Ταινίες
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας γράψουμε για την Οδύσσεια του Nolan. Δε θα γράψω spoilers, απλά τη γνώμη μου και ορισμένα στοιχεία.
Αρχικά να αναφέρω ότι μέχρι και εχθές είχε κόψει περισσότερο από μισό εκατομμύριο εισιτήρια σύμφωνα με το ΕΚΚΟΜΕΔ.

Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα διότι εμείς εξακολουθούμε να είμαστε το γαλατικό χωριό
που μετράει εισιτήρια και όχι gross box office όπως περίπου συμβαίνει στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Ωστόσο νομίζω ότι θα ξεπεράσει τον Καποδίστρια ( λίγο πάνω από τις 800,000 εισιτήρια) και το Υπάρχω (περίπου 800,000 εισιτήρια) και θα πλησιάσει ίσως το Safe Sex. Είμαστε γενικά σε μια εποχή με λιγότερο κινηματογράφο ειδικά από την πανδημία και δώθε, εκτιμώ ότι σε εποχές του Άρχοντα των Δακτυλιδιών, του Avatar ή του Harry Potter η συγκεκριμμένη ταινία θα έσκιζε. Επίσης να συμπληρώσω ότι η εποχή που προβλήθηκε (το καλοκαίρι) ανασχαίνει θεατές - είμαστε στη ντάλα του με τις άδειες να κορυφώνονται - σε αντίθεση με τις ταινίες που προανέφερα. Αν δεν υπήρχε το Mundial
θα είχε προγραμματιστεί για νωρίτερα η προβολή της και ίσως να πήγαινε ακόμη καλύτερα - παγκοσμίως βρίκσεται περίπου στα 700,000,000$ αυτή τη στιγμή.
Μου έχει κάνει εντύπωση πως η ελληνική κριτική είναι αρκετά αρνητική, αρκετά δύσπιστη και ολίγον άδική θα προσέθετα. Εμένα μου άρεσε αρκετά, θα ήθελα ακόμη να δω 1-2 πραγματάκια αλλά πιστεύω ότι σε 3 ώρες έργο το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Μου άρεσε πολύ η μουσική - μην το δείτε σε καλοκαιρινό κινηματογράφο τζάμπα θα πάει το δεκάευρο - η σκηνοθεσία του Nolan ήταν αυτή που έπρεπε και οι τοποθεσίες είναι εξαιρετικές (επιτέλους και λίγο Ελλάδα σε σχετική ταινία με τη χώρα) με π.χ. την Ισλανδία να είναι ταμάμ για το θέμα που επιλέχθηκε.
Ο Damon μου κάνει για Οδυσσέας, μου αρέσε και ο Pattinson για το ρόλο που επιλέχθηκε ενώ είναι καλές και επιλογές για τους συντρόφους του Οδυσσέα. Για τους υπόλοιπους άνδρες, απλά λέω ΟΚ με εξαίρεση το συνολικό δίλεπτο του Αγαμέμνονα που θυμίζει τη δεσποτική παρουσία του Darth Vader στον "Πόλεμο των Άστρων" διότι δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι τελικά ο συγκεκριμμένος ήταν ο "κακός" της ομηρικής Οδύσσειας.
Το γυναικείο πρωταγωνιστικό κομμάτι ξεχωρίζει (είναι και πιο έντονο φυσικά). Είναι λοιπόν πάρα πολύ καλή έως εξαιρετική η Hathaway, για όσο έπαιξε η Zendaya (παίζει λίγο) και ο ρόλος της ειδικά ωομίζω ότι ήταν το κρυφό χαρτί της ταινίας ενώ η πάντα εκρηκτική Theron αφήνει στην άκρη τα κάλλη της για να παίξει έναν ρόλο που δεν αρέσει σε καμμία γυναίκα να τον βιώνει
.
Η ταινία βγάζει ένα αντιπολεμικό μήνυμα, μια μεγάλη συγνώμη, μια μεγάλη - τεράστια - τύψη από τον πρωταγωνιστή και αυτό μου έκανε να του δώσω επιπλέον πόντους. Όλα φυσικά είναι υποκειμενικά σε κάποιον άλλο μπορεί να μην άρεσε απλά θα αναφέρω ότι ο κάθε άνθρωπος που καταπιάνεται με τον Όμηρο έχει το δικαίωμα να τον '"φέρνει" στα μέτρα του όπως άλλωστε είχε κάνει ο Καζαντζάκης. Από μένα αυτό δεν είναι μεμπτό.
-- Ήδη έχουν μπει στη διαδικασία άνθρωποι που είχαν άγνοια για τις λέξεις: Ελλάδα, Όμηρος, Οδύσσεια, Δούρειος Ιππος, Μνηστήρες κλπ να δουν την ταινία, να αγοράσουν το βιβλίο, να διαβάσουν για τη χώρα μας (εστω και από σπόντα). Καλό είναι αυτό, ας μας βάλει σε σκέψεις για το μέλλον και γενικά τις τέχνες.
Αρχικά να αναφέρω ότι μέχρι και εχθές είχε κόψει περισσότερο από μισό εκατομμύριο εισιτήρια σύμφωνα με το ΕΚΚΟΜΕΔ.

Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα διότι εμείς εξακολουθούμε να είμαστε το γαλατικό χωριό
Μου έχει κάνει εντύπωση πως η ελληνική κριτική είναι αρκετά αρνητική, αρκετά δύσπιστη και ολίγον άδική θα προσέθετα. Εμένα μου άρεσε αρκετά, θα ήθελα ακόμη να δω 1-2 πραγματάκια αλλά πιστεύω ότι σε 3 ώρες έργο το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Μου άρεσε πολύ η μουσική - μην το δείτε σε καλοκαιρινό κινηματογράφο τζάμπα θα πάει το δεκάευρο - η σκηνοθεσία του Nolan ήταν αυτή που έπρεπε και οι τοποθεσίες είναι εξαιρετικές (επιτέλους και λίγο Ελλάδα σε σχετική ταινία με τη χώρα) με π.χ. την Ισλανδία να είναι ταμάμ για το θέμα που επιλέχθηκε.
Ο Damon μου κάνει για Οδυσσέας, μου αρέσε και ο Pattinson για το ρόλο που επιλέχθηκε ενώ είναι καλές και επιλογές για τους συντρόφους του Οδυσσέα. Για τους υπόλοιπους άνδρες, απλά λέω ΟΚ με εξαίρεση το συνολικό δίλεπτο του Αγαμέμνονα που θυμίζει τη δεσποτική παρουσία του Darth Vader στον "Πόλεμο των Άστρων" διότι δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι τελικά ο συγκεκριμμένος ήταν ο "κακός" της ομηρικής Οδύσσειας.
Το γυναικείο πρωταγωνιστικό κομμάτι ξεχωρίζει (είναι και πιο έντονο φυσικά). Είναι λοιπόν πάρα πολύ καλή έως εξαιρετική η Hathaway, για όσο έπαιξε η Zendaya (παίζει λίγο) και ο ρόλος της ειδικά ωομίζω ότι ήταν το κρυφό χαρτί της ταινίας ενώ η πάντα εκρηκτική Theron αφήνει στην άκρη τα κάλλη της για να παίξει έναν ρόλο που δεν αρέσει σε καμμία γυναίκα να τον βιώνει
Η ταινία βγάζει ένα αντιπολεμικό μήνυμα, μια μεγάλη συγνώμη, μια μεγάλη - τεράστια - τύψη από τον πρωταγωνιστή και αυτό μου έκανε να του δώσω επιπλέον πόντους. Όλα φυσικά είναι υποκειμενικά σε κάποιον άλλο μπορεί να μην άρεσε απλά θα αναφέρω ότι ο κάθε άνθρωπος που καταπιάνεται με τον Όμηρο έχει το δικαίωμα να τον '"φέρνει" στα μέτρα του όπως άλλωστε είχε κάνει ο Καζαντζάκης. Από μένα αυτό δεν είναι μεμπτό.
-- Ήδη έχουν μπει στη διαδικασία άνθρωποι που είχαν άγνοια για τις λέξεις: Ελλάδα, Όμηρος, Οδύσσεια, Δούρειος Ιππος, Μνηστήρες κλπ να δουν την ταινία, να αγοράσουν το βιβλίο, να διαβάσουν για τη χώρα μας (εστω και από σπόντα). Καλό είναι αυτό, ας μας βάλει σε σκέψεις για το μέλλον και γενικά τις τέχνες.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον όχι, απλά περίμενα/ήλπιζα για λίγο περισσότερο σεβασμό/επιείκεια προς τον Nolan. Δηλαδή αν ο Oppenheimer ήταν Έλληνας, αναρωτιέμαι τι θα γράφανε..
