ευχαριστω φιλε!FabrizioOberto έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 1:07 pmΚαλά κουράγια Φώτη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pm
ειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ευχαριστω!kite26 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 1:17 pmΠεραστικά!!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pm
ειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
xavier

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: j kidd
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω πιστευω πως τελικα θα μεινει ο γουοκαπ και ο ολυμπιακος δεν θα παρει αλλον παιχτη(και ουτε χρειαζεται).
εχει τοσα γκαρντ με πληθωρα χαρακτηριστικων πλεον ο ολυμπιακος. που ο φουρνιε μπορει να παρει ανετα χρονο στο 3.
ουτε αποκλειω τον παπανικολαου στο 4. επισης πιστευω οτι πολλοι υποτιμουν τον γουορντ και την χρησιμοτητα του σε αυτο το ροστερ.
εχει τοσα γκαρντ με πληθωρα χαρακτηριστικων πλεον ο ολυμπιακος. που ο φουρνιε μπορει να παρει ανετα χρονο στο 3.
ουτε αποκλειω τον παπανικολαου στο 4. επισης πιστευω οτι πολλοι υποτιμουν τον γουορντ και την χρησιμοτητα του σε αυτο το ροστερ.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πωπω ρε φίλε κουράγιο! Εύχομαι περαστικά στην μικρή, σιδερένιαfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pmειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σου απάντησα. Διάβαζε καλύτερα. Ναι προτιμάω τον Ντιαγέ από το παλτό Μπλόμ. Έτσι και αλλιώς και αυτός το ίδιο χάλι είναι στο τρίποντο, 2/17 είχε στην σειρά με εμάς και τον παίζουν όλοι επιδεικτικά under.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:48 pmη διαφορα ειναι πως σε ρωτησα χτες 2 φορες εδω στο τσατ αν προτιμας μπλοσομγκειμ ή εντιαγε και με αγνοησες παραδειγματικα...ο σικμα δεν ηταν κινηση πανικου.καλοκαιρι ηταν και ειχε ολο τον χρονο να ψαξει εναν καλο παικτη.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:40 pm
Ή διαφορά είναι ότι όταν έκανε αυτές τις κινήσεις που λες ήταν από θέση απόγνωσης λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών στην Ευρωλίγκα. Φέτος εκτός ότι έφερε τον Μοντέρο στα γκαρντ είναι και καβάλα στο άλογο λόγω της κατάκτησης. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι έχει καθαρό μυαλό και ότι θα δούμε τον Σενεγαλέζο μάγο να μαγεύει στο παρκέ![]()
να κρατησει λι δεν ηταν κινηση πανικου.ειχε ολο το καλοκαιρι να τον διωξει και να φερει εναν κανονικο ασσο
το να φερει ντιλικινα δεν ηταν κινηση πανικου εφοσον ο ιδιος ο μπαρτζωκας σε δηλωσεις του τον εχει πει παικτη μεγαλης κλασσης
ολες αυτες οι κινησεις ειναι κινησεις ενος υπεροπτικου που νομιζει πως το συστημα του και το μπασκετ που και καλα διδασκει ειναι υπερανω παικτων και πως δεν εχει σημασια ποιος θα ερθει οσο κυριως να ακολουθησει πιστα τις οδηγιες του...
Ο Σίκμα ήταν ο ορισμός της κίνησης πανικού το καλοκαίρι που μας είχε κρεμάσει ο Μίροτιτς και το αγαπημένο παιδί του κόουτς χαιρέτησε για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ο Ντιλικινά επίσης, ήρθε μετά τον τραυματισμό του Έβανς όταν ο Μπι είχε ποντάρει όλη την χρονιά πάνω του.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά στο τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Ward του χρόνου θα παίζει 30 λεπτά, είναι ο μόνος που δένει το σύστημα του Μπι και θα είναι και βελτιωμένος στο τρίποντο.xavier έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 1:58 pmεγω πιστευω πως τελικα θα μεινει ο γουοκαπ και ο ολυμπιακος δεν θα παρει αλλον παιχτη(και ουτε χρειαζεται).
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περαστικά Φώτη ! Καλές γιορτές σε όλους !
@Dimmitz δεν λέω ότι το σχέδιο θα ναι ότι θα πάρουμε τον Ντιαλό όταν κοπεί .. αλλά ότι θα εχουνε λούσει με τους προηγούμενος και θα είναι αναγκαστική μεταγραφή .. δεν έχουμε μάτι να παίρνουμε παίκτες από Αμερική ..
Ότι θα κοπεί είναι αρκετά πιθανο..
Τον γουορντ δεν τον υποτιμάμε εμείς αλλά ο μπαρτζωκας .. πέρσι δεν τον εμπιστευόταν.. τώρα αν αλλάξει αυτό φέτος δεν το ξέρουμε..και πέρσι τον περιμέναμε καλύτερο..μέχρι να το δούμε αυτό κρατήστε μικρό καλάθι
@Dimmitz δεν λέω ότι το σχέδιο θα ναι ότι θα πάρουμε τον Ντιαλό όταν κοπεί .. αλλά ότι θα εχουνε λούσει με τους προηγούμενος και θα είναι αναγκαστική μεταγραφή .. δεν έχουμε μάτι να παίρνουμε παίκτες από Αμερική ..
