Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Please πες μου ΠΟΙΟΙ floor general υπάρχουν στην Ευρωλιγκα, βγαζοντας τον Σλούκα, τον Καμπάτσο και τον Μίσιτς. Και ειδικοτερα, υπάρχει κάποιος under 30;;;abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:39 pmΛόγω ηλικίας (κοντά στα 60), ας κάνω και λίγο τον γκινιάρη θείο.
Ποιός είναι ο floor general του νέου Παναθηναϊκού; ο 36χρονος Σλούκας; Ο 34χρονος Γκραντ. Αν μιλούσαμε για ρόστερ Αταμάν να καταλάβω τις προσθήκες Μπαντιό και Φρανσίσκο στα γκαρντ και το killer instict τους δίπλα στο Ναν, αλλά το μπάσκετ που υπηρετεί ο Ζοτς είναι λίγο πιο εγκεφαλικό. Βέβαια ο κόουτς ξέρει καλύτερα από όλους μας.
Εγώ, θα ήθελα τον 29χρονο Σλούκα ή το 28χρονο Γουόκαπ στα γκαρντ, μου φαίνεται ότι μας λείπει η δημιουργία ή ότι την έχουμε περιορισμένα, για 10-15-20 λεπτά, όσο αντέχουν Σλούκας/Γκράντ στα 34+, 36+.
Διάβασα κάπου, σε κάποιο σάιτ για "δημιουργό" Ναν και γέλασα, μιλάμε για τον παίκτη που του κάνουν παγίδα στο κέντρο και 8/10 δίνει λάθος πάσα ή του την κλέβουν με το μπλαζέ στιλ του.
Από αυτή την άποψη, δεν συμμερίζομαι και την τόση θριαμβολογία για τον Φρανσίσκο, οκ σούπερ είναι, αλλά πρώτη φορά θα κληθεί στα 29 του να ανταποκριθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Άλλο Ζαλγκίρις, άλλο Παναθηναϊκός.
Πέστε να με φάτε, περιμένω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(αστειεύομαι).
Όταν όμως τα μπάτζετ έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο και οι ομάδες αναμένουν να έχουν και αντίστοιχα έσοδα, δεν νοείται να μην κάνουν και κουμάντο οι ίδιες. Κάπως έτσι συστάθηκε και η Ευρωλγικα όταν οι ομάδες αποσχιστηκαν από την FIBA η οποία εδώ και 26 χρόνια απλά δε βλέπεται. Αν μάλιστα με κάποιον τρόπο ειχαν αποσχιστει και οι εθνικές ομάδες, η fiba δε θα είχε λόγο ύπαρξης...BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:25 pmΔυστυχώς το βόλεμα των Ελλήνων παικτών μπαίνει πάνω από τη δημιουργία ενός (ακόμα πιο) ελκυστικού προϊόντος μέσω της αύξησης του αριθμού των ξένων παικτών που δικαιούνται να χρησιμοποιούν οι ομάδες στα παιχνίδια τους.qspock έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:19 pmΑπίστευτο ροστερ φέτος. Αλλά θα το απολαύσουμε μόνον Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακο. Ο περιορισμος ξένων θα αφήσει έξω πολύτιμες μονάδες δημιουργώντας ανισσοροπια και ασυνεχεια στις ομάδες. Πλέον το επίπεδο τους δεν είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα και το προϊόν υποβαθμίζει όταν δεν έχουν πλήρες ροστερ.
Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει γιατί οι επενδύσεις είναι τεράστιες και οι ομάδες ζημιωνονται στο βωμό συμμετοχής Ελλήνων παιχτών. Αν δεν αντιμετωπίσει, ως αναμενόμενο, από τις μονόφθαλμος ομοσπονδίες και τους συνδέσμους παιχτών, θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο και πιθανό σχίσμα. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανάγκη να βλέπει τους αστέρες των ομάδων που κοστίζουν τόσα χρήματα και οχι να τους έχει να κάθονται στον πάγκο.
Κάπως έτσι αν έρθει πχ μια βαλκανική μεσογειακή αδριατική ξέρω γω λιγκα και πει στις ομάδες ελάτε σε μας με όλο σας το ροστερ, γιατί να μη την προτιμήσουν; και η GBL να μείνει με τον Προμηθέα και την Αεκ πρωταθλήτρια...
Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει την αίγλη που εχει πλέον λόγω των χρημάτων που έχουν πέσει από τους 4 μεγάλους. Το ότι αυτοί υπακούν (ακόμα) στους κανόνες του ΕΣΑΚΕ και της ελληνικής ομοσπονδίας είναι οξύμωρο σχήμα. Γιατί ο, τι θα γίνει η GBL φέτος, με τους χορηγούς και τα έσοδα (αρχής γενομένης με το ΣΚΑΙ) το οφείλουν στους 4. Και μόνο που κάθονται ακόμα και υπακούν στους κανόνες τους πάει πίσω όλο το προιον.
Ο κόσμος, θέλει να δει τα εξερετικα αυτα κλαμπ με το σύνολο των αθλητών τους. Οι χορηγοί έτσι είναι περισσότεροι, τα λεφτά που έρχονται πιο πολλά το ενδιαφέρον μεγαλύτερο. Όχι με το ένα τρίτο των ξένων εκτός...
Είναι ένα θέμα που σύντομα θα απασχολήσει σοβαρά. Όχι 7 αλλά 9 έπρεπε να γίνει ο αριθμός των ξένων. Το ότι δεν αντέδρασαν οι 2 μεγάλοι μου κάνει εντύπωση. Ας διαχωρισουν τη λιγκα σε αναπτυξιακή και κανονική όπως στο NBA για να έχουν δυνατότητα οι Έλληνες παίχτες να αναπτυχθούν και να υπάρχει κάποιας μορφής αλληλοεξυπηρετησης των ομάδων θυγατρικής-κυρίας με τα συμβόλαια. Να γλιτώσουμε και από αυτούς τους χαζούς δανεισμούς κάθε χρονο... Δεν νοείται να κατέβανουν οι ομάδες με διαφορετικά ροστερ σε Ελλάδα και Ευρωπη είναι ξεκάθαρα υποβάθμιση της ποιότητας, κανένας δε το θέλει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και είμαστε offtopic, ο περιορισμός ξένων δεν είναι ελληνική πατέντα.qspock έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:23 pmΌταν όμως τα μπάτζετ έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο και οι ομάδες αναμένουν να έχουν και αντίστοιχα έσοδα, δεν νοείται να μην κάνουν και κουμάντο οι ίδιες. Κάπως έτσι συστάθηκε και η Ευρωλγικα όταν οι ομάδες αποσχιστηκαν από την FIBA η οποία εδώ και 26 χρόνια απλά δε βλέπεται. Αν μάλιστα με κάποιον τρόπο ειχαν αποσχιστει και οι εθνικές ομάδες, δε θα είχε λόγο ύπαρξης...
Κάπως έτσι αν έρθει πχ μια βαλκανική μεσογειακή αδριατική ξέρω γω λιγκα και πει στις ομάδες ελάτε σε μας με όλο σας το ροστερ, γιατί να μη την προτιμήσουν; και η GBL να μείνει με τον Προμηθέα και την Αεκ πρωταθλήτρια...
Υπάρχει περίπου σε όλες τις ευρωπαικές λίγκες από την Ισπανία και τη Τουρκία μέχρι τις μικρές.
Αυτό δε σημαίνει κάτι. Και γιατί να είναι πρότυπο οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να μην είναι η Αμερική; πόσο πιο επαγγελματικό πρέπει να γίνει ακόμα για να διαχωριστεί η παραγωγική διαδικασία από το τελικό προϊόν? Τα ποσά που πέφτουν πλέον έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Δεν γίνεται σε άλλες λίγες να επιτρέπονται να παίζουν όλοι (Ντουμπάι, Ισπανία έχει τους Λατίνους) κι εδώ να λένε να παίζουν υποχρεωτικά Έλληνες στις πενταδες...
Τα λεφτά κάνουν κουμάντο. Θα το καταλάβουν αλλά φυσικά θα είναι αργά. Για τη λιγκα...
Τα λεφτά κάνουν κουμάντο. Θα το καταλάβουν αλλά φυσικά θα είναι αργά. Για τη λιγκα...
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
«Παναγία μου, τι ρόστερ είναι αυτό»; Ο Παναθηναϊκός προκαλεί τρόμο στους Ισπανούς!
Μια ανάρτηση καταξιωμένου δημοσιογράφου, οι αντιδράσεις των απλών φιλάθλων και ο Παναθηναϊκός που αισθάνεται η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια.
Αν δε σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται. Ο σεβασμός, βέβαια, κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός είναι μέσα. Αναφορικά με τον τρόπο που εισέπραξαν στην Ισπανία την είδηση πως και ο Φρανσίσκο θα φορά το «τριφύλλι» από τη νέα σεζόν.
Αναφέρουμε τη συγκεκριμένη χώρα, επειδή έχει δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου αθλητισμού (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), δεκαετίες τώρα έμοιαζε να κυριαρχεί στο μπάσκετ και πλέον έφτασε στο σημείο να… τρέμει σαν το ψάρι μπροστά στους «πράσινους».
Ακόμη μεγαλύτερη αξία αποκτούν αυτές οι αντιδράσεις, μετά το «χαμό» που είχε γίνει με τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Η αναγνώριση του τι πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι συγκλονιστική. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα το φόβο και τον θαυμασμό.
Ο καταξιωμένος μπασκετικός δημοσιογράφος, Θέσαρ Σολέρ, έκανε ανάρτηση με μια ενδεικτική δεκάδα παικτών. Δύο σε κάθε θέση.
Φρανσίσκο / Σλούκας
Ναν / Μπάντιο
Χέιζ-Ντέιβις / Μπόνγκα
Γιαμπουσέλε / Χουάντσο
Λεσόρ / Φαλ
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητής.
Αυτά έγραψε, συνοδεύοντάς τα με μια ξεχωριστή φωτογραφία του Ζέλικο.
Δεν χρειαζόταν να σχολιάσει κάτι άλλο. Αμέσως οι Ισπανοί φίλαθλοι άρχισαν να δείχνουν το… σοκ και το δέος τους. Το φόβο και τη ζήλεια τους. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έκανε πλάκα πως η Μπαρτσελόνα θα τον κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Αν είχε 40 εκατομμύρια επιπλέον μπάτζετ…».
Ενδεικτικά, μερικά απ’ όσα έγραψαν οι Ισπανοί φίλαθλοι:
«Τι εκπληκτική ομάδα!».
«Τρομακτικό ρόστερ».
«Ωχ Θεέ μου!»
«Παναγία μου!»
«Δώστε τους από τώρα το τρόπαιο».
«Θα μπορούσε αυτή να είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague;».
Οι ακόμη περισσότερο απεγνωσμένοι, ρωτούσαν μήπως μπορεί να αλλάξει ο κανονισμός και να… τιμωρείται με αφαίρεση νικών η υπέρβαση του salary cap.
Πριν λίγο καιρό, ανέλυσαν το πώς κρίθηκε η Ευρωλίγκα. Τώρα, δεν ασχολούνται με τον πρώτο. Ούτε καν με τον δεύτερο, ή τον τρίτο, ή ακόμη και τον τέταρτο. Οι Ισπανοί, δημοσιογράφοι και απλοί φίλαθλοι, με τον τρόπο τους… χαμηλώνουν το βλέμμα μπροστά στον Παναθηναϊκό.
Και δεν πρόκειται για απλούς φίλους κάποιων τυχαίων ομάδων. Παρακολουθούν ACB. Στην πλειοψηφία τους είναι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. «Φτιαγμένοι» με έπαρση, μαθημένοι να βλέπουν σαν… μυρμήγκια όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Μια ακόμη «υπογραφή» στο συμβόλαιο μεγαλείου του Παναθηναϊκού. Ο σεβασμός, ο φόβος, ο θαυμασμός, είναι εύκολη υπόθεση στο τέλος μιας σεζόν που τερμάτισες πρώτος. Αφού απέτυχες όμως, όταν υπολογίζουν εσένα και μόνο, σχολιάζουν με φόβο και μπασκετική απόγνωση αυτό που δημιουργείς, τότε είναι σα να κέρδισες ξεχωριστά παράσημα.
απο το πορτοκαλί σάητ της καρδιάς μας
σδνα ρουλζ 
Μια ανάρτηση καταξιωμένου δημοσιογράφου, οι αντιδράσεις των απλών φιλάθλων και ο Παναθηναϊκός που αισθάνεται η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια.
Αν δε σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται. Ο σεβασμός, βέβαια, κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός είναι μέσα. Αναφορικά με τον τρόπο που εισέπραξαν στην Ισπανία την είδηση πως και ο Φρανσίσκο θα φορά το «τριφύλλι» από τη νέα σεζόν.
Αναφέρουμε τη συγκεκριμένη χώρα, επειδή έχει δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου αθλητισμού (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), δεκαετίες τώρα έμοιαζε να κυριαρχεί στο μπάσκετ και πλέον έφτασε στο σημείο να… τρέμει σαν το ψάρι μπροστά στους «πράσινους».
Ακόμη μεγαλύτερη αξία αποκτούν αυτές οι αντιδράσεις, μετά το «χαμό» που είχε γίνει με τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Η αναγνώριση του τι πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι συγκλονιστική. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα το φόβο και τον θαυμασμό.
Ο καταξιωμένος μπασκετικός δημοσιογράφος, Θέσαρ Σολέρ, έκανε ανάρτηση με μια ενδεικτική δεκάδα παικτών. Δύο σε κάθε θέση.
Φρανσίσκο / Σλούκας
Ναν / Μπάντιο
Χέιζ-Ντέιβις / Μπόνγκα
Γιαμπουσέλε / Χουάντσο
Λεσόρ / Φαλ
Δεν χρειαζόταν να σχολιάσει κάτι άλλο. Αμέσως οι Ισπανοί φίλαθλοι άρχισαν να δείχνουν το… σοκ και το δέος τους. Το φόβο και τη ζήλεια τους. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έκανε πλάκα πως η Μπαρτσελόνα θα τον κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Αν είχε 40 εκατομμύρια επιπλέον μπάτζετ…».
«Τι εκπληκτική ομάδα!».
«Τρομακτικό ρόστερ».
«Ωχ Θεέ μου!»
«Παναγία μου!»
Οι ακόμη περισσότερο απεγνωσμένοι, ρωτούσαν μήπως μπορεί να αλλάξει ο κανονισμός και να… τιμωρείται με αφαίρεση νικών η υπέρβαση του salary cap.
Πριν λίγο καιρό, ανέλυσαν το πώς κρίθηκε η Ευρωλίγκα. Τώρα, δεν ασχολούνται με τον πρώτο. Ούτε καν με τον δεύτερο, ή τον τρίτο, ή ακόμη και τον τέταρτο. Οι Ισπανοί, δημοσιογράφοι και απλοί φίλαθλοι, με τον τρόπο τους… χαμηλώνουν το βλέμμα μπροστά στον Παναθηναϊκό.
Και δεν πρόκειται για απλούς φίλους κάποιων τυχαίων ομάδων. Παρακολουθούν ACB. Στην πλειοψηφία τους είναι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. «Φτιαγμένοι» με έπαρση, μαθημένοι να βλέπουν σαν… μυρμήγκια όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Μια ακόμη «υπογραφή» στο συμβόλαιο μεγαλείου του Παναθηναϊκού. Ο σεβασμός, ο φόβος, ο θαυμασμός, είναι εύκολη υπόθεση στο τέλος μιας σεζόν που τερμάτισες πρώτος. Αφού απέτυχες όμως, όταν υπολογίζουν εσένα και μόνο, σχολιάζουν με φόβο και μπασκετική απόγνωση αυτό που δημιουργείς, τότε είναι σα να κέρδισες ξεχωριστά παράσημα.
απο το πορτοκαλί σάητ της καρδιάς μας
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας κάνουν υπομονή γιατί στην 3ετία του Ζέλικο θα γίνουν προσθαφαιρέσεις και θα φτιαχτεί υπερομάδα,ακόμα αρχή είναι κ φτιάχτηκε δυνατός κορμός.Θα δουλευτεί από τον πλέον κατάλληλο και θα βελτιώνεται σταδιακά ,όποιον ζητά ο προπονητής ο πρόεδρος τον φέρνει με συνοπτικές διαδικασίες....έ,αυτή η προοπτική τρομάζειkein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 7:03 pm«Παναγία μου, τι ρόστερ είναι αυτό»; Ο Παναθηναϊκός προκαλεί τρόμο στους Ισπανούς!
Φρανσίσκο / Σλούκας
Ναν / Μπάντιο
Χέιζ-Ντέιβις / Μπόνγκα
Γιαμπουσέλε / Χουάντσο
Λεσόρ / Φαλ
«Τι εκπληκτική ομάδα!».
«Τρομακτικό ρόστερ».
«Ωχ Θεέ μου!»
«Παναγία μου!»
απο το πορτοκαλί σάητ της καρδιάς μαςσδνα ρουλζ
![]()
Ο Ζοτς δεν ξέρει,ας ρωτήσει εδώ 

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φρανσίσκο: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης, ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα της Θύρας 13»!
Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: «Πραγματικά ανυπομονώ. Ξέρω ότι είναι ένας προπονητής μύθος, χωρίς καμία αμφιβολία. Για εμένα, το να είμαι στο πλευρό του και να μάθω περισσότερα από εκείνον θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ειλικρινά, ανυπομονώ».
Τέλος, ο Φρανσίσκο έστειλέ και το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, παιδιά. Και ελπίζω να μας στηρίξετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το ξέρω ότι θα το κάνετε. Ας έχουμε λοιπόν μία σπουδαία σεζόν. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Αλλά, πάνω απ’ όλα, είμαι εδώ. Πάμε λοιπόν!».
πηγή : https://www.sdna.gr/mpasket/1453373_fra ... atmosfaira
Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: «Πραγματικά ανυπομονώ. Ξέρω ότι είναι ένας προπονητής μύθος, χωρίς καμία αμφιβολία. Για εμένα, το να είμαι στο πλευρό του και να μάθω περισσότερα από εκείνον θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ειλικρινά, ανυπομονώ».
Τέλος, ο Φρανσίσκο έστειλέ και το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, παιδιά. Και ελπίζω να μας στηρίξετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το ξέρω ότι θα το κάνετε. Ας έχουμε λοιπόν μία σπουδαία σεζόν. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Αλλά, πάνω απ’ όλα, είμαι εδώ. Πάμε λοιπόν!».
πηγή : https://www.sdna.gr/mpasket/1453373_fra ... atmosfaira
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σορτς ειναι εξαιρετικος αλλα το χανει στο οτι η ομαδα πρεπει να χτιστεί γυρω του. Και ο Μακινταιρ ειναι τετοιος αλλα οχι τοσο ψηλου επιπεδου οσο αυτοι που αναφερεις. Ολοι οι αλλοι ειναι οντως scor first ball handlersbrandon_roy έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:39 pmΜαζί σου οτι ο Φρανσίσκο floor general δεν είναι αλλά αν εξαιρέσεις τον Σλούκα, τον Καμπάτσο κ τον Μίσιτς ποιοί τέτοιοι έχουν απομείνει;abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:12 pm
Ότι γράψατε όλοι, πολύ σωστά και πολύ χάρηκα που είδα πολλές και διαφορετικές απαντήσεις. Να είστε όλοι καλά.
In Zeliko we all trust για να μη δω αυτό το κάτι σαν μπάσκετ που έβλεπα επί Αταμάν. Πιο μεγάλος οπαδός του Ζοτς από εμένα δεν πρέπει να υπάρχει άλλωστε.
Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε μια ομάδα με σωστές ισορροπίες και σωστά δουλεμένη τακτικά (το λέω για το φίλο που είπε ότι στην παγίδα του Ναν κανείς δεν βοηθούσε και έχει απόλυτο δίκιο).
Τακτικά η ομάδα ήταν πολύ αδούλευτη και αμυντικά και επιθετικά με τον Τούρκο και σίγουρα τώρα δεν θα είναι έτσι.
Για τις ασσίστ του Φρανσίσκο δεν διαφωνώ και γι' αυτό στην αρχική ανάρτηση μίλησα για αυθεντικό πλέι μέικερ και floor general! Και ψηλό μπορώ να βρω διαχρονικά με 4+ ασσίστ αλλά "άσσος" δεν θα είναι. Τέλος πάντων, ας κάνει 4+ ο Φρανσίσκο σε εμάς, ευχαριστημένος θα είμαι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο