Και το ερωτημα ειναι, οποιος αναλαβει θα προκυρηξει αμεσα εκλογες?
https://m.sport24.gr/basket/ekloges-eok ... 86412.html
Συντονιστής: Captains
Κάτι που προφανώς ισχύει. Αυτό που λέω είναι ότι το ποιοι κατάθεσαν την αίτηση είναι άγνωστο καθώς δεν την έχουμε δει, το ότι την κατάθεσαν τα 21 σωματεία με εξουσιοδοτήσεις σε δικηγόρο αληθινές ή πλαστές είναι φήμη και πάνω σε αυτήν την φήμη τοποθετήθηκαν τα σωματεία. Το να διακινδύνευσε ένας δικηγόρος να χάσει την άδεια του με κάτι τέτοιο το θεωρώ απίθανο.shtarkws έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 1:17 pm
https://basketa.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%bb%c ... mF3ULqsX34
https://billkara66.blogspot.com/2021/03 ... DAkLNUMoOs
https://www.sport24.gr/basket/skretas-o ... 85913.html
4 σωματεια υποστηριζουν δημοσια το ιδιο πραγμα, οτι δεν εξουσιοδοτησαν κανεναν για διοικηση πρωτοδικειου
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι το αντίθετο.shtarkws έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 12:53 pm@GK_23
Γνωρίζω περιπτώσεις σωματείων που εμφανίστηκαν να έχουν ψηφίσει ενώ ήταν ανενεργά.
Ανενεργά εννοώ ότι δεν συμμετείχαν σε κανένα πρωτάθλημα, ούτε είχαν κάποια αθλητική δραστηριότητα πχ προπονήσεις.
Μπορεί να υπήρχαν μόνο με νομική μορφή, αυτό εννοώ σωματείο σφραγίδα
Αν δεν κάνω λάθος, στην τελευταία φωτογραφία είναι ο Τάκης Μπαλτάκος, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται καν στο άρθρο.shtarkws έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 1:33 pmΣύμφωνα με το λινκ ο Λιολιος παρουσίασε εξουσιοδότηση από 220 σωματεία και προτείνει προσωρινό πρόεδρο τον Φιλίππου, ο Παπανικολάου τον Αλεξόπουλο, νυν μέλος της ΕΟΚ και ο Φασουλας τον εαυτό του. Αυτή την ώρα συνεδριάζει το δικαστήριο για να αποφασιστεί που θα δωθει η διοίκηση πρωτοδικείου
Και το ερωτημα ειναι, οποιος αναλαβει θα προκυρηξει αμεσα εκλογες?
https://m.sport24.gr/basket/ekloges-eok ... 86412.html
Τα σωματεία δεν ειχαν σχεση με τον προεδρο της εοκ εκτος απο κάποια συγκεκριμένα. Τα περισσότερα σωματεία ειχαν σχέση εξάρτησης-φοβου με τον πρόεδρο της ένωσης τους. Και ξερουν ολοι τι γινόταν. Κανενα σωματειο δεν ειχε φωνή και όσα ειχαν αντιμετώπιζαν εξοντωτικές αυθαιρεσίες .GK_23 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 1:39 pm
Το γεγονός που απέτρεψε άλλους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια να ασχοληθούν με τα διοικητικά του μπάσκετ είναι πως το δίχτυο σχέσεων και εξαρτήσεων που έχει χτίσει η συγκεκριμένη διοίκηση με τα σωματεία είναι τόσο ισχυρό που όποιος και να αποφάσιζε να ασχοληθεί ούτε τη ψήφο του δεν θα έβρισκε στο τέλος![]()
Διαφωνούμε λοιπόν
Πιθανως να γινει αυτο που λες.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 3:44 pmΘέλω να βάλω μια άλλη διάσταση λίγο, αν μου επιτρέπετε.
Επειδή το ανέφερε πιο πάνω ο Reaper, να πούμε ότι ο Διαθεσόπουλος είναι παρελθόν από την ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας) αλλά και την ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή). Αυτό έγινε μέσω εκλογών που διεξήχθησαν προχθές με τις δύο παρατάξεις να είναι η μία του παλιού παλαίμαχου πολίστα Κυριάκου Γιαννόπουλου και η άλλη να είναι του Σπύρου Γιαννιώτη (αργυρός ολυμπιονίκης της ανοιχτής θαλάσσης). Νικητής με μικρή διαφορά ήταν ο πρώτος.
Επομένως μέσω εκλογών και φωτογραφικού νόμου "τελειώσε" ο Διαθεσόπουλος. Καλό φυσικά είναι ότι υποψήφιοι ήταν δύο άνθρωποι του σπορ, όπως είναι καλό γενικά οι υποψήφιοι να προέρχονται από τον χώρο. Τώρα ο νικητής αν δεν κάνω λάθος είναι κυβερνητικός (διοικητής του ΟΑΚΑ επι κυβέρνησης Σαμαρά), μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά σίγουρα τον ευννόησαν οι παρούσες συνθήκες. Έχει γνωστά ονόματα το ΔΣ που κάποιοι πολθτευτήκαν και στις τελευταίες εκλογές, αν δεν κάνω λάθος.
Όπως έγινε στο ποδόσφαιρο, έτσι και στο πόλο έφυγαν οι δεινόσαυροι/μη αρεστοί και ήρθαν τα "δικά" μας παιδιά ώστε να ελέγχουμε καλύτερα και τη ΕΟΕ αλλά και τη ροή χρήματος προς τις ομοσπονδίες. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι ο Βασιλακόπουλος μόνο (που είναι πλέον αντιπαθείς σε όλους μας) αλλά το πως να επιβάλλουμε δικούς μας.
Μην βρεθούμε δηλαδή σε 5-6 χρόνια και "πέσουμε" πάλι από τα σύννεφα με σπατάλες, ρεμούλες κλπ.![]()
Κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τις αγνές προθέσεις των υποψηφίων με την υποσημείωση πως θέλω να αποστρατευτεί ο Βασιλακόπουλος γιατί μόνο τοξικότητα και εντάσεις φέρνει.
προσυπογραφωpan24 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 8:03 pmΚαι κυρίως να διασφαλίσουμε ότι όποιος βγει δεν θα μπορέσει να εγκαθιδρύσει αντίστοιχο καθεστώς θα προσθέσω εγώ.
Ο χειρότερος των χειροτέρων να αποδειχθεί όποιος βγει, στις επόμενες που θα γίνουν σε 2 χρόνια θα είναι εύκολο να φύγει αν δεν του επιτραπεί να κάνει το εκλογικό σύστημα αντίστοιχο με αυτό που ήταν ως τώρα.
Χωρις να θελω να επεκταθω σε πολιτικο σχολιο, αυτο που εχω δει απ τον Αυγενακη στις εκλογες των ομοσπονδιων ειναι οτι ναι λεει θελει αλλαγες κλπ κλπ αλλα δε θελει και να λερωσει τα χερια του/να κανει τελειως εξοφθαλμη παρεμβαση για να το κανει...και οπως ειπα αν δε γινει αυτο, δεν παραδιδουν ευκολα τα κεκτημενα οι νυν.
Δε μπορει να κανει παρεμβαση υπαρχει αυτοδιοικητο. Δε ξερω γιατι επιμενειςReaper έγραψε: ↑Τετ Μαρ 31, 2021 12:03 pmΧωρις να θελω να επεκταθω σε πολιτικο σχολιο, αυτο που εχω δει απ τον Αυγενακη στις εκλογες των ομοσπονδιων ειναι οτι ναι λεει θελει αλλαγες κλπ κλπ αλλα δε θελει και να λερωσει τα χερια του/να κανει τελειως εξοφθαλμη παρεμβαση για να το κανει...και οπως ειπα αν δε γινει αυτο, δεν παραδιδουν ευκολα τα κεκτημενα οι νυν.