Τον γουορντ δεν τον υποτιμάμε εμείς αλλά ο μπαρτζωκας .. πέρσι δεν τον εμπιστευόταν.. τώρα αν αλλάξει αυτό φέτος δεν το ξέρουμε..και πέρσι τον περιμέναμε καλύτερο..μέχρι να το δούμε αυτό κρατήστε μικρό καλάθι
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντα οι «νέες» μεταγραφές θέλουν ένα χρόνο για να προσαρμοστούν στο σύστημα του Μπι. Και ο Ταιρίκ δεν είναι ότι έβγαλε μάτια πέρυσι. Τεσπα δική μου εικασία είναι ότι ο Ward θα παίζει 25 λεπτά λόγω του high motor και αυτόν που προσφέρει σε άμυνα και επίθεση. Ξεχνάς ότι πέρυσι αναγκαζόταν να κάνει και πράγματα εκτός ρεπερτορίου όπως να οργανώσει και είναι άλλο πράγμα να παίζει με pg τον Θωμά και άλλο με CMM - Μοντέρο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 2:18 pmΠεραστικά Φώτη ! Καλές γιορτές σε όλους !
Ο Ντιαλό επειδή το έχω ψάξει πολύ και έχω ακούσει διάφορους να μιλάνε θεωρώ ότι είναι απίθανο να μείνει ελεύθερος φέτος. Αλλά δεν είμαι ειδικός στο NBA, ας βγει κάποιος να τοποθετηθεί για τον παίκτη που έχει καλύτερη εικόνα από εμένα.
Το σενάριο που αναφέρεις είναι πιο πολύ wishful thinking: να πάρουμε παίκτη, να μην πιάσει, να μείνει ελεύθερος ο Ντιαλό, να του δώσουμε μεγάλο συμβόλαιο, και να υπογράψει σε εμάς.
Αν γίνει το παραπάνω σημαίνει ότι η χρονιά θα έχει πάει κατά διαόλου και θα παλεύουμε για εξάδα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ευχαριστω πολυ !Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 2:01 pmΠωπω ρε φίλε κουράγιο! Εύχομαι περαστικά στην μικρή, σιδερένιαfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pm
ειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ευχαριστω πολυ !Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 2:01 pmΠωπω ρε φίλε κουράγιο! Εύχομαι περαστικά στην μικρή, σιδερένιαfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pm
ειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ευχαριστω φιλε .τωρα ειναι ολα οκ η μικρη (τι μικρη δηλαδη 16 χρονων και κοντευει να με φτασει ) ειναι σπιτι κι ειναι καλα ,παιρνει τη θεραπεια της αλλα συνεχιζει την ζωη της κανονικα απλα η τρομαρα ηταν μεγαλη. Ο γουορντ φετος νομιζω οτι θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη αφου η ενεργεια του ειναι ασυγκριτη και πλεον παιζει για δευτερη χρονια στην ομαδα κι εχει μαθει τα πραγματα καλυτερα. Αν εχει δουλεψει και το περιφεριακο του σουτ το καλοκαιρι και παρουσιαστει βελτιωμενος σε αυτο τον τομεα θα ειναι ολα μια χαρα. Οκ μπορει καποιος να το ονομασει wishfull thinkink αυτο (και με το δικιο του ) αλλα εμενα ο παικτης μου αρεσει και αν θελετε ,θελω να πετυχει .shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 2:18 pmΠεραστικά Φώτη ! Καλές γιορτές σε όλους !
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μοντερο θα κοβεται μεχρι να μαθει να παιζει σαν το Γουοκαπ.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:33 pmροστερ ολυμπιακου μεχρι στιγμης
μακινταιρ,μοντερο,γουοκαπ,τζοσεφ
φουρνιε,ντορσει
γουορντ,παπανικολαου
βεζενκοφ,εντιαγε
μιλουτινοφ,ταιρικ,χολ
ειναι 13 χωρις λαρυ,νετζηπογλου και χωρις πιθανη μεταγραφη.αλλά με ολους υγιεις παλι καποιος πρεπει να κοβεται
κι επειδη νομιζω δεν μας πολυπαιρνει να κοβουμε παπανικολαου απο τα φοργουορντ προτεινω να κοβεται ο θωμας για παραδειγματισμο![]()
![]()
Εν τω μεταξυ ολοι εχετε ξεγραμμενο το Θωμα, τον βλεπω να ξεκιναει βασικος κ να γεμιζουμε αλλες 800 σελιδες για τον αμπαλο τον Μπαρτζωκα που εχει φαει σκαλωμα με τον μπετατζη.
Κουραγιο.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
η προτιμηση σου στον εντιαγε σε σχεση με το παλτο μπλοσομγκειμ ειναι απολυτως σεβαστη.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 2:03 pmΣου απάντησα. Διάβαζε καλύτερα. Ναι προτιμάω τον Ντιαγέ από το παλτό Μπλόμ. Έτσι και αλλιώς και αυτός το ίδιο χάλι είναι στο τρίποντο, 2/17 είχε στην σειρά με εμάς και τον παίζουν όλοι επιδεικτικά under.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:48 pm
η διαφορα ειναι πως σε ρωτησα χτες 2 φορες εδω στο τσατ αν προτιμας μπλοσομγκειμ ή εντιαγε και με αγνοησες παραδειγματικα...ο σικμα δεν ηταν κινηση πανικου.καλοκαιρι ηταν και ειχε ολο τον χρονο να ψαξει εναν καλο παικτη.
να κρατησει λι δεν ηταν κινηση πανικου.ειχε ολο το καλοκαιρι να τον διωξει και να φερει εναν κανονικο ασσο
το να φερει ντιλικινα δεν ηταν κινηση πανικου εφοσον ο ιδιος ο μπαρτζωκας σε δηλωσεις του τον εχει πει παικτη μεγαλης κλασσης
ολες αυτες οι κινησεις ειναι κινησεις ενος υπεροπτικου που νομιζει πως το συστημα του και το μπασκετ που και καλα διδασκει ειναι υπερανω παικτων και πως δεν εχει σημασια ποιος θα ερθει οσο κυριως να ακολουθησει πιστα τις οδηγιες του...
Ο Σίκμα ήταν ο ορισμός της κίνησης πανικού το καλοκαίρι που μας είχε κρεμάσει ο Μίροτιτς και το αγαπημένο παιδί του κόουτς χαιρέτησε για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ο Ντιλικινά επίσης, ήρθε μετά τον τραυματισμό του Έβανς όταν ο Μπι είχε ποντάρει όλη την χρονιά πάνω του.
αλλά νομιζω πως παικτικα οι 2 παικτες δεν μπορουν να μπουν στην ιδια προταση...
επισης γιατι να πανικοβληθεις αν φυγει ο βεζενκοφ και εχεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι για να βρεις εναν καλο παικτη?οχι εναν βεζενκοφ,ουτε εναν τοτε μιροτιτς...εναν ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ.το ενας καλος παικτης απο τον σικμα ειναι μια χαωδης διαφορα.επισης αν πανικοβαλλεσαι ενω εχεις 3 μηνες να βρεις εναν παικτη τοτε ισως εχεις σοβαρο προβλημα
επισης αν βασιζεις μια ολοκληρη χρονια στον εβανς με το ιστορικο που ειχε και την καθυστερημενη ηδη επανοδο του και μετα πανικοβαλλεσαι δεν φταιει κανενας εβανς.φταις εσυ μπαρτζωκα που δεν διαβαζεις καλα τα ''αστρα''.γιατι στην περιπτωση εβανς τα αστρα σου μιλησαν οντως και σου ελεγαν μην βασιζεσαι εντελως πανω του.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εχεις την εντυπωση πως εχω ξεγραμμενο τον θωμα?Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 2:37 pmΟ Μοντερο θα κοβεται μεχρι να μαθει να παιζει σαν το Γουοκαπ.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:33 pmροστερ ολυμπιακου μεχρι στιγμης
μακινταιρ,μοντερο,γουοκαπ,τζοσεφ
φουρνιε,ντορσει
γουορντ,παπανικολαου
βεζενκοφ,εντιαγε
μιλουτινοφ,ταιρικ,χολ
ειναι 13 χωρις λαρυ,νετζηπογλου και χωρις πιθανη μεταγραφη.αλλά με ολους υγιεις παλι καποιος πρεπει να κοβεται
κι επειδη νομιζω δεν μας πολυπαιρνει να κοβουμε παπανικολαου απο τα φοργουορντ προτεινω να κοβεται ο θωμας για παραδειγματισμο![]()
![]()
Εν τω μεταξυ ολοι εχετε ξεγραμμενο το Θωμα, τον βλεπω να ξεκιναει βασικος κ να γεμιζουμε αλλες 800 σελιδες για τον αμπαλο τον Μπαρτζωκα που εχει φαει σκαλωμα με τον μπετατζη.
Κουραγιο.
για αυτον ακριβως τον λογο κανω τον αστε'ι'σμο...γιατι ειμαι σιγουρος και τρεμω στο σεναριο να μεινει ο γουοκαπ
γιατι αν μεινει ειναι τοσο εμμονικος αυτος στον παγκο που θα εχει στον παγκο μακινταιρ και μοντερο και βασικος θα παιζει ο θωμας.
και ναι φιλε αν με αυτο το ροστερ ο θωμας ξεκιναει βασικος ειναι εμμονη...οπως εμμονη ειναι οταν ειχε μιλουτινοφ,ραιτ και επαιζε βασικος το παλτο ο φαλ
αποδειχτηκε περιτρανα φετος ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο