Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:44 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:10 pm
Knoxville έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 4:18 pm

Πότε να προλάβει να του αλλάξει το οτιδήποτε βρε?
Στα μισά της χρονιάς που ήρθε? Πότε θα μάθει την ομάδα και τους συμπαίκτες του, πότε θα ενσωματωθεί στα συστήματα και πότε θα δουλέψει για να "αλλάξει" ?
μα δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό. τα συστήματα θα του τα μάθει, εννοείται, συζητάμε όντως όμως ότι θα του αλλάξει χαρακτήρα και θα τον κάνει λιγότερο οξύθυμο; ούτε η μάνα του δε το έκανε αυτό, δεν έχουν τέτοια δύναμη οι προπονητές.

εδώ γκρινιάζουν πια και οι ίδιοι ότι με τόσους αγώνες δεν έχουν χρόνο να προπονήσουν, θα περιμένουμε να αλλάζουν και προσωπικότητες ανθρώπων;

τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για το Χεζόνια, ούτε ο Μιγιάγκι δε θα τον άλλαζε αυτόν :D
εχεις παρεξηγησει και επιμενεις. κανεις δεν ειπε οτι θα αλλαξει τον Χεζονια ο Μπαρτζωκας
αλλα οτι ο χεζονια θα προσαρμοστεί στην φιλοσοφια της ομαδας και του Κοουτς, ειναι διαφορετικο απο το να του να αλλαξει την περσονα. αρκετα διαφορετικο. και οταν λεω προσαρμογη εννοω να προσφερει οτι μπορει απο το ταλεντο του μεσα σε ενα συγκεκριμενο συστημα χωρις να ειναι επιδραστικα επιζημιος ο ιδιος.

ΦΡΕΣΚΟ EDIT: στα μανατζερικα παντως φημολογείται για πρόταση 3plus στον χεζονια απο τον ολυμπιακο ΑΝ μεινει ελευθερος.
*και οτι ο Μισκο προσπαθει να ριξει γεφυρες που ειπε και ο Γιατρος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:56 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:51 pm

brandon_roy έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:25 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 4:56 pm

Εμένα σίγουρα θα μου περάσει. Για κάποιους άλλους, όμως, δεν είμαι σίγουρος... :sorry:
Ποιοί είναι αυτοί κ τι πιστεύουν εσφαλμένα;
Λοιπόν, τα λέω σε σένα που ρώτησες, αλλά στο μυαλό μου έχω και συνοπαδούς μου: Έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μας και σκορπάμε τα εκατομμύρια σαν χαρτοπετσέτες (κυρίως ο Παναθηναϊκός, αλλά κι ο Ολυμπιακός δεν πάει πίσω) και το παίζουμε νεοπλουτίδηδες που νομίζουν πως με ένα σούπερ ρόστερ έχουν εγγυημένη την κούπα. Αυτό θα το ανεχόμουνα (και θα το περίμενα) από ομάδες όπως η Ντουμπάι ή η Χάποελ, που δεν έχουν να δείξουν απολύτως τίποτα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά δεν μου αρέσει να το βλέπω σε δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της ευρωλίγκας.
Πιστεύω, λοιπόν, πως η ύβρις πληρώνεται και πως φέτος όποιος καλαμοκαβαλικεύει θα γκρεμοτσακιστεί και θα ψάχνεται. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός καλά θα κάνουν να παρατήσουν τις λαλακίες με τα εκατομμύρια και να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδες λειτουργικές που θα παίζουν και όμορφο μπάσκετ. Αν έρθει και η κούπα, ευπρόσδεκτη.
Με δυο λόγια: Όποια ομάδα πιστεύει ότι σκάζοντας ένα σκασμό λεφτά θα πάρει και την κούπα, πιστεύω ότι φέτος θα φάει μια τέτοια σφαλιάρα που θα το θυμάται για καιρό. Είτε Παναθηναϊκός είναι αυτός, είτε Ολυμπιακός. Και πολύ θα το γουστάρω, κι ας είμαι Ολυμπιακός.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:52 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:42 pm
Ντουμπαϊ προτιμησε Βαιλερ Μπαμπ απο Γουοκαπ
Γιατί; Ήθελε ποτέ τον Γουόκαπ;;; :D :D :D

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:56 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
brandon_roy έγραψε:

Λοιπόν, τα λέω σε σένα που ρώτησες, αλλά στο μυαλό μου έχω και συνοπαδούς μου: Έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μας και σκορπάμε τα εκατομμύρια σαν χαρτοπετσέτες (κυρίως ο Παναθηναϊκός, αλλά κι ο Ολυμπιακός δεν πάει πίσω) και το παίζουμε νεοπλουτίδηδες που νομίζουν πως με ένα σούπερ ρόστερ έχουν εγγυημένη την κούπα. Αυτό θα το ανεχόμουνα (και θα το περίμενα) από ομάδες όπως η Ντουμπάι ή η Χάποελ, που δεν έχουν να δείξουν απολύτως τίποτα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά δεν μου αρέσει να το βλέπω σε δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της ευρωλίγκας.
Πιστεύω, λοιπόν, πως η ύβρις πληρώνεται και πως φέτος όποιος καλαμοκαβαλικεύει θα γκρεμοτσακιστεί και θα ψάχνεται. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός καλά θα κάνουν να παρατήσουν τις λαλακίες με τα εκατομμύρια και να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδες λειτουργικές που θα παίζουν και όμορφο μπάσκετ. Αν έρθει και η κούπα, ευπρόσδεκτη.
Με δυο λόγια: Όποια ομάδα πιστεύει ότι σκάζοντας ένα σκασμό λεφτά θα πάρει και την κούπα, πιστεύω ότι φέτος θα φάει μια τέτοια σφαλιάρα που θα το θυμάται για καιρό. Είτε Παναθηναϊκός είναι αυτός, είτε Ολυμπιακός. Και πολύ θα το γουστάρω, κι ας είμαι Ολυμπιακός.
Ωραία τεκμηριωμένη απάντηση, συμφωνούμε. Κ θα συμφωνούσα κ αν άφηνες κ τους συνοπαδούς σου απ´έξω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:58 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 5:42 pm
Ντουμπαϊ προτιμησε Βαιλερ Μπαμπ απο Γουοκαπ
Εικόνα

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:01 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
brandon_roy έγραψε:

ασε τα εκατομμυρια και δες το απο πλευρας λειτουργικοτητας ροστερ...θεωρεις καποιον εκ των ολυμπιακο ή παναθηναικο δυσλειτουργικο?οτι πηρε πχ 5 παικτες σε μια θεση και σε καποια αλλη εχει τρυπα?υπεθεσε πως στον ολυμπιακο θα ερθουν στα φοργουορντ παικτες του 1.5εκ πχ.
Περσι με τον παναθηναικο ηταν εντελως αλλη κατασταση...οι σλουκας και γκραντ μεγαλυτεροι με πολυ κουπι τις προηγουμενες σεζον και ο σορτς ασουτος και τρυπαρα αμυντικα...επισης ο λεσορτ δεν επαιζε και ειχε χολμς και γιουρτσεβεν.δεν υπηρχε κανενα τρομερο ροστερ οπως ελεγαν τα αρδακια.το ροστερ ηταν πολυ χειροτερο της χρονιας που το πηρε.
φετος και οι 2 εχουν σωστα δομημενο ροστερ οντας ολοι υγιεις νομιζω

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:15 pm

Heisenberg έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

ΦΡΕΣΚΟ EDIT: στα μανατζερικα παντως φημολογείται για πρόταση 3plus στον χεζονια απο τον ολυμπιακο ΑΝ μεινει ελευθερος.
ρεαλιστικα μιλωντας για να τον αφησει ελευθερο η ρεαλ πρεπει να παρει γερο μπαι αουτ..να τον αφησουν τσαμπα 0%..επισης ακομα δεν ξερουμε αν θα παει ΝΒΑ αν τον αφησει η ρεαλ η ηταν κολπο.

αρα ο γουοκαπ εμεινε με τις δηλωσεις στο χερι?να δω πως θα τα γυρισει τωρα.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:19 pm

shaq7 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

ρεαλιστικα μιλωντας για να τον αφησει ελευθερο η ρεαλ πρεπει να παρει γερο μπαι αουτ..να τον αφησουν τσαμπα 0%..επισης ακομα δεν ξερουμε αν θα παει ΝΒΑ αν τον αφησει η ρεαλ η ηταν κολπο.

Χωρίς να έχω ούτε μισή ιδέα, αίσθηση μου πως θα καταλήξει σε ΠΑΟΚ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:24 pm

Heisenberg έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

μα δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό. τα συστήματα θα του τα μάθει, εννοείται, συζητάμε όντως όμως ότι θα του αλλάξει χαρακτήρα και θα τον κάνει λιγότερο οξύθυμο; ούτε η μάνα του δε το έκανε αυτό, δεν έχουν τέτοια δύναμη οι προπονητές.

εδώ γκρινιάζουν πια και οι ίδιοι ότι με τόσους αγώνες δεν έχουν χρόνο να προπονήσουν, θα περιμένουμε να αλλάζουν και προσωπικότητες ανθρώπων;

τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για το Χεζόνια, ούτε ο Μιγιάγκι δε θα τον άλλαζε αυτόν :D
εχεις παρεξηγησει και επιμενεις. κανεις δεν ειπε οτι θα αλλαξει τον Χεζονια ο Μπαρτζωκας
αλλα οτι ο χεζονια θα προσαρμοστεί στην φιλοσοφια της ομαδας και του Κοουτς, ειναι διαφορετικο απο το να του να αλλαξει την περσονα. αρκετα διαφορετικο. και οταν λεω προσαρμογη εννοω να προσφερει οτι μπορει απο το ταλεντο του μεσα σε ενα συγκεκριμενο συστημα χωρις να ειναι επιδραστικα επιζημιος ο ιδιος.
ο Χεζόνια δεν έχει υπάρξει ποτέ στην καριέρα του αυτό το πράγμα που ευελπιστείτε να γίνει.

ο Μπαρτζώκας λέει συνεχώς ότι οι παίκτες πρέπει να βάζουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα και ο Χεζόνια είναι ο ορισμός του παίκτη που βάζει το εγώ του από πάνω, ίσως να είναι και η πιο ακραία εκδοχή αυτού.

η φιλοσοφία της ομάδας και του κόουτς που λες κι εσύ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη φιλοσοφία του Χεζόνια που θέλει μόνιμα όλη την προσοχή πάνω του. ακόμα και στον τελικό της Ευρωλίγκας έπαιρνε τη μπάλα και βάραγε τρίποντα από τα 9 μέτρα, κάτι τέτοιο ακόμα κι όταν το κάνει ο Φουρνιέ προκαλεί εγκεφαλικά στο Μπαρτζώκα.

τι να πω, δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε, μακάρι να πέσω εντελώς έξω και να έρθει ο Χεζόνια φέρνοντας μόνο τα καλά στοιχεία του που είναι και πολλά πανάθεμα τον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:37 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:19 pm
shaq7 έγραψε:

Χωρίς να έχω ούτε μισή ιδέα, αίσθηση μου πως θα καταλήξει σε ΠΑΟΚ.
το καλυτερο για ολους νομιζω ειναι να μας δωσει 2μ ο παοκ να τον παρει..οχι οτι μας χαλαει παικτικα αλλα εγινε περιεργο το κλιμα..μονο αν ανανεωσει εχει νοημα να μεινει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:41 pm

Djole77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 4:24 pm
Knoxville έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 4:18 pm

Πότε να προλάβει να του αλλάξει το οτιδήποτε βρε?
Στα μισά της χρονιάς που ήρθε? Πότε θα μάθει την ομάδα και τους συμπαίκτες του, πότε θα ενσωματωθεί στα συστήματα και πότε θα δουλέψει για να "αλλάξει" ?
Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς μια χαρά ήταν ο Τζόουνς. Στο ματς στο ΟΑΚΑ τα φάουλ που του στηρίχτηκαν ήταν υπερβολικά. Φυσικά έπρεπε και αυτός να παίξει πιο έξυπνα εκεί.
Είσαι οφτοπικ, ο σχολιασμός της διαιτησίας δεν επιτρέπεται, από τους κανόνες.
Στα αγωνιστικά, ο Τζόουνς είναι εξαιρετικός λόγω αθλητικών σωματικών προσόντων αλλά ο χαρακτήρας του είναι μια βόμβα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει. Στον εν λόγω αγώνα κρέμασε την ομάδα σας, αν τον είχες παρακολουθήσει. Για μένα, σαν Παναθηναϊκός. η παραμονή του σε εσάς είναι κάτι πολύ θετικά ... για την ομάδα μου :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:45 pm

kein έγραψε:
Djole77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 4:24 pm

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς μια χαρά ήταν ο Τζόουνς. Στο ματς στο ΟΑΚΑ τα φάουλ που του στηρίχτηκαν ήταν υπερβολικά. Φυσικά έπρεπε και αυτός να παίξει πιο έξυπνα εκεί.
Στα αγωνιστικά, ο Τζόουνς είναι εξαιρετικός λόγω αθλητικών σωματικών προσόντων αλλά ο χαρακτήρας του είναι μια βόμβα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει. Στον εν λόγω αγώνα κρέμασε την ομάδα σας, αν τον είχες παρακολουθήσει. Για μένα, σαν Παναθηναϊκός. η παραμονή του σε εσάς είναι κάτι πολύ θετικά ... για την ομάδα μου :mrgreen:
οτι ας πουμε προτιμας ως παναθηναικος να αντιμετωπιζεις τζοουνς απο χολ?οσο εκρυθμος κι αν ειναι

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:47 pm

basilis_.kts έγραψε:
kein έγραψε:

οτι ας πουμε προτιμας ως παναθηναικος να αντιμετωπιζεις τζοουνς απο χολ?οσο εκρυθμος κι αν ειναι
Ξαναδιάβασε το, είναι σαφές τι λέω - ξεχωρίζω το αγωνιστικό από το μενταλ

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:54 pm

kein έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

απλα ο τζοουνς δεν θα αποβαλλεται σε καθε ματς...και ο ναν κανει τα τρελα του ωρες ωρες αλλά δεν λεω οτι επειδη ο ναν ειναι εκρυθμος ευτυχως που μενει στον παναθηναικο

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:57 pm

basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 6:54 pm
kein έγραψε:

απλα ο τζοουνς δεν θα αποβαλλεται σε καθε ματς...και ο ναν κανει τα τρελα του ωρες ωρες αλλά δεν λεω οτι επειδη ο ναν ειναι εκρυθμος ευτυχως που μενει στον παναθηναικο
Καλά δεν υπάρχει σύγκριση του Ναν με τον Τζοουνς, όπως δεν υπάρχει σύγκριση του Μανιμαλ με τον Σάσα. Ο Τζοουνς θα αποβάλεται καθε φορά που θα κάνει 5 φάουλ, όπως κάθε άλλος παίχτης. Σωστά αποβλήθηκε τότε, είχε κάνει 5 :mrgreen:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”