Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 12:29 pm
Δλδ παρόλο που όλοι μας έχουν ποτίσει με παπατζες για "εκτόξευση" και "θα δούμε πολλά ωραία πράγματα" υπονοώντας "ονοματαρες", εγώ την ίδια φιλοσοφία βλέπω στα μεταγραφικά και φέτος ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (έχουμε ξαναπάρει Μοντέρο - λεγόταν Έβανς)
Το ποσό κοστίζει το μπάτζετ δεν μου λέει γιατί κάτι και η κουτση Μαρία παίρνει πλέον 4Μ εν έτει 2026
ΥΓ : και γενικά μην τριγκαρεστε τόσο πολύ από μια λέξη και την πέφτετε στους συνομιλητές σας επειδή έγραψα myway
κατ' αρχάς δε την έπεσα σε κανέναν και σίγουρα δεν είχα εσένα προσωπικά στο μυαλό μου όταν σχολίασα το myway, ως γενικότερη άποψη κάποιων ότι επιστρέψαμε στο myway το σχολίασα.
το ότι το ρόστερ μας είναι από τα ακριβότερα της Ευρωλίγκας είναι γεγονός και αυτό από μόνο του αρκεί ως απάντηση στο αν επιστρέψαμε σε σφιχτή πολιτική.
τα συμβόλαια των Σάσα, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Μίλου εξακολουθούν να υπάρχουν και να πληρώνονται και φέτος προστέθηκαν και αυτά των ΚΜΜ και Μοντέρο. δε σταματούν να αποτελούν έξοδο επειδή δεν ήρθαν φέτος.
4-5 χρόνια πριν όλη η ομάδα κόστιζε όσο ο Σάσα και ο Φουρνιέ. προσωπικά μου φαίνεται παράλογο να μιλάμε για myway τα τελευταία χρόνια αλλά ό,τι νομίζει ο καθένας.
πιο λογικό μου φαίνεται να πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν ακολουθεί την οικονομική πολιτική του Παναθηναϊκού. η γνώμη μου είναι ότι καλά κάνει και ό,τι δε χρειάζεται να το κάνει κιόλας. είναι πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας, έχει φέρει δυο παικταράδες και έχει κρατήσει και τους υπάρχοντες. του Παναθηναϊκού "καίγεται ο κώλος του" όπως καιγόταν και ο δικός μας το 2024. να θυμίσω ότι εκείνο το καλοκαίρι οι Αφοί έφεραν Σάσα, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ και Βιλντόζα, όλοι με συμβόλαια ανήκουστα σε σχέση με αυτά της προηγούμενης χρονιάς.
σχετικά με την πρώτη παράγραφο εγώ σίγουρα δεν έχω ποτιστεί με παπάτζα και δε δίνω καμία σημασία στις ονοματάρες που ακούγονται. από την άνοιξη την ίδια άποψη έχω, ότι χρειαζόμαστε 1 ή 2 ρολίστες και ότι στην ομάδα δε χωράει άλλος σταρ, με εξαίρεση τον Ντιαλό λόγω χαρακτηριστικών. ούτε θέλω τον Χεζόνια ούτε τον περιμένω ούτε θα στενοχωρηθώ αν έρθει ένα τριάρι του εκατομμυρίου με καλό τρίποντο και χαμηλό usage, κάθε άλλο.
όπως βλέπω το φετινό ρόστερ θεωρώ ότι μόνο το σουτ μας λείπει, απολύτως τίποτα άλλο. αν έρθει και ο καλός σουτέρ νομίζω θα έχουμε το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ της ιστορίας μας.