγεθος και two way στοιχεία. Σίγουρα ο Παο θα παρουσιαστεί πιο σκληρός και δεμένος από τον αχταρμά που παρουσίαζε δύο χρόνια τώρα ο Τουρκός.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:39 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:52 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:49 am

ναι και θα βαλουμε την γατα μας να κλαιει..φοβερη ιδεα αυτη που λες παντως,ουρα θα κανουν οι ομαδες να παρουν τον γουοκαπ με απραξια ενος χρονου στα 35 του..σιγουρα θα παρει 3..τωρα το τι 3 θα το δουμε :lol:
μην γραφουμε τα ιδια συνεχεια
εχει ηδη προταση απο παο με 2 που μπορει να φτασει και 2.5
πουληστε τον φετος στην ντουμπαι γιατι αλλιως απο ιουνιο και μετα μπετατζη θα τον ανεβαζετε προδοτη θα τον κατεβαζετε και αχαριστο θα τον ξανανεβαζε :mrgreen:
O Walkup έχει 3 μύρια πρόταση από Ντουμπάι, 2.5 από ΠΑΟ, με μηδενική διάθεση πληρωμής buyout από την πρώτη ομάδα κυρίως αλλα η πλευρά του παίκτη αρνείται την αναπροσαρμογή στα 1.8 του Ολυμπιακού σε κλειστό υπογεγραμμένο συμβόλαιο που έχει ο παίκτης;;

Είναι λίγο οξύμωρο όλο αυτό. Δεν βγάζει νόημα και δεν θυμάμαι παρόμοια περίπτωση αθλητή να είχε τέτοια διλήμματα. (εκτός από περιπτώσεις που έφευγε κάποιος από μικρότερες ομάδες για μεγαλύτερες, τύπου non Euroleague για Euroleague).

Γιατί κάλιστα του χρόνου που θα είναι ελεύθερος ο Thomas αλλά η πραγματική τιμή του θα είναι _________________ (συμπληρωστε εσείς).

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:45 am

Δε νομίζω πως έχει πρόταση από το Παναθηναικο ο Γουοκαπ. Βασικά είμαι σίγουρος πως δεν έχει,τώρα τι θα γίνει του χρόνου που θα μείνει ελεύθερος είναι άλλο θέμα
Αυτό που μάλλον ισχύει από όλα αυτά είναι πως μάλλον το γυαλί έχει ράγισε και θέλει να φυγει

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:55 am

Μακάρι να μην ασχοληθεί με τον παίχτη η ομάδα, αλλά ο ΔΠΓ είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί και για αυτόν αν προκύψει κάτι. Προσωπικά δεν τον θέλω με τίποτα ουτε αγωνιστικά ούτε εξωαγωνιστικά, και ελπίζω στην παρουσία του Ζοτς για γλιτώσουμε μια τέτοια προσθήκη.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:03 am

Sokin100 έγραψε:

Κατω τα χερια απο τον Τζοζεφ! :shot:

Sokin100

Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:06 am

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:03 am
Sokin100 έγραψε:

Κατω τα χερια απο τον Τζοζεφ! :shot:
Λατρεμένος τζοζεφ αλλα 1 χρονια ακομη βαρια να τον κρατησουμε. Ο αλλος 30 προς 31, τοπ αμυντικος γκαρντ στην euroleague, παιζει 1-2 και υπο συνθήκες κ λιγο 3. Επιθετικά τιμιος. Τον προτιμώ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:46 am

big_lebowski έγραψε:
Δε νομίζω πως έχει πρόταση από το Παναθηναικο ο Γουοκαπ. Βασικά είμαι σίγουρος πως δεν έχει,τώρα τι θα γίνει του χρόνου που θα μείνει ελεύθερος είναι άλλο θέμα
Αυτό που μάλλον ισχύει από όλα αυτά είναι πως μάλλον το γυαλί έχει ράγισε και θέλει να φυγει
οχι επισημη προταση
εχει ειπωθει στον μανατζερ μην ανησυχεις μην υπογραψεις και εμεις ειμαστε εδω
προφορικο ενδιαφερον που γινεται συνεχεια απο ομαδες προς παιχτες δεν ειναι κατι νεο η παραλογο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:48 am

tsoureki έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:25 am
Ρε Τουλούμπα πετάτε εκατομμύρια για κάτι Φραγκίσκους και σιες αφού είστε άπλες δεν δίνετε από τώρα κανα δυό εκατομμύρια να τον πάρετε από τώρα τον Γουοκαπ που τον έχεις και καημό να βάλουμε και εμείς καμια δεκάρα στην άκρη;
Οχι τίποτα άλλο μην τον πιάνει η μέση εκει στο πέταλο που θα καθεται.
γιατι φετος δεν μας χρειαζεται και γιατι κανενας δεν θα δωσει 2 εκατ για καποιον που μπορει να τον υπογραψει σε 6 μηνες :welcome:

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:55 am

big_lebowski έγραψε:
Ο Τουλου τελευταία πετυχαίνει και ξέρει πολλά ( τον αγαπάμε ως insider :bblove: ) οπότε δεν είναι απίθανο να υπάρχει πρόταση και από ΠΑΟ

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:56 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:46 am

οχι επισημη προταση
εχει ειπωθει στον μανατζερ μην ανησυχεις μην υπογραψεις και εμεις ειμαστε εδω
προφορικο ενδιαφερον που γινεται συνεχεια απο ομαδες προς παιχτες δεν ειναι κατι νεο η παραλογο
Και πες ότι φτάνουμε στο τέλος της φετινής περιόδου, στον Γουόκαπ έχει εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα στην μέση, κανονικό, όχι ψεύτικο. Τι κάνετε θα τον υπογράψετε; Και έστω ότι τον υπογράφετε το καλοκαίρι, θα του προσφέρετε τριετές συμβόλαιο μέχρι τα 37-38 του; Η εξασφάλιση για τον Γουόκαπ είναι να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο τώρα.

Τώρα διαβάζω ότι στην ...πιάτσα (έτσι γράφει, δεν κοροϊδεύω) ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει γερό μπάσιμο με πρόταση που θα φτάσει τα 2 Μ:
https://www.sportdog.gr/mpasket/eurolea ... olympiakos

Σ' αυτήν την περίπτωση αν θέλει και ο Γουόκαπ απλοποιούνται τα πράγματα. Τα 2 Μ είναι ένα ποσό που δεν θα πει όχι ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι προϊόν εκβιασμού παίκτη, μάνατζερ ή της ομάδας του Ντουμπάι, αποκλείεται η περίπτωση στην όλη πρόταση να έχει μπλεχτεί ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει τον χειμώνα ή το επόμενο καλοκαίρι (που σίγουρα περνάει ως σκέψη απ' το μυαλό των υπευθύνων τηνς ομάδας).
Δυναμώνει μεν ο ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι ο "αιώνιος" αντίπαλος, δεν παίρνει κάποιον παίκτη που θα αλλάξει τις ισορροπίες ειδικά στην ηλικία που είναι τώρα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:00 am

Tου χρόνου το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να έχουμε το next best thing στα γκαρντ υπό τις οδηγίες του μεγάλου.Επισης μάλλον θα κονταροχτυπηθουμε κ με τον παοκ για τον Αντρει
Δε νομίζω να ασχοληθούμε με τον Γουοκαπ αν μείνει ελεύθερος

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:02 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 29, 2026 11:18 pm
Έγινε πολύ δυνατός ο παο και τώρα δεν έχει απλά το μεγαλύτερο μπατζετ όπως πέρσι έχει φτιάξει και λειτουργικό ρόστερ two way . Οκ το 5 του συνεχίζει να είναι ύποπτο αν δεν γυρίσει πολύ καλύτερος ο λεσορ

Να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς στο 3-4..άμα θα μας κάτσει καμία καλή περίπτωση.. κανα κόψιμο Ντιαλό τα Χριστούγεννα πχ.. κανας χεζονια από σπόντα ..
Θεωρώ ότι το ρόστερ του ΠΑΟ είναι δύο σκάλες πάνω από το δικό μας. Ούτε εγώ ήμουν φαν του Φρανσίσκο, αλλά εδώ μιλάμε για υπερομάδα με δύο star παίκτες σε κάθε θέση (πλην του πέντε). Άμα δεν ενισχυθούμε σοβαρά δεν μας βλέπω καλά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”