Δε ξέρω αν έχει νόημα να κάνετε αυτή τη συζήτηση.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 10:46 amΩραία συμφωνούμε ότι αυτός που θα έρθει θα είναι χειρότερος από τον Πίτερς; Και ότι αυτός δεν θα είναι ο Χεζόνια;Sokos έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 10:15 am
Αν το φετινό μας μαύρο καμάρι είναι ο Ndiaye, τότε είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουμε. Δεν γίνεται να έχει οτιδήποτε παραπάνω από πολύ συμπληρωματικό ρόλο. Να στραγγαλίσει κανέναν αντίπαλο, να αλλάζει παντού, να κάνει και κανένα κάρφωμα να ανέβει το ηθικό, αλλά μέχρι εκεί.
Ακόμα κι εγώ που μαι φύσει απαισιόδοξος, το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει κι άλλη προσθήκη. Εύχομαι απλά να ναι σαφώς ποιοτικότερη.
Εγώ πιστεύω ότι ο Πίτερς δεν θα αντικατασταθεί. Απλά ο κόουτς θα προσπαθήσει να φέρει 3/2 και θα μετατοπίσει την θέση του σουτέρ τύπου Πίτερς από το 4 στο 3. Μην φύγει ο Θωμάς βέβαια και τελικά έρθει κανένας slasher τύπου Jones Garcia.
Αν πάρετε παίκτη και αυτός ο παίκτης προορίζεται να είναι παίκτης των 25 λεπτών κάπου μεταξύ 3 και 4 μπορεί να μην είναι χειρότερος από τον Πίτερς.
Αν πάρετε παίκτη και αυτός θα είναι για κάνα 10λεπτο στο 3 το πιθανότερο θα είναι πως θα είναι μια άλλη έκδοση του Ντιαγιέ (πχ καλό σουτ αλλά απολύτως τίποτα άλλο ή/και να μην έχει ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο).
Αλλά λέω ότι η συζήτηση δεν έχει νόημα γιατί δεν είναι ότι αποφάσισε κάποιος να διώξει τον Πίτερς για να πάρετε τον Ντιαγιέ.
Ο Πίτερς είναι αρκετά καλός για να είναι βασικός στις περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σε εσάς όμως έχοντας μπροστά του τον MVP δε θα έπαιζε πάνω από 10 λεπτά όταν δεν υπάρχουν απουσίες, ακόμα και αν ο Μπαρτζώκας μείωνε λίγο τα λεπτά του Βεζένκοφ με τίποτα δε θα έπεφτε κάτω από τα 25.
Και ταυτόχρονα ούτε ο Πίτερς ούτε ο Βεζένκοφ μπορούν να παίζουν σε μόνιμη βάση λεπτά στο 3 ή στο 5 για να υπολογίζονται σταθερά για κάποια λεπτά μαζί.
Οπότε ήταν φυσιολογικό ότι έφυγε χωρίς να φταίει κάποιος για αυτό.
Όχι ότι η διαχείριση του ήταν η ιδανική αλλά δε νομίζω ότι θα άλλαζε η απόφαση του αν έπαιζε 2-3 λεπτά περισσότερο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο