Περιστέρι winmasters - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκίνησε κι επίσημα λοιπόν η προετοιμασία, το ρόστερ είναι το εξής:
PG: Finch-Παπαδακης-Νικολαιδης
SG: Ty Nichols- Scruggs
SF: Tytan Anderson-Iττουνας
PF: Carius-Γκιουζελης-Καματερος(? δεν τον πήρε το μάτι μου στα πόστ για την 1η προπόνηση αλλά λογικά θα είναι)
C: Payne-Χατζηδακης-Πετρακης
Οι ξένοι φαίνονται ως αρκετά καλές επιλογές κι με δυνατότητα να ξεπεταχθουν(όπως ο Anderson), περιμένω κι τους 3 παραμειναντες να είναι ακόμη καλύτεροι αλλά όπως έχω πει σε όλη τη περίοδο μεταγραφών, δεν ήρθε έστω ένας Έλληνας παιγμένος να βοηθήσει την ομάδα (είτε βετεράνος σαν τον Κασελακη ή κάποιος σε καλύτερη μπασκετικη ηλικία) κι θεωρώ θα μας στοιχίσει αυτό.
Από ότι κατάλαβα ο κύριος στόχος ήταν ο Κασελακης( ο οποίος ταίριαζε κι πολύ με το playset του με το υπόλοιπο ρόστερ) αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση.
Πάραυτα, πιστεύω θα κάνουμε μια καλή χρονιά καθώς υπάρχει υποδομή κι long term σταθερότητα στον πάγκο , κι εύχομαι να είμαστε εντός play off κι φέτος
PF: Carius-Γκιουζελης-Καματερος(? δεν τον πήρε το μάτι μου στα πόστ για την 1η προπόνηση αλλά λογικά θα είναι)
Οι ξένοι φαίνονται ως αρκετά καλές επιλογές κι με δυνατότητα να ξεπεταχθουν(όπως ο Anderson), περιμένω κι τους 3 παραμειναντες να είναι ακόμη καλύτεροι αλλά όπως έχω πει σε όλη τη περίοδο μεταγραφών, δεν ήρθε έστω ένας Έλληνας παιγμένος να βοηθήσει την ομάδα (είτε βετεράνος σαν τον Κασελακη ή κάποιος σε καλύτερη μπασκετικη ηλικία) κι θεωρώ θα μας στοιχίσει αυτό.
Από ότι κατάλαβα ο κύριος στόχος ήταν ο Κασελακης( ο οποίος ταίριαζε κι πολύ με το playset του με το υπόλοιπο ρόστερ) αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση.
Πάραυτα, πιστεύω θα κάνουμε μια καλή χρονιά καθώς υπάρχει υποδομή κι long term σταθερότητα στον πάγκο , κι εύχομαι να είμαστε εντός play off κι φέτος
Favorite players: Kobe Bean Bryant
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομιζω ο Καματερος φαινεται στη φωτο με ολους μαζι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Δευ Αύγ 17, 2026 9:00 pmΞεκίνησε κι επίσημα λοιπόν η προετοιμασία, το ρόστερ είναι το εξής:
Στην περιφερεια φαινομαστε πληρεις και καλοι. Να δουμε πως θα καλυφθει το κενο του Καρντενας (αμυντικα κυριως)
Στους ψηλους θα το δουμε λιγο... Γιατι ο Πετρακης, κατα τη γνωμη μου, δεν λαμβανεται υποψη ως λυση για οτιδηποτε.
Κατι που με προβληματισε ειναι οτι general manager δεν ειναι πλεον η Κλιγκοπουλου, που δεν ειναι σε κανενα ποστο (χωρις ανακοινωση κλπ). GM ειναι ο γιος του Κότση, που ηταν παλιοτερα γυμναστης...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο