Εθνική Παίδων (U16)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 04, 2026 5:28 pm

Spectator έγραψε:
Τρί Αύγ 04, 2026 5:19 pm
Έλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή να δω το όνομα του Φαλου Ντιαγε ( τόσο άσχετος είμαι).

Ελπίζω να μην είχε σοβαρό τραυματισμό για να παρει μέρος του χρόνου σε μια δυνατή (ελπίζω) ομάδα εφήβων
Ούτε εγώ είμαι ο πιο σχετικός με τις "μικρές" εθνικές ομάδες αλλά εξ όσων γνωρίζω ο Φαλού δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημα ματς με την εθνική. Μόνο σε αγώνες προετοιμασίας τον έχουμε δει να αγωνίζεται.

Είμαστε σίγουροι για το ότι η απουσία του από το EuroBasket U16 οφείλεται σε τραυματισμό και όχι σε κάτι άλλο; Έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα το παιδί;

Giannis83

junior
Reactions:

Τρί Αύγ 04, 2026 5:42 pm

Spectator έγραψε:
Έλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή να δω το όνομα του Φαλου Ντιαγε ( τόσο άσχετος είμαι).

Ελπίζω να μην είχε σοβαρό τραυματισμό για να παρει μέρος του χρόνου σε μια δυνατή (ελπίζω) ομάδα εφήβων
Ο Φαλού Ντιαγέ δεν ήταν καν στις κλήσεις προετοιμασίας της U16 φέτος. Κλήθηκε και αγωνίστηκε στο τουρνουά της U17 στην Ρουμανία, παρότι 1 χρόνο μικρότερος από τους υπόλοιπους.
Περισσότερες πληροφορίες, επισήμως, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 04, 2026 5:57 pm

Giannis83 έγραψε:
Τρί Αύγ 04, 2026 5:42 pm
Spectator έγραψε:

Ο Φαλού Ντιαγέ δεν ήταν καν στις κλήσεις προετοιμασίας της U16 φέτος. Κλήθηκε και αγωνίστηκε στο τουρνουά της U17 στην Ρουμανία, παρότι 1 χρόνο μικρότερος από τους υπόλοιπους.
Περισσότερες πληροφορίες, επισήμως, δεν έχουν γίνει γνωστές.
Σύμφωνα με την ΕΟΚ, ο Φαλού έχει γεννηθεί τον Ιούλιο του 2010.

https://stats.basket.gr/2024-2025/boys- ... 5c6209aa16

Εγώ θα το γράψω ευθέως, υποψιάζομαι ότι το παιδί δεν έχει ελληνική υπηκοότητα για αυτό και τον έστειλαν να παίξει με την U17 σε ανεπίσημους αγώνες και όχι στο EuroBasket U16.

Spectator

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας-York Eagles

Τρί Αύγ 04, 2026 6:04 pm

Παιδιά όντως φαίνεται να τραυματίζεται σε ένα αγώνα στο τουρνουά των U17 σε μια « ανύποπτη « φάση αλλά το YouTube video του αγώνα είναι κουτσουρεμένο.

(Τελευταία 30 δευτερόλεπτα)

Δεν έπαιξε άλλους αγώνες μετά και ο Manhac που ξέρει πιο πολλά από εμάς είπε ότι ο τραυματισμός είναι ο λόγος που δεν κλήθηκε

Πραγματικά ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός και να είναι κάτι που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα τη χρονιά που ξεκινάει σε λίγους μήνες 🤞

ΥΓ : Ωραία η παραλία Παλαιόχωρα , θα φάω ξύλο μάλλον επειδή είμαι στο κινητό για μπάσκετ 😂

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 04, 2026 6:29 pm

Spectator έγραψε:
Τρί Αύγ 04, 2026 6:04 pm
Παιδιά όντως φαίνεται να τραυματίζεται σε ένα αγώνα στο τουρνουά των U17 σε μια « ανύποπτη « φάση αλλά το YouTube video του αγώνα είναι κουτσουρεμένο.
Το έχω δει το βίντεο, δεν υποννοώ ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.

Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κλήθηκε για ματς προετοιμασίας με την U17 παρόλο που είναι 1 χρόνο νεαρότερος, σε ένα καλοκαίρι όπου η δική του ηλικιακή ομάδα έχει επίσημες υποχρεώσεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”