Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πετροδολάρια;;kein έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 4:40 pmΔύσκολα θα πέσει κάτω από τα 3 εκ. Έχει διαβατήριο, έκανε εξαιρετική σεζόν, είναι σε καλή ηλικία , η αγορά κάθε χρόνο πάει προς τα πάνω και ο ΔΠΓ είναι στην γωνία με κάνα 4αρι εκ στο χέρι.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 4:35 pm
παντως μετα την υπογραφη φρανσισκο με 3.5 απεναντι πιστευω πως ο ταιλερ δεν θα υπογραψει τιποτα αν δεν υπαρχει το 3 μπροστα...μεταξυ μας δεν θα εχει αδικο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πνίγηκα.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:02 pmτου χρόνου τέτοια εποχή θα διαβάζουμε "στα άκρα η σχέση Χεζόνια - Ρεάλ : ανανέωσε με τους Κλίπερς. Ολυμπιακός και Ντουμπάι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις"
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω τον ψιλοειδα οταν έπλεξε στα προημιτελικά το εγκώμιο ο @gsparaFabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:32 pmΣυγγνώμη που ρωτάω ενώ, πιθανότατα, έχουν γράψει συμφορουμίτες κατεβατά για τον παίκτη, αλλά είναι τόσο καλός αυτός; Ρωτάω γιατί τα νούμερα αυτά σε 27 λεπτά στο Eurocup δε μου λένε κάτι και δεν τον έχω δει ούτε μία φορά.
Είναι μακρύς και πολυ αθλητικος. Καλο σουτακι, εξαιρετικό πρώτο βημα, δεν κλέβει στην αμυνα.
Αλλα είναι λίγα τα κιλά του, οπότε λχ δεν ξερω αν θα μπορεί να μαρκάρει δεμένα 3-4αρια τυπου ΝΧΝ, Χεζονια κοκ. Και 2-3 παιχνίδια που χάζεψα, δεν τον έλεγες σταθερό σημείο αναφοράς.
Είναι όμως ενδιαφέρον ως προτζεκτ, που σηκώνει να δουλευτεί....
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστώ!SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:53 pmΕγω τον ψιλοειδα οταν έπλεξε στα προημιτελικά το εγκώμιο ο @gsparaFabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:32 pmΣυγγνώμη που ρωτάω ενώ, πιθανότατα, έχουν γράψει συμφορουμίτες κατεβατά για τον παίκτη, αλλά είναι τόσο καλός αυτός; Ρωτάω γιατί τα νούμερα αυτά σε 27 λεπτά στο Eurocup δε μου λένε κάτι και δεν τον έχω δει ούτε μία φορά.
Είναι μακρύς και πολυ αθλητικος. Καλο σουτακι, εξαιρετικό πρώτο βημα, δεν κλέβει στην αμυνα.
Αλλα είναι λίγα τα κιλά του, οπότε λχ δεν ξερω αν θα μπορεί να μαρκάρει δεμένα 3-4αρια τυπου ΝΧΝ, Χεζονια κοκ. Και 2-3 παιχνίδια που χάζεψα, δεν τον έλεγες σταθερό σημείο αναφοράς.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
27 ετών δεν είναι το παλικάρι?SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:53 pmΕγω τον ψιλοειδα οταν έπλεξε στα προημιτελικά το εγκώμιο ο @gsparaFabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:32 pmΣυγγνώμη που ρωτάω ενώ, πιθανότατα, έχουν γράψει συμφορουμίτες κατεβατά για τον παίκτη, αλλά είναι τόσο καλός αυτός; Ρωτάω γιατί τα νούμερα αυτά σε 27 λεπτά στο Eurocup δε μου λένε κάτι και δεν τον έχω δει ούτε μία φορά.
Μπορούμε να το πούμε πρότζεκτ? Να δουλευτεί? Για να βγεί στα 29-30?
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εισαι λιγακι αυστηροςKnoxville έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 8:14 pm27 ετών δεν είναι το παλικάρι?SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 7:53 pm
Εγω τον ψιλοειδα οταν έπλεξε στα προημιτελικά το εγκώμιο ο @gspara
Μπορούμε να το πούμε πρότζεκτ? Να δουλευτεί? Για να βγεί στα 29-30?
και ο φρανσισκο 29 γινεται τον οκτωβρη και πριν 3 χρονια επαιζε στο περιστερι και τωρα θα παρει 3.5
δεν θελουμε να γινει φρανσισκο αλλά να σταθει αξιοπρεπως ευρωλιγκα
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε καλά κάθε χρόνο όταν είναι να πάρουμε κάποιον που μπορεί να αποδειχθεί πουλεν όχι γιατί τον πήραμε εμείς θα τον κάνουμε παίχτη και τέτοια αν όμως πάρει κάτι αντίστοιχο και βγει μια άλλη ομάδα εμείς γιατί δεν παίρνουμε τέτοιους παίχτες κλπ κλπbasilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 8:27 pmεισαι λιγακι αυστηρος![]()
και ο φρανσισκο 29 γινεται τον οκτωβρη και πριν 3 χρονια επαιζε στο περιστερι και τωρα θα παρει 3.5
δεν θελουμε να γινει φρανσισκο αλλά να σταθει αξιοπρεπως ευρωλιγκα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
κανεις δεν πιστευει οτι θα τα δωσετε,ουτε ο ιδιος ο θωμαςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 5:24 pmναι στα 37 θα του δωσουμε 2εκ ενω θα ειναι και με οψιονyawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 5:20 pm
τα 2 θα του τα δώσουν στη χρονιά που θα έχουν άουτ;![]()
τεράστιο respect αν συμβεί κάτι τέτοιο αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, δε παίζει να ισχύει.ηπιε τα ληγμενα του αετου ο τουλουμπας και τα μαντεψε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο