Rolf έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 08, 2026 8:48 pm
Το ότι είστε μια παρέα εδώ μέσα τόσα χρόνια δε σημαίνει ότι όποιος καινούριος μπαίνει πρέπει να τον ειρωνεύεστε και να γελάτε μεταξύ σας. Ο Christofis πληροφορίες δεν έχει και αυτά που έγραψε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τώρα αν εσείς θέλετε να σας το παίζει ότι έχει γνωριμίες μέσα στην ΚΑΕ και ξέρει πράγματα από μέσα, οκ, πάω πάσο.
Δηλαδη η πραγματικοτητα ειναι οτι τα εχουν βρει να φυγει ο Γουοκαπ με νεα προταση της Ντουμπαικαι οτι θα βαλει και λεφτα απο την τσεπη ετσι. Γιατι αυτο συζητουσανε στο φορουμ πριν 5 ημερες. Εγω δεν εχω δει κανεναν Στεφανου τοσες μερες να βγει να το πει οπως το ειχε πει οτι η Ντουμπαι εκανε τις προηγουμενες προτασεις. Μπορει να γινει στο μελλον. Προς το παρον αυτο το σεναριο δεν ευσταθει. Αυριο μπορει να ερθει καινουργια προταση. Αυτο δεν αλλαζει οτι ο παικτης προς τονπαρον δεν φευγει.
Οτι ο Λαρεντζακης εχει πεσει στο τραπεζι να φυγει το εχω πει εδω καινπολυ καιρο και οτι αυτο ειναι σεναριο που συνδεθηκε με το γηπεδο. Απο εκει και περα ακομη εφοσον δεν εχει ξεκαθαρισει του Γουοκαπ δεννυπαρχει σεναριο που να φευγει. Αυτο δεν σημαινει οτι αν μεινει τελικα ο Γουοκαπ δεν θα φυγει. Οτι δεν τον γουσταρει ο μπαρτζωκας το ξερουμε απο περσι μετα το σκηνικο με τον Μπαφε.
Τωρα εσυ λες οτι θα φυγουν. Εγω λεω οτι προς το παρον δεν υπαρχει τιποτα τελειωμένο οπως διαδιδεται δεξια και αριστερα.
Τωρα εφοσον εισαι κολλητος των Αφων και εισαι τοσο σιγουρος οτι θα γινει ας μας δινεις εσυ τις πληροφοριες σου. Εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν προσωπικα μεσα στην Καε, ουτε εχω πει οτι εχω ποτε. Επισης γραφω κατι λιγα χρονια στο φορουμ.
Αυτα τα απολυτα δεν μπορω. Εγω ειμαι και κανενας αλλος. Αν εισαι τοσο καλος insider δωσε μας τα φωτα σου και δωσε καμια πληροφορια και στους καημενους στο sport24.