Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 10, 2026 6:53 pm

plo koon έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 5:51 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 5:29 pm

Ε ανάλογα τον αγοραστή. Γενικά μάλλον θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν δοθεί σε αγοραστή που το βλέπει στεγνά σαν επιχείρηση.
E φαντάσου να σε αγοράσει ένα group που θα έχει και άλλες ομάδες πχ premier league και στην πορτογαλία. Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα ανεβεί η ομάδα πολλαπλά επίπεδα :bblove: :bblove:
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Στο ευρωπαικό μπάσκετ που τα έσοδα είναι γενικώς περιορισμένα, για να πετύχεις χρειάζεται κάποιος λίγο τρελός που έχει λεφτά για πέταμα. Δεν εξετάζω τώρα αν αυτό είναι σωστό ή λάθος αλλά γενικά συμβαίνει.

Κάποιος οργανισμός που θα τρέχει την ομάδα σαν επιχείρηση δεν θα πει "Ας δώσω άλλα 3 εκατομμύρια μεσούσης της σεζόν να φέρω τον χ,ψ Χειζ Ντέιβις γιατί έτσι θα πάρω ευρωπαικό". Σημασία έχει μόνο τι λέει ο ισολογισμός. Αν δεν πάμε καλά τότε ακριβαίνουμε τα εισιτήρια και κόβουμε τις μεγάλες μεταγραφές. Αν έχουμε μία ζόρικη χρονιά, το μεγάλο συμβόλαιο φεύγει. Αυτά επίσης μπορούν να συμβούν γιατί δεν έχουν και *όσο κέρδος θέλουν* όχι αν απλά υπάρχει χασούρα. Γενικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε τέτοια funds.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Αύγ 10, 2026 7:01 pm

Εικόνα

εχει μια σταθεροτητα στις αποφασεις του ο προεδρος

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Αύγ 10, 2026 7:41 pm

nikolas_asteri έγραψε:
plo koon έγραψε:

E φαντάσου να σε αγοράσει ένα group που θα έχει και άλλες ομάδες πχ premier league και στην πορτογαλία. Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα ανεβεί η ομάδα πολλαπλά επίπεδα :bblove: :bblove:
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Στο ευρωπαικό μπάσκετ που τα έσοδα είναι γενικώς περιορισμένα, για να πετύχεις χρειάζεται κάποιος λίγο τρελός που έχει λεφτά για πέταμα. Δεν εξετάζω τώρα αν αυτό είναι σωστό ή λάθος αλλά γενικά συμβαίνει.

Κάποιος οργανισμός που θα τρέχει την ομάδα σαν επιχείρηση δεν θα πει "Ας δώσω άλλα 3 εκατομμύρια μεσούσης της σεζόν να φέρω τον χ,ψ Χειζ Ντέιβις γιατί έτσι θα πάρω ευρωπαικό". Σημασία έχει μόνο τι λέει ο ισολογισμός. Αν δεν πάμε καλά τότε ακριβαίνουμε τα εισιτήρια και κόβουμε τις μεγάλες μεταγραφές. Αν έχουμε μία ζόρικη χρονιά, το μεγάλο συμβόλαιο φεύγει. Αυτά επίσης μπορούν να συμβούν γιατί δεν έχουν και *όσο κέρδος θέλουν* όχι αν απλά υπάρχει χασούρα. Γενικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε τέτοια funds.
δεν είναι απαραίτητο ότι όλα τα funds λειτουργούν έτσι, για πολλά σκοπός δεν είναι να βγάζουν κέρδη αλλά να αυξήσουν την αξία της ομάδας ώστε να την πουλήσουν ακριβότερα απ' όσο την πήραν.

αν η όλη ιστορία με το ΝΒΑ Γιούροπ εξελιχθεί όπως ελπίζουν οι συμμετέχοντες ίσως το timing να είναι ιδανικό για ένα τέτοιο fund να αγοράσει τον Παναθηναϊκό (ή τον Ολυμπιακό).

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Αύγ 10, 2026 7:44 pm

yawn.brigade έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

δεν είναι απαραίτητο ότι όλα τα funds λειτουργούν έτσι, για πολλά σκοπός δεν είναι να βγάζουν κέρδη αλλά να αυξήσουν την αξία της ομάδας ώστε να την πουλήσουν ακριβότερα απ' όσο την πήραν.

αν η όλη ιστορία με το ΝΒΑ Γιούροπ εξελιχθεί όπως ελπίζουν οι συμμετέχοντες ίσως το timing να είναι ιδανικό για ένα τέτοιο fund να αγοράσει τον Παναθηναϊκό (ή τον Ολυμπιακό).
Ή αξία όμως της ομάδας είναι σχεδόν 100% ορισμένη από τα assets που έχει και τα λεφτά που βγάζει. Δεν έχει να κάνει με τα πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Αύγ 10, 2026 7:52 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 7:44 pm
yawn.brigade έγραψε:

Ή αξία όμως της ομάδας είναι σχεδόν 100% ορισμένη από τα assets που έχει και τα λεφτά που βγάζει. Δεν έχει να κάνει με τα πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει.
με τα πρωταθλήματα σίγουρα όχι εκτός κι αν το γενικεύσουμε ως "πολλά πρωταθλήματα = μεγάλο fan base = μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο = περισσότεροι δυνητικοί πελάτες".

δεν είναι μόνο τα υπάρχοντα assets ή τα κέρδη αλλά η προοπτική, κυρίως η προοπτική βασικά. πολλές φορές ούτε καν αυτή, μπορεί μια ομάδα να είναι το εργαλείο για είσοδο σε μια νέα αγορά.

είναι σύνθετο πράγμα οι φιλοδοξίες όλων των Αράβων, Ρώσων, Κινέζων, Αμερικάνων ή και Ευρωπαίων αυτού του κόσμου :P

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 10, 2026 8:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
plo koon έγραψε:

Μάλλον αποτυχημένο αστείο. Προσπάθησα να κάνω παραλληλία με το ποδοσφαιρικό ολυμπιακο που ανηκει στο γκρουπ του Μαρινάκη και είναι λίγο σφιχτή η κατάσταση με τις μεταγραφές.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Δευ Αύγ 10, 2026 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Αύγ 10, 2026 8:22 pm

plo koon έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 8:21 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Μάλλον αποτυχημένο αστείο. Προσπάθησα να κάνω παραλληλία με το ποδοσφαιρικό ολυμπιακο που ανοίκει στο γκρουπ του Μαρινάκη και είναι λίγο σφιχτή η κατάσταση με τις μεταγραφές.
Ούπς, συγγνώμη!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Αύγ 11, 2026 12:55 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 6:14 pm
Μπορεί να πουλάει με τιμές αναλογες με αυτή που ζητάει ο Ολυμπιακός για να δώσει τον Γουοκαπ αν κρίνουμε από την αποτίμηση που αναφερε. :dribble:
Που τα ανακαλύπτετε αυτά τα σαιτ;
Google news "πουλάει dpg" κι ό τι βγει.
yawn.brigade έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 7:35 pm

σκέψεις και προσευχές για τα Μπουκουράκια που είχαν γράψει 60 άρθρα για το πόσο καλά έκανε ο Πρόεδρος που κατέβασε το λάβαρο και τώρα θα πρέπει να γράψουν άλλα 60 για το πόσο μάγκας είναι που παραδέχτηκε το λάθος του :Amen:
Και δε σβήνουν τα προηγούμενα 60; Ή θα τους πιάσει ο πόνος περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας;

Άβαταρ μέλους
PAO365365

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: NUNN
Αγαπημένη ομάδα: Pao
Mood:

Τρί Αύγ 11, 2026 2:15 am

Υπσρχει περιπτωση να βρω απο συνδεσμο διαρκειας στο μπασκετ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 11, 2026 2:18 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Αύγ 10, 2026 7:01 pm
Εικόνα

εχει μια σταθεροτητα στις αποφασεις του ο προεδρος
Κατσε να μην το παρει φετος και βλεπω να το βαζει φωτια :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Αύγ 11, 2026 10:24 am

Οκ είπε κ τα δικά του,αλλά σε ο,τι αφορά τη σεζόν που έρχεται, αν εξαιρέσεις ένα σχόλιο για το ροστερ κ πως θα το διαχειριστεί ο Ζοτς(τύπου ετοιμάζει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί, κλαιν δλδ) δεν είπε μεγάλη κουβέντα. Εγώ αυτό κρατάω.
Είπε κ το περίφημο past is past του Ζοτς αν του έκανε λίγη μετάγγιση από τη νοοτροπία του (δύσκολο) σε καλό θα του βγει.
Προσωπικά αυτό με ενδιαφέρει, τι επίδραση θα έχει στην ομάδα και στο εσωτερικό της ,τα άλλα με αφήνουν παγερά αδιάφορο
Το 2ο που κράτησα είναι το θέμα υγείας του.
Όλοι το ξέραμε ότι ήταν αυτό που τον κρατησε έξω τη περίοδο από το 20 έως το 23.Εγω ήξερα για ένα έμφραγμα, όχι για πολλαπλα(+ επέμβαση).Ας βρεθεί ένας δικός του να του πει να κόψει το καπνισμα διότι 4 εμφράγματα κ 2 πακέτα την ημερα=......

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Τρί Αύγ 11, 2026 6:35 pm

Βόμβα Ρασνάτοβιτς για Γιόκιτς: «30 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί τέτοια πρόταση όπως του DPG»!

Εικόνα

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Νίκολα Γιόκιτς και έριξε την... βόμβα, τονίζοντας πως 30 χρόνια σε αυτή την δουλειά, δεν έχει δει κάποια παρόμοια πρόταση.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο «EuroInsiders» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παίκτη που θα ήθελε να υπογράψει. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε πως αυτός είναι ο Νίκολα Γιόκιτς και αποκάλυψε πως έκανε πρόταση για τον θρύλο των Ντένβερ Νάγκετς. Όταν αυτοί που έπαιρναν την συνέντευξη γέλασαν, τότε Γιαννακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Καλά, μη γελάτε καθόλου, αν δεν υπογράψω τον Γιόκιτς, δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά».

Λίγο αργότερα, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος. Σε δηλώσεις του τόνισε πως πράγματι έγινε πρόταση και μάλιστα έριξε την «βόμβα» πως 30 χρόνια σε αυτή την δουλειά, δεν έχει δει κάποια παρόμοια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Mozzart Sport»:

«Όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης στη συνέντευξή του στο “Euro Insiders”, σχετικά με την πρόταση προς τον Νίκολα Γιόκιτς, είναι αληθή. Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί μια τέτοια πρόταση.

Δεδομένης της πολύ άμεσης σχέσης που έχω μαζί του, του εξήγησα αμέσως ότι δεν ήταν δυνατόν να εξεταστεί η συγκεκριμένη πρόταση».

πηγή : https://www.sdna.gr/mpasket/1456810_bom ... dei-tetoia

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Τρί Αύγ 11, 2026 6:37 pm

Nuggets Nation: «Ο Γιαννακόπουλος μετακινεί βουνά, ίσως υπάρχει πιθανότητα ο Γιόκιτς να πάει εκεί»!

Εικόνα

Οι Αμερικάνοι συζητούν πλέον ανοιχτά την πρόθεση του Γιαννακόπουλου να πάρει τον Γιόκιτς. Ακόμα και μεγάλα fan page των Νάγκετς δείχνουν… ανησυχία!
Η διεισδυτικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η θέλησή του να φτάσει μέχρι το κατώφλι των Νάγκετς και να ζητήσει να πάρει τον Νίκολα Γιόκιτς, έχει θορυβήσει ακόμα και τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ακόμα και τους φίλους των Νάγκετς, που βλέπουν τον επικεφαλής του Παναθηναϊκού έτοιμο να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του: να πάρει τον Γιόκιτς στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το Nuggets Nation: «Με όλη την αβεβαιότητα που περιβάλλει τους Νάγκετς φέτος, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Νικόλα Γιόκιτς.

Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται εντός NBA, αλλά επεκτείνεται και στην Ευρώπη. Μία από τις ομάδες που τον έχουν στο «στόχαστρο»; Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Οι «πράσινοι» αποτελούν μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ στο παρελθόν έχουν εμπιστευτεί αρκετούς πρώην παίκτες των Νάγκετς, όπως ο Κένεθ Φαρίντ και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκάλυψε πρόσφατα ότι προσπάθησε να αποσπάσει τον Γιόκιτς από το NBA, και συνεχίζει την προσπάθεια. Ο Γιόκιτς διανύει ουσιαστικά τον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του, εφόσον αποφασίσει να αρνηθεί την player option που έχει για τη σεζόν 2027-28.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι γνωστός για την ικανότητά του να μετακινεί βουνά προκειμένου να αποκτήσει τους παίκτες που επιθυμεί. Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται σαν αστείο, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα, έστω και ελάχιστη, ο "Joker" να διασχίσει τον Ατλαντικό».

Εικόνα

πηγή : https://www.sdna.gr/mpasket/1456767_nug ... -o-giokits

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions: