Το μόνο θέμα του αμυντικά είναι ότι θα δυσκολευτεί με center επειδή ειναι 92 κιλά.
Επιθετικά πάλι, προφανώς μόνο καρφώνει. Δλδ είναι non factor και το θέμα είναι να μην καταστεί επιζήμιος.
Συντονιστής: Captains

Κανείς από αυτούς που αναφέρεις δεν θα ερχόταν α) με τόσα λίγα λεφτά, β) για το δεκάλεπτο που αφήνει ο Σάσα.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 6:34 pm
πιστευω σθεναρα πως σε αυτους που ειναι συμφωνοι με την μεταγραφη θα ηταν συμφωνοι ειτε ερχοταν ο κι,ο μπλοσομγκειμ,ο σενγκελια,ο φουφουτος οποτε δεν εχει καποιο νοημα να γινεται διαλογος

Ο ίδιος ήθελε να φύγει, δεν τον έδιωξε (ευθέως) κανείς. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι το να μην του δώσουν περισσότερο χρόνο σε βάρος του Σάσα ήταν έμμεσο διώξιμο. Σε αυτό συμφωνώ. Και πολλές φορές έχω γράψει ότι ο Σάσα πρέπει να κατέβει.

Αλεπού των παρκέ δεν είδα να είναι, αλλά από τους αντετοκουμπο είναι κλάση ανώτερος.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 7:34 pmΔεν έχει τίποτα ιδιαίτερο η Βιλερμπάν απο πλευράς ταλέντου για να πω θα κάτσω να την δω... οπότε τα τελευταία χρόνια τον έχω δει 5-6 φορές το πολύ και αυτές στα παιχνίδια που έπαιξαν με εμάς και εσάς.
Δεν μου φάνηκε αλεπού των παρκέ να σου πω την αλήθεια, εάν τον έχεις δει περισσότερο το δέχομαι!

Τον έδιωξαν εμμέσως, καθότι ο χρόνος του ήταν αφύσικα μικρός για την προσφορά του. Υπήρχαν πολλά ματς μέσα στη σεζόν που θα μπορούσε ο Σασα να πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να βρει ρυθμό και ο Πίτερς. Όταν έμεινε 1-1,5 μήνα εκτός ο Σασα αν θυμάσαι ήταν τον καιρό που είχε φάει πολύ πάγκο ο Πιτερς και του βγήκε ντεφορμάρισμα όταν κλήθηκε να βοηθήσει. Γενικά θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 8:00 pmΟ ίδιος ήθελε να φύγει, δεν τον έδιωξε (ευθέως) κανείς. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι το να μην του δώσουν περισσότερο χρόνο σε βάρος του Σάσα ήταν έμμεσο διώξιμο. Σε αυτό συμφωνώ. Και πολλές φορές έχω γράψει ότι ο Σάσα πρέπει να κατέβει.

Ισχύει μεν αλλά είναι μερικοί παίκτες που καλώς ή κακώς τόσο θα παίζουν πάντα.kein έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 9:14 pmΤον έδιωξαν εμμέσως, καθότι ο χρόνος του ήταν αφύσικα μικρός για την προσφορά του. Υπήρχαν πολλά ματς μέσα στη σεζόν που θα μπορούσε ο Σασα να πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να βρει ρυθμό και ο Πίτερς. Όταν έμεινε 1-1,5 μήνα εκτός ο Σασα αν θυμάσαι ήταν τον καιρό που είχε φάει πολύ πάγκο ο Πιτερς και του βγήκε ντεφορμάρισμα όταν κλήθηκε να βοηθήσει. Γενικά θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 8:00 pm
Ο ίδιος ήθελε να φύγει, δεν τον έδιωξε (ευθέως) κανείς. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι το να μην του δώσουν περισσότερο χρόνο σε βάρος του Σάσα ήταν έμμεσο διώξιμο. Σε αυτό συμφωνώ. Και πολλές φορές έχω γράψει ότι ο Σάσα πρέπει να κατέβει.

ενώ δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες ο Πίτερς νομίζω υπήρξε θύμα της μοίρας όσων παίζουν πίσω από MVP. όλοι το έχουμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να παίζει περισσότερο ο Πίτερς όταν ο Σάσα δεν είναι καλός. από την άλλη σπάνια το βλέπουμε να συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα αθλήματα. είναι κάτι που έχουν "κερδίσει" κατά κάποιο τρόπο οι MVPs, το να παίζουν ακόμη κι αν δεν είναι καλοί και αυτό γιατί οι προπονητές συνήθως ελπίζουν να πάρουν το μεγάλο σουτ, να βάλουν το δύσκολο καλάθι και κυρίως γιατί δε τους θέλουν δυσαρεστημένους.kein έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 9:14 pmΤον έδιωξαν εμμέσως, καθότι ο χρόνος του ήταν αφύσικα μικρός για την προσφορά του. Υπήρχαν πολλά ματς μέσα στη σεζόν που θα μπορούσε ο Σασα να πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να βρει ρυθμό και ο Πίτερς. Όταν έμεινε 1-1,5 μήνα εκτός ο Σασα αν θυμάσαι ήταν τον καιρό που είχε φάει πολύ πάγκο ο Πιτερς και του βγήκε ντεφορμάρισμα όταν κλήθηκε να βοηθήσει. Γενικά θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 8:00 pm

Δεν διαφωνώ αλλα μπαρτζώκας δεν έκοψε ουτε το 5 λεπτο αυτο απο τον Σασα που θακρατούσε τον Πιτερς σε φόρμα και ενδιαφέρον. Δεν έδωσε ούτε χρόνο στον Πιτερσ σε ευκολα ματς για να ξεκουρασει τον Σασα. Και παρότι το σμολ μπολ με πιτερς στο 5 οσες φορες (λιγες) χρειάστηκε, τα πηγε από σχετικά καλα εώς αρκετά καλα. Νομιζω ότι ειχε δικαίως παραπονα για τον ρόλο του.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 9:19 pmΙσχύει μεν αλλά είναι μερικοί παίκτες που καλώς ή κακώς τόσο θα παίζουν πάντα.kein έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 9:14 pm
Τον έδιωξαν εμμέσως, καθότι ο χρόνος του ήταν αφύσικα μικρός για την προσφορά του. Υπήρχαν πολλά ματς μέσα στη σεζόν που θα μπορούσε ο Σασα να πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να βρει ρυθμό και ο Πίτερς. Όταν έμεινε 1-1,5 μήνα εκτός ο Σασα αν θυμάσαι ήταν τον καιρό που είχε φάει πολύ πάγκο ο Πιτερς και του βγήκε ντεφορμάρισμα όταν κλήθηκε να βοηθήσει. Γενικά θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα.
Όπως και σε εμάς ακόμα και με Ζοτς, ακόμα και αν ο Μπαντιό πετάει φωτιές ο Ναν αντε να πέσει από 30 λεπτά μέσο όρο επί Αταμάν στα 27-28. Και δε νομίζω ότι θα δούμε παιχνίδι που ο Ναν θα παίξει κάτω από 20 λεπτά χωρίς να έχει θέμα τραυματισμού ή φάουλ όσο κακός και να είναι σε εκείνο το παιχνίδι.
Κάπως έτσι και ο Βεζένκοφ.

Κοιταω λιγο τους ελευθερους παλιcoach blue έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 7:10 pm
Στο τρια ομως χρειαζεται παικτης . Βασικος .
Ο οποιος ανεξαρτητα απο το γιουσατζ θα πρεπει σε οφ μπολ καταστασεις να συνιστα απειλη απο το τριποντο .
Εναν κανααν στο τρια θελει η ομαδα .