Μουσική
Συντονιστής: Captains
- No Center-No Party

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
@kite26 Μου είσαι πολύ συμπαθής, αλλά σε παρακαλώ, μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα. Εδώ λέμε να βάζουμε "μουσική", που πάει να πει δημιουργία, ταλέντο, εκτέλεση, ή ό,τι άλλο μπορεί να προσθέσει κανείς.
Προτείνω αυτά τα κατασκευάσματα AI να τα ανεβάζουμε σε άλλο τόπικ (π.χ. στις μπασκετικές χαζομάρες ή αλλού --ας φτιάξουμε ένα, στο κάτω-κάτω).
Μη με παρεξηγήσεις, φιλικά το λέω.
Προτείνω αυτά τα κατασκευάσματα AI να τα ανεβάζουμε σε άλλο τόπικ (π.χ. στις μπασκετικές χαζομάρες ή αλλού --ας φτιάξουμε ένα, στο κάτω-κάτω).
Μη με παρεξηγήσεις, φιλικά το λέω.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι αυτός είναι ο καιτ που τραγουδάειΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 12:45 pm@kite26 Μου είσαι πολύ συμπαθής, αλλά σε παρακαλώ, μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα. Εδώ λέμε να βάζουμε "μουσική", που πάει να πει δημιουργία, ταλέντο, εκτέλεση, ή ό,τι άλλο μπορεί να προσθέσει κανείς.
Μη με παρεξηγήσεις, φιλικά το λέω.![]()

- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν νομίζω, αλλά μπορεί και να είναι!nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 12:49 pmΝομίζω ότι αυτός είναι ο καιτ που τραγουδάειΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 12:45 pm@kite26 Μου είσαι πολύ συμπαθής, αλλά σε παρακαλώ, μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα. Εδώ λέμε να βάζουμε "μουσική", που πάει να πει δημιουργία, ταλέντο, εκτέλεση, ή ό,τι άλλο μπορεί να προσθέσει κανείς.
Μη με παρεξηγήσεις, φιλικά το λέω.![]()
![]()
Έχω φτιάξει κι εγώ δικά μου τέτοια και τη φωνή αυτή τη βρίσκω παρεμφερή με τις φωνές που χρησιμοποιεί το SUNO.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Θα μου επιτρέψετε μια και μοναδική παράβαση του κανόνα που μόνος μου έθεσα παραπάνω, γιατί ζήλεψα τον Χαρταετό και είπα να σας μαγέψω κι εγώ με τις ΑΙ δημιουργίες μου. Δεν θα το ξανακάνω.
Στίχους χρησιμοποίησα από την Ερωφίλη του Χορτάτση και έδωσα τις κατάλληλες εντολές κι έβγαλα δύο παραλλαγές. Ορίστε:
Στίχους χρησιμοποίησα από την Ερωφίλη του Χορτάτση και έδωσα τις κατάλληλες εντολές κι έβγαλα δύο παραλλαγές. Ορίστε:
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Να έχετε χιούμορ παίδες...Είναι απλά μια σάτυρα σε ένα κοινωνικό φαινόμενο, τίποτε άλλο. Αντί να κράζετε, θαυμάστε καλύτερα, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να γράψεις υπό την ματιά κάποιου που δεν είσαι. Όσο για το "δημιουργία" που ανέφερες, βρες μου έναν μουσικό να γουστάρει να βάζει μουσική στους στίχους μου και σου υπόσχομαι δε θα ξαναβάλω ΑΙ. Εκτός αν δεν εντάσσεις τη στιχουργική στη δημιουργία που αναφέρεις.coach blue έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 2:22 pmΟ χαρταετος δεν φτιαχνει τετοιες ερασιτεχνικες δημιουργιες .
Τον εχω για κατι περισσοτερο ορχηστρικο με τα Αι τοολς .
Φτιαξε ενα τετοιο βρε .![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- DSP

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι όντως πολύ υποβλητική μουσική, όπως και πολλοί αυτοσχεδιασμοί του Πετρο-Λούκα Χαλκιά.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:42 pmΜετά από τα κρητικά ας το γυρίσω και λίγο στα ηπειρώτικα που μου αρέσουνε.
Μην τα σνομπάρετε καθόλου αυτά τα ακούσματα. Είναι εφάμιλλα (αν όχι ανώτερα) από τους αυτοσχεδιασμούς της τζαζ.
Το αν είναι ανώτερη μουσική από την jazz, σηκώνει (μουσικολογική βασικά) συζήτηση, πάνω από το επίπεδο του μου αρέσει/δεν μου αρέσει.
Παρακάτω ο τεράστιος Keith Jarrett, ίσως ο σπουδαιότερος αυτοσχεδιαστής, με την έννοια του instant composing, επί τόπου ή άμεση σύνθεση.
Οι solo αυτοσχεδιασμοί του αποτελούν ένα μοναδικό μουσικό σύμπαν όπου συνυπάρχουν η jazz, η κλασσική μουσική, τα blues, το gospel, η pop, η folk , η ατονική μουσική κλπ.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ σε όσα λες. Είμαι σίγουρος πως κατάλαβες το πνεύμα αυτού που έγραψα. Δεν έβαλα θέμα ανώτερης ή κατώτερης μουσικής έκφρασης, αλλά ήθελα να πω ότι στην παραδοσιακή μουσική υπάρχουν καλλιτέχνες εφάμιλλης αξίας, ταλέντου και ιδιοφυϊας ακόμα με τους μεγάλους της τζαζ. Εξάλλου, η μουσική είναι μουσική.DSP έγραψε: ↑Τρί Αύγ 04, 2026 11:56 amΕίναι όντως πολύ υποβλητική μουσική, όπως και πολλοί αυτοσχεδιασμοί του Πετρο-Λούκα Χαλκιά.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:42 pmΜετά από τα κρητικά ας το γυρίσω και λίγο στα ηπειρώτικα που μου αρέσουνε.
Μην τα σνομπάρετε καθόλου αυτά τα ακούσματα. Είναι εφάμιλλα (αν όχι ανώτερα) από τους αυτοσχεδιασμούς της τζαζ.
Το αν είναι ανώτερη μουσική από την jazz, σηκώνει (μουσικολογική βασικά) συζήτηση, πάνω από το επίπεδο του μου αρέσει/δεν μου αρέσει.
Παρακάτω ο τεράστιος Keith Jarrett, ίσως ο σπουδαιότερος αυτοσχεδιαστής, με την έννοια του instant composing, επί τόπου ή άμεση σύνθεση.
Οι solo αυτοσχεδιασμοί του αποτελούν ένα μοναδικό μουσικό σύμπαν όπου συνυπάρχουν η jazz, η κλασσική μουσική, τα blues, το gospel, η pop, η folk , η ατονική μουσική κλπ.
Και μια και μπήκαμε σ' αυτά τα χωράφια, να και το είδος τζαζ πιανίστα που μου αρέσει περισσότερο: ο εξίσου τεράστιος McCoy Tyner

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο