Ο Niang δεν πήγε g league?big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 4:20 pmΦόργουορντ από Ιταλία με buy out κι από Eurocup
Ξεκινάω να ψάχνω
Πέραν της πλάκας,τζάμπα αγχώνεστε .Δε το λέω ειρωνικα
Είχατε ούτως ή άλλως τεράστιο fire power πέρσι και βάλατε κι άλλο με τον Μοντερο.Πραγματικα χρειάζεστε απλά 1(η2) Φόργουορντ να κάνουν δουλειά στην αμυνα και να σουταρουν ικανοποιητικα.Υπαρχουν τέτοιοι, δε χρειάζεται να ξηλωθεις...ίσως να μην είναι elite αλλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά
Δε πιστεύω πως θα πάτε σε τεράστιο συμβολαιο τύπου Χεζονια(δε κολλάει κιολας αυτος,αυτή είναι η άποψη μου)
Από Ιταλία μου έρχονται οι Μπαρνελ,Νιανγκ κ Ουσμαν Ενταγιε
Απο eurocup δε μου έρχεται καποιος
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως έμαθα σίγουρα ότι ο παίκτης που κοιτάμε από Eurocup είναι ο Both Gach που υπέγραψε φέτος στη Βιλερμπάν. Από Ιταλία είναι ο Saliou Niang που ανήκει στην Virtus. Πάντως πάνε καρφί για 2 παίκτες. Το «όνομα» πάντως είναι NBAer το οποίο ούτε το έμαθα αλλά ούτε και κάποιο στοιχείο για τον παίκτη έχω.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 2:48 pmΠαιδια για Γουοκαπ ακομη δεν φευγει. Δεν ξερω που το ειδατε αλλα η πηγη μου λεει οτι δεν υπαρχει κατι νεο. Επισης αν υπηρχε κατι νεο ο Στεφανου 2 μερες μετα θα ειχε πει κατι;
Η ομαδα εχει κυκλωσει 3 περιπτωσεις παικτων η μια απο ΝΒΑ αυτη που μιλαμε μαζι του εδω και 1,5 μηνα και την κρατανε σαν επτασφραγιστο μυστικο. Ο ενας ειναι παικτης απο Ιταλια με πληρωμη buyout και ο αλλος απο eurocup
Λες να ειναι ο Trendon Watford και νανεπεσε μεσα ο Παπατζανι; Αλλα αυτος ειχε ακουστει για Βαλενθια ή Παρτιζαν αν θυμαμαι καλα
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ισχύει το παρακάτω (Google ai) Λουιζιάνα.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:27 pmΟ Niang δεν πήγε g league?big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 4:20 pmΦόργουορντ από Ιταλία με buy out κι από Eurocup
Ξεκινάω να ψάχνω
Πέραν της πλάκας,τζάμπα αγχώνεστε .Δε το λέω ειρωνικα
Είχατε ούτως ή άλλως τεράστιο fire power πέρσι και βάλατε κι άλλο με τον Μοντερο.Πραγματικα χρειάζεστε απλά 1(η2) Φόργουορντ να κάνουν δουλειά στην αμυνα και να σουταρουν ικανοποιητικα.Υπαρχουν τέτοιοι, δε χρειάζεται να ξηλωθεις...ίσως να μην είναι elite αλλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά
Δε πιστεύω πως θα πάτε σε τεράστιο συμβολαιο τύπου Χεζονια(δε κολλάει κιολας αυτος,αυτή είναι η άποψη μου)
Από Ιταλία μου έρχονται οι Μπαρνελ,Νιανγκ κ Ουσμαν Ενταγιε
Απο eurocup δε μου έρχεται καποιος
Saliou Niang is an athletic, high-motor combo forward featuring elite defensive versatility, great physical tools, and developing offensive upside. Drafted 58th overall by the Cleveland Cavaliers in 2025, he has competed for Trento and Virtus Bologna before committing to LSU.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τον Gach περιμεναμε πρωτα να τον υπογραψει η ασβελ για να ενδιαφερθουμε;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:30 pmΠάντως έμαθα σίγουρα ότι ο παίκτης που κοιτάμε από Eurocup είναι ο Both Gach που υπέγραψε φέτος στη Βιλερμπάν. Από Ιταλία είναι ο Saliou Niang που ανήκει στην Virtus. Πάντως πάνε καρφί για 2 παίκτες. Το «όνομα» πάντως είναι NBAer το οποίο ούτε το έμαθα αλλά ούτε και κάποιο στοιχείο για τον παίκτη έχω.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 2:48 pmΠαιδια για Γουοκαπ ακομη δεν φευγει. Δεν ξερω που το ειδατε αλλα η πηγη μου λεει οτι δεν υπαρχει κατι νεο. Επισης αν υπηρχε κατι νεο ο Στεφανου 2 μερες μετα θα ειχε πει κατι;
Η ομαδα εχει κυκλωσει 3 περιπτωσεις παικτων η μια απο ΝΒΑ αυτη που μιλαμε μαζι του εδω και 1,5 μηνα και την κρατανε σαν επτασφραγιστο μυστικο. Ο ενας ειναι παικτης απο Ιταλια με πληρωμη buyout και ο αλλος απο eurocup
Λες να ειναι ο Trendon Watford και νανεπεσε μεσα ο Παπατζανι; Αλλα αυτος ειχε ακουστει για Βαλενθια ή Παρτιζαν αν θυμαμαι καλα
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει υπογράψει από της 4 Ιουλίου στην Βιλερμπάν.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:38 pmΤον Gach περιμεναμε πρωτα να τον υπογραψει η ασβελ για να ενδιαφερθουμε;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:30 pm
Πάντως έμαθα σίγουρα ότι ο παίκτης που κοιτάμε από Eurocup είναι ο Both Gach που υπέγραψε φέτος στη Βιλερμπάν. Από Ιταλία είναι ο Saliou Niang που ανήκει στην Virtus. Πάντως πάνε καρφί για 2 παίκτες. Το «όνομα» πάντως είναι NBAer το οποίο ούτε το έμαθα αλλά ούτε και κάποιο στοιχείο για τον παίκτη έχω.![]()
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι, τους στέλνουμε για βασική εκπαίδευση πρώταRivers15 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:38 pmΤον Gach περιμεναμε πρωτα να τον υπογραψει η ασβελ για να ενδιαφερθουμε;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:30 pm
Πάντως έμαθα σίγουρα ότι ο παίκτης που κοιτάμε από Eurocup είναι ο Both Gach που υπέγραψε φέτος στη Βιλερμπάν. Από Ιταλία είναι ο Saliou Niang που ανήκει στην Virtus. Πάντως πάνε καρφί για 2 παίκτες. Το «όνομα» πάντως είναι NBAer το οποίο ούτε το έμαθα αλλά ούτε και κάποιο στοιχείο για τον παίκτη έχω.![]()
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακου τη προχθεσινή εκπομπή του Τζιναρα του Χουπφελας. Εκεί ανέφερε 4-5 ονόματα και από ΝΒΑ και από Ευρώπη. Μάλιστα τα έφτιαχνε ανά δυάδες, ποιος στο τρία ας πούμε ταιριάζει με ποιον από το 4.
Ίσως γι αυτό αργούν τώρα που το σκέφτομαι γιατί μάλλον θέλουν να πάρουν δύο παίκτες ταυτόχρονα που να ταιριάζουν και να κουμπώνουν καλά στο ρόστερ.
Η δικιά μου προτίμηση είναι ο Γκιλ για το 4. Από παλιά μου άρεσε αυτός.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτους δεν τους ξερει ουτε η μανα τουςTuTiS έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:30 pm
Πάντως έμαθα σίγουρα ότι ο παίκτης που κοιτάμε από Eurocup είναι ο Both Gach που υπέγραψε φέτος στη Βιλερμπάν. Από Ιταλία είναι ο Saliou Niang που ανήκει στην Virtus. Πάντως πάνε καρφί για 2 παίκτες. Το «όνομα» πάντως είναι NBAer το οποίο ούτε το έμαθα αλλά ούτε και κάποιο στοιχείο για τον παίκτη έχω.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι τωρα δεν ειναι ελευθερος. Η ασβελ τον υπεγραψε, νομιζω, ως ελευθερο.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 5:55 pmΔε νομίζω να είναι ελεύθερος ,τον έχει ανακοινώσει η Βιλερμπάν κανονικά και είναι κ στο ροστερ της στη σελίδα της EL
Οποτε τωρα θα πρεπει να πληρωθει buyout για παικτη που πριν 1 μηνα ηταν (μαλλον) ελευθερος.
Εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα παρ ολα αυτα , πολυ αξιολογη περιπτωση και το ειχα γραψει (στο thread των μεταγραφων της EL) απο τοτε που υπεγραψε στην Ασβελ και η αληθεια ειναι περιμενα πως θα ειχε κανει κινηση ο Ολυμπιακος. Τουλαχιστον απο περυσι που τον ειχα δει σε μερικους αγωνες. Το αν θα προσαρμοστει σε επιπεδο ευρωλιγκας και πιασει παρομοια στανταρτς μενει να φανει. Ειναι κινηση που εμπεριεχει καποιο ρισκο αλλα νομιζω εχει και potential.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο