Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 14, 2026 7:04 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:56 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:53 pm

Συμφωνώ 100% σε αυτό που γράφεις, αλλά ο Ντιαγέ θα βρίσκεται στο παρκέ αυστηρά με CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ. Οπότε μικρό το κακό προς το παρών μέχρι να έρθει ένας σουτέρ.
Πόσο σίγουρος είσαι ότι μόνο με αυτούς θα βρίσκεται στο παρκέ;

Δε νομίζω ότι βγαίνουν οι χρόνοι ώστε και ο CMM και ο Μόντερο να παίζουν μαζί στη second unit.
Υπολογίζεις τους χρόνους με τον ουόκαπ στο ρόστερ ή χωρίς αυτον ?

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 14, 2026 7:05 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:55 pm
Aδερφέ @Dimmitz στα 27-28 οι παίκτες πιάνουν το πικ τους, εάν κάποιος θεωρείται παίκτης με "προοπτική" στην αντίστοιχη ηλικιακή ζώνη... είναι λίγο προβληματικό δεν νομίζεις?
Συμφωνώ αδερφέ μου. Δεν είπα ότι ανακαλύψαμε το μαύρο διαμάντι Γιάγια Τουρέ από την Αφρική. Πάντα τον συγκρίνω για τον ρόλο των δέκα λεπτών που θα έχει και θεωρώ ότι μπορεί να κάνε το step up και να παίξει στον Ολυμπιακό. Εδώ τα κατάφερε ο Κώστας Άντε που είναι πολύ πιο ατάλαντος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:06 pm

kein έγραψε:
pan24 έγραψε:

Δε νομίζω ότι βγαίνουν οι χρόνοι ώστε και ο CMM και ο Μόντερο να παίζουν μαζί στη second unit.
Έγραψα με το υπάρχον ρόστερ. Αν φύγει ο Ουόκαπ βάλε τον Τζόζεφ first unit και είσαι κομπλέ. Έτσι και αλλιώς στην περίπτωση αυτή θα έρθει σίγουρα τρία πολύ πιο σύντομα από το αναμενόμενο.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 7:03 pm
pan24 έγραψε:

Κοίτα αν βγάλουμε τους χρόνους με το τωρινό ρόστερ (με τον Θωμά μέσα) θεωρώ ότι first unit θα είναι οι Ουόκαπ-Ντόρσει-Ward-Σάσα-Μιλου και η second unit CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ-Ndaye-Ταιρικ. Ε στο δεύτερο ημίχρονο το παίζει συνήθως απνευστί ο Σάσα οπότε εκεί κάνεις ότι θέλεις.
Δηλαδή ο Γουόκαπ οχι μόνο θα μείνει αλλά θα παίζει και στη first unit;
Χμμμ

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:08 pm

Dimmitz έγραψε:
kein έγραψε:

Έγραψα με το υπάρχον ρόστερ. Αν φύγει ο Ουόκαπ βάλε τον Τζόζεφ first unit και είσαι κομπλέ. Έτσι και αλλιώς στην περίπτωση αυτή θα έρθει σίγουρα τρία πολύ πιο σύντομα από το αναμενόμενο.
βγάλε και χρόνους χωρίς τον ουόκαπ, που φρονώ ΔΕΝ θα μείνει, αλλιώς δεν έχει λογική η απόκτηση του Εντιαγιέ, και πάλι δεν βγαίνει το σχήμα, δεν φτάνουν τα λεπτά.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:09 pm

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 7:03 pm

Κοίτα αν βγάλουμε τους χρόνους με το τωρινό ρόστερ (με τον Θωμά μέσα) θεωρώ ότι first unit θα είναι οι Ουόκαπ-Ντόρσει-Ward-Σάσα-Μιλου και η second unit CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ-Ndaye-Ταιρικ. Ε στο δεύτερο ημίχρονο το παίζει συνήθως απνευστί ο Σάσα οπότε εκεί κάνεις ότι θέλεις.
Χμμμ
Ε άμα μείνει που θα παίζει; Έτσι και αλλιώς το πιος κλείνει τα παιχνίδια έχει σημασία. Αν μείνει κόβω τον τέτοιο μου ότι θα ξεκινάει 100% first unit.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Αύγ 14, 2026 7:10 pm

Dimmitz έγραψε:
Knoxville έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:55 pm
Aδερφέ @Dimmitz στα 27-28 οι παίκτες πιάνουν το πικ τους, εάν κάποιος θεωρείται παίκτης με "προοπτική" στην αντίστοιχη ηλικιακή ζώνη... είναι λίγο προβληματικό δεν νομίζεις?
Συμφωνώ αδερφέ μου. Δεν είπα ότι ανακαλύψαμε το μαύρο διαμάντι Γιάγια Τουρέ από την Αφρική. Πάντα τον συγκρίνω για τον ρόλο των δέκα λεπτών που θα έχει και θεωρώ ότι μπορεί να κάνε το step up και να παίξει στον Ολυμπιακό. Εδώ τα κατάφερε ο Κώστας Άντε που είναι πολύ πιο ατάλαντος.
Yβρίδιο Κώστα και Θανάση είναι και ο Μπαγέ πάντως. Εξίσου ατάλαντος, με χαρακτηριστικά και των 2.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Εμενα δεν με πειραζει που δεν εχει τριποντο ( οι βολες ναι , εκει υπαρχει θεμα ) εξαλλου ηθελα μπλοσομγκειμ που το τριποντο δεν ειναι το καλυτερο του στοιχειο .

Το προβλημα με τον εντζαι ειναι οτι τακτικα δεν δειχνει παικτης για το επιπεδο του ολυμπιακου .
Οπως τακτικα δεν ειναι παικτης για τον ολυμπιακο και ο γουορντ .
Θα πεταχτει τωρα καποιος να πει πηραμε ευρωλιγκα μπλα μπλα μπλα .

Την πηραμε επειδη κουβαλησε μεχρι εξαντλησης ο φουρνιε με καποια τελεια ματς απο τον πιτερς , τον μιλου βραχο και τον γουολκαπ για πρωτη φορα να μην χτιζει .

Εγινε μια σωστη κινηση στον ασσο . Φυγανε καποιοι που στα κρισιμα κανανε περισσοτερο κακο παρα καλο .

Πηραν τωρα τον εντζαι . Προσωπικα στην καλυτερη τον βλεπω να τρωει την θεση καποιου απο ταιρικ η χολ στο πεντε αν μπορει αμυντικα να σταθει . Δεν νομιζω οτι εχει το διαβασμα για να παιξει στο 4 σε τετοιο επιπεδο .

Στο τρια ομως χρειαζεται παικτης . Βασικος .
Ο οποιος ανεξαρτητα απο το γιουσατζ θα πρεπει σε οφ μπολ καταστασεις να συνιστα απειλη απο το τριποντο .

Εναν κανααν στο τρια θελει η ομαδα .

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 14, 2026 7:11 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:51 pm
basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 6:34 pm

αυτο το σκοραρει με ολους τους δυνατους τροπους πλην τριποντου το κραταω σφιχτα...για να το δω στο γηπεδο
επισης αν δεν ηρθε με καθεστως πιεσης και ηρθε βαση σκαουτινγκ με προβληματιζει πως η ομαδα απο ολες τις περιπτωσεις που εξετασε επελεξε αυτον...
ειλικρινα αναρωτιεμαι βλεποντας τον ποσο χειροτερος παικτης θα μπορουσε να ερθει?
δηλαδη απορω εστω οτι αυτοι που υποστηριζουν αυτη την μεταγραφη ποιος θα επρεπε να ερθει για να κραξουν?
να πει ο μπαρτζωκας μενει ο καραγιαννιδης για 2ος?
πιστευω σθεναρα πως σε αυτους που ειναι συμφωνοι με την μεταγραφη θα ηταν συμφωνοι ειτε ερχοταν ο κι,ο μπλοσομγκειμ,ο σενγκελια,ο φουφουτος οποτε δεν εχει καποιο νοημα να γινεται διαλογος
Δεν ισχύει αυτό μεγάλε. Εμένα μου αρέσει πολύ όμως prospect και λογική ο Ντιαγέ, αλλά πχ ο Μπλόσομγκειμ δεν ήθελα να περάσει ούτε από έξω. Οπως είπε και ο hoopfellas τώρα στο live ένα δεκάλεπτο βαριά θα παίζει και 30 ο Σάσα. Ε γι αυτόν τον ρόλο μια χαρά είναι.

Εσείς μπορεί να θέλετε τον Χεζόνια, αλλά ρωτήσατε τον Σάσα ή τον Μπαρτζώκα αν θέλει να μοιράσει τον χρόνο σε 22-18;

@papp7 και εγώ ήθελα την Μόνικα Μπελούτσι αλλά δεν μου έκατσε..ο Οκέκε δεν βγήκε ποτέ στην αγορά και δεν γίνεται να συγκρίνουμε έναν παίκτη που παίζει γεμάτα 20-22 λεπτά με έναν που θα παίζει 10-12. Όπως είπες και στο τέλος τον ρόλο του Ζαν-Ζάρλ θα έχει.
επειδη ειδα απαντησες σε επομενη ερωτηση αλλά οχι στην δικη μου.αν εχεις την ευγενη καλοσυνη απαντα και σε μενα για να καταλαβω την σκεψη σου...
θα προτιμουσες εντιαγε απο μπλοσομγκειμ?

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 14, 2026 7:13 pm

Dimmitz έγραψε:
pan24 έγραψε:

Χμμμ
Ε άμα μείνει που θα παίζει; Έτσι και αλλιώς το πιος κλείνει τα παιχνίδια έχει σημασία. Αν μείνει κόβω τον τέτοιο μου ότι θα ξεκινάει 100% first unit.
Απλά δεν έχει λογική να έχεις πάρει Μοντέρο (ο τύπος κοντού που έψαχνε ο Μπαρτζώκας από πρόπερσι όταν πήρε τον Έβανς) και CMM (ένας καλύτερος Γουόκαπ) και τον περισσότερο χρόνο με την καλή 5αδα να τον έχει...ο Γουόκαπ.

Η λογική λέει ότι αν μείνει θα είναι ο τρίτος άσσος πίσω τους και ίσως και τύποις 3αρι σε σχήματα με 3 γκαρντ όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια ο Γκραντ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:16 pm

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Απλά δεν έχει λογική να έχεις πάρει Μοντέρο (ο τύπος κοντού που έψαχνε ο Μπαρτζώκας από πρόπερσι όταν πήρε τον Έβανς) και CMM (ένας καλύτερος Γουόκαπ) και τον περισσότερο χρόνο με την καλή 5αδα να τον έχει...ο Γουόκαπ.

Η λογική λέει ότι αν μείνει θα είναι ο τρίτος άσσος πίσω τους και ίσως και τύποις 3αρι σε σχήματα με 3 γκαρντ όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια ο Γκραντ.
Εδώ ρε pan ο Μπι πέρυσι ξεκίναγε τον Παπανικολάου στο τρία. Τον έβαζε ένα δεκάλεπτο (το πρώτο) και μετά δεν ξανά πάταγε παρκέ. Το ίδιο θεωρώ με πάσα βεβαιότητα ότι θα κάνει και με τον Ουόκαπ. Τα συνηθίζει αυτά ο Μπι. Δεν θα άλλαξε κάτι που λειτουργεί στον αυτόματο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Παρ Αύγ 14, 2026 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:17 pm

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Πόιντ φόργουορντ ήταν στο κολέγιο και πριν τον μετατρέψει σε κανονικό πόιντ γκάρντ ο Σάρας την 2η χρονιά του στην Ζαλγκίρις.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:18 pm

Knoxville έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Yβρίδιο Κώστα και Θανάση είναι και ο Μπαγέ πάντως. Εξίσου ατάλαντος, με χαρακτηριστικά και των 2.
Συμφωνώ αλλα αμυντικά έχει καλυτερη αντιληψη, στροφαρει σε σχέση με τα αδέρφια

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 7:34 pm

kein έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 7:18 pm
Knoxville έγραψε:

Συμφωνώ αλλα αμυντικά έχει καλυτερη αντιληψη, στροφαρει σε σχέση με τα αδέρφια
Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο η Βιλερμπάν απο πλευράς ταλέντου για να πω θα κάτσω να την δω... οπότε τα τελευταία χρόνια τον έχω δει 5-6 φορές το πολύ και αυτές στα παιχνίδια που έπαιξαν με εμάς και εσάς.

Δεν μου φάνηκε αλεπού των παρκέ να σου πω την αλήθεια, εάν τον έχεις δει περισσότερο το δέχομαι!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 14, 2026 7:49 pm

Ο Εντιαγε αν είχε σουτ θα μπορούσε με τον Μπαρτζώκα να φτάσει στο επίπεδο του Μπονγκα πχ αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που θα είναι μόνος του και θα πετάει τούβλα δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, δηλαδή θυμηθείτε πέρυσι τον εκνευρισμό που προκαλούσε ο γουορντ, που πέρυσι υπήρχε ο Πίτερς στην σεκοντ που γυρναγε η μπάλα μέχρι να πάρει το σουτ.
Φέτος αυτό θα προσπαθήσει να γίνει με τον Φουρνιε στο 3 λογικά αλλά δεν αρκεί, χρειάζεται άλλος ένας παίκτης με αξιοπρεπές σουτ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”