Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 15, 2026 10:57 pm

SbioTech έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 9:21 pm
basilis_.kts έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 8:59 pm

το γεγονος πως βαρουσε 30λ ακατεβατα 5χρονια και πραγματικα δεν εδειξε μεσα στον χρονο καμια βελτιωση στο σουτ
Τωρα καταλαβαίνεις οτι έχεις αδικο σε ο,τι λες για το Θωμα. Ξενερωσαμε όλοι μαζί του με την ιστορία με Ντουμπαι αλλα μη βαπτισουμε το ψάρι κρέας.

Στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια σουταρει 40-38-40%

Στην Ευρώπη παλι 30-34-37%.

Στην Ευρωλιγκα φετος ηταν 5ος σουτερ της ομαδας σε ευστοχία. 5ος. Περαν του οτι ηταν 1ος στις ασιστ με διπλάσιες απο το 2ο.

Αγωνιστικά ό,τι έπρεπε ηταν για να μοιράζεται 50-50 τη θεση.
νταξει ρε ηγετη ασε λιγο τα στατιστικα...την επιθετικοτητα του παικτη στα παιχνιδια στο περασμα των χρονων την εβλεπες καθολου?οσο περνουσαν τα χρονια πηγαινε το under ολο και πιο μακρια σε γενικο πλαισιο
γι αυτο αυξανε τα ποσοστα...γιατι ηταν ολα ελευθερα και για να παρει τριποντο επρεπε ο αμυντικος να απεχει 2-3 ετη φωτος

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:00 pm

Rolf έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 10:03 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 9:56 pm

Ξέρεις, εγώ δεν είμαι παίκτης της ομάδας, οπότε η νοοτροπία μου είναι παντελώς αδιάφορη!!! Ο Μπαρτζώκας ξέρει τη δουλειά του, θα ετοιμάσει την ομάδα όπως πρέπει, κι εγώ έχω το ελεύθερο να φαντάζομαι ό,τι θέλω!!!
Αν όμως αυτή είναι η νοοτροπία που έχει γενικά ο κόσμος και δεν είναι ένας-δυο, τότε μόνο αδιάφορη δεν είναι. Γιατί έτσι φτιάχνεται το κλίμα του «σιγά, τους έχουμε όλους, πάμε χαλαρά, θα τα σαρώσουμε όλα». Λίγο χαμηλά την μπάλα δεν βλάπτει. Τώρα αν μιλάμε για έναν μεμονωμένο οπαδό, προφανώς δεν επηρεάζει τίποτα.
Βρε φίλε μου, δεν είπα ότι θα τα σαρώσουμε όλα εμείς. Είπα ότι ο Παναθηναϊκός θα μαζέψει όλα τα χρυσά βατόμουρα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:12 pm

basilis_.kts έγραψε:
SbioTech έγραψε:

Τωρα καταλαβαίνεις οτι έχεις αδικο σε ο,τι λες για το Θωμα. Ξενερωσαμε όλοι μαζί του με την ιστορία με Ντουμπαι αλλα μη βαπτισουμε το ψάρι κρέας.

Στην Ευρωλιγκα φετος ηταν 5ος σουτερ της ομαδας σε ευστοχία. 5ος. Περαν του οτι ηταν 1ος στις ασιστ με διπλάσιες απο το 2ο.

νταξει ρε ηγετη ασε λιγο τα στατιστικα...την επιθετικοτητα του παικτη στα παιχνιδια στο περασμα των χρονων την εβλεπες καθολου?οσο περνουσαν τα χρονια πηγαινε το under ολο και πιο μακρια σε γενικο πλαισιο
γι αυτο αυξανε τα ποσοστα...γιατι ηταν ολα ελευθερα και για να παρει τριποντο επρεπε ο αμυντικος να απεχει 2-3 ετη φωτος
Δεν ξερω τι μου λες. Εγω σου παραθέτω στοιχεία οτι σε αυτό που λες έχεις αδικο. Και βελτιωση παρουσίασε, και μια χαρα ποσοστά ειχε ειδικα φέτος.

Τωρα το αν αυξανε τα ποσοστά επειδή τον έπαιζαν under joke is on them.

Η εντελώς λανθασμένη βαση της επιχειρηματολογιας σου (που εγω θα το ξαναπω ρεντγκολίζει αφανταστα) είναι οτι ο Γουοκαπ θα έπρεπε να είναι κατι αλλο. Επιθετικός στη ρακετα, σουτερ μετα απο ντρίμπλα κοκ. Δεν είναι τετοιος παίκτης. Αν τετοιον παικτη είχες ανάγκη (που είχες και τετοιος είναι λχ ο Μοντέρο ή ηταν ο Κίναν) σε αυτο δεν σου φταίει ο Θωμας.

Ο Θωμάς φταίει γιατί χειρίστηκε σκάρτα την ποστσιζον.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:14 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 6:49 pm
prime7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 6:40 pm
Άντε να ξεκινήσουν τα φιλικά τουλάχιστον γιατί εδώ μέσα θα πλακωθείτε και για το ποια ομάδα έχει καλύτερο 3ο βοηθό προπονητή.
Φαντασου τι θα διαβαζαμε αν ειχαμε χασει ευρωπαικο και εφερνε κ τον Εντζαι αντι του Πιτερς. Οχι τιποτα αλλο δεν θα μπορουσαμε να φωναξουμε κ Βαγγελα Θεε παρε την καε γιατι τα χει κανα ροιδο κι αυτος. :roofl:
Μαλλον τους Τσακους θα ονειρευοντουσαν για να μας σωσουν απο τους Εντζαι αυτου του κοσμου χαχα
Μα και ο Μπαγέ Νταγέ δώρο του Τσάκου είναι, απλά είναι του μεγάλου του κάπτα Τσάκου... του αρέσουν παίκτε παλιάς κοπής, που παίζουν εξαιρετικά μόνο τη μια πλευρά του γηπέδου.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:15 pm

basilis_.kts έγραψε:
SbioTech έγραψε:

μας πειράζει δηλαδή που τον έπαιζαν under και κατέληξε να τα βάζει φέτος;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:16 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 11:15 pm
basilis_.kts έγραψε:

μας πειράζει δηλαδή που τον έπαιζαν under και κατέληξε να τα βάζει φέτος;
Έλα ντε, αυτό είπα κι εγω. Joke is on them

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:31 pm

SbioTech έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 11:12 pm
basilis_.kts έγραψε:

Δεν ξερω τι μου λες. Εγω σου παραθέτω στοιχεία οτι σε αυτό που λες έχεις αδικο. Και βελτιωση παρουσίασε, και μια χαρα ποσοστά ειχε ειδικα φέτος.

Τωρα το αν αυξανε τα ποσοστά επειδή τον έπαιζαν under joke is on them.

Η εντελώς λανθασμένη βαση της επιχειρηματολογιας σου (που εγω θα το ξαναπω ρεντγκολίζει αφανταστα) είναι οτι ο Γουοκαπ θα έπρεπε να είναι κατι αλλο. Επιθετικός στη ρακετα, σουτερ μετα απο ντρίμπλα κοκ. Δεν είναι τετοιος παίκτης. Αν τετοιον παικτη είχες ανάγκη (που είχες και τετοιος είναι λχ ο Μοντέρο ή ηταν ο Κίναν) σε αυτο δεν σου φταίει ο Θωμας.

Ο Θωμάς φταίει γιατί χειρίστηκε σκάρτα την ποστσιζον.
τεσπα τα εχω πει πολλες φορες για τον θωμα...επειδη σωματικα βαζει κατω ολη την ευρωλιγκα στην θεση 1 θα μπορουσε να εχει δουλεψει πολυ περισσοτερο και να γινοταν τοπ γκαρντ.η νοοτροπια του μεσα στο παιχνιδι μου βγαζει συνεχως μια φοβια,μια αποφυγη σοβαρων ευθυνων.εμενα αυτα τα στοιχεια δεν μου κανουν για τον ολυμπιακο
οσον αφορα το ρεντγκολ χαιρομαι αν υπαρχουν κι αλλοι με παρομοιες αποψεις γιατι ειναι λιγο βαρετο να ακουμε πως ο μπαρτζωκας ξερει για ολους και για ολα

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Αύγ 15, 2026 11:46 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 10:24 pm
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 6:54 pm

Μετα θα σκασει και κανας δευτερος εντζαι για το 3 και θα διαβαζουμε ο αλητης ο μπι φταιει ειχε Χεζονια που ελιωνε για να ρθει στο Θρυλο και 10 μυρια μπατζετ κ εφερε τον Εντζαι για να βγαλει βιτσια :roofl:
Η επιστροφή των εντζαι. Η επίθεση των αταλαντων.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 16, 2026 12:19 am

καλα και οι αμπαλοι χρησιμοι ειναι..το ροστερ ειναι τοπ αρκει να ρθει παικτης σουτερ στο 3-4 και που να ειναι καλος αμυντικος.αλλιως παμε σε πολλες αλχημειες..εστω ενας οτζελεγιε.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Κυρ Αύγ 16, 2026 12:25 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 16, 2026 12:19 am
καλα και οι αμπαλοι χρησιμοι ειναι..το ροστερ ειναι τοπ αρκει να ρθει παικτης σουτερ στο 3-4 και που να ειναι καλος αμυντικος.αλλιως παμε σε πολλες αλχημειες..εστω ενας οτζελεγιε.
Πράγματι, είμαστε τόσο ενισχυμένοι σε όλες τις θέσεις, που και ένας Οτζελέγιε θα είναι ταμάμ. Εκτός αν έχουν κανονίσει τίποτα καλύτερο (λέγε με Άλφα).

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Κυρ Αύγ 16, 2026 12:57 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 10:50 am
steph.larry έγραψε:
Σάβ Αύγ 15, 2026 1:11 am
Έτσι όπως είμαστε τώρα, θαρρώ πως δε θα μας κακόπεφτε καθόλου ένας νέος Ματ Λοτζέσκι. Με το φονικό σουτ του Βέλγο-Αμερικάνου όμως, τίποτα λιγότερο. Εξάλλου για αθλητικότητα έχουμε ήδη στην θέση τον Γουορντ, που μοιάζει πάρα πολύ με τον Νταρντεν που είχαμε κάποτε, αν και πιστεύω με μεγαλύτερο ταβάνι.

Έναν νέο Λοτζέσκι λοιπόν όπως ακριβώς είναι τώρα το ρόστερ μας, το αγοράζατε ως σενάριο;
Έχει όνομα και λέγεται Πουλακίδας :D
Γουστάρω γιατί συνδυάζει πολλά κάλα στοιχεία, αλλά δεν το κόβω το παλικαράκι αυτό να πείθεται να εγκαταλείψει από τωρα το NBA.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”