Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:46 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:42 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:39 pm

Λέγοντας αυτά θυμήθηκα το μαύρο λουκάνικο με αίμα που έτρωγα λαίμαργα στο Τάμπερε. Άλλο από εκεί...
Συγκρατήσου, λέμε!!! :D
Ωχ, δεν ήταν αυτό που ίσως ακούστηκε! Ήταν κάπως αυτό!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Kostas89

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:47 pm

Ας πάρουμε gach και diakite(να δώσουμε και τον Θωμά) να τελειώνουμε σε λίγο θα αρχίσει η προετοιμασία αθλητικοί και οι δυο με καλό τρίποντο ο ένας ο άλλος λόγω συστήματος θα παίρνει πιο εύκολα σουτ μπορούν να γίνει 3andD στα χέρια του coach

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:50 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:35 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:15 pm
Πάντως πέρσι ο μιροτιτς όσο πληρωνόταν είχε καλύτερα στατιστικά του βεζε .. θυμάμαι κάτι 18π μ.ο σε 20λ στο περίπου ..οπότε ότι είναι παλαίμαχος δεν ξέρω από που προκύπτει.. πιθανότατα θα είναι αναβάθμιση του Πίτερς αν έρθει απλά θα χουμε τα ίδια προβλήματα
αν ηταν να παρουμε το μιροτιτς ας κραταγαμε τον πητερς. το αφηγημα ηταν "θελουμε στο 4 παικτη διαφορετικο του Σασα" .
Εκ των πραγμάτων φάνηκε πως αυτό ήταν και το τελευταίο θέμα της ομάδας. Πήραμε Ευρωλίγκα με παρόμοια σχεδόν τεσσάρια. Αλλά όταν είναι παικταράδες και οι δύο δεν αποτελεί και μεγάλο θέμα έτσι; Για μένα προσωπικά, πρέπει ο παίκτης που θα πάρουμε να τικάρει τα κουτάκια που χρειάζονται. Τώρα αν θα μοιάζει λίγο στο playstyle του Σάσα, λίγο με νοιάζει. Δε λέω ότι δε θα ήταν ιδανικό να έχεις δύο διαφορετικού τύπου παίκτες, αλλά θα σου άρεσε να μην είχε φονικό τρόποντο το δεύτερο τεσσάρι σου; Να βγαίνει ο Σάσα και να μην απειλείς από το τρίποντο απ' το 4;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:53 pm

Kostas89 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:47 pm
Ας πάρουμε gach και diakite(να δώσουμε και τον Θωμά) να τελειώνουμε σε λίγο θα αρχίσει η προετοιμασία αθλητικοί και οι δυο με καλό τρίποντο ο ένας ο άλλος λόγω συστήματος θα παίρνει πιο εύκολα σουτ μπορούν να γίνει 3andD στα χέρια του coach
diaKITE, ωραία περίπτωση παίκτη. Άμα ήταν και 3 χρόνια μικρότερος, θα ήταν το πουλεν μου. Όχι, είναι μια χαρά παίκτης, το ακούω ευχάριστα. Βέβαια με 33% ποσοστό στο τρίποντο...

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 2:57 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:36 pm
σε δυο βδομάδες ξεκινά η προετοιμασία και ο Παπ θα λείπει λόγω Εθνικής. είμαι περίεργος ποιος θα παίζει ακόμα και στις προπονήσεις.
@yawn.brigade ο Καραγιαννίδης. Ή μπορεί να πάρουμε με συμβόλαιο ενός μήνα τον Σμίτς (σαν άλλο Κουμάντζε).

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:57 pm
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:36 pm
σε δυο βδομάδες ξεκινά η προετοιμασία και ο Παπ θα λείπει λόγω Εθνικής. είμαι περίεργος ποιος θα παίζει ακόμα και στις προπονήσεις.
@yawn.brigade ο Καραγιαννίδης. Ή μπορεί να πάρουμε με συμβόλαιο ενός μήνα τον Σμίτς (σαν άλλο Κουμάντζε).
Ε ναι, αυτό δεν είναι θέμα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:02 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:44 pm
coach blue έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:21 pm

Μετα απο αυτο ο γυρος του θανατου απο την ψησταρια του μακη του βρωμιαρη επισημως μπαινει στα χελθυ φουντς :P
Mustamakkara, πολύ διαφορετικό, χωρίς λουκανικίλα. Σε προκαλώ έλα να φας στο Μάκη απ' το Βόλο και θα πάθεις την πλάκα σου. Το κλασικό πιτόγυρο πάρε και θα με υμνείς μετά. Πιτογυραριστούργημα! Μάλλον για άλλον Μάκη θα λες. Ένα καλό εδώ στην Κρήτη είναι ότι δεν έχει καλά πιτόγυρα και χάνω κιλά.
ινταλες μρε συντεκνε ,θα να μασ'ε τροζανεις ? δεν ε'ει καρα πιτογυρα στην Κρητη? εχτος μπλιο κι ανε εισαι Ηρακλειωτης μπαρε μου .εκια να μου πεις να το καταλαβω. Γιατι στα Χανια μια χαρα πιτογυρα εει

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:10 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:41 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 1:16 pm
Υπάρχει κάποιος άλλος εκτός του καιτ και των παναθηναϊκών να θέλει να έρθει ο μιροτιτς σε αυτήν την ομάδα;; Παρακαλώ να εμφανιστεί τώρα

Edit με πρόλαβε ο σακ :D
Καλά δεν είναι στις πάνω επιλογές μου εγώ τον οκεκε ήθελα τον Ντιαλό άντε και τον χεζονια .. απλά δεν καταλαβαίνω που προκύπτει ότι αν έρθει ο μιροτιτς καήκαμε .. σαν φιτ το καταλαβαίνω ότι δεν κολλάει εκτός και έρθει και ο Άντερσον πχ..αλλά όχι ότι μας χαλάει ο μιροτιτς να παίζει τα 12λ πίσω του βεζε .. λες και θα έρθει καλύτερος
Θέλαμε να διώξουμε τον Πίτερς να μπαίνει η αλλαγή του σασα να τρώει παιδάκια και θα μπαίνει ο μιρο να καθαριζει φασολάκια;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:33 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:35 pm

αν ηταν να παρουμε το μιροτιτς ας κραταγαμε τον πητερς. το αφηγημα ηταν "θελουμε στο 4 παικτη διαφορετικο του Σασα" .
Εκ των πραγμάτων φάνηκε πως αυτό ήταν και το τελευταίο θέμα της ομάδας. Πήραμε Ευρωλίγκα με παρόμοια σχεδόν τεσσάρια. Αλλά όταν είναι παικταράδες και οι δύο δεν αποτελεί και μεγάλο θέμα έτσι; Για μένα προσωπικά, πρέπει ο παίκτης που θα πάρουμε να τικάρει τα κουτάκια που χρειάζονται. Τώρα αν θα μοιάζει λίγο στο playstyle του Σάσα, λίγο με νοιάζει. Δε λέω ότι δε θα ήταν ιδανικό να έχεις δύο διαφορετικού τύπου παίκτες, αλλά θα σου άρεσε να μην είχε φονικό τρόποντο το δεύτερο τεσσάρι σου; Να βγαίνει ο Σάσα και να μην απειλείς από το τρίποντο απ' το 4;
μην τα λες σε εμενα ,εγω φωναζα να κρατησουμε τον αλεκο. κανενα προβλημα δεν ειχα αν εχουν τα 2 4αρια μου 40+ τριποντο ισα ισα που οταν εμπαινε ο πητερς μεσα γουσταρα που εκτελουσε ακομα και κρυος με το "καλημερα ". Αλλο λεω εγω οτι αν τελικα το πλανο ηταν αυτο για ποιο λογο δεν καναμε ανανεωση στον Αλεκο νωριτερα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:39 pm

kite26 έγραψε:

μην τα λες σε εμενα ,εγω φωναζα να κρατησουμε τον αλεκο. κανενα προβλημα δεν ειχα αν εχουν τα 2 4αρια μου 40+ τριποντο ισα ισα που οταν εμπαινε ο πητερς μεσα γουσταρα που εκτελουσε ακομα και κρυος με το "καλημερα ". Αλλο λεω εγω οτι αν τελικα το πλανο ηταν αυτο για ποιο λογο δεν καναμε ανανεωση στον Αλεκο νωριτερα .
Ο αλεξ είναι εξαιρετικός παίχτης και συμπαθής, από πέρσι έλεγα ότι ταιριάζει σε εμάς και εκτιμώ το ποσό χαμηλών τόνων είναι και ποσο επαγγελματίας. Αν εφυγα γιατί υπάρχει πλάνο να έρθει παίχτης με αλλά χαρακτηριστικά το ακούω και θα ήθελα να το δω. Αν όχι, έχετε κάνει μεγάλη πατάτα που έφυγε.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:40 pm

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:02 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 2:44 pm

Mustamakkara, πολύ διαφορετικό, χωρίς λουκανικίλα. Σε προκαλώ έλα να φας στο Μάκη απ' το Βόλο και θα πάθεις την πλάκα σου. Το κλασικό πιτόγυρο πάρε και θα με υμνείς μετά. Πιτογυραριστούργημα! Μάλλον για άλλον Μάκη θα λες. Ένα καλό εδώ στην Κρήτη είναι ότι δεν έχει καλά πιτόγυρα και χάνω κιλά.
ινταλες μρε συντεκνε ,θα να μασ'ε τροζανεις ? δεν ε'ει καρα πιτογυρα στην Κρητη? εχτος μπλιο κι ανε εισαι Ηρακλειωτης μπαρε μου .εκια να μου πεις να το καταλαβω. Γιατι στα Χανια μια χαρα πιτογυρα εει
Ηράκλειο, δεν έχει πράμα. Άστο, καλύτερα γιατί θέλω να μην πάρω κιλά. Καλύτερα που δεν έχει ωραία πιτόγυρα.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:43 pm

kein έγραψε:
Πέμ Αύγ 06, 2026 3:39 pm

Ο αλεξ είναι εξαιρετικός παίχτης και συμπαθής, από πέρσι έλεγα ότι ταιριάζει σε εμάς και εκτιμώ το ποσό χαμηλών τόνων είναι και ποσο επαγγελματίας. Αν εφυγα γιατί υπάρχει πλάνο να έρθει παίχτης με αλλά χαρακτηριστικά το ακούω και θα ήθελα να το δω. Αν όχι, έχετε κάνει μεγάλη πατάτα που έφυγε.
Πατάτα δεν ξέρω εάν μπορεί να θεωρηθεί. Σε περίπτωση που ένας παίκτης θέλει να φύγει, είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον μεταπείσεις. Παίκτης θα βρεθεί, ελπίζω με τα χαρακτηριστικά που όλοι μας τονίζουμε.

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:45 pm

Ο Peters στον τελικό έπαιξε σαν MVP. Μαζί με τη σκληράδα και την ηρεμία που έδινε ο Walkup, είναι τεράστια απώλεια. Και για τη δεύτερη πεντάδα και για τη χημεία της ομάδας γενικά.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:46 pm

kite26 έγραψε:

Σε αυτό συμφωνώ, θα έπρεπε να είχαμε δώσει μεγαλύτερη βάση στον παίκτη.

Kostas89

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 06, 2026 3:54 pm

Justin Anderson; Αθλητικός με τρίποντο όχι καλύτερος του Ward αλλά ίσως τον ταρακουνήσει λίγο μπας βελτιώσει το τρίποντο του

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”