Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 05, 2026 5:25 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 5:18 pm
Θυμάστε πέρυσι δυο άτομα που είχαν πληροφορίες ότι έχει κλείσει ο μισιτς(δεν θυμάμαι ονόματα) και μετά εξαφανίστηκαν;
Μάλλον επέστρεψε ο ένας.. :D
Μπορει να τον ειχαμε κλεισει οντως τον Μισιτς και να ενεργοποιηθει το συμβολαιο του τωρα που θα φυγει ο Γουοκαπ :roofl:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 5:43 pm

tokalytero3d έγραψε:
Θυμάστε πέρυσι δυο άτομα που είχαν πληροφορίες ότι έχει κλείσει ο μισιτς(δεν θυμάμαι ονόματα) και μετά εξαφανίστηκαν;
να ταν 2 καλα θα ταν :D

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Αύγ 05, 2026 5:44 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 1:21 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 12:43 pm

Εμένα μου αρέσει πολύ ο παίκτης και πιστεύω ότι ταιριάζει φουλ, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα με τα ριμπάουντ που επεσήμανε ο @TuTiS. Παίζει και τρία άνετα ως stretch τρία, έχει πολύ καλό σουτ. Απλά δεν ταιριάζει πολύ με τον Τζόουνς που είναι κοντός και με τον Χολ θα είμαστε χειρότεροι στην άμυνα από πέρυσι που ήδη το Πίτερς-Χολ ήταν τέρμα δυσλειτουργικό.

Απλά δεν βγάζει νόημα η πληροφορία γιατί να πας για Άλστον τέλη Αυγούστου και ότι δεν τον δίνουν επίσης δεν βγάζει πολύ νόημα.
Δεν είναι απλό το πρόβλημα με το ριμπάουντ. Γιατί χωρίς τον Μιλου μέσα έχουμε έτσι κι αλλιώς πρόβλημα στο ριμπάουντ. Είτε Χολ είτε Τζόουνς το είδαμε πέρσι αυτό δεν ελέγχουμε το αμυντικό ριμπάουντ. Το θέμα είναι να πάρουμε 4αρι που θα μας λύσει το θέμα αυτό στην second unit όχι να διογκωσουμε το πρόβλημα.
Για να πάρουν αμυντικό ριμπάουντ οι Τζόουνς και Χόλ... Βασική προυπόθεση είναι να μην βρίσκονται στην περιφέρεια αλλά στην ρακέτα.
Απο την στιγμή που με αυτούς ειδικά παίζουμε αλλαγές, πως να πάρουν τα ριμπάουντ απο την περιφέρεια?

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 6:01 pm

tokalytero3d έγραψε:
Έπονται και τα τικ-τακ της Χεζονιάδας λες;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 05, 2026 6:03 pm

steph.larry έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 6:01 pm
tokalytero3d έγραψε:
Έπονται και τα τικ-τακ της Χεζονιάδας λες;
Και τα ωχ ωχ ωχ :D

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 6:37 pm

Γελατε γελατε, αλλα ζαναξακια προμηθευτηκατε; Μην πειτε παντωσς οτι δεν σας προειδοποιησα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 7:20 pm

Knoxville έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 1:21 pm

Δεν είναι απλό το πρόβλημα με το ριμπάουντ. Γιατί χωρίς τον Μιλου μέσα έχουμε έτσι κι αλλιώς πρόβλημα στο ριμπάουντ. Είτε Χολ είτε Τζόουνς το είδαμε πέρσι αυτό δεν ελέγχουμε το αμυντικό ριμπάουντ. Το θέμα είναι να πάρουμε 4αρι που θα μας λύσει το θέμα αυτό στην second unit όχι να διογκωσουμε το πρόβλημα.
Για να πάρουν αμυντικό ριμπάουντ οι Τζόουνς και Χόλ... Βασική προυπόθεση είναι να μην βρίσκονται στην περιφέρεια αλλά στην ρακέτα.
Απο την στιγμή που με αυτούς ειδικά παίζουμε αλλαγές, πως να πάρουν τα ριμπάουντ απο την περιφέρεια?
Πολύ σωστό..

Σύμφωνα με τον Χάρη Σταύρου πάμε για Πλώτα (άρα ο Ουόκαπ φεύγει), με Ντορσει υπάρχει στασιμότητα αλλά μάλλον θα ανανεώσουν μέσα στην σεζόν και τον Λάρε τον θέλει η ΑΕΚ..

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 05, 2026 7:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Πολύ σωστό..

Σύμφωνα με τον Χάρη Σταύρου πάμε για Πλώτα (άρα ο Ουόκαπ φεύγει), με Ντορσει υπάρχει στασιμότητα αλλά μάλλον θα ανανεώσουν μέσα στην σεζόν και τον Λάρε τον θέλει η ΑΕΚ..
Ο Πλωτας κ να ερθει θα μεινει στον Ολυμπιακο; Για δανεικο τον βλεπω να πηγαινει.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 7:46 pm

Christofis έγραψε:
Γελατε γελατε, αλλα ζαναξακια προμηθευτηκατε; Μην πειτε παντωσς οτι δεν σας προειδοποιησα
Το εννοείς?? Μονο για πάρτυ σου μπαίνω το καλοκαίρι να μαθαίνω νέα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 7:57 pm

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Πολύ σωστό..

Ο Πλωτας κ να ερθει θα μεινει στον Ολυμπιακο; Για δανεικο τον βλεπω να πηγαινει.
Έτσι λέει το άρθρο. Ότι θα παίζουμε με Τζόσεφ και Πλώτα Α1..

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 05, 2026 7:59 pm

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Πολύ σωστό..

Σε περίπτωση που φύγουν και Γουόκαπ και Λαρεντζάκης χρειάζεται κάποιος ακόμα αλλιώς νομίζω δε βγαίνει 6αδα.
Οπότε τότε μένει ο Πλώτας.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Αύγ 05, 2026 8:07 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 7:59 pm
Rivers15 έγραψε:

Σε περίπτωση που φύγουν και Γουόκαπ και Λαρεντζάκης χρειάζεται κάποιος ακόμα αλλιώς νομίζω δε βγαίνει 6αδα.
Οπότε τότε μένει ο Πλώτας.
Αν φυγει ο Γουοκαπ θα ανοιξει χωρος για τον Λαρεντζακη στην Α1. Νομιζω ο Λαρεντζακης θα φυγει μονο αν το ζητησει ο ιδιος. Ακομα κι αν δεν τον γουσταρει ο Μπαρτζωκας, για τα εγχωρια ειναι απαραιτητος. Εκτος αν φυγει και φερουμε παλι κανεναν Λουντζη ξερω γω.

Ντορσει, Λαρεντζακης, Παπανικολαου, Βεζενκοφ+6 ξενοι+Καραγιαννιδης και ενας εκ των Νετζηπογλου/Πλωτα για 12ος.

Ο Πλωτας εχει προοπτικες καλες, αλλα αυτην την στιγμη αμφιβαλλω αν ειναι καλυτερος του Νετζηπογλου, ποσο μαλλον του Λαρεντζακη.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 8:21 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 5:15 pm
Εγώ σας στο λέω: το αφεντικό της Ντουμπάι έχει βάλει στο μάτι την Εστρέλα! :D
Μια ειναι η εστρελα ...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 8:40 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 7:46 pm
Christofis έγραψε:
Το εννοείς?? Μονο για πάρτυ σου μπαίνω το καλοκαίρι να μαθαίνω νέα
Για Χεζονια το ανελυσα χθες οσο καλυτερα μπορω. Μπορει να καταληξει σε εμας; Η αληθεια ειναι πως ναι. Προσωπικα ομως πιστευω οτι θα προτιμήσει ενα μεγαλυτερο πορτοφολι γιατι τον εχω για φραγκοφονια. Δεν ειναι κακο. Επαγγελματιας ειναι. Στην μονη ομαδα που πουλησε πραγματικο οπαδικικι ηταν ο Παο και τοτε ο Παο προτιμησε να δωσει τα κλειδια στον Παπαπετρου αντι του Χεζονια(αλλες εποχες και στα οικονομικα).

Μακαρι να κανω λαθος. Ξαναλεω εκτιμηση δικη μου ειναι οτι θα προτιμησει την Χαποελ. Δεν ειναι πληροφορια αυτη. Πληροφορια οτι σιγουρα θα παιξει ευρωλιγκα φετος και ηδη ταζεται σε ομαδες απο τον Μισκο. Ε μια απο αυτη ειμαστε εμεις. Παντως σιγουρα θα εχουμε σηριαλ

Παντως να ξερεις δεν ειμαι εγω ο insider. Και εγω τα μαθαινω απο φιλο που τα εφερε ετσι η τυχη τον τελευταιο χρονο να ερθουμε κοντα. Παντως επειδη με εχει κραξει τελευταια προσπαθω και εγω να ειμαι φειδωλος. Οτι μαθαινω το μεταφερω

Υ.Γ ο Πλωτας εχει συμφωνησει παινθα αποκτηθει ουτως ή αλλιως. Ειπα αν θα ειναι στην ομαδαναπο φετος θα φανει πως θα εξελιχθει η κατασταση με τον Γουοκαπ. Το πλανο ειναι να μεινει δανεικος καθως ο Παπ μεγαλωνει, ο Λαρεντζακης αν μεινει φετος του χρονου σιγουρα θα αποχωρησει . Οποτε θα χρειαστουν σιγουρα διαβατηρια.

Ασχετο αλλα απο τα καλυτερα διαβατήρια ειναι ο Ελαντζα μητρου λονγκ οσο αφορα να μπει νανπαιξει σε καλο επιπεδο και ο Αρης καπου διαβασα οτι θελει να τον δωσει δανεικο. Πως εχει ο καιρος γυρισματα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 8:49 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 5:15 pm
Εγώ σας στο λέω: το αφεντικό της Ντουμπάι έχει βάλει στο μάτι την Εστρέλα! :D
λογικο