Ταινίες
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι ομως αυτο?εγω πχ εχω 65ρα τηλεορασαρα με ηχοσυστημα dolby atmos 17 ηχεια κτλ..τι καλυτερο προσφερει ο κινηματογραφος εκτος απο την φασαρια αυτων που μασουλανε πατατακια και μερικα πιτσιρικια να χασκογελανε και να ακους να βαρανε κινητα??ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 1:47 am
Πλέον που μεγάλωσα όταν βλέπω κάτι στην τηλεόραση ή στο πανί το κρίνω για αυτό που βλέπω και μόνο (όχι για τα γύρω-γύρω). Είτε κοστίζει ένα δολλάριο, είτε 300 μύρια όπως η συγκεκριμμένη ταινία. Ο μόνος διαχωρισμός που κάνω είναι ότι ορισμένα έργα πρέπει να τα βλέπεις στο πανί, όπως η Οδύσσεια. Όποιος τη δει στην τηλεόραση αργότερα ή πειρατικά θα χάσει σίγουρα κάτι σημαντικό από την ταινία.
το ακουω μονο αμα το δεις σε ΙΜΑΧ αλλα εγω πρεπει να δωσω 200ε μονο να παω στην αθηνα σε τετοιο κινηματογραφο
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άι να χαθούν είναι τα δικά μας Άι Μαξ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 1:56 amγιατι ομως αυτο?εγω πχ εχω 65ρα τηλεορασαρα με ηχοσυστημα dolby atmos 17 ηχεια κτλ..τι καλυτερο προσφερει ο κινηματογραφος εκτος απο την φασαρια αυτων που μασουλανε πατατακια και μερικα πιτσιρικια να χασκογελανε και να ακους να βαρανε κινητα??ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 1:47 am
Πλέον που μεγάλωσα όταν βλέπω κάτι στην τηλεόραση ή στο πανί το κρίνω για αυτό που βλέπω και μόνο (όχι για τα γύρω-γύρω). Είτε κοστίζει ένα δολλάριο, είτε 300 μύρια όπως η συγκεκριμμένη ταινία. Ο μόνος διαχωρισμός που κάνω είναι ότι ορισμένα έργα πρέπει να τα βλέπεις στο πανί, όπως η Οδύσσεια. Όποιος τη δει στην τηλεόραση αργότερα ή πειρατικά θα χάσει σίγουρα κάτι σημαντικό από την ταινία.
το ακουω μονο αμα το δεις σε ΙΜΑΧ αλλα εγω πρεπει να δωσω 200ε μονο να παω στην αθηνα σε τετοιο κινηματογραφο
Η μεγαλύτερη οθόνη στου Ρέντη είναι η Βι Μαξ.
Φλατ το άσπεκτ ρέισιο της ειναι 1.85:1 και σε σίνεμα σκόουπ είναι 2.39:1
Τα πραγματικά Άι Μαξ ρέισιο είναι 1.43:1 και 1.90:1
Μπακαλίστικα κάνει απο 25 μέχρι 40% κρόπινγκ.
Βίλατζ Μαρούσι και Σινεπλέξ Θεσσαλονίκη δεν ξέρω αν έχουν καμία κανονική.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω εδω στην επαρχια εχω ενα σινεμα ολο και ολο και αυτο η αναλυση δεν ειναι καν 4κ..στο σπιτι μου καλυτερα απολαμβανω ταινιες..μονο για το ποπκορν θα πηγαινα σινεμα και για κανα γκομενακι..αλλα γκομενακι σιγα μην το παω στην οδυσσεια..στo obsession το χα παει να φοβαται να με καβαλαει
ωραια ταινια αυτη εντωμεταξυ
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στα Village Cinemas στο Mall και στη Θεσσαλονίκη είναι Imax with laser με aspect ratio 1.90:1. Κανονικές έχουν γίνει licensing από την Imax. Απλά είναι ελάχιστες αίθουσες στον κόσμο οι Imax 70mm καθώς δεν έχουν κατασκευαστεί νέοι προτζέκτορες που να υποστηρίζουν το εν λόγω φορμάτ.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περί box office: Ο Καποδίστριας είναι στα 818.893 (από το εβδομαδιαίο box office report της Tanweer για τις ταινίες της) πρέπει παίζεται σε θερινά και κόβει και το Υπάρχω από αυτό που είδα σε ΔΤ από το Μάρτιο του 2025 σε Ελλάδα και Κύπρο είχε παραπάνω από 920Κ. Είχε παίξει και αυτό σε θερινά. Η δικιά μου εκτίμηση στην Ελλάδα χαλαρά τα εισιτήρια της Οδύσσειας θα είναι πάνω από 1Μ, νομίζω θα ξεπεράσει τους 300 (αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η τελευταία ξένη ταινία που είχε πάει τόσο καλά. Υπάρχει και το Joker αλλά αυτό έφτασε πάνω από τα 900Κ). Και να μην είχε Μουντιάλ δεν θα άλλαζε πρεμιέρα, και το Oppenheimer σε κοντινό διάστημα είχε βγει στην Αμερική. Η ταινία θα μαζέψει σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις 1.3-1.5 δις. Βέβαια ο αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος, εξαρτάται ποια θα είναι η πορεία της στην Κίνα.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 9:06 pmΑς γράψουμε για την Οδύσσεια του Nolan. Δε θα γράψω spoilers, απλά τη γνώμη μου και ορισμένα στοιχεία.
Αρχικά να αναφέρω ότι μέχρι και εχθές είχε κόψει περισσότερο από μισό εκατομμύριο εισιτήρια σύμφωνα με το ΕΚΚΟΜΕΔ.
Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα διότι εμείς εξακολουθούμε να είμαστε το γαλατικό χωριόπου μετράει εισιτήρια και όχι gross box office όπως περίπου συμβαίνει στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Ωστόσο νομίζω ότι θα ξεπεράσει τον Καποδίστρια ( λίγο πάνω από τις 800,000 εισιτήρια) και το Υπάρχω (περίπου 800,000 εισιτήρια) και θα πλησιάσει ίσως το Safe Sex. Είμαστε γενικά σε μια εποχή με λιγότερο κινηματογράφο ειδικά από την πανδημία και δώθε, εκτιμώ ότι σε εποχές του Άρχοντα των Δακτυλιδιών, του Avatar ή του Harry Potter η συγκεκριμμένη ταινία θα έσκιζε. Επίσης να συμπληρώσω ότι η εποχή που προβλήθηκε (το καλοκαίρι) ανασχαίνει θεατές - είμαστε στη ντάλα του με τις άδειες να κορυφώνονται - σε αντίθεση με τις ταινίες που προανέφερα. Αν δεν υπήρχε το Mundial
θα είχε προγραμματιστεί για νωρίτερα η προβολή της και ίσως να πήγαινε ακόμη καλύτερα - παγκοσμίως βρίκσεται περίπου στα 700,000,000$ αυτή τη στιγμή.
Υ.Γ Στην Ελλάδα στο box office και στην τηλεθέαση είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να παραπλανήσουμε το κοινό. Στο box office πρέπει να φαίνονται τα ποσά των εισπράξεων και στα νούμερα της τηλεθέασης ο αριθμός με το μέσο όρο των τηλεθεατών που παρακολουθεί το εκάστοτε το πρόγραμμα και να μην κοτσάρουν κανάλια και σάιτ κούφια ποσοστά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο