Σαν ατομικό ταλέντο κτλ. δεν έχει κάνει άσχημες κινήσεις ο Ηρακλής, ίσα ίσα. Απλά μου φαίνεται ότι όπως έχει δομηθεί το ρόστερ μέχρι τώρα και από την στιγμή που μάλλον περίμεναν τον Μωραϊτη και δεν ήρθε, σαν σύνολο είναι πολύ περίεργο. Στην περιφέρεια πέρα του Μαστρογιαννόπουλου δεν υπάρχει καθαρό PG (Lecque και Κουκ πιστεύω είναι δυάρια, ο Diarra είναι πιο άσσος από αυτούς τους δύο αλλά όχι καθαρό PG), ενώ και στους ψηλούς η δόμηση είναι λίγο ανορθόδοξη θα έλεγα, με δύο Έλληνες που είναι οριακά επιπέδου Α1, ένα πεντάρι και ένα τεσσάρι που αναγκαστικά θα παίρνει χρόνο και στο 5 χωρίς όμως να είναι ούτε αθλητικός ούτε δεινόσαυρος.
Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα νομίζω είναι μονόδρομος να ρίξει χρήμα για έναν καλό Έλληνα σε κάποιο από τις δύο θέσεις, και να κάνει κάποιον συμβιβασμό στην άλλη θέση. Ο Μουράτος δεν είναι κακή περίπτωση για δεύτερος άσσος, ο καλύτερος Έλληνας διαθέσιμος εκεί είναι ο Λούντζης βέβαια. Ο Μποχωρίδης νομίζω έχει κάτι χρόνια να παίξει στον άσσο. Στους ψηλούς μια καλή λύση Έλληνα θα ήταν ο Δ. Αγραβάνης αν έχει τάσεις επιστροφής στην Ελλάδα, που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις.