Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:44 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:51 pm
brandon_roy έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 3:39 pm

Μαζί σου οτι ο Φρανσίσκο floor general δεν είναι αλλά αν εξαιρέσεις τον Σλούκα, τον Καμπάτσο κ τον Μίσιτς ποιοί τέτοιοι έχουν απομείνει;
Ο Σορτς ειναι εξαιρετικος αλλα το χανει στο οτι η ομαδα πρεπει να χτιστεί γυρω του. Και ο Μακινταιρ ειναι τετοιος αλλα οχι τοσο ψηλου επιπεδου οσο αυτοι που αναφερεις. Ολοι οι αλλοι ειναι οντως scor first ball handlers
O Shorts όχι μόνο χρειάζεται συγκεκριμένους παίκτες δίπλα του αλλά κ συγκεκριμένο αγωνιστικό πλαίσιο, μέχρι κ στη φοβερή χρονιά του με την Παρί είχε λιγότερη από μια ασίστ ανά ματς σε σετ επιθέσεις. McIntyre συμφωνώ ότι είναι ό,τι πιο κοντά σε floor general κ πιστεύω θα το αποδείξει κ στο υψηλότερο επίπεδο φέτος.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:53 pm

brandon_roy έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 11:44 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:51 pm

Ο Σορτς ειναι εξαιρετικος αλλα το χανει στο οτι η ομαδα πρεπει να χτιστεί γυρω του. Και ο Μακινταιρ ειναι τετοιος αλλα οχι τοσο ψηλου επιπεδου οσο αυτοι που αναφερεις. Ολοι οι αλλοι ειναι οντως scor first ball handlers
O Shorts όχι μόνο χρειάζεται συγκεκριμένους παίκτες δίπλα του αλλά κ συγκεκριμένο αγωνιστικό πλαίσιο, μέχρι κ στη φοβερή χρονιά του με την Παρί είχε λιγότερη από μια ασίστ ανά ματς σε σετ επιθέσεις. McIntyre συμφωνώ ότι είναι ό,τι πιο κοντά σε floor general κ πιστεύω θα το αποδείξει κ στο υψηλότερο επίπεδο φέτος.
Καλα και η παρι με το ζορι επαιζε σετ επιθεσεις. Παντως συμφωνω ο Σορτς χρειαζεται πραγματικα η ομαδα να ξεκιναει και να τελειωνει απο αυτον.

Παντως ο Φρανσισκο ειναι ενα δυαρι που ο Απανουκης τον εκανε πετυχημένα ασσο. Ειναι οτι καλυτερο μπορουσε ρεαλιστικα να παρει ο Παο. Δεν ειναι το ιδανικο φιτ αλλα ο Ζοτς εκανε καποτε τον επιθετικο υπεροπλο Χατζηβρεττα αμυντικο εξολοθρευτη, το οn ball δυαρι Νικολας το καλυτερο off ball δυαρι της ευρωλιγκας. Δεν τον φοβαμαι τον Ζοτς θα την βρει την ακρη. Εγω για αυτο επιμενω οτι δεν ειναι τοσο οι μεταγραφες του Παο καθως δεν εχει λογικη (με την απλη του φιλαθλου) να αλλαζεις τον Οσμαν με τον Μπονγκα και να παιρνεις τον Γιαμπουσελε για πενταρι οταν στην ευρωλιγκα δεν επαιξε ποτε αυτή την θεση. Αλλα οταν τις μεραγραφεα τις κανει ο μαστερ του ειδους ε δεν μπορεις να παρα να σωπασεις και δεις τι αλλο μεγαλο εχει σκαρφιστει ο εγκεφαλος του.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:08 am

Mπράβο στην ομάδα που έκλεισε το ρόστερ αφήνοντας αυτήν την επίγευση. Ώρα για δουλειά τώρα χωρίς Αυστραλίες.

Οι μεταγραφές δε φέρνουν τίτλους αλλά οι συγκεκριμένες (προσμετρώντας τον Προπονητή) θα φέρουν σίγουρα ωραίο μπάσκετ με αρχή μέση και τέλος.

Σε άλλο θέμα, άραγε πόσο διαφορετικός να είναι ο Φρανσίσκο του 2026 με αυτόν του 2023 της Μπάγερν που να δικαιολογεί τη διαφορά στο μισθό (λιγότερα από 500 000 τότε δεδομένου ότι στη Ζαλγκίρις έπαιρνε λίγο πάνω από 500 000);

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:15 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
Mπράβο στην ομάδα που έκλεισε το ρόστερ αφήνοντας αυτήν την επίγευση. Ώρα για δουλειά τώρα χωρίς Αυστραλίες.
δεν εχει κανονισει φιλικα στην κινα η κατι τετοιο?εχω την εντυπωση οτι εχω ακουσει τον λαλακη να το λεει

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:31 am

shaq7 έγραψε:
Ευγενές αέριο έγραψε:
δεν εχει κανονισει φιλικα στην κινα η κατι τετοιο?εχω την εντυπωση οτι εχω ακουσει τον λαλακη να το λεει
Ακυρώθηκαν χωρίς πολλά πολλά.

Η πληροφόρηση/διαρροή είναι ότι αναβλήθηκαν για άλλη χρονιά λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων αλλά νομίζω όλοι υποψιαζόμαστε ότι μπήκε βέτο.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:34 am

shaq7 έγραψε:
Ευγενές αέριο έγραψε:
1) νόμιζα ότι ακυρώθηκαν, μη μου λες τέτοια τώρα και δεν προλαβαίνω να σβήσω και το μήνυμα

2) ο λαλάκης ποιός είναι ρε παιδιά που τον διαβάζω ανά 2 αναρτήσεις; Μόνο τον εισαγόμενο ξέρω :oops:

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:36 am

Ευγενές αέριο έγραψε:

Οι μεταγραφές δε φέρνουν τίτλους αλλά οι συγκεκριμένες (προσμετρώντας τον Προπονητή) θα φέρουν σίγουρα ωραίο μπάσκετ με αρχή μέση και τέλος.

Σε άλλο θέμα, άραγε πόσο διαφορετικός να είναι ο Φρανσίσκο του 2026 με αυτόν του 2023 της Μπάγερν που να δικαιολογεί τη διαφορά στο μισθό (λιγότερα από 500 000 τότε δεδομένου ότι στη Ζαλγκίρις έπαιρνε λίγο πάνω από 500 000);
Προφανώς μια τόσο μεγάλη αύξηση μισθού δεν αντικατοπτρίζει την βελτίωση του Φρανσίσκο –και κανενός παίκτη γενικά. Και γενικά τα συμβόλαια έχουν εκτοξευτεί σε επίπεδα που δε συμβαδίζουν με την πραγματική αξία των παικτών στους οποίους δίνονται.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:37 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
shaq7 έγραψε:

1) νόμιζα ότι ακυρώθηκαν, μη μου λες τέτοια τώρα και δεν προλαβαίνω να σβήσω και το μήνυμα

2) ο λαλάκης ποιός είναι ρε παιδιά που τον διαβάζω ανά 2 αναρτήσεις; Μόνο τον εισαγόμενο ξέρω :oops:
Ο "Λαλάκης" είναι ο Παπαθεοδώρου του SDNA.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:39 am

kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 7:03 pm
«Παναγία μου, τι ρόστερ είναι αυτό»; Ο Παναθηναϊκός προκαλεί τρόμο στους Ισπανούς!

Μια ανάρτηση καταξιωμένου δημοσιογράφου, οι αντιδράσεις των απλών φιλάθλων και ο Παναθηναϊκός που αισθάνεται η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια.
Αν δε σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται. Ο σεβασμός, βέβαια, κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός είναι μέσα. Αναφορικά με τον τρόπο που εισέπραξαν στην Ισπανία την είδηση πως και ο Φρανσίσκο θα φορά το «τριφύλλι» από τη νέα σεζόν.

Αναφέρουμε τη συγκεκριμένη χώρα, επειδή έχει δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου αθλητισμού (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), δεκαετίες τώρα έμοιαζε να κυριαρχεί στο μπάσκετ και πλέον έφτασε στο σημείο να… τρέμει σαν το ψάρι μπροστά στους «πράσινους».

Ακόμη μεγαλύτερη αξία αποκτούν αυτές οι αντιδράσεις, μετά το «χαμό» που είχε γίνει με τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Η αναγνώριση του τι πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι συγκλονιστική. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα το φόβο και τον θαυμασμό.

Ο καταξιωμένος μπασκετικός δημοσιογράφος, Θέσαρ Σολέρ, έκανε ανάρτηση με μια ενδεικτική δεκάδα παικτών. Δύο σε κάθε θέση.

Φρανσίσκο / Σλούκας

Ναν / Μπάντιο

Χέιζ-Ντέιβις / Μπόνγκα

Γιαμπουσέλε / Χουάντσο

Λεσόρ / Φαλ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητής.

Αυτά έγραψε, συνοδεύοντάς τα με μια ξεχωριστή φωτογραφία του Ζέλικο.

Δεν χρειαζόταν να σχολιάσει κάτι άλλο. Αμέσως οι Ισπανοί φίλαθλοι άρχισαν να δείχνουν το… σοκ και το δέος τους. Το φόβο και τη ζήλεια τους. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έκανε πλάκα πως η Μπαρτσελόνα θα τον κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Αν είχε 40 εκατομμύρια επιπλέον μπάτζετ…».

Ενδεικτικά, μερικά απ’ όσα έγραψαν οι Ισπανοί φίλαθλοι:

«Τι εκπληκτική ομάδα!».

«Τρομακτικό ρόστερ».

«Ωχ Θεέ μου!»

«Παναγία μου!»

«Δώστε τους από τώρα το τρόπαιο».

«Θα μπορούσε αυτή να είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague;».

Οι ακόμη περισσότερο απεγνωσμένοι, ρωτούσαν μήπως μπορεί να αλλάξει ο κανονισμός και να… τιμωρείται με αφαίρεση νικών η υπέρβαση του salary cap.

Πριν λίγο καιρό, ανέλυσαν το πώς κρίθηκε η Ευρωλίγκα. Τώρα, δεν ασχολούνται με τον πρώτο. Ούτε καν με τον δεύτερο, ή τον τρίτο, ή ακόμη και τον τέταρτο. Οι Ισπανοί, δημοσιογράφοι και απλοί φίλαθλοι, με τον τρόπο τους… χαμηλώνουν το βλέμμα μπροστά στον Παναθηναϊκό.

Και δεν πρόκειται για απλούς φίλους κάποιων τυχαίων ομάδων. Παρακολουθούν ACB. Στην πλειοψηφία τους είναι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. «Φτιαγμένοι» με έπαρση, μαθημένοι να βλέπουν σαν… μυρμήγκια όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Μια ακόμη «υπογραφή» στο συμβόλαιο μεγαλείου του Παναθηναϊκού. Ο σεβασμός, ο φόβος, ο θαυμασμός, είναι εύκολη υπόθεση στο τέλος μιας σεζόν που τερμάτισες πρώτος. Αφού απέτυχες όμως, όταν υπολογίζουν εσένα και μόνο, σχολιάζουν με φόβο και μπασκετική απόγνωση αυτό που δημιουργείς, τότε είναι σα να κέρδισες ξεχωριστά παράσημα.

απο το πορτοκαλί σάητ της καρδιάς μας ☘️ σδνα ρουλζ :mrgreen:
Ενδιαφέρον έχει που στο ρόστερ του ΠΑΟ ο Ισπανός βάζει τον Γιαμπουσελι στο 4 και τον Χέιζ Ντέιβις στο 3. Έτσι, έρχεται δεύτερος ψηλός ο Φαλ. Κάτι που δείχνει πιο φυσιολογικό στο ρόστερ άσχετα με την επικρατούσα άποψη για Γιαμπουσελε στο 5.

Το ότι το λέει συνέχεια ο Κομισάριος δε σημαίνει ότι έτσι θα είναι. Ο Γάλλος έπαιζε στη Ρεάλ 4 με πεντάρι τον Ταβαρες. Γιατί να μη παίξει δίπλα στο Φαλ ή τον Λεσορ; Ακόμη, ο Χέιζ Ντέιβις αν δεν πάει στο 3, τότε πως θα παίζει ο Χουαντσο; Σε αντίθετη με Αταμάν, ο ζοτς παίζει με ψηλά σχηματα.

Γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές αφού κάποιοι παίχτες κλειδιά μπορούν να παίξουν σε 2 θέσεις. Ο δε Γκραντ (που δεν αναφέρει καν ο Ισπανός) παίζει μέχρι τρεις θέσεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει τελικά ο Ζοτς...

Το μόνο πρόβλημα που θα έχει η ομάδα θα είναι το κόψιμο τριών ή τεσσάρων ξένων για την GBL. Αυτό όμως θα είναι πρόβλημα φέτος γιατί υπάρχουν και οι Άρης και ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα δεν είναι όπως παλιά.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:43 am

qspock έγραψε:
Παρ Ιούλ 31, 2026 1:39 am
kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 7:03 pm
«Παναγία μου, τι ρόστερ είναι αυτό»; Ο Παναθηναϊκός προκαλεί τρόμο στους Ισπανούς!

Μια ανάρτηση καταξιωμένου δημοσιογράφου, οι αντιδράσεις των απλών φιλάθλων και ο Παναθηναϊκός που αισθάνεται η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια.
Αν δε σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται. Ο σεβασμός, βέβαια, κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός είναι μέσα. Αναφορικά με τον τρόπο που εισέπραξαν στην Ισπανία την είδηση πως και ο Φρανσίσκο θα φορά το «τριφύλλι» από τη νέα σεζόν.

Αναφέρουμε τη συγκεκριμένη χώρα, επειδή έχει δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου αθλητισμού (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), δεκαετίες τώρα έμοιαζε να κυριαρχεί στο μπάσκετ και πλέον έφτασε στο σημείο να… τρέμει σαν το ψάρι μπροστά στους «πράσινους».

Ακόμη μεγαλύτερη αξία αποκτούν αυτές οι αντιδράσεις, μετά το «χαμό» που είχε γίνει με τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Η αναγνώριση του τι πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι συγκλονιστική. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα το φόβο και τον θαυμασμό.

Ο καταξιωμένος μπασκετικός δημοσιογράφος, Θέσαρ Σολέρ, έκανε ανάρτηση με μια ενδεικτική δεκάδα παικτών. Δύο σε κάθε θέση.

Φρανσίσκο / Σλούκας

Ναν / Μπάντιο

Χέιζ-Ντέιβις / Μπόνγκα

Γιαμπουσέλε / Χουάντσο

Λεσόρ / Φαλ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητής.

Αυτά έγραψε, συνοδεύοντάς τα με μια ξεχωριστή φωτογραφία του Ζέλικο.

Δεν χρειαζόταν να σχολιάσει κάτι άλλο. Αμέσως οι Ισπανοί φίλαθλοι άρχισαν να δείχνουν το… σοκ και το δέος τους. Το φόβο και τη ζήλεια τους. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έκανε πλάκα πως η Μπαρτσελόνα θα τον κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Αν είχε 40 εκατομμύρια επιπλέον μπάτζετ…».

Ενδεικτικά, μερικά απ’ όσα έγραψαν οι Ισπανοί φίλαθλοι:

«Τι εκπληκτική ομάδα!».

«Τρομακτικό ρόστερ».

«Ωχ Θεέ μου!»

«Παναγία μου!»

«Δώστε τους από τώρα το τρόπαιο».

«Θα μπορούσε αυτή να είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague;».

Οι ακόμη περισσότερο απεγνωσμένοι, ρωτούσαν μήπως μπορεί να αλλάξει ο κανονισμός και να… τιμωρείται με αφαίρεση νικών η υπέρβαση του salary cap.

Πριν λίγο καιρό, ανέλυσαν το πώς κρίθηκε η Ευρωλίγκα. Τώρα, δεν ασχολούνται με τον πρώτο. Ούτε καν με τον δεύτερο, ή τον τρίτο, ή ακόμη και τον τέταρτο. Οι Ισπανοί, δημοσιογράφοι και απλοί φίλαθλοι, με τον τρόπο τους… χαμηλώνουν το βλέμμα μπροστά στον Παναθηναϊκό.

Και δεν πρόκειται για απλούς φίλους κάποιων τυχαίων ομάδων. Παρακολουθούν ACB. Στην πλειοψηφία τους είναι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. «Φτιαγμένοι» με έπαρση, μαθημένοι να βλέπουν σαν… μυρμήγκια όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Μια ακόμη «υπογραφή» στο συμβόλαιο μεγαλείου του Παναθηναϊκού. Ο σεβασμός, ο φόβος, ο θαυμασμός, είναι εύκολη υπόθεση στο τέλος μιας σεζόν που τερμάτισες πρώτος. Αφού απέτυχες όμως, όταν υπολογίζουν εσένα και μόνο, σχολιάζουν με φόβο και μπασκετική απόγνωση αυτό που δημιουργείς, τότε είναι σα να κέρδισες ξεχωριστά παράσημα.

απο το πορτοκαλί σάητ της καρδιάς μας ☘️ σδνα ρουλζ :mrgreen:
Ενδιαφέρον έχει που στο ρόστερ του ΠΑΟ ο Ισπανός βάζει τον Γιαμπουσελι στο 4 και τον Χέιζ Ντέιβις στο 3. Έτσι, έρχεται δεύτερος ψηλός ο Φαλ. Κάτι που δείχνει πιο φυσιολογικό στο ρόστερ άσχετα με την επικρατούσα άποψη για Γιαμπουσελε στο 5.

Το ότι το λέει συνέχεια ο Κομισάριος δε σημαίνει ότι έτσι θα είναι. Ο Γάλλος έπαιζε στη Ρεάλ 4 με πεντάρι τον Ταβαρες. Γιατί να μη παίξει δίπλα στο Φαλ ή τον Λεσορ; Ακόμη, ο Χέιζ Ντέιβις αν δεν πάει στο 3, τότε πως θα παίζει ο Χουαντσο; Σε αντίθετη με Αταμάν, ο ζοτς παίζει με ψηλά σχηματα.

Γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές αφού κάποιοι παίχτες κλειδιά μπορούν να παίξουν σε 2 θέσεις. Ο δε Γκραντ (που δεν αναφέρει καν ο Ισπανός) παίζει μέχρι τρεις θέσεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει τελικά ο Ζοτς...

Το μόνο πρόβλημα που θα έχει η ομάδα θα είναι το κόψιμο τριών ή τεσσάρων ξένων για την GBL. Αυτό όμως θα είναι πρόβλημα φέτος γιατί υπάρχουν και οι Άρης και ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα δεν είναι όπως παλιά.
Το κόψιμο 3 ξένων ώστε να προκύψει η 8άδα που θα έχουμε δηλωμένους στον ΕΣΑΚΕ είναι όντως πρόβλημα, αλλά εξίσου πρόβλημα θα είναι και για τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν υπεράριθμους ξένους. Για μένα θα έπρεπε μια ομάδα να μπορεί να δηλώνει όλους τους ξένους της ή έστω να αυξηθεί το επιτρεπόμενο όριο στους 10 ξένους.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 31, 2026 2:03 am

pan24 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Η πληροφόρηση/διαρροή είναι ότι αναβλήθηκαν για άλλη χρονιά λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων αλλά νομίζω όλοι υποψιαζόμαστε ότι μπήκε βέτο.
αρα θα παιξουμε σουπερ καπ?η υπαρχει τιμωρια απο περσι?νομιζω μονο χρηματικο ηταν το προστιμο.

Άβαταρ μέλους
villiskabas

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Παρ Ιούλ 31, 2026 2:14 am

Ονειρωξη το ροστερ φετος αλλα δεν ξερω με προβληματιζει ο Ζοτς μηπως δεν κανει πια?μηπως μας βγει Μπενιτεθ?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 31, 2026 3:36 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 31, 2026 2:03 am
pan24 έγραψε:

αρα θα παιξουμε σουπερ καπ?η υπαρχει τιμωρια απο περσι?νομιζω μονο χρηματικο ηταν το προστιμο.
ναι θα κατεβει κανονικα η ομαδα
τα προηγουμενα χρονια ο αταμαν σνομπαρε το σουπερ καπ και ουσιαστικα το εδινε διχως καν να αγωνιστει η ομαδα
γιαυτο και κανονιζαμε αλλους αγωνες εκεινες τις μερες και καλως εκαναν

ο ζοτς τα παιρνει σοβαρα ολα τα παιχνιδια με τον οσφπ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 31, 2026 3:40 am

Ευγενές αέριο έγραψε:

ο παπαθεωδωρου
μπορει να τον διαβασεις και σαν λαλαξ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”