Και ξάφνου μπαίνει Η Φωνή της Λογικήςτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:16 pmπροσφατα ειδα την οδυσσεια πειρατικα εννοειται
περα απτις βλακειες με την αφρικανη ωραια ελενη η ταινια ηταν μετρια
δεν ηταν ουτε του πεταματου αλλα ουτε και κανα αριστουργημα
αν μπορειτε να την δειτε τζαμπα οκ αν ειναι να πατε σινεμα καλυτερα να τα φατε σε σουβλακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ssoulliss την Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ Σακ, να πάει να κοιταχτεί ο κόσμοςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:19 pmθα την δω καποια στιγμη γιατι μαρεσει ο νολαν αλλα δεν θα τους εδινα τα λεφτα μου μονο και μονο που ρειτζμπεταρανε τον κοσμο με το καστινγκ..και το καναν επιτηδες ..μιας και αποτι λενε παιζουν ελαχιστα αυτοι που διχασαν τον κοσμο και ηταν ξεκαθαρα για αλλους σκοπους.

- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ταινιαρα η οδυσσεια. επος!! απο τις καλυτερες ταινιες του Νολαν αν οχι η καλυτερη.
Κρατησε πιστα το πνευμα του Ομηρου και τα ζητηματα που ηθελε να θιξει και εφτιαξε ενα σκοτεινο και ποιητικο επος οπως ειναι και η οδυσσεια οταν την διαβαζεις. την ειδα 2 φορες την δευτερη σε imax. μπορω να κανω πληρη αναλυση της ταινιας που ειναι διαφημιση για τον ελληνικο πολιτισμο και οχι το αντιθετο.
Απαξιω για τις αθλιες κριτικες που γραφτηκαν γι αυτην υπηρετωντας συγκεκριμενο πολιτικο αφηγημα και με κριτηρια οχι κινηματογραφικά.
Ο Νολαν πηρε ενα επος και το επαναπροσδιορισε στο σημερα με μαεστρικο τροπο και με σεβασμο στον συγγραφεα. το εχουν κανει αυτο και οι Καμύ, Ανουιγ, Μύλλερ και αλλοι...
αυτο πρεπει να κανει η τεχνη με τα τα μεγαλα εργα οχι να κανει ντοκιμαντερ ουτε να το ανεβαζει ως αναπαρασταση και ως μουσειακο ειδος.
Ο τυπος χωρεσε τοση μαγεια απο ενα τεραστιο κειμενο μεσα 2 ωρες και 50 λεπτα.
Με δυνατους συμβολισμους, αλληγορικα στοιχεια και καλογραμμενους διαλογους.
Ενταξει για την ατμοσφαιρα οτι και να πω ειναι λιγο.
οσοι θελετε να δειτε πιστη αναπαρασταση της οδυσσειας ως κειμενο και να νιωσετε εξυψωση του εθνικου φρονηματος για το ποσο τα σερνει ο οδυσσεας θα σας απογοητευσει ο Νολαν γιατι ο ανθρωπος ειναι κινηματογραφιστης και οχι ιστορικος ουτε ο Αδωνις Γεωργιαδης
δειτε την οσοι δεν την εχετε δει.
Κρατησε πιστα το πνευμα του Ομηρου και τα ζητηματα που ηθελε να θιξει και εφτιαξε ενα σκοτεινο και ποιητικο επος οπως ειναι και η οδυσσεια οταν την διαβαζεις. την ειδα 2 φορες την δευτερη σε imax. μπορω να κανω πληρη αναλυση της ταινιας που ειναι διαφημιση για τον ελληνικο πολιτισμο και οχι το αντιθετο.
Απαξιω για τις αθλιες κριτικες που γραφτηκαν γι αυτην υπηρετωντας συγκεκριμενο πολιτικο αφηγημα και με κριτηρια οχι κινηματογραφικά.
Ο Νολαν πηρε ενα επος και το επαναπροσδιορισε στο σημερα με μαεστρικο τροπο και με σεβασμο στον συγγραφεα. το εχουν κανει αυτο και οι Καμύ, Ανουιγ, Μύλλερ και αλλοι...
αυτο πρεπει να κανει η τεχνη με τα τα μεγαλα εργα οχι να κανει ντοκιμαντερ ουτε να το ανεβαζει ως αναπαρασταση και ως μουσειακο ειδος.
οσοι θελετε να δειτε πιστη αναπαρασταση της οδυσσειας ως κειμενο και να νιωσετε εξυψωση του εθνικου φρονηματος για το ποσο τα σερνει ο οδυσσεας θα σας απογοητευσει ο Νολαν γιατι ο ανθρωπος ειναι κινηματογραφιστης και οχι ιστορικος ουτε ο Αδωνις Γεωργιαδης
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@nikolas_asteri κοιτα εμενα δεν μαρεσει το μισο καστ ..εχω βαρεθει να βλεπω την αγγουρο την ζενταγια και τον κακοσπαιντερμαν..θεωρω οτι και επιτηδες βαλανε μια οχι ομορφη μαυρη για ωραια ελενη και μια τραβεστι 1.50 40 κιλα να κανει τον στρατιωτη..δεν βλεπω αλλο νοημα δηλαδη,ουτε τιποτα τοπ ηθοποιαρες ειναι και παιζουν και αποτι λενε 2-3λ..ασε που και κατι συνεντευξεις που μιλαγαν για τον ομοιρο με ξενισαν.. οχι σε επιπεδο να μην θελω να την δω αν ειναι καλη ταινια αλλα δεν θελω να τους κοψω εισιτηριο 
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλεις να πεις ότι δεν έχεις ακλόνητη άποψη για το χρώμα του δέρματος μιας γυναίκας που είχε πατέρα θεό που μεταμορφώθηκε σε κύκνος κι εκείνη εκκολάφθηκε από αυγό;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:42 pmΑπαξιω για τις αθλιες κριτικες που γραφτηκαν γι αυτην υπηρετωντας συγκεκριμενο πολιτικο αφηγημα και με κριτηρια οχι κινηματογραφικά.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα δύο πρώτα να δεχτώ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:46 pm@nikolas_asteri κοιτα εμενα δεν μαρεσει το μισο καστ ..εχω βαρεθει να βλεπω την αγγουρο την ζενταγια και τον κακοσπαιντερμαν..θεωρω οτι και επιτηδες βαλανε μια οχι ομορφη μαυρη για ωραια ελενη και μια τραβεστι 1.50 40 κιλα να κανει τον στρατιωτη..δεν βλεπω αλλο νοημα δηλαδη,ουτε τιποτα τοπ ηθοποιαρες ειναι και παιζουν και αποτι λενε 2-3λ..ασε που και κατι συνεντευξεις που μιλαγαν για τον ομοιρο με ξενισαν.. οχι σε επιπεδο να μην θελω να την δω αν ειναι καλη ταινια αλλα δεν θελω να τους κοψω εισιτηριο![]()
Για την Ελένη έγραψα πιο πάνω.
Για τον Έλιοτ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Δεν είναι καν τρανς ο ρόλος. Και όχι μόνο αυτό, παίζει τον στρατιώτη που τον πετάνε στα σκυλιά

- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και σε βρίσκω λίγο ένα τσικ υπερβολικόHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:42 pmταινιαρα η οδυσσεια. επος!! απο τις καλυτερες ταινιες του Νολαν αν οχι η καλυτερη.
οσοι θελετε να δειτε πιστη αναπαρασταση της οδυσσειας ως κειμενο και να νιωσετε εξυψωση του εθνικου φρονηματος για το ποσο τα σερνει ο οδυσσεας θα σας απογοητευσει ο Νολαν γιατι ο ανθρωπος ειναι κινηματογραφιστης και οχι ιστορικος ουτε ο Αδωνις Γεωργιαδης![]()
Αφού θες να τη δείς θα μπορούσες να μη διάβαζες τίποτε από τα γύρω-γύρω και απλά να πας ήρεμα και άνετα σε ένα κινηματογράφο να δεις την ταινία. Προσωπικά αυτό έκανα, τις κριτικές και όλα τα ντεσού τα διάβασα μετά, αφού την είχα δει για να πάρω μια άλλη αίσθηση.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:46 pm@nikolas_asteri κοιτα εμενα δεν μαρεσει το μισο καστ ..εχω βαρεθει να βλεπω την αγγουρο την ζενταγια και τον κακοσπαιντερμαν..θεωρω οτι και επιτηδες βαλανε μια οχι ομορφη μαυρη για ωραια ελενη και μια τραβεστι 1.50 40 κιλα να κανει τον στρατιωτη..δεν βλεπω αλλο νοημα δηλαδη,ουτε τιποτα τοπ ηθοποιαρες ειναι και παιζουν και αποτι λενε 2-3λ..ασε που και κατι συνεντευξεις που μιλαγαν για τον ομοιρο με ξενισαν.. οχι σε επιπεδο να μην θελω να την δω αν ειναι καλη ταινια αλλα δεν θελω να τους κοψω εισιτηριο
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν με νοιαζει που ειναι μαυρη αλλα την συγκεκριμενη δεν την βλεπεις και λες α η ωραια ελενη και οτι για αυτην θα γινει πολεμος..αν ηταν η χαλι μπερι ξερω γω θα το καταλαβαινα ..nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:55 pmΤα δύο πρώτα να δεχτώ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:46 pm@nikolas_asteri κοιτα εμενα δεν μαρεσει το μισο καστ ..εχω βαρεθει να βλεπω την αγγουρο την ζενταγια και τον κακοσπαιντερμαν..θεωρω οτι και επιτηδες βαλανε μια οχι ομορφη μαυρη για ωραια ελενη και μια τραβεστι 1.50 40 κιλα να κανει τον στρατιωτη..δεν βλεπω αλλο νοημα δηλαδη,ουτε τιποτα τοπ ηθοποιαρες ειναι και παιζουν και αποτι λενε 2-3λ..ασε που και κατι συνεντευξεις που μιλαγαν για τον ομοιρο με ξενισαν.. οχι σε επιπεδο να μην θελω να την δω αν ειναι καλη ταινια αλλα δεν θελω να τους κοψω εισιτηριο![]()
Για την Ελένη έγραψα πιο πάνω.
Για τον Έλιοτ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Δεν είναι καν τρανς ο ρόλος. Και όχι μόνο αυτό, παίζει τον στρατιώτη που τον πετάνε στα σκυλιά![]()
για τον ελιοτ παλι ειναι οπτικο το θεμα μου..δεν μου κολλαει σωματοδομικα και δεν το καταλαβαινω τι προσφερει στην ταινια...δηλαδη αν παω να δω τον πιτερ παν και τινκερμπελ ειναι ο δε ροκ ε κατι παει λαθος..αν και τωρα που το σκεφτομαι αυτο θα χε πλακα
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
εμενα δεν με χαλασε που η Ελενη ηταν μαυρη και οχι ομορφη και ετσι οπως την εδειξε
(μην κανω σποιλερ) γιατι κατι ηθελε να πει με αυτο. επισης το πως εμφανιζει τις γυναικες ειναι ομηρικα πιστό.
Αν βαρεθηκατε καποιους ηθοποιους εγω βαρεθηκα να βλεπω την Ελενη καλλονη λευκη και ξανθια με συγκεκριμενα προτυπα ομορφιας.
Ξεχνατε επισης οτι ειναι Χολυγουντ, δεν ειναι ιντυ αμερικανικος κινηματογραφος. και ο Νολαν εφτιαξε ενα συγχρονο αντιπολεμικο επος μεσα στην φωλια του κουκου.
Με τα ορια που του εδωσαν.
οι ηθοποιοι παιζουν ολοι πολυ καλα σε αυτο που ηθελε ο Νολαν παντα . Και ο Ματ Ντειμοντ πολυ καλος ισως ερμηνεια καριερας και ο χολαντ του πηγαινε πολυ για Τηλεμαχος.
Συμβουλη: Αν πατε επηρεασμένοι απο τις κριτικες και προκατειλημμενοι οτι αχ η Ελενη ειναι μαυρη και παιζει ο σπαιντερμαν, δεν εβαλαν τον μαρκουλακη να παιξει, δεν θα δειτε στο τελος την ταινια. εννοω δεν θα δειτε τα νοηματα της.
(μην κανω σποιλερ) γιατι κατι ηθελε να πει με αυτο. επισης το πως εμφανιζει τις γυναικες ειναι ομηρικα πιστό.
Αν βαρεθηκατε καποιους ηθοποιους εγω βαρεθηκα να βλεπω την Ελενη καλλονη λευκη και ξανθια με συγκεκριμενα προτυπα ομορφιας.
Ξεχνατε επισης οτι ειναι Χολυγουντ, δεν ειναι ιντυ αμερικανικος κινηματογραφος. και ο Νολαν εφτιαξε ενα συγχρονο αντιπολεμικο επος μεσα στην φωλια του κουκου.
Με τα ορια που του εδωσαν.
οι ηθοποιοι παιζουν ολοι πολυ καλα σε αυτο που ηθελε ο Νολαν παντα . Και ο Ματ Ντειμοντ πολυ καλος ισως ερμηνεια καριερας και ο χολαντ του πηγαινε πολυ για Τηλεμαχος.
Συμβουλη: Αν πατε επηρεασμένοι απο τις κριτικες και προκατειλημμενοι οτι αχ η Ελενη ειναι μαυρη και παιζει ο σπαιντερμαν, δεν εβαλαν τον μαρκουλακη να παιξει, δεν θα δειτε στο τελος την ταινια. εννοω δεν θα δειτε τα νοηματα της.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο