Δεν βλεπω να καναμε κατι για να μην ερθει ο Τζοουνς στην ομαδα, που ειχε ηδη προβληματικο χαρακτηρα, υπονομευε οπως ειχε ακουστει τον Ομπραντοβιτς, ειχε αρπαχτει με τον Μπαρτζωκα, ουτε φετος οταν κυνηγουσε τον Ναν στην φυσουνα να τον μπουκεταρει και οταν βλεπουμε οτι ειναι πολυ πιο ωρολογιακη βομβα στο παιχνιδι απο Χεζονια.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:56 pmεν τω μεταξύ αν ο Γουόκαπ είχε κάνει σε εμάς αυτά που κάνει ο Χεζόνια στη Ρεάλ τώρα θα πήγαινε στην παραλία και όλες οι ξαπλώστρες γύρω του θα είχαν συνδεσμίτες της 7 να βρίζουν αυτόν και τη γυναίκα του.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατρέ πάλι τους έβγαλες όλους άχρηστους τους δικούς μαςChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:01 pmΟκ θα σου πω αναλυτικα την αποψη μου:basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:40 pm
φυσικα και μπορεις να εχεις την αποψη σου.απλα βλεποντας τα πλει οφφ του με τον παναθηναικο ή λαμβανοντας υποψην πως ο μπαντιο ειχε 11.2ποντους μεσο ορο ο χαρακτηρισμος ως απλου αμυντικου εξολοθρευτη ειναι λιγο αυστηρος.νομιζω κουβαλουσε πολυ και επιθετικα την βαλενθια.
και ο μπονγκα δεν παιζει απλα αμυνα και τελος...αμυνα παιζει ο καλαιτζακης.ειναι πολυ ποιοτικος και σαν συνολικο πακετο εμενα μου κανει πολυ περισσοτερο απο οσμαν.στην επιθεση δεν ειναι σαν να υπαρχει ας πουμε.ανετα σου βαζει 10-15ποντους.τεσπα απλα τα αναφερω,προχωραμε
Ο Μπαντιο πριν καν αποκτηθει απο τον Παο απο τα πλειοφ με τον Παο τα εχω πει οτι τοσο ατσουμπαλο παικτη εχω να δω χρονια. Δεν μου αρεσει προσωπικα καθολου. Επειδη βρηκε ρολο στην Βαλενθια δεν τον θεωρω παικτη που θα αποδωσει σε καθε ομαδα.
Ο Μπονγκα το τι εκανε στην εθνικη δεν μου λεει τιποτα. Εδω ο Πονιτκα με την εθνικη πολωνιας ειχε νουμερα τριμπλ νταμπλ οταν εφτασε μεχρι τους 4 σε ευρωμπασκετ. Ο παικτης ειναι ενα αμυντικο υπεροπλοstreaky στατικος σουτέρ. Πιο ταιριαστος απο τον Οσμαν στον φετινο Παο αλλα ο Οσμαν ηταν έπιθετικα 3 σκαλες ανωτερος. Μην παρεξηγηθω τον Μπονγκα θα τον επαιρνα με κλειστα ματια στον Ολυμπιακο ως ρολιστα.
Ο Φρανσισκο πριν 4 χρονια επαιζε στο περιστερι, μετα επαιξε 1 χρονια μπαγερν και 2 χρονιες Ζαλγκιρις. Στα περσινα πλειοφς εκανε ουσιαστικα 1 καλο ματς. Ο Σορτς βα σου θυμισω ειχε τρομερα νουμερα σε μια Παρι με πολυ χαμηλοτερο ατομικο ταλεντο απο τη περσινη Ζαλγκιρις. Ο Σορτς ειναι παικταρα btw αλλα δεν ταιριαξε. Το εναν καλυτερο Σορτς δεν το εγραψα για να τποβαθμισω τοννπαικτη αλλα για να τονισω το μη ταιριαστο φιτ (για μενα) καθως ειναι παικτης που θελει πολυ ωρα την μπαλα στα χερια και ισως να μην ταιριαζει με Ναν.
Ολοι πολυ καλοι παικτες ειναι αλλα δεν ειναι οιναλλοι παιξταραδεσνκαινοι δικοι μας αποπαιδια. Απλα λεω χαλαρωστε λιγο με την μιζερια. Εγω προσωπικα χαιρομαι που δυναμωνει ο Παο καθως και εμεις θα εχουμε παραπανω ελπιδες ετσι να δυναμωσπυμε για τοb2b
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και αν ο ίδιος θέλει δε θα κάνετε κίνηση να τον πάρετε ακριβώς επειδή δε θα δώσει το οκ ο Μπαρτζώκας.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:54 pmΟλα αυτα τα Αν θα διορθωθουν κατα μεγαλο βαθμο απο τον Μπαρτζωκα αν αποφασισει να τον παρει εκτος αν νομιζουμε οτι ετσι θα ερθει χωρις εξηγησεις και χωρις βεβαιωσεις.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:45 pmΑΝ ο Χεζόνια αρχίσει να παίζει καλή άμυνα
ΑΝ βελτιώσει τo decision making
ΑΝ μειώσει κατά πολύ το usage του χωρίς να τον πειράζει
ΑΝ αλλάξει χαρακτήρα (!)
θα είναι τοπ επιλογή για τον Ολυμπιακό.
όσο τα συζητάμε όλα αυτά βέβαια ο ίδιος κάνει κάτι passive agressive στόρις για καλούς ανθρώπους ικανούς στη βία ή κάτι τέτοιο αλλά έχουμε 3 βδομάδες μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, μπόλικος χρόνος για να μας έρθει αλλαγμένος.
Aμυντικος ειναι πολυ καλος, στην αμυνα χωρου χανεται και αυτο διορθωνεται κατα πολυ.
Δηλαδη θα δωσει δωσει το οκ ο κοουτς και πιστευετε οτι με τον Μπαρτζωκα θα προσαρμοστει η ομαδα στα θελω του Χεζονια και οχι εκείνος στην ομαδά; ή οτι ο Χεζονια θα νομιζει οτι θα μπορει να κανει οτι θελει;
Αληθεια το πιστευετε αυτο;
Οταν η μπαλα θα καιει ή θα εχουμε κολλησει επιθετικα ή έχει τραυματιστει ή έχει χεστεί πανω του κανας Σασα
πιστεψτε με δεν θα θελατε κανενα Ροντεν στο ροστερ αλλα Χεζονια.
Είναι 31 προς 32, τόσα χρόνια που παίζει σε τοπ επίπεδο σε Ευρώπη και Αμερική αν ήθελε και μπορούσε να τα διορθώσει όλα αυτά λογικά θα το είχε κάνει.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειδικά το boldαρισμένο δε το πιστεύω απλά, είμαι σίγουρος. σε όλη του την καριέρα αυτό κάνει.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:54 pmΟλα αυτα τα Αν θα διορθωθουν κατα μεγαλο βαθμο απο τον Μπαρτζωκα αν αποφασισει να τον παρει εκτος αν νομιζουμε οτι ετσι θα ερθει χωρις εξηγησεις και χωρις βεβαιωσεις.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:45 pmΑΝ ο Χεζόνια αρχίσει να παίζει καλή άμυνα
ΑΝ βελτιώσει τo decision making
ΑΝ μειώσει κατά πολύ το usage του χωρίς να τον πειράζει
ΑΝ αλλάξει χαρακτήρα (!)
θα είναι τοπ επιλογή για τον Ολυμπιακό.
όσο τα συζητάμε όλα αυτά βέβαια ο ίδιος κάνει κάτι passive agressive στόρις για καλούς ανθρώπους ικανούς στη βία ή κάτι τέτοιο αλλά έχουμε 3 βδομάδες μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, μπόλικος χρόνος για να μας έρθει αλλαγμένος.
Aμυντικος ειναι πολυ καλος, στην αμυνα χωρου χανεται και αυτο διορθωνεται κατα πολυ.
Δηλαδη θα δωσει δωσει το οκ ο κοουτς και πιστευετε οτι με τον Μπαρτζωκα θα προσαρμοστει η ομαδα στα θελω του Χεζονια και οχι εκείνος στην ομαδά; ή οτι ο Χεζονια θα νομιζει οτι θα μπορει να κανει οτι θελει;
Οταν η μπαλα θα καιει ή θα εχουμε κολλησει επιθετικα ή έχει τραυματιστει ή έχει χεστεί πανω του κανας Σασα
δεν είναι θαυματοποιός ο Μπαρτζώκας, προπονητής είναι. ο Πετρούσεφ δε του τα έκανε δηλαδή;
και για τον Ομπράντοβιτς το ίδιο ισχύει φυσικά όπως και για όλους τους προπονητές του πλανήτη αλλά ας αφήσουμε τους υπόλοιπους, εγώ προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα με μπασκετικούς όρους όσο μπορώ (γιατί δεν είμαι και κάνας γκουρού) και δε πρόκειται ποτέ να ικανοποιηθώ με ένα "ο Μπαρτζώκας ξέρει".
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλά ας περιμένουμε να δούμε και την κατάληξη του Τζόουνς στην ομάδα γιατί ήδη πρόλαβε να μας κρεμάσει σε 2 τελικούς συνεχόμενα.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:01 pmΔεν βλεπω να καναμε κατι για να μην ερθει ο Τζοουνς στην ομαδα, που ειχε ηδη προβληματικο χαρακτηρα, υπονομευε οπως ειχε ακουστει τον Ομπραντοβιτς, ειχε αρπαχτει με τον Μπαρτζωκα, ουτε φετος οταν κυνηγουσε τον Ναν στην φυσουνα να τον μπουκεταρει και οταν βλεπουμε οτι ειναι πολυ πιο ωρολογιακη βομβα στο παιχνιδι απο Χεζονια.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:56 pmεν τω μεταξύ αν ο Γουόκαπ είχε κάνει σε εμάς αυτά που κάνει ο Χεζόνια στη Ρεάλ τώρα θα πήγαινε στην παραλία και όλες οι ξαπλώστρες γύρω του θα είχαν συνδεσμίτες της 7 να βρίζουν αυτόν και τη γυναίκα του.
άσε που αυτό επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό που λέω : ο Τζόουνς και με το Μπαρτζώκα Τζόουνς παρέμεινε, δεν είναι ότι του άλλαξε κάτι δραματικά ο Μπι. δεν είναι παράλογο να πιστεύω ότι και με το Χεζόνια θα πάρουμε όλο το πακέτο Χεζόνια και όχι μόνο τα καλά στοιχεία του.
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ειπα ΑΝ πει ο Μπαρτζωκας οτι τον θελει. ολοι ωριμαζουν το παιχνιδι τους καποια στιγμη. ο Τζειμς ωριμασε στα 34. εχει να κανει και με το πλαισιο και το περιβάλλον οπου δουλευει ενας παικτης. Αν ο χεζονια δεχοταν και δεχοταν και ο μπαρτζωκας θα βλεπαμε εναν πιο "ωριμο" Χεζονια γιατι θα ειχε αποδεχτει να μπει στην φιλοσοφια του κοουτς.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:03 pmΠροσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και αν ο ίδιος θέλει δε θα κάνετε κίνηση να τον πάρετε ακριβώς επειδή δε θα δώσει το οκ ο Μπαρτζώκας.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 1:54 pm
Ολα αυτα τα Αν θα διορθωθουν κατα μεγαλο βαθμο απο τον Μπαρτζωκα αν αποφασισει να τον παρει εκτος αν νομιζουμε οτι ετσι θα ερθει χωρις εξηγησεις και χωρις βεβαιωσεις.
Είναι 31 προς 32, τόσα χρόνια που παίζει σε τοπ επίπεδο σε Ευρώπη και Αμερική αν ήθελε και μπορούσε να τα διορθώσει όλα αυτά λογικά θα το είχε κάνει.
Αποψη μου.
Ο σκαριολο btw ηταν υπερευχαριστημενος με τον Χεζονια δεν ειχε κανενα παραπονο και του εδινε το ελευθερο να τα μπουμπουναει(το πλαισιο που ελεγα). ο Χεζονια με τα τριποντα του αλλωστε κρατησε στο τελος την Ρεαλ στο παιχνιδι μεχρι που τους βαλαμε και εμεις με τα απανωτα λαθη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ναι αλλα σου εβγαλε και εκτος παιχνιδιου τον ναν..τον μονο που κακα τα ψεματα θα μπορουσε να γυρισει τον 5ο τελικο.καλος και ο τολιοπουλος αλλά μολις αποβληθηκε ο ναν τελειωσαν ολα.δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα μεσα στο σεφ με μπροσταρη τον τολιοπουλο οσο φιλοτιμο και αν ειναι το παιδι.οποτε ο ταιρικ εβαλε το χερακι του εστω και εμμεσωςyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:12 pmκαλά ας περιμένουμε να δούμε και την κατάληξη του Τζόουνς στην ομάδα γιατί ήδη πρόλαβε να μας κρεμάσει σε 2 τελικούς συνεχόμενα.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:01 pm
Δεν βλεπω να καναμε κατι για να μην ερθει ο Τζοουνς στην ομαδα, που ειχε ηδη προβληματικο χαρακτηρα, υπονομευε οπως ειχε ακουστει τον Ομπραντοβιτς, ειχε αρπαχτει με τον Μπαρτζωκα, ουτε φετος οταν κυνηγουσε τον Ναν στην φυσουνα να τον μπουκεταρει και οταν βλεπουμε οτι ειναι πολυ πιο ωρολογιακη βομβα στο παιχνιδι απο Χεζονια.
άσε που αυτό επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό που λέω : ο Τζόουνς και με το Μπαρτζώκα Τζόουνς παρέμεινε, δεν είναι ότι του άλλαξε κάτι δραματικά ο Μπι. δεν είναι παράλογο να πιστεύω ότι και με το Χεζόνια θα πάρουμε όλο το πακέτο Χεζόνια και όχι μόνο τα καλά στοιχεία του.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανεναν δεν εβγαλα αχρηστο. Λεω οτι ο Σορτς ειναι παικταρας και ο Φρανσισκο ενας καλυτερος Σορτς αλλα οχι το φιτ που ταιριαζει στα δικα μου ματια. Αλλα ηταν η καλυτερη διαθεσιμη επιλογη(αυτο το εγραψα καινπριν τον κλεισετε.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:02 pmΓιατρέ πάλι τους έβγαλες όλους άχρηστους τους δικούς μαςChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:01 pm
Οκ θα σου πω αναλυτικα την αποψη μου:
Ο Μπαντιο πριν καν αποκτηθει απο τον Παο απο τα πλειοφ με τον Παο τα εχω πει οτι τοσο ατσουμπαλο παικτη εχω να δω χρονια. Δεν μου αρεσει προσωπικα καθολου. Επειδη βρηκε ρολο στην Βαλενθια δεν τον θεωρω παικτη που θα αποδωσει σε καθε ομαδα.
Ο Μπονγκα το τι εκανε στην εθνικη δεν μου λεει τιποτα. Εδω ο Πονιτκα με την εθνικη πολωνιας ειχε νουμερα τριμπλ νταμπλ οταν εφτασε μεχρι τους 4 σε ευρωμπασκετ. Ο παικτης ειναι ενα αμυντικο υπεροπλοstreaky στατικος σουτέρ. Πιο ταιριαστος απο τον Οσμαν στον φετινο Παο αλλα ο Οσμαν ηταν έπιθετικα 3 σκαλες ανωτερος. Μην παρεξηγηθω τον Μπονγκα θα τον επαιρνα με κλειστα ματια στον Ολυμπιακο ως ρολιστα.
Ο Φρανσισκο πριν 4 χρονια επαιζε στο περιστερι, μετα επαιξε 1 χρονια μπαγερν και 2 χρονιες Ζαλγκιρις. Στα περσινα πλειοφς εκανε ουσιαστικα 1 καλο ματς. Ο Σορτς βα σου θυμισω ειχε τρομερα νουμερα σε μια Παρι με πολυ χαμηλοτερο ατομικο ταλεντο απο τη περσινη Ζαλγκιρις. Ο Σορτς ειναι παικταρα btw αλλα δεν ταιριαξε. Το εναν καλυτερο Σορτς δεν το εγραψα για να τποβαθμισω τοννπαικτη αλλα για να τονισω το μη ταιριαστο φιτ (για μενα) καθως ειναι παικτης που θελει πολυ ωρα την μπαλα στα χερια και ισως να μην ταιριαζει με Ναν.
Ολοι πολυ καλοι παικτες ειναι αλλα δεν ειναι οιναλλοι παιξταραδεσνκαινοι δικοι μας αποπαιδια. Απλα λεω χαλαρωστε λιγο με την μιζερια. Εγω προσωπικα χαιρομαι που δυναμωνει ο Παο καθως και εμεις θα εχουμε παραπανω ελπιδες ετσι να δυναμωσπυμε για τοb2bέτσι
![]()
Για τον Μπαντιο τα εχω πει πριν τον παρετε. Καλα αυτον τον θεωρω αχρηστο
Και ο Μπονγκα δεν ειναι παικταρας αλλα ενας πολυ καλος ρολιστας(τα ιδια ελεγα και οταν αλουστηκε για Ολυμπιακο)
Ο Γιαμπουσελε παικταρας ειναι αλλα οχι πενταρι και σιγουρα στο 4 θα παιξει εν τελει σε εσας.
Ειναι σαν να λεω εχουμε και εμεις παικταραδες και να βαζω και τον Γουορντ μεσα που ειναι ενας ποκυ καλος ρολιστας. Τωρα απο εκει και περα μπορει να ειμαι biased (πολυ πιθανον
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι περισσοτεροι σταρ εχουν τα χουγια τους .
Θα μπορουσαν να τα διορθωσουν αλλα σπανια το κανουν .
Κυριως γιατι δεν θελουν αλλα και γιατι οι ομαδες τους επιτρεπουν να τα εχουν .
Το καλυτερο σεναριο για χεζονια θα ηταν να βρει ομαδα στο NBA και να βγει απο αυτο μεσα στην σαιζον .
Θα εχουν γινει ηδη αρκετοι αγωνες στην ευρωλιγκα .
Θα εχουμε ηδη παθει το πρωτο πολιτισμικο σοκ συνειδητοποιώντας οτι τοσα χρονια παιζαμε χωρις ποιντ γκαρντ επιπεδου .
Θα ερθει μετα ο χεζονια θα παθουμε αλλο ενα σοκ οτι παιζαμε και χωρις τριαρι και θα δεσει το πραγμα .
Θα μπορουσαν να τα διορθωσουν αλλα σπανια το κανουν .
Κυριως γιατι δεν θελουν αλλα και γιατι οι ομαδες τους επιτρεπουν να τα εχουν .
Το καλυτερο σεναριο για χεζονια θα ηταν να βρει ομαδα στο NBA και να βγει απο αυτο μεσα στην σαιζον .
Θα εχουν γινει ηδη αρκετοι αγωνες στην ευρωλιγκα .
Θα εχουμε ηδη παθει το πρωτο πολιτισμικο σοκ συνειδητοποιώντας οτι τοσα χρονια παιζαμε χωρις ποιντ γκαρντ επιπεδου .
Θα ερθει μετα ο χεζονια θα παθουμε αλλο ενα σοκ οτι παιζαμε και χωρις τριαρι και θα δεσει το πραγμα .
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει και ο Μπουρνελές αν αυτό θέλαμε.basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:16 pmναι αλλα σου εβγαλε και εκτος παιχνιδιου τον ναν..τον μονο που κακα τα ψεματα θα μπορουσε να γυρισει τον 5ο τελικο.καλος και ο τολιοπουλος αλλά μολις αποβληθηκε ο ναν τελειωσαν ολα.δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα μεσα στο σεφ με μπροσταρη τον τολιοπουλο οσο φιλοτιμο και αν ειναι το παιδι.οποτε ο ταιρικ εβαλε το χερακι του εστω και εμμεσωςyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:12 pm
καλά ας περιμένουμε να δούμε και την κατάληξη του Τζόουνς στην ομάδα γιατί ήδη πρόλαβε να μας κρεμάσει σε 2 τελικούς συνεχόμενα.
