Ας μας πει ο τουλουμπαςAO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 16, 2026 8:59 pmMπορεί να φτάσει στα δικαστήρια; Πώς γίνεται; O παίχτης έχει συμβόλαιο με οψιόν από την μεριά της ομάδας. Δεν υπάρχει buy out. Οπότε είτε η ομάδα τον ανανεώνει στα ίδια (ή αν θέλει του προσφέρει επέκταση με αυξημένες αποδοχές) , και έχει δικαίωμα να ζητήσει ότι ποσό θέλει για να τον αποδεσμεύσει ή υπάρχει και η περίπτωση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αφήσει ελεύθερο.
Αν έχω καταλάβει σωστά δεν υπάρχει κάποια παρατυπία ώστε να καταφύγει στα δικαστήρια ο Θωμάς.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά έχεις δίκιο. Αλλά νομίζω πως η ομάδα έχει option out, δηλαδή ή να ενεργοποιήσει την οψιόν και ο παίκτης να φύγει ή να μην την ενεργοποιήσει και να συνεχιστεί κανονικά ο τρίτος χρόνος του συμβολαίου.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 16, 2026 8:59 pmMπορεί να φτάσει στα δικαστήρια; Πώς γίνεται; O παίχτης έχει συμβόλαιο με οψιόν από την μεριά της ομάδας. Δεν υπάρχει buy out. Οπότε είτε η ομάδα τον ανανεώνει στα ίδια (ή αν θέλει του προσφέρει επέκταση με αυξημένες αποδοχές) , και έχει δικαίωμα να ζητήσει ότι ποσό θέλει για να τον αποδεσμεύσει ή υπάρχει και η περίπτωση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αφήσει ελεύθερο.
Αν έχω καταλάβει σωστά δεν υπάρχει κάποια παρατυπία ώστε να καταφύγει στα δικαστήρια ο Θωμάς.
Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός είναι καβαλάρης. Πάντως, εξακολουθώ να έχω σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με όσα ακούγονται ή γράφονται, γιατί δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα εικόνα και συμπεριφορά του παίκτη.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αααααν ισχουν οσα ακουγονται, ο Θωμας μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας θα δεχθει να καλυψει τη διαφορα στο buyout που ζηταει ο ολυμπιακος για να μεινει ελευθερος. Δεν νομιζω να τραβηξει παραπανω η ιστορια.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 16, 2026 8:59 pmMπορεί να φτάσει στα δικαστήρια; Πώς γίνεται; O παίχτης έχει συμβόλαιο με οψιόν από την μεριά της ομάδας. Δεν υπάρχει buy out. Οπότε είτε η ομάδα τον ανανεώνει στα ίδια (ή αν θέλει του προσφέρει επέκταση με αυξημένες αποδοχές) , και έχει δικαίωμα να ζητήσει ότι ποσό θέλει για να τον αποδεσμεύσει ή υπάρχει και η περίπτωση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αφήσει ελεύθερο.
Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Αν φυγει ο Θωμας, χρειαζεται επιπλεον παικτης ειτε στο 1, αν τον Μοντερο τον προοριζουν για δυαρι ή στο 2-3.
Αν η ομαδα παρει 2+ μυρια απο την πωληση του Θωμα, λογικα θα γινει προσπαθεια για μια αρκετα καλυτερη κινηση συγκριτικα με το να μεινει ο Θωμας κ πιθανον να παμε να σπασουμε κανα συμβολαιο. Αυτον τον Λουαου Καμπαρο ποσο τον πουλανε οι φιλοι μας της Μπασκονια?
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καμπαρο πήγε ρεαλRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 16, 2026 9:45 pmΑααααν ισχουν οσα ακουγονται, ο Θωμας μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας θα δεχθει να καλυψει τη διαφορα στο buyout που ζηταει ο ολυμπιακος για να μεινει ελευθερος. Δεν νομιζω να τραβηξει παραπανω η ιστορια.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 16, 2026 8:59 pm
Mπορεί να φτάσει στα δικαστήρια; Πώς γίνεται; O παίχτης έχει συμβόλαιο με οψιόν από την μεριά της ομάδας. Δεν υπάρχει buy out. Οπότε είτε η ομάδα τον ανανεώνει στα ίδια (ή αν θέλει του προσφέρει επέκταση με αυξημένες αποδοχές) , και έχει δικαίωμα να ζητήσει ότι ποσό θέλει για να τον αποδεσμεύσει ή υπάρχει και η περίπτωση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αφήσει ελεύθερο.
Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Αν φυγει ο Θωμας, χρειαζεται επιπλεον παικτης ειτε στο 1, αν τον Μοντερο τον προοριζουν για δυαρι ή στο 2-3.
Αν η ομαδα παρει 2+ μυρια απο την πωληση του Θωμα, λογικα θα γινει προσπαθεια για μια αρκετα καλυτερη κινηση συγκριτικα με το να μεινει ο Θωμας κ πιθανον να παμε να σπασουμε κανα συμβολαιο. Αυτον τον Λουαου Καμπαρο ποσο τον πουλανε οι φιλοι μας της Μπασκονια?
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά εκανε break out σεζον που έδειξε οτι μπορεί να κουβαλησει. Οπότε λογικά θα έψαξε λεφτά που εμείς σε πρώτη φαση για καθαρό 3αρι που δεν πατάει στο 4 δεν θα τα δίναμε...Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 16, 2026 9:54 pmΕχει κλεισει στη ρεαλ, το ειχα χασει αυτο.
Νομιζα ειχε συμβολαιο με τη Μπασκονια με την οποια ειχαμε κ το περσινο αλισβερίσι με τον Χολ γι αυτο τν ανεφερα.
Ωραιος παικτης παντως, αν ηταν ελευθερος δεν ξερω γιατι δεν ασχοληθηκαμε. Εκτος κι αν ηταν ακριβοτερος απ οσα θελαμε να πληρωσουμε.
Εγω επειδή τον παρακολούθησα αρκετά πέρυσι θα πω οτι δεν μου άρεσε. Ξεκίνησε πολυ δυνατά, σχεδον εξωφρενικα, με 52% στην πρώτη δεκάδα αγώνων παίρνοντας 7 σουτ ανα αγώνα, αλλα απο ένα σημείο και μετα μου φάνηκε οτι επαιζε μονο για πάρτη του ενω τα νούμερα ευστοχιας του κατέβηκαν γιατί άρχισε να παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες και έκλεισε με 41%
Δεν θα με χαλούσε αν ήξερα οτι θα έδειχνε διάθεση στην άμυνα.
@tokalytero3d @Rivers15 αν έρθει ο Πουλακιδας καλύπτει και το 2-3αρι και το διαβατήριο, και την ανάγκη για sniper.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πουλακίδας τη μόνη ανάγκη που θα μπορούσε να καλύψει φέτος είναι η ανάγκη ενός διαβατηρίου.
Παίκτης 23 χρονών που δεν έχει ξαναπατήσει Ευρώπη και έχει παίξει μόνο μια επαγγελματική σεζόν κυρίως gleague και κάποια λίγα παιχνίδια nba είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορεί να βοηθήσει Ευρωλίγκα πόσο μάλλον με σημαντικό ρόλο.
Και ως ταβάνι πιστεύω είναι πιο κοντά στον Πάπας παρά στον Ντόρσει όμως άλλη συζήτηση αυτή. Θα ήθελε 2-3 χρόνια σε Ευρωπαϊκή ομάδα για να φανεί το ταβάνι του.
Παίκτης 23 χρονών που δεν έχει ξαναπατήσει Ευρώπη και έχει παίξει μόνο μια επαγγελματική σεζόν κυρίως gleague και κάποια λίγα παιχνίδια nba είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορεί να βοηθήσει Ευρωλίγκα πόσο μάλλον με σημαντικό ρόλο.
Και ως ταβάνι πιστεύω είναι πιο κοντά στον Πάπας παρά στον Ντόρσει όμως άλλη συζήτηση αυτή. Θα ήθελε 2-3 χρόνια σε Ευρωπαϊκή ομάδα για να φανεί το ταβάνι του.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το όλο hype για τον Πουλακίδα υπάρχει γιατί μπορεί να πάρει ελληνικό διαβατήριο και ξέρει να σουτάρει, πράγμα σπάνιο.
κατά τ' άλλα ούτε κάνα φοβερό ταλέντο έχει ούτε μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα ακόμα, τακτικά είναι πολύ πίσω (από αυτά που έχω διαβάσει).
αν με κάποιο μαγικό τρόπο πάρει άμεσα ελληνικό διαβατήριο, φύγει από το ΝΒΑ και τον πάρουμε απλά θα έχουμε ένα παίκτη να παίζει 10 λεπτά στη GBL με εύκολους αντιπάλους, τίποτα περισσότερο.
κατά τ' άλλα ούτε κάνα φοβερό ταλέντο έχει ούτε μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα ακόμα, τακτικά είναι πολύ πίσω (από αυτά που έχω διαβάσει).
αν με κάποιο μαγικό τρόπο πάρει άμεσα ελληνικό διαβατήριο, φύγει από το ΝΒΑ και τον πάρουμε απλά θα έχουμε ένα παίκτη να παίζει 10 λεπτά στη GBL με εύκολους αντιπάλους, τίποτα περισσότερο.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο