Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρχικά δεν μου απάντησες την βασική απορία μου , που ξέρεις ότι ειβαι πετροδολάρια και το λες με τόση σιγουριά. Μετά που ξέρεις ότι η μόνη κίνηση του ζοτς ήταν ο φαλ. Έχεις κάποια πληροφορία ή απλά το υποθέτεις ; Γιατί το παρουσιάζεις απόλυτα δεν να ξέρεις με σιγουριά. Αυτό ρωτάω όχι αυτά που μου λες. Αλλά ρώτησα.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:46 pmΤι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω..για μένα ένας τοπ προπονητής είναι αυτός που με μικρο ή μεσαίο μπάτζετ φτιάχνει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ πέρυσι πχ με την Βαλένθια. Ο Ζοτς είχε πάντα μεγάλα μπάτζετ να διαχειριστεί. Στην Παρτιζάν που δεν είχε απέτυχε παταγωδώς φτιάχνοντας δύο συνεχόμενες χρονιές ομάδες από το μηδέν.
Οταν έχεις απεριόριστο μπάτζετ είναι πολύ εύκολο να πείσεις όλους αυτούς τους πρωτοκλασάτους να έρθουν. Και στην μεταγραφική αυτή έκανε τα αυτονόητα. Πήρε το καλύτερο διαθέσιμο pg που τον κυνήγησαν όλοι, πήρε τον Μπονγκα που τον θέλαν επίσης όλοι, έφερε Γιαμπουσέλε που είναι star player. Μόνο ο Φαλ και ο Μπαντιό είναι παίκτες 100% επιλογής του Ζοτς. Οι άλλες είναι επιλογές εκ του ασφαλούς. Αν έφερνε Αμερικανο στοίχημα στο of να το συζητήσουμε.
Οπως και ο Μπαρτζωκας πέρυσι κατάλαβε ότι η ομάδα του είχε έλλειψη αθλητικοτητας και το διόρθωσε και δικαιώθηκε στο τέλος, έτσι και ο Ζοτς έβλεπε ότι ο ΠΑΟ δεν παίζει άμυνα και τρώνε 50 στο ημίχρονο και έκανε το αυτονόητο.
Ε αυτά τα βλέπουμε εσύ και εγώ εδώ μέσα που είμαστε προπονητές του καναπέ, δεν είναι νομίζω δύσκολο να τα δουν οι ειδικοί. Απλά εσύ το παρουσιάζεις λες και ο Ζοτς έκανε τίποτα μαγικά και έφερε τίποτα ψαγμένες επιλογές που μόνο αυτός θα τις σκεφτότανε. Ε δεν νομίζω ότι είναι έτσι τελικά.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι τόσο μικρή η αγορά της Ευρωλίγκας που οι επιλογές είναι αυτονόητες. Ακόμη και τον φαλ που λέτε πιο πολύ κίνηση dpg μου κάνει πάρα ζοτς. Όχι φυσικά ότι του επιβλήθηκε αλλά πιο πιθανόν ο dpg έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του. Οπότε θα συμφωνήσω με dim ότι οι κινήσεις του ζοτς είναι απλά η κοινή λογική με βάση το μικρό υλικό που διαθέτει η Ευρώπη σε καλούς ελευθερους παίκτες. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εχει στησει θαλασσια εξεδρα ο προεδρος στο σουνιο και το βγαζει ζεστο ζεστο το πετρελαιο...δεν τα εχεις μαθει?kein έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:50 pmΑρχικά δεν μου απάντησες την βασική απορία μου , που ξέρεις ότι ειβαι πετροδολάρια και το λες με τόση σιγουριά. Μετά που ξέρεις ότι η μόνη κίνηση του ζοτς ήταν ο φαλ. Έχεις κάποια πληροφορία ή απλά το υποθέτεις ; Γιατί το παρουσιάζεις απόλυτα δεν να ξέρεις με σιγουριά. Αυτό ρωτάω όχι αυτά που μου λες. Αλλά ρώτησα.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:46 pm
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω..για μένα ένας τοπ προπονητής είναι αυτός που με μικρο ή μεσαίο μπάτζετ φτιάχνει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ πέρυσι πχ με την Βαλένθια. Ο Ζοτς είχε πάντα μεγάλα μπάτζετ να διαχειριστεί. Στην Παρτιζάν που δεν είχε απέτυχε παταγωδώς φτιάχνοντας δύο συνεχόμενες χρονιές ομάδες από το μηδέν.
Οταν έχεις απεριόριστο μπάτζετ είναι πολύ εύκολο να πείσεις όλους αυτούς τους πρωτοκλασάτους να έρθουν. Και στην μεταγραφική αυτή έκανε τα αυτονόητα. Πήρε το καλύτερο διαθέσιμο pg που τον κυνήγησαν όλοι, πήρε τον Μπονγκα που τον θέλαν επίσης όλοι, έφερε Γιαμπουσέλε που είναι star player. Μόνο ο Φαλ και ο Μπαντιό είναι παίκτες 100% επιλογής του Ζοτς. Οι άλλες είναι επιλογές εκ του ασφαλούς. Αν έφερνε Αμερικανο στοίχημα στο of να το συζητήσουμε.
Οπως και ο Μπαρτζωκας πέρυσι κατάλαβε ότι η ομάδα του είχε έλλειψη αθλητικοτητας και το διόρθωσε και δικαιώθηκε στο τέλος, έτσι και ο Ζοτς έβλεπε ότι ο ΠΑΟ δεν παίζει άμυνα και τρώνε 50 στο ημίχρονο και έκανε το αυτονόητο.
Ε αυτά τα βλέπουμε εσύ και εγώ εδώ μέσα που είμαστε προπονητές του καναπέ, δεν είναι νομίζω δύσκολο να τα δουν οι ειδικοί. Απλά εσύ το παρουσιάζεις λες και ο Ζοτς έκανε τίποτα μαγικά και έφερε τίποτα ψαγμένες επιλογές που μόνο αυτός θα τις σκεφτότανε. Ε δεν νομίζω ότι είναι έτσι τελικά.
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πλέον το αν θα παίζει 4 ή 5 κάποιος έχει ελάχιστη έως μηδενική σημασία. Το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Ο Yabusele με τον όγκο και τους μυς που έχει μπορεί να παίζει μαζί με οποιονδήποτε άλλο παίζει στη front court, οποιαδήποτε στιγμή του ματς. Και μπορεί να μαρκάρει από το 3 (λιγότερο αποδοτικά) μέχρι και το πιο βαρβάτο πεντάρι της αντίπαλης ομάδας.
Τρομερά εύστοχο σχόλιο @manos_89 , είναι όντως παράδοξο γιατί διαισθητικά περισσότερη εμπιστοσύνη θα ενέπνεε για κούπα του χρόνου ο Αταμαν και μετά όλα ηθικό, παρά το χτίσιμο μιας σκληροτράχηλης two-way ομάδας και το χτίσιμο προς την κούπα, με θελκτικό μπασκετ τα επόμενα 2-3 χρόνια με Ζοτς. Φοβερή παρατήρηση.
Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και σίγουρα δε μπορείς να πεις ότι έχει ήδη πετύχει ή αποτύχει. Αυτό θα το δούμε σε λίγους μήνες.
Τρομερά εύστοχο σχόλιο @manos_89 , είναι όντως παράδοξο γιατί διαισθητικά περισσότερη εμπιστοσύνη θα ενέπνεε για κούπα του χρόνου ο Αταμαν και μετά όλα ηθικό, παρά το χτίσιμο μιας σκληροτράχηλης two-way ομάδας και το χτίσιμο προς την κούπα, με θελκτικό μπασκετ τα επόμενα 2-3 χρόνια με Ζοτς. Φοβερή παρατήρηση.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
παντως εκτος απο τον μοντερο που μπορει να κυνηγουσε ο παναθηναικος οι υπολοιποι παικτες ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στην αγοραDjole77 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:57 pmΕίναι τόσο μικρή η αγορά της Ευρωλίγκας που οι επιλογές είναι αυτονόητες. Ακόμη και τον φαλ που λέτε πιο πολύ κίνηση dpg μου κάνει πάρα ζοτς. Όχι φυσικά ότι του επιβλήθηκε αλλά πιο πιθανόν ο dpg έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του. Οπότε θα συμφωνήσω με dim ότι οι κινήσεις του ζοτς είναι απλά η κοινή λογική με βάση το μικρό υλικό που διαθέτει η Ευρώπη σε καλούς ελευθερους παίκτες. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές.
μπονγκα,μπαντιο,γιαμπουσελε
δεν εχασε κανεναν παικτη που να διεκδικησε νομιζω
εμεις ισως μπορουμε να πουμε πως χασαμε μπονγκα.νομιζω με τα 2.2εκ που εκλεισε παναθηναικο θα τον παιρναμε κι εμεις...νταξει επελεξε απεναντι
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ήταν μόνο τα 2.2 αλλά πλήρωσε και μεγάλο buy out. Δεν νομίζω να διναμε τόσα εμείς για back up παίκτη.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 4:09 pmπαντως εκτος απο τον μοντερο που μπορει να κυνηγουσε ο παναθηναικος οι υπολοιποι παικτες ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στην αγοραDjole77 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:57 pmΕίναι τόσο μικρή η αγορά της Ευρωλίγκας που οι επιλογές είναι αυτονόητες. Ακόμη και τον φαλ που λέτε πιο πολύ κίνηση dpg μου κάνει πάρα ζοτς. Όχι φυσικά ότι του επιβλήθηκε αλλά πιο πιθανόν ο dpg έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του. Οπότε θα συμφωνήσω με dim ότι οι κινήσεις του ζοτς είναι απλά η κοινή λογική με βάση το μικρό υλικό που διαθέτει η Ευρώπη σε καλούς ελευθερους παίκτες. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές.
εμεις ισως μπορουμε να πουμε πως χασαμε μπονγκα.νομιζω με τα 2.2εκ που εκλεισε παναθηναικο θα τον παιρναμε κι εμεις...νταξει επελεξε απεναντι
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
αν ερχοταν ο μπονγκα νομιζω θα ηταν το βασικο μας 3αριDjole77 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 4:13 pmΔεν ήταν μόνο τα 2.2 αλλά πλήρωσε και μεγάλο buy out. Δεν νομίζω να διναμε τόσα εμείς για back up παίκτη.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 4:09 pm
παντως εκτος απο τον μοντερο που μπορει να κυνηγουσε ο παναθηναικος οι υπολοιποι παικτες ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στην αγορα
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει άδικο παντως ο Dimnitz. Όντως όλες οι κινήσεις είναι by de book, βγήκε και πήρε απλά τους καλύτερους παικτες που τους ήθελαν όλοι. Ακόμα και η επιλογή Μπάντιο τέτοια είναι. Καμία από τις μεταγραφές δεν είναι "μεταγραφή" Ομπράντοβιτς για μένα και εξηγώ τι εννοώ.kein έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:50 pmΑρχικά δεν μου απάντησες την βασική απορία μου , που ξέρεις ότι ειβαι πετροδολάρια και το λες με τόση σιγουριά. Μετά που ξέρεις ότι η μόνη κίνηση του ζοτς ήταν ο φαλ. Έχεις κάποια πληροφορία ή απλά το υποθέτεις ; Γιατί το παρουσιάζεις απόλυτα δεν να ξέρεις με σιγουριά. Αυτό ρωτάω όχι αυτά που μου λες. Αλλά ρώτησα.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:46 pm
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω..για μένα ένας τοπ προπονητής είναι αυτός που με μικρο ή μεσαίο μπάτζετ φτιάχνει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ πέρυσι πχ με την Βαλένθια. Ο Ζοτς είχε πάντα μεγάλα μπάτζετ να διαχειριστεί. Στην Παρτιζάν που δεν είχε απέτυχε παταγωδώς φτιάχνοντας δύο συνεχόμενες χρονιές ομάδες από το μηδέν.
Μεταγραφή Ομπράντοβιτς είναι ένας παίκτης που δεν τον ξέρει κανείς ή κανείς δεν διαβλέπει κανά τρελό potential σ αυτόν.
Η τελευταία τέτοια μεταγραφή του ήταν ο Μάνταρ, που είχε πράγματι αυτά τα στοιχεία απλώς δεν εξελίχθηκε πολύ καλά. Δεν φταίει όμως ο Ομπράντοβιτς γι αυτόν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όταν έχεις ισχυρό πορτοφόλι. Το ισχυρότερο της λίγκας με βάση τα ρόστερ, δεν πας να πάρεις τον μανταρ ή αν τον πάρεις θα τον πάρεις σαν γλυκάκι αργότερα. Παίρνεις μια ομάδα που έχει χτυπητές αδυναμίες και πας και παίρνεις τους καλύτερους παίχτες που ταιριάζουν στο πλάνο σου. Ο ζοτς δεν είναι τυχαία ο goat, είναι πανέξυπνος και προσαρμοστικός. Ξέρει το έπρεπε η να κάνει και εδώ στον Παναθηναϊκό ο στόχος είναι ένας, το 8 αστέρι.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 4:42 pmΔεν έχει άδικο παντως ο Dimnitz. Όντως όλες οι κινήσεις είναι by de book, βγήκε και πήρε απλά τους καλύτερους παικτες που τους ήθελαν όλοι. Ακόμα και η επιλογή Μπάντιο τέτοια είναι. Καμία από τις μεταγραφές δεν είναι "μεταγραφή" Ομπράντοβιτς για μένα και εξηγώ τι εννοώ.kein έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:50 pm
Αρχικά δεν μου απάντησες την βασική απορία μου , που ξέρεις ότι ειβαι πετροδολάρια και το λες με τόση σιγουριά. Μετά που ξέρεις ότι η μόνη κίνηση του ζοτς ήταν ο φαλ. Έχεις κάποια πληροφορία ή απλά το υποθέτεις ; Γιατί το παρουσιάζεις απόλυτα δεν να ξέρεις με σιγουριά. Αυτό ρωτάω όχι αυτά που μου λες. Αλλά ρώτησα.
Μεταγραφή Ομπράντοβιτς είναι ένας παίκτης που δεν τον ξέρει κανείς ή κανείς δεν διαβλέπει κανά τρελό potential σ αυτόν.
Η τελευταία τέτοια μεταγραφή του ήταν ο Μάνταρ, που είχε πράγματι αυτά τα στοιχεία απλώς δεν εξελίχθηκε πολύ καλά. Δεν φταίει όμως ο Ομπράντοβιτς γι αυτόν.
Επιγραμματικά : είχαμε τις χειρότερες άμυνες σε τρανζίσιον , σε οφ μπολ άμυνα και και άμυνα ον μπολ στον χειριστή, συν το γνωστό πρόβλημα στην ρακέτα. Ε πήρε κάθε παίχτη που κάλυπτε αυτό το κενό που έπρεπε. Όχι μόνο πήρε τον παίχτη αλλά τον καλύτερο διαθέσιμο. Δεν χρειάζεται να βρει μανταρ γιατί θέλει άμεσα αποτελέσματα και ψωνίζει τον αφρο.
- PetranPao10

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Alvertis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο