Redfly έγραψε: ↑Σάβ Απρ 03, 2021 11:01 pm
Φαινόταν με γυμνό ματι ότι τον καιμε τον παίκτη με τοσα λεπτά, πιστεύω να το είδες και εσυ baksket72. Σαφώς και είναι γυμνασμένος πάντως, δε θα μπορούσε διαφορετικά για να είναι στους τοπ οργανωτες. Δεν είναι μόνο τα λεπτα συμμετοχής που κουράζουν, αλλά και το τι κανεις όταν παίζεις. Ο σλούκας τα έκανε όλα χωρίς βοήθεια.
Ο Μπαρτζώκας πήρε τα ρίσκα του στο 1 και στο 5 και ατύχησε και στα δύο. Τόσο μπατζετ είχε , μέχρι εκει τα κατάφερε. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για τα προφανή. Μπορούσε καλύτερα με το ίδιο μπατζετ? Προφανώς. Θα μπορούσε βέβαια απλά να ήταν αλλο το μπατζετ.
Το θέμα είναι τι στόχους έχει η ομάδα μας. Όλοι οι φίλοι της ομάδας έχουν απογοητευτεί όσο δε πάει και το βλέπουμε σε όλα τα φορουμ, όσοι μπαίνουμε. Βλέπω ακραίες απόψεις, βλέπω νεύρα από τους πιο φανατικούς και θεωρώ βέβαιο ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα είναι η χρονιά της πληρους απαξίωσης της ομάδας.
Αν δε γίνει κάτι τραγικό, μόνο που θα έχουμε κάποιους παίκτες για δεύτερη χρονιά μαζί, εξ ορισμού θα πάμε καλύτερα. Μη τα γκρεμίσουν πάλι όλα γιατί προσωπικά βαρέθηκα.
Η αλήθεια είναι υπάρχουν κι άλλοι τοπ, όπως ο καλύτερος όλων, ο Μίσιτς, που δεν είναι τόσο γυμνασμένος όσο ο Σλούκας. Ο Πάνγκος επίσης. Δεν είναι νομοτέλεια λοιπόν.
Πάμε παρακάτω. Ο Σλούκας στην κατάσταση που είναι και με μία μονάχα, λίγκα θα έπρεπε να παίζει τόσο όσο παίζει. Θες λίγο λιγότερο σε μια ιδανική κατάσταση; Οκ, λίγο λιγότερο (ας πούμε 2 λεπτά λιγότερο). Το ζήτημα έγκειται στη μηδαμινή στήριξη όσο είναι στο παρκέ. Είναι ολο-μό-να-χος.
Στους ψηλούς δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το τεράστιο πρόβλημα ήταν στους κοντούς μας. Το ακόμα πιο μεγάλο το έχω γράψει τόσες φορές αυτό το 2ημέρο που έχω κουράσει και την αφεντιά μου.
ΓΙα το μπάτζετ έχω άλλη άποψη και την έχω τεκμηριώσει στα 5-6 ποστ μου που θα τα βρεις πιο πάνω.
Στα οποία κάνω αναφορές για τις επιλογές των προπονητών και πολλά άλλα τέτοια αντι-τουριστικά

για αρκετό κόσμο που μου θυμίζει τους ποδοσφαιρικούς Ολυμπιακούς.
Η άποψή μου είναι ότι ήταν επιλογή του Μπαρτζώκα να προχωρήσουμε έτσι. Επίσης την έχω τεκμηριώσει με τη γνωστή σε όλους μας επαγωγική μέθοδο.
Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα φέτος δεν έχει να κάνει με ρόστερ (πρωτίστως, τουλάχιστον). Το ίδιο ρόστερ μέχρι τα μέσα Γενάρη (12 συγκεκριμένα) μας είχε στο 10-8 και 8ους. Μιλάμε για 18 παιχνίδια δηλαδή. ¨Οχι και λίγα για να τα παίρνει ένα κακό, ρόστερ, με ανύπαρκτους ψηλούς και δεν ξέρω τι άλλο.
Εκεί κάπου αρχίσαν τα ψυχ.

Από το 10-8 πήγαμε στο 11- 16 κι αντίο Άνοιξη (

θα μπορούσε να ήταν και τίτλος σινεφίλ ταινίας, πλάκα- πλάκα)
Τα έχω ξαναγράψει και πιο πάνω.
Σχετικά με τη γνώμη του πολύ του κόσμου- όπως χαρακτηριστικά γράφεις- μπορώ να σου γράψω 2-3 πραγματάκια, αλλά θα σε κουράσουν θαρρώ.
Δεν μου λέει και πολλά, (όταν γίνεται αγέλη) ιδίως στους "σόσιαλ" καιρούς που ζούμε (modern times- που έλεγε κι μια ιδιοφυία της 7ης τέχνης σχεδόν 100 χρόνια πίσω).
Χαιρετώ και καλό μπασκετάκι να βλέπουμε.