Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 09, 2026 11:43 am
Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 09, 2026 9:54 am
Ακριβώς! Δεν είναι σωστή η αναλογία, ο Μακισικ έχει ήδη θεωρητικά αντικαταστήσει στο υπάρχον ρόστερ.
@TuTiS από που προκύπτει ότι θα πάμε για δύο παίκτες;
Επειδη λετε ανακριβειες.
Η ομαδα ξεκινησε με Γουοκαπ, Εβανς, Λι και εψαχνε ακομη εναν και αυτο το εχει πει ο Μπαρτζωκας οτι εφαγε 5 ακυρα. Ο Νιλικινια αποχτήθηκε αρον αρον γιατι τραυματιατηκε ο Εβανς για 1 μηνα αλλιως θα ερχοταν αλλος μεσα στη χρονια. Οταν αποκτηθηκε ο Μορρις ηταν γιατι τραυματιστηκε ο εβανς και ενω υπηρχε ο Λι ο Γουοκαπ και ο Νιλικινια. Ο Τζοσεφ ηρθε γιατι εφυγε ο Λι.
Ο Ταιρικ εφυγε γιατι ο Χολ δεν εκανε για 1ο-2ος και ο Αντετοκουμπο εφυγε οταν ηρθε.
Αρα ο σχεδιασμος μια χαρα ηταν με 4 γκαρντ και 3 ψηλους.
Ασχετα με την ποιοτητα.
Παικτης να αντικαταστησει τον Μακκισικ δεν ηρθε. Επισης ο Παπανικολαου ειχε εικονα παλαιμαχου ολη τη χρονια με μερικες εκλαμψεις και ακομη 1 χρονο μεγαλυτερος(τουλαχιστον δεν εχει καλοκαιρι με την εθνικη οπως περυσι).
Εγω οπως ελεγα τον Απριλιο οτιδήποτε α παρουμε δυο τοπ γκαρντ και μου λεγατε δεν βγαινει ετσι λεω οτι θα παρουμε δυο παικτες στα φοργουορντ. Ο ενας μπορει να περιμενει αλλα οχι για παρα πολυ μην ξεχναμε δεν εχουμε ΣΕΦ φετος ενω οι μετακινησεις ειναινπαρα πολλες στην αρχη τηα χρονιας με πολλες διαβολοβδομαδες. Εσεις μπορειτε να λετε οτι θα ειναι ενας και αν προκυψει Ντιαλο Χεζονια θα κινηθουμε εκει. Και αυτο 2 παικτες ειναι.
Αυτα δεν θα ξανααναφερθω σε μεταγρφικα σεναρια. Ουτε θα μεταφερω πληροφοριες.
Θα σχολιαζω απλα πιθανους στοχους
Ρε γιατρέ μην το παίρνεις προσωπικά, εγώ είμαι φαν σου σαν τον
@prime7 περιμένω τις πληροφορίες σου.
Ανακρίβειες δεν γράφουμε, απλά έχουμε διαφορετική οπτική ως το πως έγιναν τα πράγματα.
Η ομάδα πέρυσι ήθελε 4ο Γκαρντ γιατί πρώτον ο Έβανς επέστρεφε από πολύ σοβαρό τραυματισμό και δεύτερον ο Λι δεν είχε την εμπιστοσύνη του κόουτς.
Φέτος στα Γκαρντ έχεις πυραυλοκίνητους που δεν χάνουν παιχνίδι και που κάλλιστα μπορούν να παίξουν 25+ λεπτά για σερί παιχνιδιών χωρίς να κινδυνεύσουν να μείνουν από μέση σαν τον Θωμά.
Πάντα ο Μπι ήθελε 4 Γκαρντ, απλά το 4ο ήταν τελείως συμπληρωματικό τύπου Λούτζη. Αν δεν είχε γίνει το σίριαλ με τον Θωμά πολύ αμφιβάλω αν θα έμενε ο Τζόζεφ ως τέταρτος. Λογικά η ομάδα θα έπαιρνε έναν παίκτη τύπου Πλώτα για τα εγχώρια.
Οπως είπε και ο
@shaq ο Ντόρσει φέτος ζητάει τον ουρανό με τα άστρα, θα τον ανανεώσουμε για να μοιράζεται την θέση με τον Φουρνιέ στο δύο; Το αποκλείω.
Γι αυτό θεωρητικά έχει καλυφθεί το κενό του Μακισικ με την μετατόπιση του Φουρνιέ στο τρία και παίρνοντας παίκτες με κάθετο παιχνίδι από άλλες θέσεις.
Συμφωνώ 100% για τον Παπ, αλλά δεν νομίζω ότι ανανέωσε για δύο χρόνια με ένα χαρτί τον χρόνο για να παίζει μόνο Α1. Τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν ένα δεκάλεπτο θα το παίζει στην Ευρωλίγκα.
Αναφορικά με τις μεταγραφές: κάθε χρόνο παίρνουμε παίκτη μέσα στην σεζόν. Έτσι θεωρώ ότι θα γίνει και φέτος. Εγώ μιλάω αποκλειστικά για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Δεν θεωρώ ότι θα πάρουμε δύο παίκτες μέχρι τον Οκτώβριο πχ. Θεωρώ ότι θα έρθει μόνο ένας στο 3-4 και θα παίζει 20-22 λεπτά. Αυτό είναι καθαρά δική μου εικασία χωρίς να έχω οποιαδήποτε πληροφορία από κάπου.
Τώρα αν ο παίκτης βγει παλτό ή δεν προσαρμοστεί, ή υπάρχει πρόβλημα χημείας όπως πέρυσι με Χολ - Πίτερς στην δεύτερη πεντάδα, τότε και μόνο τότε θα πάρουν παίκτη κατά την γνώμη μου.
Αν βγει ο Ντιαλό ή ο Χεζόνια στην αγορά τον Δεκέμβριο και κινηθούμε τότε, ε δεν μπορείς να πεις ότι είναι μέρος του σχεδιασμού αυτό. Οπως και ο ΠΑΟ από σπόντα πήρε τον Χέιζ, δεν το είχε προγραμματίσει.
Ενα άλλο σενάριο που παρέθεσα είναι ότι μπορεί να πάρουν κάποιον μέτριο τώρα (πχ Σμίτς) αν είναι σίγουροι ότι Οκτώβρη - Νοέμβρη θα βγει κάποιο hot όνομα στην αγορά (τύπου Χεζόνια ή αλλού Αμερικάνου πρωτοκλασάτου). Οπως έκαναν πέρυσι με Αντετοκούμπο που όλοι ξέραμε ότι αργά ή γρήγορα θα κινηθούμε για Σέντερ.