Μισθοί και Σύγκριση ρόστερ ΠΑΟ & ΟΣΦΠ

Συντονιστής: Captains

Linas

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:09 pm

todorris έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 1:48 pm
Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 10:49 am
Επίσης εγώ τον Γουοκαπ από καθαρά τεχνικής άποψης θα τον κράταγα…Το γεγονός ότι ξέρει να τρέχει το σύστημα Μπαρτζωκα και να βγάλει τις κρισιμες άμυνες που κανένας Ροντεν πχ δεν θα βγάλει, τον κάνει υπεραπαραιτητο για 15λ

Επίσης το σχήμα με Γουοκαπ-Μοντερο-Φουρνιε- αθλητικό 4αρι και Τζοουνς το θεωρώ πολύ λειτουργικό…Ο Μοντερο και ο Φουρνιε θα έχουν αμυντικούς σωματοφύλακες με Γουοκαπ και 4αρι ενώ η δημιουργία και η απόφαση του Μοντερο θα κάνουν εξαιρετικά λειτουργικό τον Φουρνιε σαν off ball wing

Όπως έχω πει και παραπάνω μην φοβάστε τον Φουρνιε στο 3 με τον Μοντερο δίπλα του…Άλλο Μοντερο και άλλο Ντορσευ που κοίταζε μόνο το καλάθι, σαν παρτενέρ του Φουρνιε…Και όταν έρθει η ώρα, στις 4ες περιόδους, ο Φουρνιε θα ανεβαίνει στο 2 με τον Μοντερο στο 1 και θα παίρνουν όλες τις αποφάσεις στο σημείο που η μπάλα θα καίει…

Μοντερο- Φουρνιε (+ CMM) ή Σίσκο-Ναν (+ 37,5 Μαΐων Σλουκασ) να παίρνουν αποφάσεις στα τελευταία λεπτά του τελικού Ευρωλίγκας του χρόνου;; Τι θα αγοράζατε;;
Εύκολη ερώτηση,Νο1 clutch παίκτης πέρσι στην Ευρωλίγκα ο Ναν κ Νο2 ο Σίσκο...
αρκεί βέβαια να μην έχει παίξει ο Ναν νωρίτερα 35 λ ,να είναι φρέσκος
Χμ δεν θα το έλεγα για τον Ναν την τελευταία 2ετια

Μέτρια πλέι οφ με Εφες το 2025
Άθλιους Τελικούς με Ολυμπιακό το 2025
Πολύ κακός στον ημιτελικό με Φενερ το 2025
Άθλιος στα πλέι οφ με Βαλενθια το 2026
Πολύ κακους τελικούς με Ολυμπιακό το 2026

Γενικά ο Ναν μετά το βραβείο MVP regular το 2025 έχει υπάρξει ουσιαστικά εντελώς αρνητικός σε όλα τα κρίσιμα ματς-σειρές για τον ΠΑΟ την τελευταία 2 έτια (από Εφες και μετά)..Είναι σαφές ότι έχει ένα πολύ εγωκεντρικό τρόπο παιχνιδιού, μπαίνοντας σε tunnel vision αρκετές φορές και κάνοντας κακό στην ομάδα του (από NBA υπήρχε αυτό το cons στο scouting του)…Ο Ζοτς πρέπει να τον δουλέψει πολύ σε αυτό το κομμάτι

Φρανσισκο στα 29 του έχει 3 χρονιές Ευρωλίγκα με την πρώτη κάπως μέτρια με την Μπάγερν αλλά και μια καλή (όχι φοβερή χρονιά) την πρώτη με Ζαλγκίρις…Φέτος έκανε το μπαμ, ήταν clutch όντως, αλλά στα πλέι οφ με Φενερ ΔΕΝ έκανε τη διαφορά

Απ την άλλη έχουμε έναν MVP F4 και τελικών ελληνικού πρωταθλήματος με εξωγήινες εμφανίσεις…Το 2024-2025 επίσης ο Φουρνιε ήταν καταλυτικός στην σειρά πλέι οφ με Ρεάλ, συγκινητικός με 33π με Μονακό στον ημιτελικό και πρωταγωνιστής στους τελικούς του 2025 με ΠΑΟ..Δεν είναι πιο ταλαντούχος ο Φουρνιε από τον Ναν αλλά για εμένα σε επίπεδο ηγεσίας δεν υπάρχει συγκριση

Τέλος ο Μοντερο στα 23 είναι φέτος
MVP play off οδηγώντας την ομάδα τους στο Φ4
MVP τελικών Ισπανίας, οδηγώντας την ομάδα του στο πρωτάθλημα στην πιο δύσκολη εγχώρια διοργάνωση της Ευρώπης
MVP κυπέλλου όπου με 28π κατατρόπωσε την Ρεάλ και πήρε το τρόπαιο
Μέλος 1ης 5αδας στη RS Euroleague
Ακόμα και η περσινή χρονιά του Μοντερο στη Βαλενθια στα 21 του ήταν φοβερή…Για μένα έχει πετύχει ήδη πιο πολλά από Σίσκο και έχει σαφώς υψηλότερο potential μιας και είναι 7 χρόνια μικροτερος

Οπότε και για μένα είναι εύκολη και προφανής η απάντηση

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:21 pm

Είπε πολύ σωστά ο Linas. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ναν είναι ο εγωισμός του και ότι πολλές φορές κάνει αχρείαστα ξεσπάσματα μέσα στο ματς. Εκεί χάνει το μυαλό του και μαζί τη συγκέντρωσή του. Εκεί είναι και η μεγάλη διαφορά με τον Βεζένκοφ, που δύσκολα θα βγει εκτός εαυτού και πάντα παίζει πρώτα για την ομάδα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:24 pm

Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:16 pm

Εκτός από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μου εξηγείς τι ακριβώς είναι ψέμματα;
Όλα όσα γράφεις για τον Ναν είναι υπερβολές. Π.χ. φέτος στη σειρά με τη Βαλένθια, ο Ναν είχε 16,2 πόντους μέσο όρο με 65,6% στα δίποντα και 38,7% στα τρίποντα. Αν εξαιρέσουμε το 5ο παιχνίδι, ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες μας. Άρα το να να ότι ήταν "άθλιος" στη σειρά με τη Βαλένθια, είναι απλά εντελώς ψέμα. Στη περσινή σειρά με την Εφές ήταν λίγο χειρότερος σε σχέση με τη σειρά με τη Βαλένθια, αλλά άντε πες ότι δέχομαι το "μέτριος" που γράφεις. Στη σειρά με τη Μακάμπι το 2024 ήταν πολύ καλός, δε χρειάζεται να ξαναγράψω τα στατιστικά του. Στους τελικούς του πρωταθλήματος, συνολικά (2024, 2025, 2026) έχει μια μέτρια παρουσία –αλλά σε καμία περίπτωση "άθλια"–, καθώς συνήθως παρουσιάζει αστάθεια από παιχνίδι σε παιχνίδι. Γενικά πάντως, σε όλο το ποστ σου παρουσιάζεις μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ναν, υποτιμώντας τον υπερβολικά και αδικαιολόγητα.

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:27 pm

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:30 pm

Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 1:27 pm
Επειδή έχει πέσει πολύς πόνος πάντως με το φοργουορντ στον Ολυμπιακό, θα κάνει μια πρόβλεψη και μια μαντεψια

Η πρόβλεψη είναι ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός- ΠΑΟ με τις εξής πεντάδες στα τελευταία 5 λεπτά
Μοντέρο-Φουρνιε-Ντιαλό-Σασα-Τζοόυνς
Σίσκο-Ναν-ΝΗD-Γιαμπουσελε-Λεσορ

Ποιος νικάει εδώ;

Η μαντεψια είναι ότι ο Μπαρτζωκας έχει πετύχει πλέον τα πάντα με τον Ολυμπιακό και με κάθε τρόπο…Εκτός από 1..Να νικήσει τον ΠΑΟ - και μάλιστα με προπονητή τον Ζοτς- σε τελικό Ευρωλίγκας…Τον Ζοτς που -μην γελιόμαστε- είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να κατατροπώσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία 35 χρόνια που είναι δυνατές σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι 2 ομάδες (δεν υπάρχει άλλος)

Το χαρτί λοιπόν θα γράψει Μπαρτζωκας και το παραμύθι θα ολοκληρωθεί…Μετά από αυτό μπορεί να πάει πλέον για ψάρεμα και όλοι εμείς μαζί του

Και ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι χειρότερα (αστειεύομαι)
Καταρχάς καλώς ήρθες στην μπασκετική παρέα μας. Θα συμφωνήσω με μεγάλη βέβαια επιφύλαξη ότι οι αιώνιοι είναι τα φαβορί για τον τίτλο και το τελικό. Ωστόσο το να φτάνουμε 2 Αυγούστου να κάνουμε σενάρια για τις πεντάδες του τελευταίου πεντάλεπτο του υποθετικού τελικό μετά από 9-10 μήνες, είναι λίγο επισφαλές, για να το πω με τακτ.
Θα κρατήσω την τελευταίο παράγραφο στο μήνυμα σου που μου θυμίζει τα αγαπημένα (ακόμα και σε αυτή την ηλικία) παραμύθια που μας λέγανε όταν είμασταν μικροί.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Linas

Reactions:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:38 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:24 pm
Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:16 pm

Χμ ψέμματα;; Τάκης Τσουκαλάς;;

Εκτός από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μου εξηγείς τι ακριβώς είναι ψέμματα;
Όλα όσα γράφεις για τον Ναν είναι υπερβολές. Π.χ. φέτος στη σειρά με τη Βαλένθια, ο Ναν είχε 16,2 πόντους μέσο όρο με 65,6% στα δίποντα και 38,7% στα τρίποντα. Αν εξαιρέσουμε το 5ο παιχνίδι, ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες μας. Άρα το να να ότι ήταν "άθλιος" στη σειρά με τη Βαλένθια, είναι απλά εντελώς ψέμα. Στη περσινή σειρά με την Εφές ήταν λίγο χειρότερος σε σχέση με τη σειρά με τη Βαλένθια, αλλά άντε πες ότι δέχομαι το "μέτριος" που γράφεις. Στη σειρά με τη Μακάμπι το 2024 ήταν πολύ καλός, δε χρειάζεται να ξαναγράψω τα στατιστικά του. Στους τελικούς του πρωταθλήματος, συνολικά (2024, 2025, 2026) έχει μια μέτρια παρουσία –αλλά σε καμία περίπτωση "άθλια"–, καθώς συνήθως παρουσιάζει αστάθεια από παιχνίδι σε παιχνίδι. Γενικά πάντως, σε όλο το ποστ σου παρουσιάζεις μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ναν, υποτιμώντας τον υπερβολικά και αδικαιολόγητα.
Ωραία ας απαντήσω λοιπόν γιατί κατηγορήθηκα ότι είπα ψέμματα και μου παραθέτεις απλά κάποια κούφια στατιστικά

Ο Φουρνιε και ο Μοντερο έχουν επίσημα κατακτήσει 5 βραβεία MVP σε ματς-σειρές κατακτήσεις τίτλων φέτος και έχουν πάρει όλους τους κρίσιμους τίτλους-προκρίσεις για τις ομάδες τους όντας απόλυτοι πρωταγωνιστές. Κανενα ψέμμα εδώ

Ο Φρανσισκο έχει 3 χρονιές στην Ευρωλίγκα αλλά η πραγματικά καλή είναι η φετινή (δες και τα στατιστικά του). Στη σειρά με Φενερ δεν έκανε τη διαφορά έιναι σαφές…Δεν λέω ότι ο άνθρωπος δεν έχει ταλέντο ή δεν μπορεί να γίνει καταλυτικός στα χέρια του Ζοτς, αλλά λέω ότι ακόμα δεν έχει κατακτήσει αυτή την πίστα…Κανένα ψέμα και εδώ

Τέλος για τον Ναν…Υπάρχει μια γενικευμένη κουβέντα στον κόσμο του ΠΑΟ ότι ο Ναν είναι αρνητικός στα κρίσιμα ματς 2 χρόνια τώρα…Και αυτό αποτελεί και έναν από τους βασικούς λόγους αποτυχίας της ομάδας σου εδώ και μια 2ετια…Πρώτη φορά το ακούς αυτό; Τα στατιστικά από μόνα τους δεν λένε τίποτα όταν ένας παίκτης κάνει κατάχρηση προσπαθειών, έχει πολλά λάθη, χαμηλά ποσοστά, παίζει άναρχα και χαλάει το παιχνίδι, είναι ανύπαρκτος στην άμυνα κλπ…Επιμένω ότι ο Ναν εδώ και 2 χρόνια στα κρίσιμα είναι πολύ κακός…Ίσως φυσικά φταίει η χρήση από Αταμαν οκ…Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό..Αν διαβάσεις το scouting του Ναν απ το NBA θα δεις ότι ένα από τα βασικά του ελαττώματα είναι η αστάθεια και η έλλειψη ενδιαφέροντος ανά περιόδους…Αυτό φυσικά μπορεί να διορθωθεί επι Ζοτς και ο άνθρωπος-που είναι φοβερά ταλαντούχος- να κάνει παπάδες φέτος…Εγώ είπα απλά αυτό μου συμβαίνει εδώ και 2 χρόνια και είναι προφανές

Οπότε φιλικά θα σου έλεγα ότι δεν βλέπω να έχω πει κάποιο ψεμμα

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:41 pm

Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:37 pm
Kostas89 έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:27 pm
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... 2/profile/
Ωραία ας απαντήσω λοιπόν γιατί κατηγορήθηκα ότι είπα ψέμματα και μου παραθέτεις απλά κάποια κούφια στατιστικά

Ο Φουρνιε και ο Μοντερο έχουν επίσημα κατακτήσει 5 βραβεία MVP σε ματς-σειρές κατακτήσεις τίτλων φέτος και έχουν πάρει όλους τους κρίσιμους τίτλους-προκρίσεις για τις ομάδες τους όντας απόλυτοι πρωταγωνιστές. Κανενα ψέμμα εδώ

Ο Φρανσισκο έχει 3 χρονιές στην Ευρωλίγκα αλλά η πραγματικά καλή είναι η φετινή (δες και τα στατιστικά του). Στη σειρά με Φενερ δεν έκανε τη διαφορά έιναι σαφές…Δεν λέω ότι ο άνθρωπος δεν έχει ταλέντο ή δεν μπορεί να γίνει καταλυτικός στα χέρια του Ζοτς, αλλά λέω ότι ακόμα δεν έχει κατακτήσει αυτή την πίστα…Κανένα ψέμα και εδώ

Τέλος για τον Ναν…Υπάρχει μια γενικευμένη κουβέντα στον κόσμο του ΠΑΟ ότι ο Ναν είναι αρνητικός στα κρίσιμα ματς 2 χρόνια τώρα…Και αυτό αποτελεί και έναν από τους βασικούς λόγους αποτυχίας της ομάδας σου εδώ και μια 2ετια…Πρώτη φορά το ακούς αυτό; Τα στατιστικά από μόνα τους δεν λένε τίποτα όταν ένας παίκτης κάνει κατάχρηση προσπαθειών, έχει πολλά λάθη, χαμηλά ποσοστά, παίζει άναρχα και χαλάει το παιχνίδι, είναι ανύπαρκτος στην άμυνα κλπ…Επιμένω ότι ο Ναν εδώ και 2 χρόνια στα κρίσιμα είναι πολύ κακός…Ίσως φυσικά φταίει η χρήση από Αταμαν οκ…Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό..Αν διαβάσεις το scouting του Ναν απ το NBA θα δεις ότι ένα από τα βασικά του ελαττώματα είναι η αστάθεια και η έλλειψη ενδιαφέροντος ανά περιόδους…Αυτό φυσικά μπορεί να διορθωθεί επι Ζοτς και ο άνθρωπος-που είναι φοβερά ταλαντούχος- να κάνει παπάδες φέτος…Εγώ είπα απλά αυτό μου συμβαίνει εδώ και 2 χρόνια και είναι προφανές

Μάλλον μπερδεύτηκες και απάντησες στο ποστ συνοπαδού σου και όχι στο δικό μου...

Linas

Reactions:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:42 pm

kein έγραψε:
Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 1:27 pm
Επειδή έχει πέσει πολύς πόνος πάντως με το φοργουορντ στον Ολυμπιακό, θα κάνει μια πρόβλεψη και μια μαντεψια

Η πρόβλεψη είναι ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός- ΠΑΟ με τις εξής πεντάδες στα τελευταία 5 λεπτά
Μοντέρο-Φουρνιε-Ντιαλό-Σασα-Τζοόυνς
Σίσκο-Ναν-ΝΗD-Γιαμπουσελε-Λεσορ

Ποιος νικάει εδώ;

Η μαντεψια είναι ότι ο Μπαρτζωκας έχει πετύχει πλέον τα πάντα με τον Ολυμπιακό και με κάθε τρόπο…Εκτός από 1..Να νικήσει τον ΠΑΟ - και μάλιστα με προπονητή τον Ζοτς- σε τελικό Ευρωλίγκας…Τον Ζοτς που -μην γελιόμαστε- είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να κατατροπώσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία 35 χρόνια που είναι δυνατές σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι 2 ομάδες (δεν υπάρχει άλλος)

Το χαρτί λοιπόν θα γράψει Μπαρτζωκας και το παραμύθι θα ολοκληρωθεί…Μετά από αυτό μπορεί να πάει πλέον για ψάρεμα και όλοι εμείς μαζί του

Και ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι χειρότερα (αστειεύομαι)
Καταρχάς καλώς ήρθες στην μπασκετική παρέα μας. Θα συμφωνήσω με μεγάλη βέβαια επιφύλαξη ότι οι αιώνιοι είναι τα φαβορί για τον τίτλο και το τελικό. Ωστόσο το να φτάνουμε 2 Αυγούστου να κάνουμε σενάρια για τις πεντάδες του τελευταίου πεντάλεπτο του υποθετικού τελικό μετά από 9-10 μήνες, είναι λίγο επισφαλές, για να το πω με τακτ.
Θα κρατήσω την τελευταίο παράγραφο στο μήνυμα σου που μου θυμίζει τα αγαπημένα (ακόμα και σε αυτή την ηλικία) παραμύθια που μας λέγανε όταν είμασταν μικροί.
Ναι σαφώς το μνμ μου έχει έναν εντελώς καφενειακο χαρακτήρα…Περισσότερο για την πλάκα της υπόθεσης αλλά και για να τονίσω ότι είναι πολύ πιθανό να κριθούν όλα σε ένα ματς

Οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές και οι ομάδες θα αλλάξουν μέχρι τότε…Οπότε μην βιαζόμαστε με τις υπέρ αναλύσεις Αύγουστο μηνα

Καλώς σας βρήκα

Linas

Reactions:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:43 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:41 pm
Linas έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 2:37 pm

Μάλλον μπερδεύτηκες και απάντησες στο ποστ συνοπαδού σου και όχι στο δικό μου...
Ναι έχεις δίκιο έκανα λάθος…αλλά απάντησα και σε εσένα για να μην έχεις παράπονο 🤪

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:46 pm

Linas έγραψε:
kein έγραψε:

Ναι σαφώς το μνμ μου έχει έναν εντελώς καφενειακο χαρακτήρα…Περισσότερο για την πλάκα της υπόθεσης αλλά και για να τονίσω ότι είναι πολύ πιθανό να κριθούν όλα σε ένα ματς

Οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές και οι ομάδες θα αλλάξουν μέχρι τότε…Οπότε μην βιαζόμαστε με τις υπέρ αναλύσεις Αύγουστο μηνα

Καλώς σας βρήκα
Στα λόγια μου έρχεσαι. Είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις τόσο στοχευμένες. Τώρα είναι καιρός για ροστεριλίκια, μεταγραφές, μπανια, παγωτά, τζιτζίκια και μπίρες

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:51 pm

Linas έγραψε:
kein έγραψε:

Καλώς σας βρήκα
Αφού ανέλαβε ο Μπίλης το βάφτισμα του πυρός μην αγχώνεσαι θα μακροημερεύσεις :Amen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:58 pm

Linas έγραψε:

Καλώς σας βρήκα
παρακολουθουσες και εσυ καιρο το φορουμ? :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 02, 2026 3:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
Linas έγραψε:

Καλώς σας βρήκα
Ναι αλλά δεν έγραφε :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Αύγ 02, 2026 3:05 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 3:00 pm
τουλουμπα έγραψε:

Ναι αλλά δεν έγραφε :D
ετσι συμβαινει παντα goodpost.gif

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Κυρ Αύγ 02, 2026 3:05 pm

berry έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 1:37 pm
Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Λίβερς, πάντα στο μυαλό ο Γκιλ - Fosonline https://share.google/g7mC4P2AhAduXx38v
Αυτός θα μας βγάλει τα συκώτια, όπως λέει και τ' όνομά του!!! :D :D :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2026-2027”