Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 06, 2026 1:39 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:35 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:26 pm

Δοκίμασα σιρόπι αγαύης σε γιαούρτι χθες και γκρεμίστηκε το μισό σπίτι. Μακριά απ' αυτό το διαόλι!
Στον μεσαιωνα θα σε ειχαν ριξει στην πυρα για ασκηση μαγειας :D
Σαν πύραυλος του Μασκ εκτοξεύθηκα απ' το κρεβάτι για τ' αστέρια. Μόλις ένα τεταρτάκι με τη λήψη αυτής της τροφής. Μόνο μέλι, μην το ξεχνάς.

Λέγοντας αυτά θυμήθηκα το μαύρο λουκάνικο με αίμα που έτρωγα λαίμαργα στο Τάμπερε. Άλλο από εκεί...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Αύγ 06, 2026 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 06, 2026 1:41 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:16 pm
Υπάρχει κάποιος άλλος εκτός του καιτ και των παναθηναϊκών να θέλει να έρθει ο μιροτιτς σε αυτήν την ομάδα;; Παρακαλώ να εμφανιστεί τώρα

Edit με πρόλαβε ο σακ :D
Καλά δεν είναι στις πάνω επιλογές μου εγώ τον οκεκε ήθελα τον Ντιαλό άντε και τον χεζονια .. απλά δεν καταλαβαίνω που προκύπτει ότι αν έρθει ο μιροτιτς καήκαμε .. σαν φιτ το καταλαβαίνω ότι δεν κολλάει εκτός και έρθει και ο Άντερσον πχ..αλλά όχι ότι μας χαλάει ο μιροτιτς να παίζει τα 12λ πίσω του βεζε .. λες και θα έρθει καλύτερος

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 1:46 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:41 pm
tokalytero3d έγραψε:
Υπάρχει κάποιος άλλος εκτός του καιτ και των παναθηναϊκών να θέλει να έρθει ο μιροτιτς σε αυτήν την ομάδα;; Παρακαλώ να εμφανιστεί τώρα

Καλά δεν είναι στις πάνω επιλογές μου εγώ τον οκεκε ήθελα τον Ντιαλό άντε και τον χεζονια .. απλά δεν καταλαβαίνω που προκύπτει ότι αν έρθει ο μιροτιτς καήκαμε .. σαν φιτ το καταλαβαίνω ότι δεν κολλάει εκτός και έρθει και ο Άντερσον πχ..αλλά όχι ότι μας χαλάει ο μιροτιτς να παίζει τα 12λ πίσω του βεζε .. λες και θα έρθει καλύτερος
Και είναι χαμηλότερου ρίσκου απ' τον Πουλακίδα, υπό την έννοια ότι είναι ελίτ, εμπειρότατος παίκτης Ευρωλίγκας, έτοιμο εργαλείο. Ο άλλος είναι νέος, αλλά δεν ξέρεις αν θα τα καταφέρει. Βέβαια ο Πουλακίδας ειναι Έλληνας και έχει μέλλον. Όπως και να 'χει, είναι μια πάρα πολύ καλή λύση για το δεύτερό μας τεσσάρι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Αύγ 06, 2026 1:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

είναι εντυπωσιακή αυτή η σιγή ασυρμάτου από την ΚΑΕ πάντως. ούτε μεταγραφές μετά το Μοντέρο, ούτε Γουόκαπ, ούτε Ντόρσεϊ, ούτε νέο ΣΕΦ, ούτε καν Sunel Arena.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 1:47 pm

yawn.brigade έγραψε:
είναι εντυπωσιακή αυτή η σιγή ασυρμάτου από την ΚΑΕ πάντως. ούτε μεταγραφές μετά το Μοντέρο, ούτε Γουόκαπ, ούτε Ντόρσεϊ, ούτε νέο ΣΕΦ, ούτε καν Sunel Arena.
Κάνουν διακοπές.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Αύγ 06, 2026 1:57 pm

yawn.brigade έγραψε:
Για γουοκαπ περιμένουν την ντουμπαι, για το σεφ είχαν πάει κάποιοι κάνανε καταγγελία και σταμάτησαν τα έργα της οροφής.. τελικά άκουσα ότι εκδικάστηκε απορρίφθηκε και συνεχίζουν κανονικά ..η Σανέλ είναι τελειωμένη υπόθεση εδώ και μήνες και του ντορσει μάλλον περιμένουν τι θα γίνει με τις υπόλοιπες μεταγραφές .. ίσως για το σαλαρι καπ ; Στην ουσία δεν έχει σημασία πότε θα κλείσει η συμφωνία τι τώρα τι αργότερα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:04 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:57 pm
yawn.brigade έγραψε:
Για γουοκαπ περιμένουν την ντουμπαι, για το σεφ είχαν πάει κάποιοι κάνανε καταγγελία και σταμάτησαν τα έργα της οροφής.. τελικά άκουσα ότι εκδικάστηκε απορρίφθηκε και συνεχίζουν κανονικά ..η Σανέλ είναι τελειωμένη υπόθεση εδώ και μήνες και του ντορσει μάλλον περιμένουν τι θα γίνει με τις υπόλοιπες μεταγραφές .. ίσως για το σαλαρι καπ ; Στην ουσία δεν έχει σημασία πότε θα κλείσει η συμφωνία τι τώρα τι αργότερα
ανακοινώσεις θέλουμε κύριε μου. έχετε; ανακοινώσεις.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:05 pm

tokalytero3d έγραψε:

Εγώ πάντως το κάνω από εντελώς ιδιοτελή κίνητρα, δεν κρύβομαι πίσω το δάχτυλο μου, με συμφέρει :mrgreen: να τον πάρετε και σας τον προωθώ με κάθε τρόπο :mrgreen: - αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μπορούσε να δουλέψει μια τέτοια προσθήκη. Ενδεικτικά, λίγο που προσπαθώ να θυμηθώ αν εξαιρέσουμε τον πετρουσεφ, έχετε να στρετσάρετε απο το 5, από την εποχή του Πέρο Άντιτς, όταν παίζατε κάτι σμολ μπολ! Γνώμη μου είναι πως αν τον παρετε, μπορεί μονο να λειτουργήσει με μια ακόμα προσθήκη στο 3 (που να πατάει και 4) και να είναι αμυντικό σκυλί του πολέμου.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:10 pm

Εγώ τον Μίροτιτς θα τον έβλεπα στον Ολυμπιακό μόνο με ένα συμβόλαιο 2ετίας των 2 εκ. το χρόνο (να πληρώνει ο Μίροτιτς στην ομάδα) !!! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:16 pm

ειπαμε καλοκαιρι δεν κινειται φυλλο αλλα να συζητατε για σεναρια επιστημονικης φαντασιας (χεζονια μιροτιτς κτλ) δεν το περιμενα, Μαλλον καποιοι εχουν πολυ ελευθερο χρονο :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:21 pm

kite26 έγραψε:
coach blue έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:35 pm

Στον μεσαιωνα θα σε ειχαν ριξει στην πυρα για ασκηση μαγειας :D
Σαν πύραυλος του Μασκ εκτοξεύθηκα απ' το κρεβάτι για τ' αστέρια. Μόλις ένα τεταρτάκι με τη λήψη αυτής της τροφής. Μόνο μέλι, μην το ξεχνάς.

Λέγοντας αυτά θυμήθηκα το μαύρο λουκάνικο με αίμα που έτρωγα λαίμαργα στο Τάμπερε. Άλλο από εκεί...
Μετα απο αυτο ο γυρος του θανατου απο την ψησταρια του μακη του βρωμιαρη επισημως μπαινει στα χελθυ φουντς :P

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:25 pm

Djole77 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:16 pm
ειπαμε καλοκαιρι δεν κινειται φυλλο αλλα να συζητατε για σεναρια επιστημονικης φαντασιας (χεζονια μιροτιτς κτλ) δεν το περιμενα, Μαλλον καποιοι εχουν πολυ ελευθερο χρονο :mrgreen:
ξεχνάς και την ζέστη :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:35 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:15 pm
Πάντως πέρσι ο μιροτιτς όσο πληρωνόταν είχε καλύτερα στατιστικά του βεζε .. θυμάμαι κάτι 18π μ.ο σε 20λ στο περίπου ..οπότε ότι είναι παλαίμαχος δεν ξέρω από που προκύπτει.. πιθανότατα θα είναι αναβάθμιση του Πίτερς αν έρθει απλά θα χουμε τα ίδια προβλήματα
αν ηταν να παρουμε το μιροτιτς ας κραταγαμε τον πητερς. το αφηγημα ηταν "θελουμε στο 4 παικτη διαφορετικο του Σασα" .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:42 pm

kite26 έγραψε:

Συγκρατήσου, λέμε!!! :D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Πέμ Αύγ 06, 2026 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:44 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:21 pm
kite26 έγραψε:

Μετα απο αυτο ο γυρος του θανατου απο την ψησταρια του μακη του βρωμιαρη επισημως μπαινει στα χελθυ φουντς :P
Mustamakkara, πολύ διαφορετικό, χωρίς λουκανικίλα. Σε προκαλώ έλα να φας στο Μάκη απ' το Βόλο και θα πάθεις την πλάκα σου. Το κλασικό πιτόγυρο πάρε και θα με υμνείς μετά. Πιτογυραριστούργημα! Μάλλον για άλλον Μάκη θα λες. Ένα καλό εδώ στην Κρήτη είναι ότι δεν έχει καλά πιτόγυρα και χάνω κιλά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”