Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 07, 2026 6:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 4:35 pm
@qspock Πρόσεξε τι ποστάρεις, οι φλωροι που αναφέρεις είναι ο περσινός MVP και ο καλύτερος ψηλός της λίγκας.

Δεν κάνουμε bodybuilding εδώ ούτε παίζουμε MMA. Αν μετρούσε ποιος είναι πιο χτισμένος τότε ο CMM θα έβγαινε ο καλύτερος κοντός της λίγκας και ο Μοντέρο ο χειρότερος..
Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 07, 2026 6:14 pm

ο εβανς τελικα πηγε στα λιονταρια του λονδινου μεσω ζαλγκιρις..θα τον δουμε(?)στο γιουροκαπ του χρονου.

ο χοαρντ δεν ακουγεται γιατι δεν θα τον δωσει και η μακαμπι επισης..

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Αύγ 07, 2026 6:21 pm

shaq7 έγραψε:
ο εβανς τελικα πηγε στα λιονταρια του λονδινου μεσω ζαλγκιρις..θα τον δουμε(?)στο γιουροκαπ του χρονου.

Δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει πολλά η Μακάμπι αν θέλει να φύγει κάποιος.

Έχασε τον Μπλατ χωρίς να κάνει κιχ.

Για να υπογράψει ο Τάις έβαλε αυτούς τους όρους :

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 07, 2026 6:28 pm

τον χορντ και τον σορκιν υποθετω θα τους τσιμπουσαν ομαδες ευρωλιγκας αν γινοταν.

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Παρ Αύγ 07, 2026 7:12 pm

Sokin100 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 6:12 pm
Heisenberg έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 3:35 pm
δεν υπαρχει θεμα οτζελεγε. παμε παρακατω. τσαμπα οι σελιδες.

ο Γιαμπουσελε τον ειδε φιλος μπαριστα σε καφε ειναι φετες σε σχεση με αυτο που εβγαινε προς τα εξω.

ολα αυτα τα κωλαρας και χοντρος ειναι καφενειακου πειραγματος.

εγω θα παιρνα 3αρι με τριποντο σε βαθος χρονου και τωρα στο 4 τον Τζειλιν Χορντ της Μακαμπι με καποιο τροπο.
εχει ακομα καλο potential και ας ειναι 27 ηδη.
Nαι ρε φιλε jaylen hoard. Απορω γιατι αυτος ο παικτης δεν ακούγεται γενικα ενω ειναι τοσο καλος. 2 σερι χρονιες πρωτος στο pir στην μακαμπι. 2ος στα ριμπάουντ στην euroleague. Διεθνής με την γαλλια. Του 99 νεότατος. Νομιζω καλύτερο 4ρι δν μπορουμε να βρουμε απο ευρωπη. Θα μου πεις θα θελει να ερχεται να παιζει πισω απο σασα; εκεί ειναι το ζήτημα.
Στο λέω εγώ. Όχι δεν θα θελει :dribble:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Αύγ 07, 2026 7:21 pm

Knoxville έγραψε:

καλα ας κοιταξει πρωτα να βρει ομαδα που θα τον πληρωνει και μετα βαζει και ορους :mrgreen:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 7:22 pm

shaq7 έγραψε:

Μάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Έβανς θα ξαναπαίξει μπάσκετ. Έχει λιώσει πάλι στην προετοιμασία, ελπίζω αυτή την φορά να μην βγάλει άλλο τραυματισμό. Θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα Γενάρη μήνα να γυρίσει Ζαλγκίρις να είναι το 4ο γκάρντ της (ειδικά αν δεν της βγει ο Κάρλσεν).

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 07, 2026 7:34 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Έβανς θα ξαναπαίξει μπάσκετ. Έχει λιώσει πάλι στην προετοιμασία, ελπίζω αυτή την φορά να μην βγάλει άλλο τραυματισμό. Θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα Γενάρη μήνα να γυρίσει Ζαλγκίρις να είναι το 4ο γκάρντ της (ειδικά αν δεν της βγει ο Κάρλσεν).
Κι εγω τον πιστευω τον Εβανς. Και θεωρω εφοσον φαγαμε το σκ@το δυο χρονια επρεπε να κανουμε εμεις αυτο που εκανε τωρα η ζαλγκιρις.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Αύγ 07, 2026 7:38 pm

Του Γιάμπου είναι καθαρά θέμα γενετικής, έχει το λεγόμενο ''Βαρελοειδές" σχήμα με πολύ φαρδιά λεκάνη, άρα ακόμη και σε χαμηλό ποσοστό λίπους δεν μπορεί να έχει το V-taper που θα περίμενε κάποιος να δει αλλά φαίνεται μονοκόματος , στο bodybuilding αυτός είναι ο ορισμός της "κακής γενετικής" για το άθλημα. Για αυτόν τον λόγο αν τον συγκρίνεις με έναν αθλητή του Bodybuilding στα ίδια κιλά, ύψος, ποσοστό λίπους θα νομίζεις οτι ο Γιάμπου έχει 18%+. Ταυτόχρονα για το πόσο πιο θολός φαίνεται στο 10% μην ξεχνάμε το κομμάτι των "υγρών" που έχει πάνω του καθώς για το μπάσκετ θες την αντίστοιχη ενυδάτωση. Αν τον βάλεις για 3 βδομάδες σε φάση αφυδάτωσης με manipulation υδατανθράκων, νατρίου, νερού με στόχο να δεις το πραγματικό condition, θα δεις οτι όντως είναι στο 10%. Το βασικό κομμάτι όμως που πάντα θα κάνει το μάτι να λέει ''Αποκλείεται να έχει 10%" είναι το σκαρί του και αυτός είναι όντως από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να το επικαλεστούν.
Υπάρχουν βιντεάκια που δείχνουν ανθρώπους στο ίδιο ποσοστό λίπους με τεράστιες διαφορές στην εικόνα. Για όποιον θέλει να το ψάξει περεταίρω.

Τώρα στα δικά μας, νομίζω είναι απόλυτα κατανοητό οτι η ομάδα έχει βρει ποιον/ποιους θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι η όποια κίνηση δεν μπορεί να γίνει τώρα. Διαφορετικά θα είχε ήδη πάρει κάποιον. Εγώ πιστεύω ότι ο ένας από τους δυο φοργουορντ που θα έρθει θα μας αφήσει πολύ ικανοποιημένους.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Αύγ 07, 2026 7:42 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 2:16 pm
Η λιπομετρηση του έδειξε λίγο κάτω από 10% με DEXA
Στο draft combine πριν 10 έτη ειχε 6% στις 275 lbs
Τώρα είναι 280+ lbs
Να πάμε παρακάτω κ να αφήσουμε τα καφενειακα ,τα οφφ τοπικ κ τα "σε μιλάει η εμπειρία χρονων"?
Είχε μετρηθεί πράγματι 275 lbs στο draftcompine αλλά όχι και 6% λίπος εκείνη την στιγμή.
Βρήκα αυτό: https://www.bostonglobe.com/sports/celt ... hatgpt.com (freepaywall)

Που λέει ότι μετά το draft και αφού πήγε στην Κίνα να παίξει έκανε για ένα μήνα διατροφή προπόνηση και έχασε 10 πόντους και έπεσε από το 9% στο 6%. Και πάλι μιλάμε για εντυπωσιακά νούμερα μυϊκής μάζας.

Η φωτογραφία δεν αποδεικνύει κάτι για το DEXA, μπορεί κάλιστα να ήταν 10% εκείνη την μέρα και μέχρι τώρα να πήρε 2-3 κιλά και να ανέβηκε λίγο το ποσοστό του, δεν βλέπω τι σημασία παίζει, ο τύπος είναι θηρίο.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Αύγ 07, 2026 7:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 7:21 pm
Knoxville έγραψε:

καλα ας κοιταξει πρωτα να βρει ομαδα που θα τον πληρωνει και μετα βαζει και ορους :mrgreen:
Γενικά δεν τμτον βλέπω καλά τον Μιζραχι. Για χρεοκοπία παει κι αυτος...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Αύγ 07, 2026 8:02 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 7:42 pm

Η φωτογραφία δεν αποδεικνύει κάτι για το DEXA, μπορεί κάλιστα να ήταν 10% εκείνη την μέρα και μέχρι τώρα να πήρε 2-3 κιλά και να ανέβηκε λίγο το ποσοστό του, δεν βλέπω τι σημασία παίζει, ο τύπος είναι θηρίο.
αυτο μου θυμιζει την μανα μου που πριν κανει εξεταση για τον σακχαρο μια βδομαδα δεν τρωει τιποτα και μετα την εξεταση χτυπαει 2 γαλακτομπουρεκα απο κοσμικο :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 8:10 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ολοκληρη Ζαλγκίρις του έδωσε συμβόλαιο οπότε σίγουρα δεν ήσουν ο μονος. Και τόσοι ολυμπιακοί θελουν να τον δουν να ξαναπαιζει

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 8:13 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 7:34 pm
Dimmitz έγραψε:

Κι εγω τον πιστευω τον Εβανς. Και θεωρω εφοσον φαγαμε το σκ@το δυο χρονια επρεπε να κανουμε εμεις αυτο που εκανε τωρα η ζαλγκιρις.
Εντάξει αν είναι τον ξαναπαιρνουμε από Ζαλγκίρις πάλι :mrgreen:

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 8:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 4:56 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 4:53 pm
παντως ο οτζελεγιε αν ειναι ακομα ετσι γιατι αυτο ειναι απο το 20..εχει το καλυτερο κορμι της λιγκας..ετσι ειναι το μονοψηφιο ποσοστο λιπους στην πραγματικοτητα.

ουτε αυτο ειναι μονοψηφιο,ειναι πολυ κοντα βεβαια
ρε παιδες ενα ποσοστο λιπους κατω απο 10% πρωτον δεν μπορει να διατηρηθει για μεγαλο διαστημα (εκτος κι αν εισαι 60 kg και δευτερον αν κρατηθει για μεγαλο διαστημα αρχιζει να γινεται επικινδυνο για την γενικη υγεια. οποιοςδηποτε ειναι κατω απο 15 ποσοστο λιπους και γυμναζεται εχει εμφανεις κοιλιακους (και τους κατω που ειναι οι πιο δυσκολοι). αν καποιος κινειτα σε ενα 13-14 % ειναι κομματια . κατω απο εκει αρχιζουν ορμονικα προβληματα κι αλλες ιστοριες

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”