Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 08, 2026 4:37 pm

Γιατρέ ακόμα επιμένεις ότι θα πάμε για δύο forward?

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 08, 2026 4:48 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 4:10 pm
Εγω λεω να χαλαρωσετε. Εγω θα επιμεινω οτι θα παμε για 2 φοργουορντ ιδανικα διπλοθεσιτες. Ο ενας θα αποκτηθει πριν την προετοιμασια και ο αλλος ισως καθυστερησει.

Παντως εχει αποφασισθει πιο εκτενείς ροτεισιον στην Α1 ειδικα στις αρχες με τις πολλες μετακινησεις.

Για Γουοκαπ οπως ειπα δεν υπαρχει κανενα θεμα και δεν ξέρω που βγηκε η ειδηση οτι υα πληρωσει και ο ιδιος.

Για Λαρεντζακη παλι δεν ξερω τιποτα και δεν νομιζω να γινει τιποτα αν δεν κλεισουμε πλεονασμα διαβατηριων

Γουοκαπ, Ντορσει, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Καραγιαννιδης, Βεζενκοφ και Λαρεντζακης. Δεν υπαρχει περιθωριο να φυγει ο Λαρεντζακης καθως ο Πλωτας που εχει κλεισει μαλλον θα μεινει με καθεστος Καραγιαννιδη.

Η ομαδα αποκλειεται να παει με λιγοτερο απο 16 παικτες

Τωρα ειμαστε στους 14
Δεν ξέρω από πού αντλείς τις πληροφορίες σου, αλλά δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Γουόκαπ θα φύγει σύντομα, το ίδιο και ο Λαρεντζάκης. Για Ντόρσεϊ ακόμα δεν έχει κλείσει, αλλά το πράγμα πάει θετικά.

Εχω πει ποιος είναι ο στόχος σε παλιότερο ποστ !

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Αύγ 08, 2026 4:49 pm

Dimmitz έγραψε:
Ειδικά αν ο ένας είναι ο Πουλακιδας

@shaq7
Πάμε να δούμε 8αδα
Μοντερο-CMM-Τζοζεφ
Fournier
Ο Ward μονο αλλαγή σε 8αδα αντι ενος PG ή Φουρνιε
Μεταγραφη 4αριού
3 ψηλοί

οταν έχεις λχ δηλωμένους 3 σεντερ στην 8αδα και μένει εξω διαφορετικός κάθε αγωνιστική.

Επισης μπορεί κάθε μισό γύρο να αλλάζει η δυάδα των PG μεταξύ CMM-Montero-Joseph

Στο 3 λογικά θα παει σταθερα Παπ-Νετζηπογλου εκτος εάν ερθει ο Πουλακιδας

Επισης να υπολογίσεις ποιοι είναι αυτοί που χρειάζονται conditioning και προσοχη στο χειρισμό τους.

Δεν λέω οτι δεν είναι challenging, αλλα θα πρέπει λογικά να ξεχάσουμε τις χρονιες που GBL ειχαμε 0-1 ηττα. Ας χαθεί και κανένα παιχνίδι. Το να ψηθεί ο Νετζηπογλου και ο Καραγιαννιδης σε 3-4 δύσκολα παιχνίδια θα είναι κερδος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Σάβ Αύγ 08, 2026 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 08, 2026 4:56 pm

Εγώ βλέπω να παίρνουμε έναν παίχτη για αλλαγή του Σάσα ιδανικά να πατάει και στο 5. Αν πάει τελικά ο γουοκαπ Ντουμπάι ίσως αυτός να είναι ο Ντιακιτε. Και για το 3 περιμένουμε τον Χεζονια.. πιστεύω θα γυρίσει Ευρώπη πριν τον Δεκέμβριο.

Για μένα σίγουρα έχει γίνει κουβέντα με τον παίχτη και τον Μισκο και πιθανόν να τα έχουν βρεί.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 4:59 pm

Rolf έγραψε:
Christofis έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 4:10 pm
Εγω λεω να χαλαρωσετε. Εγω θα επιμεινω οτι θα παμε για 2 φοργουορντ ιδανικα διπλοθεσιτες. Ο ενας θα αποκτηθει πριν την προετοιμασια και ο αλλος ισως καθυστερησει.

Παντως εχει αποφασισθει πιο εκτενείς ροτεισιον στην Α1 ειδικα στις αρχες με τις πολλες μετακινησεις.

Για Γουοκαπ οπως ειπα δεν υπαρχει κανενα θεμα και δεν ξέρω που βγηκε η ειδηση οτι υα πληρωσει και ο ιδιος.

Για Λαρεντζακη παλι δεν ξερω τιποτα και δεν νομιζω να γινει τιποτα αν δεν κλεισουμε πλεονασμα διαβατηριων

Γουοκαπ, Ντορσει, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Καραγιαννιδης, Βεζενκοφ και Λαρεντζακης. Δεν υπαρχει περιθωριο να φυγει ο Λαρεντζακης καθως ο Πλωτας που εχει κλεισει μαλλον θα μεινει με καθεστος Καραγιαννιδη.

Η ομαδα αποκλειεται να παει με λιγοτερο απο 16 παικτες

Τωρα ειμαστε στους 14
Δεν ξέρω από πού αντλείς τις πληροφορίες σου, αλλά δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Γουόκαπ θα φύγει σύντομα, το ίδιο και ο Λαρεντζάκης. Για Ντόρσεϊ ακόμα δεν έχει κλείσει, αλλά το πράγμα πάει θετικά.

Μαλιστα. Προειδοποιησε μας με τικ τακ και ωχ ωχ ωχ.

Αν επιθυμεις διαλογο ευχαριστως. Αν επιθυμεις να το παιξεις ξερολας παρτο κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια. Οχι σε μενα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Σάβ Αύγ 08, 2026 5:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 08, 2026 5:09 pm

SbioTech έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 4:49 pm
Dimmitz έγραψε:
Ειδικά αν ο ένας είναι ο Πουλακιδας

@shaq7
Πάμε να δούμε 8αδα
Μοντερο-CMM-Τζοζεφ
Fournier
Ο Ward μονο αλλαγή σε 8αδα αντι ενος PG ή Φουρνιε
Μεταγραφη 4αριού
3 ψηλοί

οταν έχεις λχ δηλωμένους 3 σεντερ στην 8αδα και μένει εξω διαφορετικός κάθε αγωνιστική.

Επισης μπορεί κάθε μισό γύρο να αλλάζει η δυάδα των PG μεταξύ CMM-Montero-Joseph

Στο 3 λογικά θα παει σταθερα Παπ-Νετζηπογλου εκτος εάν ερθει ο Πουλακιδας

Επισης να υπολογίσεις ποιοι είναι αυτοί που χρειάζονται conditioning και προσοχη στο χειρισμό τους.

Δεν λέω οτι δεν είναι challenging, αλλα θα πρέπει λογικά να ξεχάσουμε τις χρονιες που GBL ειχαμε 0-1 ηττα. Ας χαθεί και κανένα παιχνίδι. Το να ψηθεί ο Νετζηπογλου και ο Καραγιαννιδης σε 3-4 δύσκολα παιχνίδια θα είναι κερδος
τον τζοσεφ τον βλεπω δυσκολα για ελληνικο πρωταθλημα...ακομα κι αν μιλαμε για 8αδα.θεωρω πως θα παρουν πολυ χρονο οι μοντερο,μακινταιρ για να βρει ο μπαρτζωκας τα διδυμα και ποιος ταιριαζει με ποιον περισσοτερο
η λογικη λεει πως πρωτο ροτεισον θα ειναι μακινταιρ με ντορσει και δευτερο μοντερο με φουρνιε
αν μεινει ο γουοκαπ θα παει δευτερο ροτεισον
γενικως το δευτερο ροτεισον με την συντηρηση που θα κανει ο φουρνιε και την ψιλοβαρεμαρα που θα εχει στην αρχη το βλεπω να το τρεχει ολο ο μοντερο

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 5:25 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 4:59 pm
Rolf έγραψε:

Μαλιστα. Προειδοποιησε μας με τικ τακ και ωχ ωχ ωχ.

Αν επιθυμεις διαλογο ευχαριστως. Αν επιθυμεις να το παιξεις ξερολας παρτο κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια. Οχι σε μενα
οταν λες για γουοκαπ δεν υπαρχει κανενα θεμα φανταζομαι εννοεις πως δεν υπαρχει καποια συμφωνια σωστα?με δεδομενα πως η ντουμπαι κανει προσφορες νομιζω πως με τον παικτη τα εχει βρει και ο γουοκαπ θελει ζεστα να αποχωρησει.ετσι?δεν ειναι πχ ντορσει που απλα θελει χρηματα...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 08, 2026 5:29 pm

Νομίζω ότι κακώς υπολογίζετε τον ουοκαπ για την νέα σεζόν. Δεν είμαι ινσαιντερ (ευτυχώς) αλλά καθαρα με την αίσθηση και τη λογική, κανέναν πλέον δεν συμφέρει να μείνει.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 08, 2026 5:40 pm

και εγω δεν το πιστευω οτι θα μεινει ο γουοκαπ οπως δεν εμεινε και ο πετρουσεφ..

στους 8 ξενους που θα δηλωθουν δεν νομιζω οτι χωραει ο τζοσεφ..

μοντερο μακινταιρ φουρνιε γουορντ 4ρι μιλου ταρικ ειναι 1000% οι 7/8.μετα μενουν ο χολ ο τζοσεφ και αν παρθει και 3ρι..αν το 4ρι δεν παιζει και 5 τοτε ο χολ θα δηλωθει να ξεκουραζει τον μιλου..Ιδανικα θελουμε ενα 4ρο5ρι για να μπορει να δηλωθει και το 3ρι η ο τζοσεφ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Αύγ 08, 2026 5:52 pm

Rolf έγραψε:

new insider on the block η παρακολουθουσες και εσυ καιρο το φορουμ? :mrgreen:

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 6:03 pm

shaq7 έγραψε:
και εγω δεν το πιστευω οτι θα μεινει ο γουοκαπ οπως δεν εμεινε και ο πετρουσεφ..

στους 8 ξενους που θα δηλωθουν δεν νομιζω οτι χωραει ο τζοσεφ..

μοντερο μακινταιρ φουρνιε γουορντ 4ρι μιλου ταρικ ειναι 1000% οι 7/8.μετα μενουν ο χολ ο τζοσεφ και αν παρθει και 3ρι..αν το 4ρι δεν παιζει και 5 τοτε ο χολ θα δηλωθει να ξεκουραζει τον μιλου..Ιδανικα θελουμε ενα 4ρο5ρι για να μπορει να δηλωθει και το 3ρι η ο τζοσεφ
γενικως αν παρθουν 2 φοργουορντς και ειναι και οι 2 ξενοι θα μαζευτουν 10 ξενοι συνολικα
μοντερο,μακινταιρ,τζοσεφ,φουρνιε,γουορντ,3αρι ξενο,4αρι ξενο,μιλουτινοφ,ταιρικ,χολ
εκ των οποιων θα παιζουν οι 6 στη ελλαδα και θα ειναι δηλωμενοι οι 8
αντε πες εσυ ποιους 2 θα αφηνες εκτος?να αφηνες μεταγραφη σου εκτος?λιγο δυσκολο
να αφησεις τον χολ αν παρεις 4-5αρι?νταξει νομιζω ο χολ θα νιωσει λιγο αδικημενος γιατι και στην ευρωλιγκα 3η επιλογη θα ειναι λογικα οποτε δεν θα εχει και τον τρελο χρονο.ειδικα αν παρεις και βαρβατο 4-5αρι μπορει να παει και 4ος στην ιεραρχια στα σεντερ
μην αποκλειεις αν οι μεταγραφες ειναι βαρβατες[1.5εκ+ συμβολαιο] αυτος που θα μενει εκτος 8αδας να ειναι ο γουορντ

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 5:52 pm
Rolf έγραψε:

new insider on the block η παρακολουθουσες και εσυ καιρο το φορουμ? :mrgreen:
Δεν θυμάσαι που νομιζε οτι ο γιατρός συνεκρινε σαν παίκτες Θανάση και Μπαντιο οταν έλεγε απλως για τον παρόμοιο τρόπο που άτσαλα βάζουν χέρια στην άμυνα;

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Απο την αλλη μπορεί και να είναι ο απολυτος insider ξάδερφος του μπατζανακη του Μποζικα οπότε "Μάριο Χεζονια καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό. Σε παρακαλούμε μην τα κανεις *××@€"!/ ολα"

@basilis_.kts νομιζω οτι θα βλεπουμε σταδιακά αλλαγες στην 8αδα των ξενων ανα μερικούς αγώνες. Εχουν την πολυτέλεια των αλλαγών στην 8αδα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 08, 2026 6:08 pm

basilis_.kts έγραψε:
shaq7 έγραψε:
γενικως αν παρθουν 2 φοργουορντς και ειναι και οι 2 ξενοι θα μαζευτουν 10 ξενοι συνολικα
μοντερο,μακινταιρ,τζοσεφ,φουρνιε,γουορντ,3αρι ξενο,4αρι ξενο,μιλουτινοφ,ταιρικ,χολ
αντε πες εσυ ποιους 2 θα αφηνες εκτος?να αφηνες μεταγραφη σου εκτος?λιγο δυσκολο
να αφησεις τον χολ αν παρεις 4-5αρι?νταξει νομιζω ο χολ θα νιωσει λιγο αδικημενος γιατι και στην ευρωλιγκα 3η επιλογη θα ειναι λογικα οποτε δεν θα εχει και τον τρελο χρονο.ειδικα αν παρεις και βαρβατο 4-5αρι μπορει να παει και 4ος στην ιεραρχια στα σεντερ
μην αποκλειεις αν οι μεταγραφες ειναι βαρβατες[1.5εκ+ συμβολαιο] αυτος που θα μενει εκτος 8αδας να ειναι ο γουορντ
σιγα μην αφηνει εκτος τον γουορντ..οπως δεν πιστευω οτι θα αφηνει και τον χολ..οποτε βλεπω ενας παικτης να ερχεται και να μενει εκτος μονο ο τζοσεφ.

@SbioTech 3 αλλαγες εχουμε τον γυρο αν θυμαμαι καλα..και δεν παιζει να τις χρησιμοποιουν αν δεν ειναι για τραυματισμους

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 6:17 pm

shaq7 έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

σιγα μην αφηνει εκτος τον γουορντ..οπως δεν πιστευω οτι θα αφηνει και τον χολ..οποτε βλεπω ενας παικτης να ερχεται και να μενει εκτος μονο ο τζοσεφ.

@SbioTech 3 αλλαγες εχουμε τον γυρο αν θυμαμαι καλα..και δεν παιζει να τις χρησιμοποιουν αν δεν ειναι για τραυματισμους
παντως αν φυγει ο γουοκαπ λογικα ο φουρνιε θα ειναι μονιμα στο 2 οποτε θα παμε πχ απεναντι στα φοργουορντ στον παναθηναικο με γουορντ,μεταγραφη,παπανικολαου,βεζενκοφ.ενω ο παναθηναικος στα φοργουορντ μπορει να εχει χειζ ντειβις,χουαντσο,μπονγκα,ρογκαβοπουλο,γιαμπουσελε
νταξει δεν ειμαστε χαμενοι απο χερι αλλά νομιζω στα φοργουορντ δεν θα υπερτερουμε.δεν εχω παραπονο φετος αφου υπαρχουν γκαρντ και 5αρια βαρβατα αλλά αν πχ παθει κατι ο βεζενκοφ και λειψει θα ειμαστε ΛΙΓΑΚΙ γυμνοι...
υπαρχει και μια φημη πως αν φυγει ο γουοκαπ θα κινηθουμε για γκαρντ.δεν ξερω πως θα το δουν στην καε και τι θα παρουν εν τελει

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 6:22 pm

shaq7 έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

Πέρυσι αν δεν θυμάμαι λάθος τις χρησιμοποίησε όλες και οχι για τραυματισμους αλλα για ροτεσιον.

Επίσης δεν βγαίνουν ακριβώς τα κουκκια με μεσα και Γουόρντ και Χολ.

CMM-Montero-Fournier-Ward-4ari-3σεντερ και κλείνει.

Και θα πάμε ολα τα παιχνίδια της Α1 με τους 2 βασικους PG να παίρνουν 20+20λ χωρίς καμία ξεκουραση;

Και ο Γουορντ θα είναι για να ξεκουράζει τον Φουρνιε; Μια ο ενας μια ο αλλος;

Συμφωνώ οτι στην αρχη θα προτιμησει να εχει τους δυο για να πάρουν χρονο και ρυθμο. Και θα τους δίνει ανάσες στα εύκολα της Ευρωλιγκας ο Τζοζεφ. Αλλα θεωρώ οτι λογικά κάποια στιγμη θα γίνει κάποια αλλαγή.

Οπως θα γίνει αν παρουμε αλλο 3αρι. Μπορεί να μπει 8αδα αντι Γουορντ ή Φουρνιε και αυτος για το ρυθμο.

Γενικά είναι ζορικη εξισωση

@basilis_.kts Ο,τι και να παρουμε οι θεσεις των ξενων στην Ελλαδα είναι αμειλικτες.
Μη νομίζεις οτι ο παο ολα καλά.

Φραντζισκο, Γκραντ, Ναν, Μπαντιο, ΝΧΝ, Μπονγκα, Χουαντσο, Λεσορτ, Γιαμπουσελε ειναι 9. Για άφησε 1 εκτος 8αδας και 3 εκτος 6αδας αγώνα να δω κατι...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”