Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 1:56 pmΕίναι τωρα 5 σελίδες που το τιμημένο θρεντ των Ολυμπιακών μεταγραφων εχει μετατραπεί σε online έκδοση του ελληνικου περιοδικού "bodybuilding" που διάβαζα στα 80ς μαζι με το muscle and fitness στο γυμναστήριο που έκανα παιδάκι καράτε, οσο περίμενα τη μητέρα μου να τελειώσει aerobics αλλα Jane fonda.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακράν η χειρότερη μεταγραφική περίοδος φέτος ..τους δύο καλούς τους πήραμε πριν καν ξεκινήσει και όλο το καλοκαίρι δεν έχουμε τι να κάνουμε .. όχι μόνο δεν έχουμε κάποιον μισιτς μιροτιτς να κυνηγάμε όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν βγαίνει ούτε ένα όνομα κάτι .. μέχρι και οι ανανεώσεις στο περίμενε είναι
Τουλάχιστον σε λίγο θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν εχει σημα ο προεδρος. Υπομονη.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 3:02 pmΜακράν η χειρότερη μεταγραφική περίοδος φέτος ..τους δύο καλούς τους πήραμε πριν καν ξεκινήσει και όλο το καλοκαίρι δεν έχουμε τι να κάνουμε .. όχι μόνο δεν έχουμε κάποιον μισιτς μιροτιτς να κυνηγάμε όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν βγαίνει ούτε ένα όνομα κάτι .. μέχρι και οι ανανεώσεις στο περίμενε είναι
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... xo-photos/
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν είχαμε κλείσει απ τον ιουλιο 3αρι και 4αρι δεν θα με χαλαγε αυτή η ανεμελια. Αλλά τώρα κάτι σε τρώει..shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 3:02 pmΜακράν η χειρότερη μεταγραφική περίοδος φέτος ..τους δύο καλούς τους πήραμε πριν καν ξεκινήσει και όλο το καλοκαίρι δεν έχουμε τι να κάνουμε .. όχι μόνο δεν έχουμε κάποιον μισιτς μιροτιτς να κυνηγάμε όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν βγαίνει ούτε ένα όνομα κάτι .. μέχρι και οι ανανεώσεις στο περίμενε είναι
Όπως έκανε ο παο και τώρα έχει άπλετο χρόνο ο τουλουμπας να αναλύει τα του Γουοκαπ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι και εγω το έγραφα .. προσωπικά δεν έχω άγχος , μου αρκεί ότι θα βλέπω την ομάδα με κανονικά Γκαρντ.. απλά είναι τέρμα βαρετό μεταγραφικό καλοκαίρι γιαυτο και ασχολούμαστε με τον γουοκαπ και τα κιλά του γιαμπουcoach blue έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 3:24 pmΤελεια ειναι . Χαλαρουιτα .
Μ αρεσει που ολη τη χρονια αρκετοι εγραφαν ( οχι μονο οι μπαρτζωκιμπαν ) οτι αν ο μπαρτζωκας παρει την ευρωλιγκα μετα εχει το ελευθερο να κανει οτι πειραμα θελει .
Τωρα τι αγχωνεστε αν θα ερθει και ποιος θα ερθει ;
Τώρα έχουν πάει και διακοπές οι ρεπόρτερ και σταμάτησαν και τα μούφα ονόματα
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και ειπα να ανεβω αλλα μου φανηκε ψηλα... Μπορει κ να τον πετυχαινα να μαθαινα κατι, ως εκπροσωπoς basketfiorumRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 3:28 pmΔεν εχει σημα ο προεδρος. Υπομονη.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 3:02 pmΜακράν η χειρότερη μεταγραφική περίοδος φέτος ..τους δύο καλούς τους πήραμε πριν καν ξεκινήσει και όλο το καλοκαίρι δεν έχουμε τι να κάνουμε .. όχι μόνο δεν έχουμε κάποιον μισιτς μιροτιτς να κυνηγάμε όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν βγαίνει ούτε ένα όνομα κάτι .. μέχρι και οι ανανεώσεις στο περίμενε είναι
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... xo-photos/
ΥΓ: Προεδρε να πας να φας στο Λιωνα πανω στη θαλασσα για ολοφρεσκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Σάβ Αύγ 08, 2026 4:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα αυτοί έχουν αδύναμα πόδια δεν κάνουνRedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 3:53 pmΕγώ λέω να κοιτάμε παίχτες που είναι της καλλισθενικης γυμναστικής. Αποδίδουν καλύτερα
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω λεω να χαλαρωσετε. Εγω θα επιμεινω οτι θα παμε για 2 φοργουορντ ιδανικα διπλοθεσιτες. Ο ενας θα αποκτηθει πριν την προετοιμασια και ο αλλος ισως καθυστερησει.
Παντως εχει αποφασισθει πιο εκτενείς ροτεισιον στην Α1 ειδικα στις αρχες με τις πολλες μετακινησεις.
Για Γουοκαπ οπως ειπα δεν υπαρχει κανενα θεμα και δεν ξέρω που βγηκε η ειδηση οτι υα πληρωσει και ο ιδιος.
Για Λαρεντζακη παλι δεν ξερω τιποτα και δεν νομιζω να γινει τιποτα αν δεν κλεισουμε πλεονασμα διαβατηριων
Γουοκαπ, Ντορσει, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Καραγιαννιδης, Βεζενκοφ και Λαρεντζακης. Δεν υπαρχει περιθωριο να φυγει ο Λαρεντζακης καθως ο Πλωτας που εχει κλεισει μαλλον θα μεινει με καθεστος Καραγιαννιδη.
Η ομαδα αποκλειεται να παει με λιγοτερο απο 16 παικτες
Τωρα ειμαστε στους 14
Παντως εχει αποφασισθει πιο εκτενείς ροτεισιον στην Α1 ειδικα στις αρχες με τις πολλες μετακινησεις.
Για Γουοκαπ οπως ειπα δεν υπαρχει κανενα θεμα και δεν ξέρω που βγηκε η ειδηση οτι υα πληρωσει και ο ιδιος.
Για Λαρεντζακη παλι δεν ξερω τιποτα και δεν νομιζω να γινει τιποτα αν δεν κλεισουμε πλεονασμα διαβατηριων
Γουοκαπ, Ντορσει, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Καραγιαννιδης, Βεζενκοφ και Λαρεντζακης. Δεν υπαρχει περιθωριο να φυγει ο Λαρεντζακης καθως ο Πλωτας που εχει κλεισει μαλλον θα μεινει με καθεστος Καραγιαννιδη.
Τωρα ειμαστε στους 14
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πως θα γινει το ροτεισον οταν παιζουν μονο 6 ξενοι και ντορσει βεζε ειναι απο αυτους που θα πρεπει να ξεκουραζοντε?Christofis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 4:10 pm
Τωρα ειμαστε στους 14
επισης πλεον με αρη παοκ αεκ αν παμε με τον νετζηπογλου δεν κερδιζουμε..αρα δεν το κοβω να γινεται..
ο γουοκαπ αμα μεινει δυσκολα δεν θα ναι ξενερωμενος..επισης αν μεινει και αυτος και ο τζοσεφ και ερθουν και 2 φοργουορντ σαν να μην βγαινουν οι ρολοι...
15 εχουμε αν ειναι και ο καραγιαννιδης.αν μεινει ο γουοκαπ λογικα θα δωσουν τον λαρε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο