Euroleague 2026-2027: Επικαιρότητα & Γενική Συζήτηση
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα στατιστικά αυτά πάντως. Το μόνο πουε ενδιαφέρει είναι ποσο αυξάνοντας οι θεάσεις των αγώνων. Και μας δείχνουν ότι οι χρήστες της euroleague tv εχουν κια αύξηση 23% αλλά για άλλη μια φορά δεν λένε τον αριθμό τους, κάτι που. οδηγεί στον συμπέρασμα ότι πιθανότατα ο αριθμός είναι μικρός.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά μικρός είναι αλλά δεν είναι αναμενόμενο;Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 04, 2026 1:20 pmΕμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα στατιστικά αυτά πάντως. Το μόνο πουε ενδιαφέρει είναι ποσο αυξάνοντας οι θεάσεις των αγώνων. Και μας δείχνουν ότι οι χρήστες της euroleague tv εχουν κια αύξηση 23% αλλά για άλλη μια φορά δεν λένε τον αριθμό τους, κάτι που. οδηγεί στον συμπέρασμα ότι πιθανότατα ο αριθμός είναι μικρός.
Κάποιος που ήδη πληρώνει μια συνδρομητική πλατφόρμα αν αυτή έχει και την Ευρωλίγκα συνήθως δε θα πάει να πληρώσει και euroleague tv.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικό είναι, θα μπορούσαν παντως να δίνουν και στοιχεία τηλεθέασης γενικότερα αθροιστικά από τις πλατφόρμες που τα μεταδίδουνpan24 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 04, 2026 1:40 pmΛογικά μικρός είναι αλλά δεν είναι αναμενόμενο;Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 04, 2026 1:20 pmΕμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα στατιστικά αυτά πάντως. Το μόνο πουε ενδιαφέρει είναι ποσο αυξάνοντας οι θεάσεις των αγώνων. Και μας δείχνουν ότι οι χρήστες της euroleague tv εχουν κια αύξηση 23% αλλά για άλλη μια φορά δεν λένε τον αριθμό τους, κάτι που. οδηγεί στον συμπέρασμα ότι πιθανότατα ο αριθμός είναι μικρός.
Κάποιος που ήδη πληρώνει μια συνδρομητική πλατφόρμα αν αυτή έχει και την Ευρωλίγκα συνήθως δε θα πάει να πληρώσει και euroleague tv.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω πόσοι έχετε Euroleague TV εδώ μέσα αλλά προσοχή.
Μέχρι τώρα όταν είχε τύχει να βρισκόμαστε σε γειτονική χώρα και τύχαινε και πάλι να κάνουμε συνδρομή στην Euroleague TV μας έδινε τιμές της γειτονικής (ή και μακρινής για μερικούς) χώρας. Στην συνέχεια αφήναμε ενεργή την συνδρομή και ανανέωνε με τις τιμές της χώρας αυτής.
Πλέον έρχονται μηνύματα ότι η νέα τιμή θα είναι 99.99 ευρώ. Δεν είναι σαφές αν θα υπάρχει μια ενιαία τιμή για όλες τις χώρες ή εντοπίζει από που παρακολουθούσε κάποιος τα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση όποιος δεν θέλει να χρεωθεί τα 99.99 ευρώ πρέπει να ακυρώσει την συνδρομή πριν τις 30/8 που θα τραβήξουν τα χρήματα (αν έχει κάρτα με χρήματα μέσα δηλωμένη) και να δει στην συνέχεια τι επιλογές θα υπάρχουν.
Μέχρι τώρα όταν είχε τύχει να βρισκόμαστε σε γειτονική χώρα και τύχαινε και πάλι να κάνουμε συνδρομή στην Euroleague TV μας έδινε τιμές της γειτονικής (ή και μακρινής για μερικούς) χώρας. Στην συνέχεια αφήναμε ενεργή την συνδρομή και ανανέωνε με τις τιμές της χώρας αυτής.
Πλέον έρχονται μηνύματα ότι η νέα τιμή θα είναι 99.99 ευρώ. Δεν είναι σαφές αν θα υπάρχει μια ενιαία τιμή για όλες τις χώρες ή εντοπίζει από που παρακολουθούσε κάποιος τα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση όποιος δεν θέλει να χρεωθεί τα 99.99 ευρώ πρέπει να ακυρώσει την συνδρομή πριν τις 30/8 που θα τραβήξουν τα χρήματα (αν έχει κάρτα με χρήματα μέσα δηλωμένη) και να δει στην συνέχεια τι επιλογές θα υπάρχουν.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Πέμ Αύγ 13, 2026 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μπήκα στο προφίλ μου και ακόμα μου δείχνει ότι θα τραβήξουν περίπου 30 ευρώ στις 4 Οκτωβρίου (είχα κάνει τη συνδρομή τέτοια ημέρα πριν 3 χρόνια σε ένα ταξίδι μου στην Τουρκία). δε δείχνει να έχει αλλάξει κάτι.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 07, 2026 7:49 pmΔεν ξέρω πόσοι έχετε Euroleague TV εδώ μέσα αλλά προσοχή.
email δε τσέκαρα, δε θυμάμαι το password του email
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί που να το κάνουν γεωγραφικά. Δεν βγάζει κανένα νόημα.

-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απλά με προβλημάτισε μια φράση ότι «θέλουν να κρατήσουν τα rivalries»nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 7:38 pmΔεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί που να το κάνουν γεωγραφικά. Δεν βγάζει κανένα νόημα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ούτε εγώ νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί... προς το "είμαι σίγουρος" τείνω. Αν κρίνουμε άλλωστε από το γεγονός ότι σε κάθε αγωνιστική πολλά παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης και όχι μόνο, αυτό προκύπτει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 7:38 pmΔεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί που να το κάνουν γεωγραφικά. Δεν βγάζει κανένα νόημα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο