Μα έχει συμβόλαιο με παναθηναικο νομιζω.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:41 amOfftopic, αν ο Αβδάλας γυρίσει Ευρώπη θα υπάρξει ανταγωνισμός και από τους αιώνιους και από ΠΑΟΚ-Άρη για να τον κλείσουν.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:25 am
Έλα τώρα είσαι υπερβολικός
Υπολείπεται 2 κινήσεων ο ολυμπιακος, αλλά ομάδα με Μοντερο με Σασα με Φουρνιε με Βεζε κ 2 σκάλες κάτω ούτε καν.Εγω βλέπω ισοδυναμία (με το πλεονέκτημα της ομοιογενειας σε εσας) κ ομηρικές μαχες
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι είναι δεμένος αν γυρίσει Ευρώπη.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ανικανοποιητοι εισαστε. σορρυ.και που την ειδες την νεα ομαδα για να πεις οτι δεν σου γεμιζει το ματι;Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:48 amΑκριβώς αυτό που γράφεις. Οι άλλοι είναι τούμπανο στο 3-4. Εμείς έχουμε μόνο τον Σάσα, ο οποίος είναι καλός στο να γράφει νούμερα με τις Βιλερμπάν αυτού του κόσμου και με τις άμυνες που έπαιζε ο Άταμαν, αλλά θέλω να τον δω του χρόνου στα ντέρμπι που θα τον καταπιούν σαν Λουκουμάκι οι Γιαμπουσέλε, Χέιζ και Χουάντσο αυτού του κόσμου.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:28 am
Το θέμα είναι ότι η ομάδα φαίνεται να «τράβηξε χειρόφρενο» μετά τους CMM και Montero και έχουμε μείνει πρακτικά με 1,5 παίκτες για 2 θέσεις (Sasha και Ward) εκεί που χρειαζόμασταν 4. 3 παίκτες είχαμε κυκλώσει, ο Diallo πήγε nba, o Slawson πήρε 2-way, και ο Hezonja πουλάει τρέλα.
Ακόμα και στο πέντε που υποτίθεται ότι είμαστε τούμπανο δεν βλέπω συγκριτικό πλεονέκτημα. Μόνο στο 1-2 είμαστε καλά ουσιαστικά, αλλά και εκεί ο ΠΑΟ εξισορρόπησε το φαινομενικά πλεονέκτημα που είχαμε.
Καλή η σκέψη να παίξει ο Φουρνιέ στο τρία (ήμουν υπέρμαχος αυτής της ιδέας), και να μην χαντακωθεί ο Παπ που θα παίρνει και ένα χαρτί του χρόνου, αλλά πλέον χωρίς μεταγραφή δεν βγαίνει.
@big_lebowski Το βλέπεις και από τα συμβόλαια άλλωστε: εμείς έχουμε τον τίμιο Ward στο τρία που παίρνει 750κ, οι άλλοι ο αναπληρωματικός τους στοιχίζει 2.5.
Για μένα είναι μονόδρομος η πώληση του Θωμά. Αν τον διώξουμε γίνονται όλα πιο ορθολογικά: πας με CMM, Μοντέρο, Τζόζεφ στον άσο, Φουρνιέ-Ντόρσει στο δύο και με Ward-μεταγραφή στο τρία.
@Heisenberg Δεν είναι κακό αυτό που γράφω. Η ομάδα δεν μου γεμίζει το μάτι. Οι άλλοι καλώς ή κακώς κάνανε υπερηχητικές μεταγραφές. Έχουν μαζέψει Φρανσίσκο, Ναν, Χέιζ, Γιαμπουσέλε που είναι επιπέδου Σάσα σε star quality και συνήθως μια πρωτοκλασάτη ομάδα έχει 1-2 τέτοιους. Οπως είπες μένει να δούμε τι προσθήκες θα γίνουν. Συγκρίνοντας τα υπάρχοντα ρόστερ μίλησα.
κλεισαμε 2 γαματα γκαρντ απο πολυ νωρις και ακομα γκρινιαζετε. μην ξεχναμε οτι ειχαμε ετοιμο ροστερ και ημαστε πρωταθλητες ευρωπης δεν θελαμε ολικη ανακατασκευη οπως ο παναθηναικος που για να να νιωσει φαβορι και παλι επρεπε να ριξει εξωφρενικα λεφτα.
Δεν εχουμε παρει ακομα 2 παικτες και βγαζετε συμπερασματα.
Να συγκρινουμε τα ροστερ οταν ολοκληρωθουν;
Εγω μας χριζω φαβορι και φετος και δεν παν να φτασουν το μπατζετ στο θεο οι αλλοι.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι ένα ακόμα συμβόλαιο, είναι το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του, το τελευταίο μεγάλο τουλάχιστον. Εκεί όμως παίζει ρόλο η διάρκεια, έστω π.χ. ότι είναι διετές 2,5 ανά έτος και 5 Μ στο σύνολο συν 1.1 που θα βγάλει φέτος 6,1 Μ στο σύνολο (αβέβαια)τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:03 am
αν δεν περασει τα ιατρικα προφανως οχι
αν ολοι οι παιχτες σκεφτονται ας υπογραφω οτι μου δινουν γιατι μπορει να τραυματιστω τοτε ολοι θα εμεναν στην ιδια ομαδα μεχρι να μην τους θελουν αλλο
το βασικο επιχειρημα των ολυμπιακων ειναι οταν δεν υπογραψει φετος με 1,6 ποσα του δινετε τελος παντως δεν θα βρει τετοιο συμβολαιο του χρονου
ε θα βρει απτον παο![]()
Τον συμφέρει π.χ να κλείσει στον ΠΑΟΚ από φέτος με 2 τριετές. ή ακόμα και στον Ολυμπιακό με 1,8 αλλά σίγουρο αν είναι κλειστό (λέμε τώρα)
Το μοναδικό που δεν βγάζει νόημα είναι να του δίνει το Ντουμπάι 3 Μ για 3 χρόνια φέτος και να μην έχει βάλει 1 Μ από την τσέπη του και να χάσει τέτοιο ντιλ.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@Heisenberg Δεν νομίζω ότι είμαι ανικανοποίητος. Το αντίθετο θα έλεγα. Εγώ δεν θέλω Χεζόνια και σια όπως οι περισσότεροι, απλά και μόνο για να απαντήσω στις κινήσεις του ΠΑΟ με εντυπωσιασμό.
Τα τωρινά ρόστερ σύγκρινα που νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω. Τώρα αναλόγως τις προσθήκες θα σου πω αν είμαστε μια κλάση κάτω από δύο, στο ίδιο επίπεδο ή καλύτεροι. Αναλόγως ποιος θα έρθει πάντα.
Θέλω να πω και κάτι για το πέντε. Πέρυσι λέγαμε ότι έχουμε την καλύτερη γραμμή ψηλών στην λίγκα. Όμως, όπως είπε και ο hoopfellas στην εκπομπή του, για να είσαι ικανοποιημένος με την τριάδα θα πρέπει εάν μείνει ένας έξω από τους τρεις για μια σειρά 4 αγώνων Ευρωλίγκας να μπορούν οι άλλοι δύο να καλύψουν το κενό.
Ε με αυτά που είδα πέρυσι δεν πείθομαι. Ο Ντόντα δεν μπορεί να υποστηρίξει αμυντικά στα μεγάλα παιχνίδια, ο Ταιρικ αν εξαιρέσεις ένα δεκάλεπτο στον τελικό, στους τελικούς της Α1 ήταν τέρμα αρνητικός. Η χρονιά σώθηκε λόγω Μιλου που έκανε MVP σεζόν και δεν είχε τραυματισμούς. Είμαστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνει και φέτος;
Τα τωρινά ρόστερ σύγκρινα που νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω. Τώρα αναλόγως τις προσθήκες θα σου πω αν είμαστε μια κλάση κάτω από δύο, στο ίδιο επίπεδο ή καλύτεροι. Αναλόγως ποιος θα έρθει πάντα.
Θέλω να πω και κάτι για το πέντε. Πέρυσι λέγαμε ότι έχουμε την καλύτερη γραμμή ψηλών στην λίγκα. Όμως, όπως είπε και ο hoopfellas στην εκπομπή του, για να είσαι ικανοποιημένος με την τριάδα θα πρέπει εάν μείνει ένας έξω από τους τρεις για μια σειρά 4 αγώνων Ευρωλίγκας να μπορούν οι άλλοι δύο να καλύψουν το κενό.
Ε με αυτά που είδα πέρυσι δεν πείθομαι. Ο Ντόντα δεν μπορεί να υποστηρίξει αμυντικά στα μεγάλα παιχνίδια, ο Ταιρικ αν εξαιρέσεις ένα δεκάλεπτο στον τελικό, στους τελικούς της Α1 ήταν τέρμα αρνητικός. Η χρονιά σώθηκε λόγω Μιλου που έκανε MVP σεζόν και δεν είχε τραυματισμούς. Είμαστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνει και φέτος;
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Χωρίς να ξέρω τι θα πάρουμε στο 3 και 4 μας θεωρώ πρώτο φαβορί. Γιατί με τα 2 τοπ γκαρντ που πήραμε κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την τρύπα που είχαμε εκεί χρόνια τώρα. Μέσα σε αυτό βάζω και την ψυχολογική αποφόρτιση της ομάδας και του προπονητή με την κατάκτηση της κούπας που για μένα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να δούμε μια ομάδα λιγότερο αγχωμενη που θα παίξει πιο ελεύθερα.
Αν δεν έχουμε τίποτα σοβαρούς τραυματισμούς θα δούμε ωραία πράγματα
Αν δεν έχουμε τίποτα σοβαρούς τραυματισμούς θα δούμε ωραία πράγματα
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
αν εχεις τετοιους προβληματισμους σκεψου οτι ο ΠΑΟ στο 5 εχει εναν Λεσορ που δεν ξερουμε αν επανελθει πληρως σε αποδοση, εναν 34χρονο φαλ μετα απο σοβαρο τραυματισμο και ενα 5αρι που δεν ειναι 5αρι.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:06 pm@Heisenberg Δεν νομίζω ότι είμαι ανικανοποίητος. Το αντίθετο θα έλεγα. Εγώ δεν θέλω Χεζόνια και σια όπως οι περισσότεροι, απλά και μόνο για να απαντήσω στις κινήσεις του ΠΑΟ με εντυπωσιασμό.
επισης σκεψου οτι η Ρεαλ πηγε τελικο ευρωλιγκας χωρις ψηλο καν.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@Dimmitz σε ο,τι αφορά τα συμβόλαια λάβε υπ όψιν σου πως είναι πιθανό να προσπαθεί η διοίκηση να κάνει κάποιον εξορθολογισμο φέτος.
Διάρκειας δεν έχετε βγάλει το γήπεδο θα είναι γιαπι τα έσοδα λογικά θα είναι μειωμενα και υπάρχουν και έξοδα ανακαίνισης.
Χρηματοικονομικα αυτή γη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά, μπορεί να δίνει τέτοια συμβόλαια λόγω γηπέδου. Το T center είναι κοφτηρι κυριολεκτικά
Ο Ολυμπιακός θέλει 2 role players στα φόργουορντ ουσιαστικα .Σλκηραδα ,άμυνα κ καλό σουτ.Δεν εχει θέμα σε δημιουργία η σκορ μια χαρα καλυμμένος είναι εκεί.Δυο παίκτες τύπου Μαλκολμ κ Μαικ(παραδείγματα απλα) θα ήταν μια χαρα
Διάρκειας δεν έχετε βγάλει το γήπεδο θα είναι γιαπι τα έσοδα λογικά θα είναι μειωμενα και υπάρχουν και έξοδα ανακαίνισης.
Χρηματοικονομικα αυτή γη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά, μπορεί να δίνει τέτοια συμβόλαια λόγω γηπέδου. Το T center είναι κοφτηρι κυριολεκτικά
Ο Ολυμπιακός θέλει 2 role players στα φόργουορντ ουσιαστικα .Σλκηραδα ,άμυνα κ καλό σουτ.Δεν εχει θέμα σε δημιουργία η σκορ μια χαρα καλυμμένος είναι εκεί.Δυο παίκτες τύπου Μαλκολμ κ Μαικ(παραδείγματα απλα) θα ήταν μια χαρα
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά οι κανα δυο κινήσεις που χρειαζόμαστε τις ξέρουμε πόσους μήνες τώρα.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:44 amΑρχισαμε τα δυο σκαλες ανωτεροι οι αλλοι. καθε χρονο τα ιδια.
Ο χαρταετος βρηκε συντροφια τουλαχιστον.
εντωμεταξυ μας μενουν 1 η 2 κινησεις ακομα.
Καλύψαμε το μεγάλο ποιοτικό κενό στο 1 αλλα στο 4 ξέραμε ότι ο Πίτερς είναι φευγάτος απο καιρό και στο 3 ξέρουμε ότι ο Γουορντ απο μόνος του δεν ειναι για πολλά.
Θα φτάσουμε
Όσον για το ρόστερ, εμείς το πήραμε φέτος και είμαστε "χορτάτοι¨ προς το παρόν, ο Πάο αποκλείστηκε πικρά πέρσυ στο σπίτι του και τα δίνει όλα για το επόμενο.
Έτσι είναι αυτά, έχει ο καιρός γυρίσματα. Και εμείς, στην επόμενη EL, αν μετά τόσα χρόνια συνεχής παρουσίας δεν μπούμε φ4 θα πρέπει μετά να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια(να μην αφήνουμε τρύπες κτλ) και θα έχουμε γκρίνιες και ότι άλλο ακουλουθεί και αντίστοιχα αν το πάρει ο Πάο να πρέπει να δώσει αυξήσεις στους παίκτες και πάει λέγοντας
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Δηλαδή δεν βλέπω η επομένη κίνηση (3-4 ή δυο κινήσεις ξεχωριστές στο 3 και 4-5) να είναι από το πολύ πάνω ράφι, άλλα λελογισμένες οικονομικά ποιοτικές λύσεις.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:10 pm@Dimmitz σε ο,τι αφορά τα συμβόλαια λάβε υπ όψιν σου πως είναι πιθανό να προσπαθεί η διοίκηση να κάνει κάποιον εξορθολογισμο φέτος.
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
παντως πως γινεται να ειναι καλο φιτ ο Φρανσισκο στον παναθηναικο και να τον απογειωνει αλλα να μην ειναι ο χεζονια στον Ολυμπιακο μονο ενας νευρολογος χειρουργος θα μπορει να το εξηγησει.
Ο ομπραντοβιτς να ξερει τι κανει απο την μια και ο Μπαρτζωκας απο την αλλην να διαλύει τους χρονους αν παρει Χεζονια επισης ειναι ενα θεμα που πρεπει να εξεταστει.
εντωμεταξυ ο Χεζονια ειναι 2 way παικτης που παταει και στο 4.
λεω εγω τωρα.
Ο ομπραντοβιτς να ξερει τι κανει απο την μια και ο Μπαρτζωκας απο την αλλην να διαλύει τους χρονους αν παρει Χεζονια επισης ειναι ενα θεμα που πρεπει να εξεταστει.
εντωμεταξυ ο Χεζονια ειναι 2 way παικτης που παταει και στο 4.
λεω εγω τωρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο