yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 12:10 pm
το ρόστερ σούπερ είναι και τώρα και από τα πιο ακριβά της Ευρωλίγκας, απορώ με όσους μιλάνε για my way.
ένα 3-4άρι με σουτ και σχετικά χαμηλό usage χρειαζόμαστε και τίποτα άλλο.
Όλα θα κριθούν στο γήπεδο, το ότι έχω πει ότι δεν θα γκρινιάζω πχ δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε την επικαιρότητα
Σημαίνει ότι σε αντίθεση με την μετά Κάουνας εποχή , δεν έχω σκοπό να κράζω στην αγωνιστική περίοδο της επιλογές της ομάδας
Having said that , καθώς χρειάζεται και το απαραίτητο disclaimer , είναι ακόμα μια χρονιά που θυμάμαι να συμβαίνει αυτό με τον Ολυμπιακό. Να ξεμένει δλδ και να κάνει μεταγραφές μπαλώματα (Μπραζ - Ντιλικινα to name a few)
Δλδ παρόλο που όλοι μας έχουν ποτίσει με παπατζες για "εκτόξευση" και "θα δούμε πολλά ωραία πράγματα" υπονοώντας "ονοματαρες", εγώ την ίδια φιλοσοφία βλέπω στα μεταγραφικά και φέτος ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (έχουμε ξαναπάρει Μοντέρο - λεγόταν Έβανς)
Το ποσό κοστίζει το μπάτζετ δεν μου λέει γιατί κάτι και η κουτση Μαρία παίρνει πλέον 4Μ εν έτει 2026
Τέλος πάντων, αρκετή γκρίνια για σήμερα, ας ανακοινωθεί πρώτα και βλέπουμε . Και κρίνουμε στο παρκέ μετά . Προσωπικά ξενέρωσα πολύ, δεν δέχομαι παίκτες τόσο ασουτους τη σύγχρονη εποχή
και για κατακλείδα να πω ότι δεν ασχολούμαι με υποθέσεις και θεωρίες , δεν έχουν νόημα τα "αν" έρθει ο Χ και ο Ψ . Πάμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε σήμερα
Ούτε θα με δει κανείς να λέω ότι το ρόστερ δεν είναι καλό
ΥΓ : και γενικά μην τριγκαρεστε τόσο πολύ από μια λέξη και την πέφτετε στους συνομιλητές σας επειδή έγραψα myway
tl;dr η κίνηση είναι χάλια --> αναμονή να φανεί στο παρκέ --> καμία περαιτέρω γκρίνια για αυτή την κίνηση μέσα στη σεζόν --> that's all i have to say about that