2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 04, 2021 8:37 pm

οσο βλεπω τον Jerian Grant του προμηθεα τοσο περισσότερο θεωρω οτι ειναι ιδανικος για δευτερος ασσος μας

πραγματικα σκορ, δημιουργια, drive, αθλητικοτητα και αμυνα σε πολυ υψηλο επιπεδο. ειναι και γρηγορος και με καλη ντριμπλα ειναι και κτηνος και δεν τον κοβει κανενας ψηλα.

το θεμα ειναι οτι δεν τον ειχα και τοσο καλο σουτερ, αλλα στον προμηθεα σουταρει παρα πολυ καλα στο τριποντο!

πραγματικά δεν πρεπει να τον χασουμε αυτον τον παικτη. και με μαξ 400 ερχεται θεωρω.

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 233
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Απρ 04, 2021 9:42 pm

Tracy Mac έγραψε:
οσο βλεπω τον Jerian Grant του προμηθεα τοσο περισσότερο θεωρω οτι ειναι ιδανικος για δευτερος ασσος μας

πραγματικα σκορ, δημιουργια, drive, αθλητικοτητα και αμυνα σε πολυ υψηλο επιπεδο. ειναι και γρηγορος και με καλη ντριμπλα ειναι και κτηνος και δεν τον κοβει κανενας ψηλα.

το θεμα ειναι οτι δεν τον ειχα και τοσο καλο σουτερ, αλλα στον προμηθεα σουταρει παρα πολυ καλα στο τριποντο!

πραγματικά δεν πρεπει να τον χασουμε αυτον τον παικτη. και με μαξ 400 ερχεται θεωρω.
Είναι πραγματικά καλή περίπτωση παίκτη. Βέβαια στο ΝΒΑ είχε μ.ο. καριέρας 32% στο τρίποντο. Όσο για το οικονομικό δεν είμαι σίγουρος για τις απαιτήσεις που θα έχει. Φέτος πληρώνεται από τους Rockets με $1.9M πέρα από τα όσα του δίνει ο Προμηθέας (φαντάζομαι γύρω στα 200Κ).

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Κυρ Απρ 04, 2021 10:27 pm

tanasen01 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Είναι πραγματικά καλή περίπτωση παίκτη. Βέβαια στο ΝΒΑ είχε μ.ο. καριέρας 32% στο τρίποντο. Όσο για το οικονομικό δεν είμαι σίγουρος για τις απαιτήσεις που θα έχει. Φέτος πληρώνεται από τους Rockets με $1.9M πέρα από τα όσα του δίνει ο Προμηθέας (φαντάζομαι γύρω στα 200Κ).
δεν το θυμομουν αυτο για ροκετς. εγω εγραψα 400 μαξ γιατι παιζει μονο α1 φετος, ενω ταυτοχρονα εδω και 2 χρονια ειναι εκτος nba.

οποτε λογικα θα εξαρταται και τι προτασεις θα εχει και απο nba, αν και θεωρω οτι με μια καλη σεζον ευρωλιγκα μπορει να εκτοξευσει την αξια του.

νταξει το 32% τριποντο στο nba για εναν παικτη που δεν ειναι σουτερ δεν ειναι ασχημο. ουσιαστικα μονο την ρουκι σεζον του ηταν κακος στο τριποντο. εξαλλου φαινεται οτι εχει βελτιωθει σε αυτο το κομματι καθως εχει καλο shot selection ενω και ευστοχος ειναι στον προμηθεα.

δεν λεω οτι ειναι σουτερ, αλλα οτι δεν θα τον αφηνουν ελευθερο. γιατι εγω στην αρχη επειδη δεν σουταρε και καλα βολες, θεωρουσα οτι εχει μειονεκτημα εκει.

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece

Κυρ Απρ 04, 2021 11:34 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Απρ 04, 2021 10:27 pm

δεν το θυμομουν αυτο για ροκετς. εγω εγραψα 400 μαξ γιατι παιζει μονο α1 φετος, ενω ταυτοχρονα εδω και 2 χρονια ειναι εκτος nba.

οποτε λογικα θα εξαρταται και τι προτασεις θα εχει και απο nba, αν και θεωρω οτι με μια καλη σεζον ευρωλιγκα μπορει να εκτοξευσει την αξια του.

νταξει το 32% τριποντο στο nba για εναν παικτη που δεν ειναι σουτερ δεν ειναι ασχημο. ουσιαστικα μονο την ρουκι σεζον του ηταν κακος στο τριποντο. εξαλλου φαινεται οτι εχει βελτιωθει σε αυτο το κομματι καθως εχει καλο shot selection ενω και ευστοχος ειναι στον προμηθεα.

δεν λεω οτι ειναι σουτερ, αλλα οτι δεν θα τον αφηνουν ελευθερο. γιατι εγω στην αρχη επειδη δεν σουταρε και καλα βολες, θεωρουσα οτι εχει μειονεκτημα εκει.
Είχε παίξει και στη φούσκα το περασμένο καλοκαίρι, 6 παιχνίδια, 2/8 τρίποντα, 10/27 συνολικές προσπάθειες σε 80 λεπτά συμμετοχής. Τον υπέγραψαν με εγγυημένο οι Ρόκετς πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν και τον έδιωξαν μετά από 2 βδομάδες χωρίς να παίξει καν :-| .

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3300
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 04, 2021 11:59 pm

tanasen01 έγραψε:

Όσο για το οικονομικό δεν είμαι σίγουρος για τις απαιτήσεις που θα έχει. Φέτος πληρώνεται από τους Rockets με $1.9M πέρα από τα όσα του δίνει ο Προμηθέας (φαντάζομαι γύρω στα 200Κ).
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Εγώ βρίσκω ότι ήταν στο αρχικό ρόστερ των 20 παικτών στους Ρόκετς με μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο 50.000 δολλάρια, τον έκοψαν, του τα έδωσαν και έμεινε ελεύθερος.
https://www.thedreamshake.com/tdsplayer ... rian-grant

"Grant signed a partially-guaranteed deal that netted him $50,000 when he signed and will net him $500,000 if he is still with the team on opening night."

Δεν ξέρω πως προκύπτουν τα 500.000 δολάρια αφού είναι κάτω από το veteran minimum.

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece

Δευ Απρ 05, 2021 12:30 am

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 04, 2021 11:59 pm
tanasen01 έγραψε:

Όσο για το οικονομικό δεν είμαι σίγουρος για τις απαιτήσεις που θα έχει. Φέτος πληρώνεται από τους Rockets με $1.9M πέρα από τα όσα του δίνει ο Προμηθέας (φαντάζομαι γύρω στα 200Κ).
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Εγώ βρίσκω ότι ήταν στο αρχικό ρόστερ των 20 παικτών στους Ρόκετς με μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο 50.000 δολλάρια, τον έκοψαν, του τα έδωσαν και έμεινε ελεύθερος.
https://www.thedreamshake.com/tdsplayer ... rian-grant

"Grant signed a partially-guaranteed deal that netted him $50,000 when he signed and will net him $500,000 if he is still with the team on opening night."

Δεν ξέρω πως προκύπτουν τα 500.000 δολάρια αφού είναι κάτω από το veteran minimum.
Ναι έχεις δίκιο, φαίνεται κι εδώ http://www.basketballinsiders.com/houst ... am-salary/. Συμβουλεύτηκα το basketball-reference αρχικά.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 06, 2021 10:59 pm

Για Dylan Ostekowski τι γνώμη έχετε? 24 χρονων, Γερμανος, παιζει στην Ουλμ φετος με πολυ καλα νούμερα στο γιουροκαπ. 3ποντο και 2 ποντο στο 50% , καλος ριμπάουντερ και καλος πασερ (μπορει να γινει επιπέδου Σικμα) , δεν ξερω στην αμυνα στα πόδια πως τα πάει, ζωγραφιστό παντως δεν πατάει και πολυ. Θα μπορούσε να αποτελέσει το μπακαπ του Μητογλου ή προτιμάμε να μεινει ο Ουαιτ σε αυτά τα λεφτα?

0
basket72
Reactions:

Τρί Απρ 06, 2021 11:47 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Απρ 06, 2021 10:59 pm
Για Dylan Ostekowski τι γνώμη έχετε? 24 χρονων, Γερμανος, παιζει στην Ουλμ φετος με πολυ καλα νούμερα στο γιουροκαπ. 3ποντο και 2 ποντο στο 50% , καλος ριμπάουντερ και καλος πασερ (μπορει να γινει επιπέδου Σικμα) , δεν ξερω στην αμυνα στα πόδια πως τα πάει, ζωγραφιστό παντως δεν πατάει και πολυ. Θα μπορούσε να αποτελέσει το μπακαπ του Μητογλου ή προτιμάμε να μεινει ο Ουαιτ σε αυτά τα λεφτα?
Γεια σου Τζόνι!
Στο ποστ μου για το οποίο μ' "έψεγες" ότι δεν προτείνω νέα ¨πουλέν¨τον είχα προτείνει. Στο είπα κιόλας, στο επόμενο, προτείνοντας μαζί με τον Οσετκόφσκι και τον Σκοτ Ίθερτον. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα είναι, απλώς ο Σκότι είναι πιο μεγάλος κι έμπειρος και πιο σκληξρός ως παίκτης, επίσης παίζει περισσότερο μέσα από ότι έξω σε αντίθεση με τον Πολωνό -Γερμανό.

Ο Οσετκόφκσκι έχει περάσει από τις ΗΠΑ όπου έμαθε καλά τα βασικά. Στο χάισκουλ δεν τράβηξε τα φώτα πάνω του, είτε λόγω χαρακτήρα ( δεν το είχε με την πίεση) είτε λόγω κιλών, είτε λόγω μέτριου ακόμα σουτ.
Το σουτ και το σωματικό, τα βελτίωσε και γενικά βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.
Έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι και είναι καλός ριμπάουντερ και καλός "κλέφτης".

Παραμένει στοίχημα το πως θα μπορέσει να προσαρμοστεί σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον θα έρθει ως 4-5ρι κι όχι ως 4-3ρι που έπαιξε φέτος ο Γουάιτ.

Είναι ένα θέμα για τους παίκτες που δεν έχουν παίξει ακόμα Ευρωλίγκα κι έρχονται από χαμηλότερης ισχύος πρωταθλήματα, το να μπορέσει η -Χ ενδιαφερόμενη ομάδα να πάρει καλές πληροφορίες για τη νοοτροπία τους. Για αν έχουν στοιχεία που προδικάζουν ότι θα τα καταφέρουν στο επόμενο πέρασμα. Στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν με το μπασκετικό αλλά με τη γενικότερη συγκρότηση, κατεύθυνση, κίνητρα.
Το είδαμε περίτρανα με τον Άαρον Χάρισσον που ξέρει μπάσκετ, για 2 χρόνια ήταν κορυφή στο Γιουροκάπ και στον Ολυμπιακό πέταγε αετό. Ενδεχομένως σε μια Βιλερμπάν ή σε μια Άλμπα να τα καταφέρει, βέβαια- ακόμα κι αυτός ο μέγας Ζαμανφούτιστας.

Ελπίζω να βοήθησα.
* Επιπέδου Σίκμα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει (στην ηλικία του ο Σίκμα ήταν καλύτερος κι έπαιζε στη Βαλένσια) αλλά την πάσα του δεν θα τη φτάσει. Ο Σίκμα είναι σπάνια πάστα στην πάσα- τα μισά κρέντιτς και στον θεόρατο πατέρα του. :wink:

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Απρ 06, 2021 11:55 pm

ο ουαιτ πρεπει να φυγει!4αρι κ 5αρι η ομαδα θελει του χρονου!αν μεινει ο ουαιτ δε παμε πουθενα

0
JohnnyPao

champion

Τετ Απρ 07, 2021 2:04 pm

Walkup(800) , Perry(400) , Papadakis(50)
Nedovic(800) , SantRoss(500) , Bray(200)
Hezonja(1,1) , Papapetrou(1) , Kaselakis(100)
Yabusele(500) , Mitoglou(600) , Matzoukas(100)
Papagiannis(700) , Landale(500)

Nedovic(800) , Bray(200) , Bochoridis(150)
Papapetrou(1) , SantRoss(500) , Kasel(100)
Mitoglou(600) , White(300) , Matzoukas(100)
Papagiannis(700) , Nnoko(300)

Φθηνο(1) και ακριβο(2) ροστερ, ειπα να πιάσω ολα τα ενδεχόμενα, βέβαια μιλαμε για γύρω στο ενα εκατομμύριο τη διαφορά.. και στα δυο υπολογίζω τον ΣαντΡος με ελληνικό διαβατήριο, αν δεν το παρει αλλάξτε Μπρει με Μποχωριδη στο 1ο ροστερ.

0
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 07, 2021 2:49 pm

JohnnyPao έγραψε:

Φθηνο(1) και ακριβο(2) ροστερ, ειπα να πιάσω ολα τα ενδεχόμενα, βέβαια μιλαμε για γύρω στο ενα εκατομμύριο τη διαφορά.. και στα δυο υπολογίζω τον ΣαντΡος με ελληνικό διαβατήριο, αν δεν το παρει αλλάξτε Μπρει με Μποχωριδη στο 1ο ροστερ.
Μακάρι για εσάς Τζόνι μου, να δεχθεί ο Νέντο να πάει στο 2 (το καλοκαίρι ανακοίνωνε ότι η θέση του είναι το "1" και να δει κάπως διαφορετικά το θέμα, ως off ball παίκτης, πια. Έτσι κι αλλιώς έχει αλλάξει κατά πολύ ο τρόπος παιξίματός του, χρόνο με τον χρόνο. Εγώ αν ήμουν φίλος του Παναθηναϊκού θα ήθελα να μείνει μόνο ο Χεζόνια-ς ως βασικό 3αρι στη θέση του Πάπι και να πήγαινε η ομάδα για παίκτη των 700χιλ και βάλε στο 1 (all in για Γουόκαπ) και να χτύπαγε καλό αμερικάνο για το sg/. Φτεροπόδαρο, σουτέρ, με κάθετο παιχνίδι, και decent στην άμυνα. Υπάρχουν τέτοιοι στην αντίπερα όχθη κι αξίζει το συμβόλαιο του Πάπι να πάει σε τέτοιον παίκτη. :bblove:

Σε λοιπά νέα κι όσο κι αν με έχει διαψεύσει ο Παπαγιάννης- που με έχει διαψεύσει φουλ, όπως κι η πορεία των Μπαρτζώκα, Βεζένκοφ, Πάντερ και Μπάγερν- δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλύτερος σέντερ από τον Λαντέιλ. ΄΄Ασε τα νούμερα και δες το +- αλλά και την πορεία της ομάδας.
Γενικά φέτος παρατηρείται το -τύποις- παράδοξο, να κάνει τη χειρότερη χρονιά του ο Παναθηναϊκός κι από την άλλη να έχει μια πεντάδα παικτών που έχουν διψήφιο μ.ο στην αξιολόγηση και κάποιοι απ΄αυτούς να κάνουν σεζόν καριέρας (σε νούμερα ή και ουσιαστικά).

Άσε που κατά πως ακούγεται ο Λαντέιλ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό- εκτός κι αν διαβάζουν basketforum στην Ιταλία. :wink:

basket72
Reactions:

Τετ Απρ 07, 2021 2:57 pm

¨Ενας σέντερ που θα ταίριαζε ωραία με τον Παπατζόν (εφόσον δεν πιάσει πάλι τις συνήθειες του Πόλντο από το "Ποπάι¨) είναι ο ελεύθερος Ντ. Μπούκερ. '

JohnnyPao

champion

Τετ Απρ 07, 2021 3:37 pm

basket72 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Μακάρι για εσάς Τζόνι μου, να δεχθεί ο Νέντο να πάει στο 2 (το καλοκαίρι ανακοίνωνε ότι η θέση του είναι το "1" και να δει κάπως διαφορετικά το θέμα, ως off ball παίκτης, πια. Έτσι κι αλλιώς έχει αλλάξει κατά πολύ ο τρόπος παιξίματός του, χρόνο με τον χρόνο. Εγώ αν ήμουν φίλος του Παναθηναϊκού θα ήθελα να μείνει μόνο ο Χεζόνια-ς ως βασικό 3αρι στη θέση του Πάπι και να πήγαινε η ομάδα για παίκτη των 700χιλ και βάλε στο 1 (all in για Γουόκαπ) και να χτύπαγε καλό αμερικάνο για το sg/. Φτεροπόδαρο, σουτέρ, με κάθετο παιχνίδι, και decent στην άμυνα. Υπάρχουν τέτοιοι στην αντίπερα όχθη κι αξίζει το συμβόλαιο του Πάπι να πάει σε τέτοιον παίκτη. :bblove:

Σε λοιπά νέα κι όσο κι αν με έχει διαψεύσει ο Παπαγιάννης- που με έχει διαψεύσει φουλ, όπως κι η πορεία των Μπαρτζώκα, Βεζένκοφ, Πάντερ και Μπάγερν- δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλύτερος σέντερ από τον Λαντέιλ. ΄΄Ασε τα νούμερα και δες το +- αλλά και την πορεία της ομάδας.
Γενικά φέτος παρατηρείται το -τύποις- παράδοξο, να κάνει τη χειρότερη χρονιά του ο Παναθηναϊκός κι από την άλλη να έχει μια πεντάδα παικτών που έχουν διψήφιο μ.ο στην αξιολόγηση και κάποιοι απ΄αυτούς να κάνουν σεζόν καριέρας (σε νούμερα ή και ουσιαστικά).

Άσε που κατά πως ακούγεται ο Λαντέιλ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό- εκτός κι αν διαβάζουν basketforum στην Ιταλία. :wink:
Ο Χεζονια παιχταράς αλλα πανω απο 1-2 χρονια δεν κάθεται στην ομαδα. Πρεπει να επενδύσουμε με βαση το μέλλον. Παπαπετρου, Μήτογλου και κυρίως Παπαγιαννης ειναι ο κορμος πανω στον οποίο πρέπει να χτίσουμε. Συμφωνώ να δουμε και για Γουόλκαπ αλλα απο εκει και περα ολα τα αλλα (Nemanja , Hezonja κλπ) είναι μπόνους, οχι η βάση.

ΥΓ. Ο Παπαγιαννης εχει πολυ μέλλον μπροστά του, δεν θα κάτσω να τον συγκρίνω με τον Λαντειλ αλλα σιγουρα θα ταν πολυ ωραιος συνδυασμός αυτοι οι 2. Όσο για το ενδιαφέρον του οσφπ προς τον παιχτη, χωρίς να θέλω να γίνω κακός έχετε δειξει ενδιαφέρον για τους μισους παιχτες της γιουρολιγκ αυτη τη στιγμή, οπότε δεν μου λεει και κατι αυτο το ενδιαφέρον. Αυτον που φοβάμαι πιο πολυ ωστοσο ειναι ο Σαρας που δεν θα ταν καθολου κακη ιδεα να φτιάξει ντουέτο στο σεντερ με τους 2 παιχτες του απτη Ζαλγκιρις Ντέιβις-Λαντειλ. Μαζι με Μιροτιτς, Σμιτς και Οριολα ως tweener θα μιλαμε για πολυ ποιότητα.

0
basket72
Reactions:

Τετ Απρ 07, 2021 4:15 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Απρ 07, 2021 3:37 pm
Πάσο, φίλε Τζόνι, δεν θα επιμείνω- μην μπλέκω και σε ξένα χωράφια. Οτι θέλετε εσείς.

Επί τη ευκαιρία, σφύρα κάνα στόχο του Ολυμπιακού στο κατάλληλο τόπικ. Δεν ξέρω πολλά. Από την κούτρα μου τα βγάζω εγώ- πλην του Λαντέιλ που το διάβασα σήμερα.

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τετ Απρ 07, 2021 4:58 pm

basket72 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

sg ξεκαθαρισε οτι ειναι, οχι ασσος.
basket72 έγραψε:
Τετ Απρ 07, 2021 2:57 pm
¨Ενας σέντερ που θα ταίριαζε ωραία με τον Παπατζόν (εφόσον δεν πιάσει πάλι τις συνήθειες του Πόλντο από το "Ποπάι¨) είναι ο ελεύθερος Ντ. Μπούκερ. '
ναι πολυ αλλα δεν βγαινουν τα κουκια. ο παπαγιαννης δεν παιρνει και λιγα, ενω τα γκαρντ ειναι προτεραιοτητα και πρεπει να τα σκασουμε

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”