άσε που αυτό επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό που λέω : ο Τζόουνς και με το Μπαρτζώκα Τζόουνς παρέμεινε, δεν είναι ότι του άλλαξε κάτι δραματικά ο Μπι. δεν είναι παράλογο να πιστεύω ότι και με το Χεζόνια θα πάρουμε όλο το πακέτο Χεζόνια και όχι μόνο τα καλά στοιχεία του.![]()
![]()
![]()
χαβαλέ κάνεις το ξέρω αλλά ας μη ξεκινήσουμε τέτοια συζήτηση γιατί θα υπάρξει ανάφλεξη του φόρουμ
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
με τον μπουρνελε θα μας περνανε χαμπαρι.ενω ξεροντας τον χαρακτηρα του ταιρικ δεν μπορεις να πεις πως υπηρξε δολοςyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:22 pmκαλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει και ο Μπουρνελές αν αυτό θέλαμε.basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:16 pm
ναι αλλα σου εβγαλε και εκτος παιχνιδιου τον ναν..τον μονο που κακα τα ψεματα θα μπορουσε να γυρισει τον 5ο τελικο.καλος και ο τολιοπουλος αλλά μολις αποβληθηκε ο ναν τελειωσαν ολα.δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα μεσα στο σεφ με μπροσταρη τον τολιοπουλο οσο φιλοτιμο και αν ειναι το παιδι.οποτε ο ταιρικ εβαλε το χερακι του εστω και εμμεσως![]()
![]()
![]()
χαβαλέ κάνεις το ξέρω αλλά ας μη ξεκινήσουμε τέτοια συζήτηση γιατί θα υπάρξει ανάφλεξη του φόρουμ![]()
καλα ενταξει σταματαω
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα έλεγα: αποβλήθηκε ο Ναν και λίγο έλειψε να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Αυτός ο Ναν (και γενικά, ο περσινός Ναν) είναι καταστροφή για την ομάδα του.basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:16 pmναι αλλα σου εβγαλε και εκτος παιχνιδιου τον ναν..τον μονο που κακα τα ψεματα θα μπορουσε να γυρισει τον 5ο τελικο.καλος και ο τολιοπουλος αλλά μολις αποβληθηκε ο ναν τελειωσαν ολα.δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα μεσα στο σεφ με μπροσταρη τον τολιοπουλο οσο φιλοτιμο και αν ειναι το παιδι.οποτε ο ταιρικ εβαλε το χερακι του εστω και εμμεσως![]()
![]()
![]()
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ισχυει ο τολιο εκανε μεγαλη ζημια σε αντιθεση με ναν που ηταν ο καλυτερος μας παικτης. Θετικο για εμας παντως που εφυγε ο τολιο.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:27 pmΕγώ θα έλεγα: αποβλήθηκε ο Ναν και λίγο έλειψε να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Αυτός ο Ναν (και γενικά, ο περσινός Ναν) είναι καταστροφή για την ομάδα του.basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:16 pmναι αλλα σου εβγαλε και εκτος παιχνιδιου τον ναν..τον μονο που κακα τα ψεματα θα μπορουσε να γυρισει τον 5ο τελικο.καλος και ο τολιοπουλος αλλά μολις αποβληθηκε ο ναν τελειωσαν ολα.δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα μεσα στο σεφ με μπροσταρη τον τολιοπουλο οσο φιλοτιμο και αν ειναι το παιδι.οποτε ο ταιρικ εβαλε το χερακι του εστω και εμμεσως![]()
![]()
![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το καλύτερο σενάριο για Χεζόνια θα ήταν να πάει στο Ντουμπάι, εμείς να πάρουμε ένα καλό και τίμιο αναπληρωματικό του Σάσα και να περιμένουμε το χειμώνα να μας κάτσουν οι συγκυρίες και να κάνουμε all-in για Ντιαλό.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:19 pmΤο καλυτερο σεναριο για χεζονια θα ηταν να βρει ομαδα στο NBA και να βγει απο αυτο μεσα στην σαιζον .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο