Μπομπα θα ειναι ο Μιροτιτς, οντως. Ωρολογιακη!shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 4:22 pmΚαλά αν τον πάρουμε με κάναν στυλ Ντιαλό στο 3 μπομπα θα ναι ο μιροτιτς.. αλλά επειδή βγάζει τραυματισμούς δεν βλέπω να τον κοιτάνε .. δεν ξέρω και αν θα δέχεται ρόλο Πίτερς
Μακινταιρ ντορσει γουορντ σασα μιλου
Μοντερο φουρνιε Ντιαλό μιροτιτς ταρικ
Εγώ το αγόραζα με δυο χέρια
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
@shaq7
Ναι ωραιος ειναι
Πιο πολυ 4 βεβαια αλλά ισως μπορει να βοηθησει και 3 και ετσι να παιρνει πιο πολυ χρονο
Μποσαμπ απο την αλλη τον λεω πιο πολυ αν αποφασισουμε να παρουμε και 3 .
Γενικα 2 καλα ονοματα δεν χωρανε ευκολα παντως.
Ή θα παρεις γερό 3αρι και ρολιστα των 15λ μαξ στο 4 ή θα παρεις εναν γερό κομπο F να παιζει και 3 και 4 .
Θελω να πιστευω οτι ο Γουοτφορντ θα μπορουσε να το κανει αυτο χωρις να ειμαι σιγουρος ομως ειναι η αληθεια.
Ναι ωραιος ειναι
Πιο πολυ 4 βεβαια αλλά ισως μπορει να βοηθησει και 3 και ετσι να παιρνει πιο πολυ χρονο
Μποσαμπ απο την αλλη τον λεω πιο πολυ αν αποφασισουμε να παρουμε και 3 .
Γενικα 2 καλα ονοματα δεν χωρανε ευκολα παντως.
Ή θα παρεις γερό 3αρι και ρολιστα των 15λ μαξ στο 4 ή θα παρεις εναν γερό κομπο F να παιζει και 3 και 4 .
Θελω να πιστευω οτι ο Γουοτφορντ θα μπορουσε να το κανει αυτο χωρις να ειμαι σιγουρος ομως ειναι η αληθεια.

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος ο λογος να πας για 37χρονο Μπατιιιμ για τρειειεις ;
https://redinfo.gr/mpasket/olybiakos-o- ... in-evropi/

-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σιγα μην ριξουν χρημα οι τσακοι στο σεφ. Εκτος αν εχουν συμφωνησει ηδη σε χορηγια ονοματοδοσιας κ εριξαν το χρημα μπροστα ή εκτος αν εχουν συμφωνησει να παρουν μετοχες της καε, που κι αυτο χλωμο μου φαινεται..shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 4:45 pmκαι εγω σαν εκτιμηση το λεω χωρις να χω καποιες εξτρα πληροφοριες οτι το σεφ δεν εχει σχεση με το αγωιστικο μερος..για αρχη εχουμε πολλα εκατομμυρια παραπανω εσοδα απο χορηγιες ενω το γηπεδο θεωρω το χτιζουν μαζι με τους τσακους..δυσκολα να ειναι εδω μονο για τα νερα τετοια οικογενεια..
απο την αλλη οι αφοι θελουν και τιτλους,δεν νομιζω να κατεβασουν ροστερ 10εκ κατω απο τον παο..συνηθως αυτα πανε μαζι
Για την ονοματοδοσια ακουσα πως η καλυτερη προσφορα ηταν απ την τραπεζα Πειραιως.
ΥΓ: Ο σκινδηλιας ειναι τοσο μπροστα που μπορει να δουμε πρωτη φορα διπλη χορηγια ονοματοδοσιας. PIRAEUS BANK ARRENA!
Μια ιδεα εριξα!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@berry άκουσα ότι θα τον κλείσουμε για ασφάλεια γιατί οι περιπτώσεις που κοιτάμε θα πάρουν καιρό. Περίπτωση Αντετοκούμπο πέρυσι ή Χολ μέχρι να έρθει ο Ταιρίκ.berry έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 5:39 pmΠοιος ο λογος να πας για 37χρονο Μπατιιιμ για τρειειεις ;
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Σάβ Αύγ 01, 2026 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κι εμενα μου εκανε εντυπωση αρχικα ομως ειδα πως τα τροπαια πηγαν tour κ σε αλλους χορηγους, ας πουμε στη bwin απλα οι τσακοι το προεβαλλαν περισσοτερο. Γενικα υπαρχει και προσωπικη σχεση αγγελοπουλων τσακων οποτε πιθανον να υπαρξει μεγαλυτερη συνεργασια στο μελλον αλλα για τν ωρα δεν φαινεται να υπαρχει αλλου ειδους οικονομικη συνεργασια κ πιστεψε με αποκλειεται να κανουν δωρεα στην καε χωρις να υπαρχει καποιου ειδους αντικρισμα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 5:44 pmκαι εγω αυτο εχω ακουσει οτι η μεγαλυτερη προσφορα ειναι της πειραιως και μετα της νοβα..αλλα μου φαινεται περιεργο οι τσακοι να μπηκαν μονο για 1.5εκ χορηγια οταν τους παμε το κυπελλο και εχουμε κανει 2-3 συνεντευξεις τυπου..ασε που μολις ακουστηκαν αυτοι λυθηκαν και τα θεματα με το γηπεδο.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
στην Ελλαδα του κουλη και του 2.0 ειναι πραγματικο να αναρωτιεται κανεις με ποιο τροπο.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 6:03 pmΚαι πως βάζουν χρήματα πλην της χορηγίας?
Με ΑΜΚ πχ ?Έχουν πάρει μετοχές?
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ειναι μονο με τι τροπο τα βαζει.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 6:03 pmΚαι πως βάζουν χρήματα πλην της χορηγίας?
Με ΑΜΚ πχ ?Έχουν πάρει μετοχές?
Αλλα ο συγκεκριμενος δεν πεταει κ λεφτα ετσι.
Και ξερω καλα τι λεω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο