Μεταγραφικές φήμες και πληροφορίες 2026-2027 - Insiders ή outsiders;

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 8539
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 28, 2006 7:56 pm
Τοποθεσία: Πειραιάς
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 10:15 pm

Το δωσεεεεε


Εικόνα
AlexD

 nba
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 2803
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 18, 2018 10:46 am
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 10:50 pm

Με βάλατε σε διαδικασία να μπω να δω το τουιτερ του και έχω πάθει ένα σοκ, γενικά όχι από τον Μάκη. Τι γίνεται εκεί έξω ρε φίλε για την στρογγυλή θεά.
Πρώτον, εντάξει εσείς εδώ χαβαλέ κάνετε, αλλά στο Χ τι τραμπουκισμός είναι αυτός; Αναγκάζομαι δηλαδή να επιμείνω λίγο ακόμα γιατί δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει όλο αυτό το μίσος και η χλεύη.

Ναι, γράφει περίεργα. Γράφει και γρίφους. Τα λέει όπως να ναι γενικά. Ποιον ενοχλεί δηλαδή; Όπως λέτε και πιο πάνω δεν κοροϊδεύει κανέναν για να βγάλει φράγκα, το κομμάτι του κάνει για πάρτη του.
Από κει και πέρα, το πρώτο σκρινσοτ που βρίσκω με απόδειξη σε μήνυμα είναι για Αρμόνι Μπρουκς δανεικό σε Βαλένθια και φαίνεται όντως να το έγραψε μια μέρα πριν βγει και ανακοινωθεί, γράφει χτες.

Παράλληλα δεν βλέπω καθόλου να έχει γράψει χιλιάδες πράγματα οπότε οκ κάτι θα πετύχει κιόλας. Για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, Παρτιζάν έχει πει λίγα συγκεκριμένα πράγματα εδώ και καιρό. Για τα τριάρια αυτά που είπαμε, ότι ο Γουόκαπ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού (δεν είπε μένει ή φεύγει), ότι ο Ντόρσεϊ θα ανανεώσει, ότι ο Λάρε θα έφευγε (προ Γουόκαπ) μάλλον για ΑΕΚ για την οποία είχε γράψει κάποιο ποσό, αλλιώς για Άρη και όχι ΠΑΟΚ και τέλος ότι έχουμε κυνηγήσει το θέμα Πουλακίδα.
Για ΠΑΟ ότι θα έφευγε ο Οσμάν (πίστευε Εφές ή Φενέρ δεν είχε ιδέα για ΠΑΟΚ), ο Τολιόπουλος (για ΠΑΟΚ) και ίσως ο Γκραντ. Για Χουάντσο έλεγε ότι θα μείνει απλώς δεν θα ανανεώσει (υποθέτω επειδή είχε ακούσει την πληροφορία ότι ο Χουάντσο θέλει να κλείσει στην Ισπανία παίζοντας με τον αδερφό του).
Μέσα ή έξω, αυτά είπε.

Και επαναφέρω το παράδειγμα Λάρκιν γιατί δεν μπορεί να σου έρθει έτσι στην τύχη να γράψεις τον Δεκέμβριο ότι ο Λαρκιν δεν μένει με τίποτα Εφές αν δεν το έχεις ακούσει κάπως ότι έχει ξενερώσει και θέλει να πάει σε σοβαρή ομάδα.

Νομίζω ότι όταν συνηθίζεις να μιλάς σε σοσιαλ όπως το Χ αρχίζεις να ξεχνάς πως είναι να μιλάνε οι άνθρωποι κανονικά και σου φαίνεται οκ αυτό που γίνεται εκεί μέσα. Είναι δεν είναι όμως, ποιος και πως το κρίνει έτσι και αλλιώς, σίγουρα σου πηδάει την ψυχολογία αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω γιατί και αυτός έχει αλλάξει τόσο σε σχέση με το χουπφέλας και γράφει τόσο επιθετικά ή γιατί κάποιοι είναι τόσο επιθετικοί απέναντι του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 17139
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 11:44 pm

δεν ειναι τυχαιο που τον κοροιδευει ολο το τουιτερ..ειχα βαλει παλιοτερα εναν που χε μαζεψει τις ΄΄πληροφοριες΄' του και ηταν παρα πολλα οτι να ναι..για λαρκιν το χε πει και ο λαλακης οτι προταθηκε στον παο τα χριστουγεννα.γενικα οπως ειπε και ο μπερι πρωτα το γραφει καποιος αλλος και μετα εχει την ΄΄έιδηση΄΄.

εγω ο μονος λογος που ασχοληθηκα απο τους τοσους παπατζες ειναι επειδη αυτος το παιζει ιστορια..και εχει εκνευριστικο υφος..ενω δεν πετυχαινει και κατι..δλδ αν πετυχαινε τι θα εκανε :lol: γιαυτο και ολοι τον αντιπαθουν..υπαρχουν 200 παπατζηδες χωρις να τους κραζει κανενας.

Dakotas

 a1greece
Reactions:
Δημοσιεύσεις: 583
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 21, 2017 4:14 pm
Τοποθεσία: Θεσπρωτια
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 11:47 pm

berry έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 10:15 pm
Το δωσεεεεε
Ρε τον σκύλο!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”